🇮🇷 #خاکریز_اسارت 🇮🇷
✍نویسنده: طلبه آزاده رحمان سلطانی
#قسمت_دویست_و_بیستوهفتم
💢تشکیل جامعه روحانیت
در بند یک، از حدود ۳۰۰ نفری که بودیم ده نفر طلبه و روحانی که همدیگه رو شناخته بودیم وجود داشت و هر کدوم به نحوی فعالیت تبلیغی و کلاسداری داشت. من دیدم حالا که مشکلی بنام جاسوسی نداریم و همه یه دست هستن، خوبه یه تشکّل از دوستان روحانی تشکیل بشه و یه سری جلسات هماهنگی رو داشته باشیم. لذا بعد از مشورت با بقیه به صورت غیرعلنی جامعه روحانیت اردوگاه ملحق رو تشکیل دادیم و افراد اون عبارت بودن از: علی باطنی، احمد فراهانی، محمد خطیبی، عبدالکریم مازندرانی، سیدکرامت الله حسینی، حسن اسلامپور، جعفر یاراحمدی؛ علیرضا عبادی نیا و شیدالله گلستانی و بنده.
چندین جلسه هماهنگی برای بهتر اجرا شدن برنامههای فرهنگی تا مباحث طلبگی برگزار شد و خِرد جمعی جای فعالیتای فردی رو گرفت.
از جمله مهمترین برنامهای که کانون مرکزی، برنامه ریزی کرده بود و اجرا شد یکسری برنامه های خاص و ویژۀ هفته بسیج بود که در آسایشگاهها برگزار شد و حتی برخی از اونا هم به محوطه و راهروها کشیده شد. دست نوشتههای زیبا، برخی جملات در مورد بسیج، چندین جلسه سخنرانی و مسابقۀ فرهنگی به مناسبت هفته بسیج و اجرای سرود و تأتر. خودمون هم باورمون نمیشد که ما همون اسرایی هستیم که تا چند ماه قبل و خصوصا سال اول تا تکان میخوردیم زیر مشت و لگد و ضربات کابل بعثیا له میشدیم و حالا داریم اینجا و در عراق و با وجود حزب بعث و جبروت صدام، بزرگداشت هفته بسیج برگزار میکنیم و جامعه روحانیت تشکیل میدیم؟! یه وقتایی شبیه خواب و خیال بود. خلاصه همه چی خوب بود و همه از این وضع و اوضاع پیش آمده راضی بودن. واقعا داشت شیرازۀ کار از دست عراقیا خارج میشد، ولی عملاً دخالت چندانی نمیکردن. نه اینکه تأیید کنن و کار نداشته باشن، بیشتر سعی میکردن خودشون رو به کوچه علی چپ بزنند و حضور کمتر در اردوگاه و مراقبت از راه دور، طوری وانمود کنن که مثلاً از این اتفاقات و فعالیتا خبر ندارن. حالا پشت سرِ این تصمیم چه سیاستی بود، دقیقا نمیدونستیم ، ولی حدس میزدیم که شاید عراقیها احساس می کردن اواخر اسارته و نمیخوان درد سری برای خودشون ایجاد کنن. البته پر بیراهه هم نبود.
ادامه دارد...✒️
🍃جهت تعجیل در فرج و سلامتی آقا و شادی روح امام و ارواح طیبه شهدا صلوات🍃
🌷 @byadshohada 🌷
با ما با شهدا بمانید 👆👆👆
شڪ نـدارم
نگاه بہ چهره هایشان
عبــادت استـــــ ...
عبـادتے از جنسِ
مقبـول بہ #درگاه_الهے
ڪاش شفـاعتے
شاملِ حالمـان شود ...
#صبحتون_بخیـــــر
#دلاتـــــون_شھـــــدایـــــے
#روزتون_معطر_با_عطر_و_بوی_شهدا
🌷 @byadshohada 🌷
با ما با شهدا بمانید 👆👆👆
﷽
⛔️شبهه
آیا واقعا سیاست خارجی کشور توسط دولت برنامه ریزی می شود یا نظامی ها
آیا وضعیت فرهنگی کشور زائیده عملکرد وزارت ارشاد است یا صدا وسیما و سازمان تبلیغات، کدام مدیر بدون اجازه اطلاعات و عقیدتی و سیاسی امکان انتصاب دارد، کدام نماینده بدون اجازه و صلاحدید شورای نگهبان می تواند وارد مجلس بشود، تمام دولت هایی که گفته شد بجز میرحسین از شورای نگهبان تاییدیه گرفتن، و حتی الان همون افراد بابت انتخاب همین رییس جمهوری های با تفکرات و سابقه تصدی در ارکان حکومت از مردم انتقام میگیرند
بعضی میگن مسئول وضعیت موجود شورای نگهبان است که افراد نالایق را تایید میکند...
