تلاش ها جهت بهبود کیفیت رفاهی دانشگاه فرهنگیان استان فارس ادامه دارد.....✔️
🔺 حضور مدیرکل نوسازی مدارس استان فارس در دانشگاه فرهنگیان مرکز سلمان فارسی شیراز
🔶به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان فارس مهندس میرزائی مدیرکل محترم نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس استان فارس در مرکز سلمان فارسی شیراز حضور یافت و از این مرکز بازدید کرد.
🔷در این بازدید بخش های مختلف مرکز سلمان فارسی شیراز شامل، سراهای دانشجویی، کتابخانه ، ساختمان آموزش و.... مورد بررسی قرار گرفت.
🔵در انتهای این دیدار و در جلسه جمع بندی قول ها و مصوبات مطلوبی در جهت بهبود کیفیت رفاهی و آموزشی مرکز سلمان فارسی شیراز به تصویب رسید.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
کانال رسمی روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان فارس در پیام رسان ایتا🔰
@cfufars
با عرض تسلیت به مناسبت شهادت دهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، مجموعه مقالات همایش بین المللی "سیره و زمانه امام هادی علیه السلام" که در آذرماه سال 1396 از سوی پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت علیهم السلام با همکاری انجمن تاریخ پژوهان حوزه برگزار شد، جهت بهره مندی از مقالات که شامل 64 مقاله پذیرفته شده که در چهار جلد مدون شده است، تقدیم علاقه مندان به مباحث تاریخ زندگانی و سیره اهل بیت علیهم السلام می شود.
4_5859696990866114585_220714_225650.pdf
3.02M
مجموعه مقالات همایش بین المللی سیره و زمانه امام هادی علیه السلام جلد چهارم👆👆👆
4_5859696990866114579_220714_225236.pdf
2.33M
مجموعه مقالات همایش بین المللی سیره و زمانه امام هادی علیه السلام جلد دوم👆👆👆
4_5859696990866114580_220714_225447.pdf
3.05M
مجموعه مقالات همایش بین المللی سیره و زمانه امام هادی علیه السلام جلد سوم👆👆👆
4_5859696990866114578_220714_225003.pdf
2.19M
مجموعه مقالات همایش بین المللی سیره و زمانه امام هادی علیه السلام جلد اول👆👆👆
پیام رهبر معظم انقلاب به اجلاس نماز:
مدارس، دانشگاهها، به طور ویژه دانشگاه فرهنگیان، صدا و سیما و دیگر دستگاههای فرهنگ ساز، در شمار مخاطبان اصلی «اقیم الصلاه» جای میگیرند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، همزمان با برگزاری بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز، پیام حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) منتشر شد.
متن پیام به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
والحمدلله رب العالمین و صلی الله علی محمد و آله الطاهرین سیما بقیه الله فی العالمین ارواحنا فداه
برپایی این همایش فرخنده پس از تأخیر دوساله، مایهی خرسندی و انشاالله موجب برکت است. هر تلاش فکری و عملی برای نشان دادن ارزش نماز و بزرگداشت این فریضه مبارک، کاری در جهت نورانی کردن دل انسانها و گرم کردن محفل زندگی آنها است.
یاد خدا که نماز مظهر کامل آن است، دل و جان را آزاد و جامعه را آباد میسازد.
پیوندهای حیاتی در یک جامعهی خوشبخت و خوش فرجام، همچون دوستی و گذشت و مهربانی و همدلی و همدردی و یاری رسانی و خیرخواهی و امثال آن به برکت رواج و اقامهی نماز، استحکام مییابد.
صفهای نماز جماعت، صفوف به هم پیوسته ی فعالیتهای اجتماعی را پدید میآورد. کانون گرم و پرشور مساجد، کانونهای همکاری در عرصهی اجتماعی را رونق می بخشد.
نماز، آنگاه که با احساس حضور خداوند، گزارده شود به همه عرصههای زندگی نورافشانی میکند و دنیا و آخرت فرد و جامعه را آباد میسازد.
نمازگزار -هر که و هر جا- به اندازه ظرفیت خود از نماز بهره میبرد، ولی در این میان، جوانان و نوجوانان از همه جلوترند؛ بهرهی آنان از نمازی که با توجه و خشوع خوانده شود بسی بیشتر است.
