📜 #متن |🔰بهره مندی از مشکلات
📈ما خيال مى كنيم كه اگر زندگى، يك زندگى بى دردسر و بدون درگيرى باشد، يك زندگى مناسبى است.
📈 در حالى كه آنچه كه مطلوب است و آنچه كه به آدم ها تكامل مى دهد و آنها را رشد مى دهد و بهره مند مى كند اين است كه در هر برخوردى بياموزم كه چگونه موضع گيرى كنم و در هر موقعيتى چگونه با مسائل روبرو بشوم.
📈اينجاست كه ديگر آدم دنبال يك زندگى بى دغدغه و بى درگيرى نيست. برايش اين مسأله است كه با هر درگيرى و با هر گرفتارى چه بايد بكند.
📈 بين خودش و مشكلات حائل نمى اندازد، از مشكل فرار نمى كند، بين خودش و مشكلات هم حائلى را قرار نمى دهد، بلكه مى كوشد كه از مشكلاتى كه برايش شكل مى گيرد بهره مند شود، يعنى؛ از مشكلات، بهره مندى بدست بياورد.
📈 دلِ روشن، دلِ زنده و بهره مندى از كلمات حكيمانه اهل بيت«علیهم السلام» در گرو اين برخوردها و داد و ستدها است.
📈 ما تا اين درگيرى ها را نداشته باشيم، ضعف هامان، ترس هامان، بخل هامان، خستگى هامان، زياده روى ها يا كوتاهى هاى خودمان را نمى شناسيم.
📈 در اين برخورد است كه مشخص مى شود ما چقدر كم داريم. چقدر افراط داريم. چقدر تفريط داريم.
📈 بدون برخورد، مقدار ظرفيت من مشخص نمى شود.
❛❛ عینصاد
#روابط_متکامل_زن_و_مرد|ص ۴۹
#بریده_کتاب
#تربیت
@roshankadeh
🖼 #پوستر | زخم کاری
🔸 در دولت گذشته شرکت ذخیرهسازی گاز بدون هیچ دلیل منطقی توسط وزارت نفت منحل شد که تاثیر آن در این روزهای سرد برای همه کاملا ملموس است!
#دولت
#روحانی
@roshankadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 آیا میدانستید نمایندگان منافقین و کومله هم در نوشتن قانون اساسی حضور داشتند؟
🔹قانون اساسی چگونه نوشته شد ؟
#قانون_اساسی
#انقلاب_اسلامی
@roshankadeh
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◽️ پویانمایی | قهرمان زخمی پیروز
🥇 رتبه اول بخش پویانمایی چهارمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج #خراسان_رضوی
|گروه قاف مدیا|
#حاج_قاسم
#امنیت
@roshankadeh
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥وزیر نفت روحانی ۲ شرکت اصلی ذخیره سازی گاز کشور را به بهانه اقتصادی نبودن در سال ۹۶ منحل کرد! / همین عدم اعتقاد به ذخیرهسازی گاز در دولت روحانی عامل اصلی ناترازی گاز کشور در این روزها و مشکلات مردم شمال کشور است
مهدی هاشم زاده، مدیر گروه انرژی اندیشکده ماهد:
حتی تولیدکنندگان بزرگ گاز جهان از ذخیره سازی غافل نمیشوند اما دولت روحانی این اشتباه را انجام داد!
سطح ذخیره سازی گاز در کشورهای جهان بین ۱۵ تا ۲۰ درصد است اما در ایران ۱.۷ درصد بوده که ظرفیت همین مقدار اندک هم پیش از دولت روحانی ایجاد شده است!
#انرژی
#کمبود_گاز
@roshankadeh
🔰اگر خود انسان مبانی معرفتی مستحکمی در درون نداشته باشد، بعید است که بتواند در دیگران معرفت ایجاد کند. خودمان را [تقویت کنیم]. شماها جوانید، شماها باحوصلهاید، شماها وقت دارید؛ مطالعه کنید، کتاب بخوانید؛ هم کتاب شعر، هم کتاب نثر؛ کتابهای شهید مطهّری را بخوانید، کتابهای اخلاق را بخوانید، کتابهای حدیث را بخوانید، تفسیر بخوانید. ما تفسیرهای خوبی داریم؛ اگر به عربی هم مسلّط نیستید، تفسیرهای فارسیِ خیلی خوبی امروز در دسترس همه هست.
📍بیانات در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام؛ 1401/10/22
#امام_خامنه_ای
@roshankadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #استوری_موشن | روایت امام خمینی(ره) از توصیهای که به شاه کرد
📆 ۲۶ دی، سالروز فرار شاه خائن
#خاندان_فراری
#پهلوی
@roshankadeh
22.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #کلیپ_نوشت | طلیعه پیروزی
🔺️ حضرت آیتالله خامنهای در این کلیپ نوشت با نگاهی گذرا به دوران پادشاهی محمدرضا پهلوی، مقاطعی ذلتبار از حکومت پهلوی را برمیشمارند.
🗓 سالگرد فرار شاه از ایران در ۲۶ دیماه سال ۱۳۵۷
#پهلوی
#شاه
@roshankadeh
📚 ۲۶دی ۱۳۵۷، محمدرضا پهلوی با ۳۸۴چمدان و صندوق اموال مردم ایران از کشور گریخت
🔹 سرمایه هایی که محمدرضا پهلوی هنگام فرار با خود برد: ۵٠٢۶عدد الماس، ٣۶٨حبه مروارید، ۵٠قطعه زمرد، ۵٠میلیون دلار منابع ارزی در بانک های ایران، ١١٨میلیون دلار منابع ارزی ایران در لندن و نیویورک...
#فرار_شاه
@roshankadeh