❇️پاسخ
شورای نگهبان مانند یک معلم عمل میکند که پایان ترم امتحان میگیرد و دانش آموزان برخی کمتر از ۱۰ و برخی نمره ۱۰ و برخی بالاتر و اندکی نیز نمرات بالای ۱۸ میگیرند. بدیهی است همه کسانی که نمره ایشان از ۱۰ به بالا است، در امتحان قبول میشوند ولی هرگز کسی که با ۱۰ قبول شده با کسی که نمره ۱۹ یا ۱۸ یا حتی ۱۵ دارد، مساوی نیستند، نتیجه اینکه کسی نمیتواند بگوید همه افراد مورد تائید شورای نگهبان، درجه یک و عالی هستند و تفاوتی بین آنها نیست.
🔹 مضافاً اینکه شورای نگهبان نمیتواند دایرهی قبولی در مرحلهی تایید این شورا را چندان تنگ کند، چون نظام به دیکتاتوری متهم میشود (همانطور که همین الان و با وجود مشارکت جناحهای اصلی در همهی انتخابات، رسانههای معاند چنین تبلیغ میکنند)، اما مردم این محذورات را ندارند و میتوانند گزینههای ضعیف را رد صلاحیت کنند و به خیرالموجودین رأی دهند.
اینجاست که مسئولیت مردم، گروهها و جناحهای سیاسی، مسئولان دلسوز کشور، نظام و اسلام فوق العاده سنگین میشود. یعنی مردم وظیفه دارند به صرف اینکه تمام افراد تایید شده، از شورای نگهبان نمرهی قبولی دارند، اکتفا نکنند و بدون تاثیری پذیری از رسانههای معاند یا افرادی که از پیروزی کاندیدایی نفع میبرند، مانند برخی سلبریتیها، بهترین گزینه (که قطعاً هیچگاه نمره ۲۰ ندارد) را انتخاب کنند.
#پاسخ_به_شبهات
🌷 @byadshohada 🌷
با ما با شهدا بمانید 👆👆👆
🛑 ماجرای قاب عکس شهید در اتاق عملیات «خانه امن» چیست؟
🔹در بخشی از سریال «خانه امن» بر قاب دیوار اتاق عملیات عکس یک شهید رخنمایی میکند. شهیدی که نقش بسیار مهمی در فضای امنیتی کشور در دهه شصت داشته است. اما او کیست؟
🔹 شهید علی کمالی معروف به کمال یکی از شهدای شجاع دفاع مقدس است.
🔹در سال ۱۳۵۸ به عضویت رسمی سپاه درآمد. وی ابتدا در واحد عملیات نقشآفرینی میکرد، اما به سبب تیزهوشی و درایت و صلابتی که از خود نشان داد، جذب واحد ۳ یا همان واحد اطلاعات سپاه شد.
🔹فتنه منافقین در سالهای ۶۰ به بعد سبب شد تا مدتی در شهر به مقابله و مبارزه با آنان بپردازد.
تجربه، تدبیر، پشتکار، شجاعت، صراحت و خلوص او، وی را تا مرتبۀ قائم مقامی بالاترین تشکیلات اطلاعاتی استان ترقی داد.
🔹️شهید کمالی از نیروهای موثر اطلاعات سپاه و هسته موسس تیمهای عملیات وزارت اطلاعات بود.
🔹کمال «ماجرای نیمروز» و کمال «خانه امن» ادای دینی به این شهید بزرگوار است که در اسفندماه ۱۳۶۶ در منطقه شاخ شمیران عراق بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید
🌷 @byadshohada 🌷
با ما با شهدا بمانید 👆👆👆
🔴 به شتر نگاه کن ...
