کتاب سال بلوا به صورت اول شخص در ذهن یک زن به نام – نوشافرین – اتفاق می افتد و شروع آن به گونه ای است که مستقیما داخل داستان پرت می شویم. یعنی نویسنده در ابتدای کتاب سراغ حاشیه نمی رود و خواننده را مستقیم وارد اصل داستان می کند. در ادامه به مرور ذهنیت ها و شخصیت های کتاب سال بلوا و کلیت داستان برایمان مشخص می شود.
کتاب سال بلوا حاوی خاطراتی است که در ذهن نوشافرین مرور می شود.
نوشا دختر سرهنگ نیلوفری است. سرهنگی که برای پیمودن پله های ترقی به سنگسر (مکانی که داستان کتاب در آن اتفاق می افتد) آمده است و تصمیم دارد آینده ای باشکوه برای دخترش رقم بزند اما…
اما نوشا عاشق کوزه گری غریب می شود و تمام وجودش را تقدیم او می کند، با این حال تقدیر، تصمیم دیگری برای نوشا گرفته است و…
#معرفی_کتاب
#سال_بلوا
❤️ | @cafee_ketab
دیروز به یاد تو و آن عشق دل انگیز
بر پیکر خود پیرهن سبز نمودم
در آینه بر صورت خود خیره شدم باز
بند از سر گیسویم آهسته گشودم
#فروغ_فرخزاد
#شعر
❤️ | @cafee_ketab
#تیکه_کتاب
معذرت خواستن هم
ممکن است وابستگی ایجاد کند،
آدم اگر مرتب بجا و نابجا
از دور و بریهایش عذر تقصیر بطلبد
تقصیرهایش زیاد میشود!
📕 #بعد_از_عشق
✍ #الیف_شافاک
❤️ | @cafee_ketab
📜 فرزندِ هستی
▫️هر كس افراد تحت اختيارش را براى محيطى كه در نظر دارد، تربيت مىكند. من فرزندم را براى خانهام، استاد شاگردش را براى جامعهى محدودش و يك دانشمند، انسان را حداكثر براى اين زمين و براى هفتاد سال زندگى، تربيت مىكند و بر طبق شرايط موجود، بارور و شكوفايش مىسازد. ولى انسان فرزند خانه و جامعه و حتى دنياى محدود و سرزمين خاكى نيست.
▫️انسان سرمايههاى زيادترى دارد. انسان فرزند تمام هستى است و تا بىنهايت راه در پيش دارد. لذا بايد طورى تربيت شود كه در تمام اين عوالم و در تمام اين مسير بتواند چه بكند و چگونه بماند و چگونه برود.
عینصاد
📚 #مسئولیت_سازندگی | ص ۴۹
#متن #بریده_کتاب #تربیت
❤️| @cafee_ketab
📚
ما عشق را ایجاد نمیکنیم، بلکه عاشق آفریده شده ایم، و فقط معشوق هایمان را انتخاب میکنیم…
پس از آنکه فهمیدیم هدف ما «رشد» است، در این کتاب با روشِ یافتنِ اکنونِ خودمان آشنا میشویم و طریقه و گام های رسیدن از خودِ بالفعل خودمان به خود بالقوه یا همان هدف را، یاد میگیریم. در کتاب صراط، از گام های «خلوت و توجه»، «تفکر و ارزیابی»، «تعقل و سنجش و ملاک انتخاب»، «ایمان و انتخاب»،«جهاد و مبارزه»، «بلاء و ضربه ها»، «عجز و اضطرار» و «اعتصام و استعانت» گفتگو شده است که با «نظارت بر مُحرّک ها و تحرُّک» ها و «رعایت اهمیت ها» در «هر لحظه» به «عبودیت» برسیم.
#علی_صفایی_حائری
#عشق
❤️| @cafee_ketab