دل جوان و نوجوان آمادگی افزونتری دارد برای رسیدن به «فلاح» که اذان نماز، شتاب گرفتن به آن را سفارش میکند.
پدران و مادران، معلمان و استادان، اندرز گویان و راهنمایان، این حقیقت را در رابطه میان نماز و جوان، به یاد داشته باشند و وظیفهای را که بر دوش آنهاست، بشناسند.
مدارس، دانشگاهها، به طور ویژه دانشگاه فرهنگیان، صدا و سیما و دیگر دستگاههای فرهنگ ساز، در شمار مخاطبان اصلی «اقیم الصلاه» جای میگیرند.
سید علی خامنهای / پنجم بهمن ماه ۱۴۰۱
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
کانال رسمی روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان فارس در پیام رسان ایتا🔰
@cfufars
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخش زنده: هم اکنون اجلاس سراسری نماز با حضور فعال دانشگاه فرهنگیان
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
کانال رسمی روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان فارس در پیام رسان ایتا🔰
@cfufars
🔥خداحافظ آهوهای زیبای «دشت ناامید»❗️
🔻ششم بهمن یادآور خیانت وحشتناکی است ...
🔻#دشت_ناامید که میزبان آهوهای زیبا در برخی فصول سال بود، با مساحتی در حدود سه هزار کیلومتر مربع معادل چهار برابر سنگاپور، از ایران جدا شد!!
🔻بعد از اینکه در سال ۱۲۲۵ با کارگردانی انگلیس، افغانستان و هرات از ایران جدا شد، برخی از خطوط مرزی نامشخص ماند و زمینه اختلاف و مناقشه بر سر آب شد.
🔻از سال ۱۳۱۰ به بعد انگلیس به عنوان آخرین قدم قبل از جنگ جهانی دوم و با هدف ایجاد خط کمربندی دفاعی در برابر شوروی، معاهده سعدآباد برای پیوند سیاسی میان ایران، ترکیه، افغانستان و عراق را در تیرماه ۱۳۱۶شکل داد و با بی کفایتی #رضاشاه_پهلوی همه هزینه های این معاهده انگلیسی بر عهده ملت ایران قرار گرفت و بخشهای زیادی از ایران برای جلب رضایت کشورهای همسایه خیرات شد!!
🔻بزرگترین رودی که به دریاچه هامون می ریخت، هیرمند بود و پس از جدایی افغانستان همواره مورد مناقشه بود.
رضاخان که پیشتر در مهر ۱۳۱۴ آتاتورک پادشاه ترکیه را به عنوان حَکم برای موضوع آب هیرمند تعیین کرده بود، با وجود خسارتبار بودن برای ایران رای حکمیت را پذیرفت. سرانجام در ۶ بهمن ۱۳۱۷ بدون هیچگونه مقاومت، قرارداد تقسیم آب هیرمند بین تهران و کابل منعقد شد که طبق آن «دشت ناامید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر و برخی مناطق دیگر از ایران بدون هیچ جنگ و درگیری جدا شد تا افغانستان سهم 50 درصدی ایران از هیرمند را بپذیرد.
🔻اما دولت افغانستان به همین وعده نسیه هم عمل نکرد و نهرهای انحرافی و سدها بهقدری حجم آب را کاهش داد که موجب تلف شدن دامها و کوچ گسترده مردم و اعتراض پی در پی آنها شد.
🔻پس از سالها اعتراض، این بار با وساطت آمریکا، #محمدرضا_پهلوی طی قراردادی در سال ۱۳۵۱ دوباره راه وطن فروشی پدر را ادامه داد و سهم ۵۰ درصدی از آب هیرمند را به ۱۵ درصد کاهش داد!! تا جایی که اسدالله علم در کتابش لفظ خیانت را برای این قرارداد استفاده کرد.
🔻هم دشت ناامید رفت و هم هامون خشکید ... چون برخی سردمداران حکومت شاهنشاهی اعتقاد داشتند که سرزمین سیستان فقط چهل میلیون عایدی دارد پس ارزش اقتصادی ندارد!!
#حافظه تاریخی
#آلزایمر
#خاطرات عَلَم
#وکالت پهلوی
✍حمیدرضا ابراهیمی