📍أَفَلَا يَنظُرُونَ إِلَى الْإِبِلِ كَيْفَ خُلِقَتْ
(سوره غاشیه آیه ۱۷)
📍ﺁﻳﺎ ﺑﺎ ﺗﺄﻣﻞ ﺑﻪ ﺷﺘﺮ ﻧﻤﻰ ﻧﮕﺮﻧﺪ ﻛﻪ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺁﻓﺮﻳﺪﻩ ﺷﺪﻩ ؟✳✳✳
📍ﺩﺭ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﭼﺮﺍ ﺩﺭ ﺍﻳﻨﺠﺎ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻫﺮ ﭼﻴﺰ ﺑﺮ ﻣﺴﺎﻟﻪ ﺁﻓﺮﻳﻨﺶ" ﺷﺘﺮ" ﺗﻜﻴﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﻣﻔﺴﺮﺍﻥ ﺳﺨﻨﺎﻥ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺩﺍﺭﻧﺪ، ﻭﻟﻰ ﭘﻴﺪﺍ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺭﻭﻯ ﺳﺨﻦ ﺩﺭ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻪ ﺍﻋﺮﺍﺏ ﻣﻜﻪ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ" ﺷﺘﺮ" ﻫﻤﻪ ﭼﻴﺰ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺗﺸﻜﻴﻞ ﻣﻰ ﺩﺍﺩ، ﻭ ﺷﺐ ﻭ ﺭﻭﺯ ﺑﺎ ﺁﻥ ﺳﺮ ﻭ ﻛﺎﺭ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ.
ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻴﻮﺍﻥ ﻭﻳﮋﮔﻴﻬﺎﻯ ﻋﺠﻴﺒﻰ ﺩﺍﺭﺩ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺣﻴﻮﺍﻧﺎﺕ ﺩﻳﮕﺮ ﻣﻤﺘﺎﺯ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ، ﻭ ﺑﻪ ﺣﻖ ﺁﻳﺘﻰ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﺁﻳﺎﺕ ﺧﺪا...
ﻭﻳﮋﮔﻴﻬﺎﻯ ﺍﻳﻦ ﺣﻴﻮﺍﻥ ﭼﻨﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺩﻗﺖ ﺩﺭ ﺁﻓﺮﻳﻨﺶ ﺍﻭ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺧﺎﻟﻖ ﺑﺰﺭﮔﻰ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ ﻛﻪ ﺁﻓﺮﻳﻨﻨﺪﻩ ﭼﻨﻴﻦ ﻣﻮﺟﻮﺩﻯ ﺍﺳﺖ، ﺁﺭﻯ ﻗﺮﺁﻥ ﻣﻰ ﮔﻮﻳﺪ ﺁﻳﺎ ﺍﻳﻦ ﮔﻤﺸﺪﮔﺎﻥ ﻭﺍﺩﻯ ﻏﻔﻠﺖ، ﺑﻪ ﺍﺳﺮﺍﺭ ﺷﮕﻔﺖ ﺍﻧﮕﻴﺰ ﺍﻳﻦ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺍﻧﺪﻳﺸﻪ ﻧﻤﻰ ﻛﻨﻨﺪ، ﺗﺎ ﺭﺍﻫﻰ ﺑﻪ ﺣﻖ ﻳﺎﻓﺘﻪ ﻭ ﺍﺯ ﺑﻴﺮﺍﻫﻪ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩﻧﺪ.
#کلام_وحی
🌷 @byadshohada 🌷
با ما با شهدا بمانید 👆👆👆
🔴 اصلا مگر می شود که عادی شود!
🔻سرچهارراه، پشت چراغ قرمز بودم، یک دختر جوان با لباس خیلی تابستانی (تاپ و شلوارک بسیار کوتاه) داشت از چهار راه رد میشد و سرش به موبایلش گرم بود و توی حال و هوای خودش بود، اما کسانی که پشت چراغ ایستاده بودند و حتی ماشین های آن سمت خیابان، حواس هایشان پی آن دختر رفته بود (البته که اینجا این مدل لباس پوشیدن ها در تابستان خیلی عادی هست)
🔹من اینطور مواقع به اقایون و عکس العمل هایشان نگاه میکنم، آقای مسنی که ماشین گرانقیمتی هم داشت، آنطرف چراغ بود، دیدم چشم از دختر بر نمیدارد و فرصت رامناسب دید و کاملا دور زد و دنبال دختر رفت.
🔻تا آنجایی رفت که دیگر مسیر ماشین رو نبود، اما او با بوق و با نگاهش سعی داشت تا دختر اورا ببینید،اما دختر سرش همچنان پایین بود و به موبایلش نگاه میکرد، مرد بخت برگشته چند دقیقه ای همچنان به دختر می نگریست و در آخر ناامیدانه ناچار شد که برگردد و راه خودش را برود
🔹راستش این اولین بار نیست که این صحنه ها را در اروپای آزاد، جایی که حجابش اختیاری است و مردانش چشم و دل سیرند!!! میبینم، اصلا مگر میشود که عادی شود؟ مگر گرسنگی انسان عادی میشود که نیاز جنسی عادی شود؟
💢خانمی که با پوشش بد و عجیبی در جامعه حضور پیدا میکند و حتی نگاه خانم ها را هم دنبال خودش میکشاند، مگر میشود ذهن و دل و خیال مردان را اسیر جسم خودش نکند؟
✍ منصوره معتمدی | ایرانی مقیم بوسنی
#پویش_حجاب_فاطمے
🇮🇷 #خاکریز_اسارت 🇮🇷
✍نویسنده: طلبه آزاده رحمان سلطانی
#قسمت_دویست_و_بیستوهشتم
💢اعزام مبلغ
از برگزاری هفته بسیج در اردوگاه بعقوبه تا شروع تبادل اسرا در ۲۶ مرداد ۶۹ کمتر از نه ماه مونده بود و سال پایانی اسارت برای همه اسرا بود. هر چه در توان داشتیم برای نشر و گسترش برنامه های فرهنگی تلاش می کردیم.
یکی از برنامه های فرهنگی بچهها در اردوگاه ملحق، اعزام مبلّغ و ارسال مقاله برای سولههای بعقوبه بود. اکثریت مطلقِ ۵۰۰۰ نفر اسرای سولهها برادران ارتشی بودن و همه این عزیزان اواخر جنگ و بعد از پذیرش قطعنامه و در عملیاتای عراق در ماهای پایانی جنگ اسیر شده بودن و نیازمند به کارها و برنامههای فرهنگی بودن.
ارتباط بین ما و اونا بصورت حداقلی بود و صرفاً گاهی در قالب رفتن بهیارها یا افرادیکه تخصصی داشتن مثل برقکار و غیره بود. بچهها از همین فرصت اندک استفاده میکردن و به همراه بهیار، برقکار و ... یکی دو نفر رو به بهانۀ دستیار میرفتن و یا با خودشون مقاله و نوشته میبردن یا سخنرانای ما میرفتن و برای جمعی از اونا سخنرانی میکردن.
دو نفر از افرادی که به سولهها برای انجام کارای پزشکی رفت و آمد داشتن، رضا سلیمی از اصفهان و علی حسن قنبری از کرمانشاه بودن. به علی حسن قنبری گفتم: این بارکه قرار شدی بری با عراقیا هماهنگ کن و منو به عنوان دستیار با خودت ببر. یه روز علی حسن اومد و گفت آماده شو من دارم میرم سولهها و اجازه گرفتم تو رو هم بعنوان دستیار با خودم ببرم. دوتایی راه افتادیم و علی حسن مشغول کارای خودش بود و من هم برای تبلیغ از قبل هماهنگ شده بودم برای سخنرانی.
گفته بودم کُردها رو دعوت کنن چون زبون و ادبیات و نحوه گفتگو با اونا رو خوب بلد بودم. تو یکی از سولهها جمعی در حدود ۲۰۰ نفر از بچه های کرد جمع شدن و منتظر بودن ببینن کی داره میاد براشون سخنرانی بکنه و چی میخواد بگه. یهو سلطانیِ ریزه پیزه وارد شد. شاید اونا منتظر بودن یه آدم هیکلی باشه که جرات کرده دل رو به دریا بزنه و توی اسارت بیاد برای تبلیغ!
اولش با تعجب به من نگاه میکردن و باورشون نمیشد که تو اون جمع بتونم با خونسردی صحبت کنم. ولی وقتی شروع کردم، همه ساکت شدن و انگار گم شدۀ خودشون رو پیدا کرده بودن. من اصل کلام رو بردم سمت و سوی تهییج حس وطنی و دینی و پیشینه افتخار آفرین ایرانی و ملت کرد و ازشون خواستم تسلیم شرایط نشن و از عمر و جوانیشون حداکثر بهره برداری رو بعمل بیارن و از تجارب ارزشمند و برنامه های فرهنگی، علمی و هنری ملحق، براشون گفتم. تو چشماشون میدیدم که با چه ذوق و شوقی گوش میدن و به وجد اومده بودن. گرچه بعضیاشون مذهبی نبودن ، اما دارای طینت پاک و زمینه بِکر بودن.
ادامه دارد...✒️
🍃جهت تعجیل در فرج و سلامتی آقا و شادی روح امام و ارواح طیبه شهدا صلوات🍃
🌷 @byadshohada 🌷
با ما با شهدا بمانید 👆👆👆
#ڪلام_شهید:
«...برای حفظ حیثیت جمهوری اسلامی و بنا بر فرامین حضرتِ امام، ما حق نداریم سستی به خرج دهیم. اگر ما ذرّهای از خودمان سستی نشان بدهیم، این در حکم ضربهای است بر ولایت امر، و کفران نعمت تلقّی می شود.
ذرّهای سهل انگاری از جانب ما، در حکم خیانت به امام و #انقلاب_اسلامی است و باعث میشود تا تن به ذلّت بدهیم و تا ابد نتوانیم سرمان را بلند کنیم!...»
#سردار_عاشورایی_خیبر
#شهید_حاج_ابراهیم_همت
🌷 @byadshohada 🌷
با ما با شهدا بمانید 👆👆👆
ه ﷽ ه
🔻 حرف و حدیث ها درباره #بایا
پیرو سوالات وابهامات کاربران در مورد #بایا و تبلیغات گسترده آن در رسانه ملی،معتبرترین یادداشت در این زمینه در سایت مشرق نیوز آمده که به علت طولانی بودن مطلب آدرس آنرا در اختیار مخاطبین ارجمند کانال قرار میدهیم👇🏻
👈«بایا» چه ارتباطی با متهمان اقتصادی و سیاسی دارد؟⁉️ / هزینه ۳۰۰ هزار تومانی فقط برای ثبتنام در سایت! +عکس
mshrgh.ir/1150185
🌷 @byadshohada 🌷
با ما با شهدا بمانید 👆👆👆
اگرسگ گرسنه ای به شما روی بیاورد وهمراه شمانان وگوشت باشد، آیاباگفتن چخ، سگ میرود؟؟؟
چوب هم بلندکنی فایده ندارد، اوگرسنه است وچشمش به غذاست ودست بردار نیست، امااگرهیچ همراه نداشته باشی، می فهمدچیزی نداری ومیرود...
شیطان هم درکمین انسان است؛
نگاهی به دل می کند اگر آذوقه اش که همان:
حب مال
زروزیور
شهوت
بخل
حسادت و...
درآن بود، همانجامتمرکزمیشودومی ماند.
واگرصدهاباربگویی:
اعوذ باللّه من الشيطان الرجيم فایده ندارد.
امااگرطعمه وآذوقه اش رادورکنی آنگاه می بینی بایک استغفارفرار می کند...
تاوقتی گناه راقلبا دوست داریم وخودمون درموقعیت گناه قرار میدیم،
نمیشه بشینیم صحنه های مستهجن ببینیم وبگیم پناه میبریم به خدا!!!
بایدازموقعیت گناه فرارکنیم وبه خدا پناهنده بشیم.
#شهید_آیت_اللّه_دستغیب
🌷 @byadshohada 🌷
با ما با شهدا بمانید 👆👆👆
✍️اسلام نه میگوید که زن از خانه بیرون نرود و نه میگوید حق تحصیل علم و دانش ندارد _بلکه علم و دانش را فریضه ی مشترک زن و مرد دانسته است👌_ و نه فعالیت اقتصادی خاصی را برای زن ، تحریم میکند .
✍️اسلام هرگز نمیخواهد زن ، بیکار و بیعار بنشیند و وجودی عاطل و باطل بار آید.
✍️پوشانیدن بدن به استثنای وجه و کفّین ( گردی صورت و مچ دستها به پایین) مانع هیچ گونه فعالیت فرهنگی یا اجتماعی یا اقتصادی نیست . 🧕💯
🔴آنچه موجب فلج کردن نیروی اجتماع است ؛ آلوده کردن محیط کار به لذتجویی های شهوانی است .⚠️
🔴آیا اگر پسر و دختری در محیط جداگانه ای تحصیل کنند و فرضاً در یک محیط ، درس میخوانند دختران بدن خود را بپوشانند و هیچ گونه آرایشی نداشته باشند بهتر درس میخوانند و فکر میکنند و به سخن استاد گوش میکنند یا وقتی که ... .؟! 🤔
🔴آیا اگر مردی در خیابان و بازار و اداره و کارخانه و غیره با قیافه های محرّک و مهیج زنان آرایش کرده👠 دائماً مواجه باشد؛ بهتر سرگرم کار و فعالیت میشود یا در محیطی که با چنین مناظری روبرو نشود ؟😏
📚 برگرفته از کتاب« مسئله حجاب» استاد شهید مرتضی مطهری📚
#پویش_حجاب_فاطمے
🇮🇷 #خاکریز_اسارت 🇮🇷
✍نویسنده: طلبه آزاده رحمان سلطانی
#قسمت_دویست_و_بیستونهم
💢مقاله نویسی
چقدر تأسف میخوردم که چرا دستمون باز نیست که بتونیم با برادرامون توی سوله ها بیشتر ارتباط برقرار کنیم و تجربیات خودمون رو در اختیارشون قرار بدیم و از توانمندی هاشون استفاده کنیم. البته غیر از من تعداد دیگری از بچه ها در فرصت های مناسب اعزام میشدن و ارتباط صمیمانه توام با کار فرهنگی و تبلیغی بین اردوگاه کوچیک ما و سولهها برقرار شده بود و اونا هم مشتاقانه رویِ خوش نشون میدادن و استقبال میکردن.
یه روز یکی از دوستان اومد پیش من و گفت بچههای فعال تو سولهها درخواست کردن مقالهای در زمینه «صبر» براشون تهیه کنیم و بفرستیم. از من خواست که این کار رو انجام بدم. این زمانی بود که کاغذ و قلم بصورت محدود آزاد شده بود. منم یه مقاله دو سه صفحهای نوشتم و خیلی مطمئن نبودم که مقبول واقع بشه چون هیچ منبعی جز قرآن در اختیار نداشتیم و مجبور بودم که به نیمچه معلومات خودم تکیه بکنم و خلاصه خودم خیلی راضی نبودم. در این مقاله ضمن تعریف صبر و فوایدش و توصیه دین اسلام، قرآن و معصومین(علیهم السلام) به صبر، به اقسام سه گانه صبر(صبر در مصیبت و سختی؛ صبر بر طاعات و صبر در مقابل معصیت و گناه) اشاره کردم و هر کدوم رو به اختصار شرح دادم. مقاله برای سوله ها فرستاده شد. بعد از چند روز همون فرد که اسمش یادم نیست گفت بچههای سوله خیلی استقبال کردن و داره بین بچههای اونجا دست به دست می شه. دوستان دیگه هم نوشته ها و مقالاتی رو می فرستادن. اینا همه از برکات محیط سالم و با نشاطی بود که در اردوگاه کوچیک ما ایجاد شده بود.
به برکت همین اتحاد و همدلی بین بچهها، روز به روز بر دامنه کارای گروهی افزوده می شد و به جرأت میتونم ادعا کنم که در طول روز بجز ساعات استراحت و کارهای شخصی، کمتر کسی بود که بیکار بمونه و به کاری مشغول نباشه. سطح برنامهها از برگزاری کلاسای محدود به برنامههای گسترده در داخل آسایشگاها و بعد از اون به برنامههای فرهنگی در سطح اردوگاه کشیده شد که نمونه بسیار بارز و جذاب اون برگزاری هفته بسیج در سطح بند یک بود.
ادامه دارد...✒️
🍃جهت تعجیل در فرج و سلامتی آقا و شادی روح امام و ارواح طیبه شهدا صلوات🍃
🌷 @byadshohada 🌷
با ما با شهدا بمانید 👆👆👆