eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
160 دنبال‌کننده
25.8هزار عکس
30.7هزار ویدیو
224 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فریدون فرانسه هم رفت زندان🙄
13.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 : ⭕️اصلاح طلبان ؛ انتخابات در ایران کاریکاتوری است! 🔺جــــــــــــــــــــواب 🎙مهدی فضائلی
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😏قصۀ براندازان از بهمن ماه سال ۵۷ تا به امروز!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌به صفحات و سایت‌های مهاجرت و آمارها و ادعاهای آنها باید بی اعتماد بود! ❌برخی از این سایت ها و صفحات وضعیت ایران را سیاه نشان میدهند تا بتوانند مخاطبین خود را به مهاجرت به خارج از ایران ترغیب کنند! ❌و در نهایت انهایی که به خارج مهاجرت میکنند با کشوری روبرو میشوند که با آنچه برایشان ترسیم شده بود ، کاملا متفاوت است!
مأموریت استاد بیسواد برای توجیه شکست آمریکا 🔹یک استاد غربزده ادعا کرد: ایران یمن را داد تا امنیت خود را تامین کند(!) محمود سریع‌القلم به یورو نیوز گفته است: 🔻«تا هشتاد درصد توافق اخیر میان عربستان و ایران، به خاطر تصمیم ایران است. حدود ۸ سال پیش وزیر خارجه عربستان گفت ما حاضریم با ایران در عراق، سوریه و لبنان به توافقی برسیم اما در یمن حاضر نیستیم شراکت کنیم و ایران باید از یمن بیرون برود. در اتفاقاتی که از شهریور گذشته در ایران صورت گرفت، حاکمیت به این نتیجه رسید که عربستان چقدر نقش اساسی دارد. در نتیجه به این جمع‌بندی رسید که بهتر است یمن را معامله کند. عربستانی که تا چند وقت قبل به عنوان دشمن اول محسوب می‌شد، حالا این فضای مسالمت‌آمیز با او شروع شده، این نشان می‌دهد که اگر ایران زیر فشار باشد، یوترن (دور زدن) را انجام می‌دهد». 🔹تلاش برای وارونه جلوه دادن واقعیت، در حالی است که تحلیل‌گران بسیاری در غرب تاکید کرده‌اند جدیت عربستان برای توافق با ایران، نتیجه چند اتفاق غیر قابل انکار بوده است: 🔻-شکست‌های پیاپی آمریکا در منطقه و ناکامی تبعی عربستان 🔻شکست عربستان در ‌اشغال یمن در حالی که تصور می‌کرد حداکثر ظرف چند ماه کار یمن را یکسره می‌کند. 🔻حملات موشکی و پهپادی مقاومت یمن به بزرگ‌ترین مراکز نظامی و اقتصادی و نفتی عربستان به ویژه شرکت آرامکو. 🔻قدرتمند‌تر شدن ایران در تحولات منطقه‌ای و جهانی، به نحوی که قدرتی مانند روسیه را به اتحاد راهبردی با ایران کشاند. 🔹چند نمونه از تحلیل‌ها درباره توافق عربستان و ایران را مرور کنید: 🔻رویترز: توافق تهران- ریاض، سیلی بر صورت دولت بایدن بود. 🔻روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت: واشنگتن، ‌بار دیگر متحمل سیلی شد. 🔻وبسایت آمریکایی وُکس: توافق تهران-ریاض، نمایانگر خاورمیانه پسا آمریکایی است. 🔻باربارا اسلاوین، تحلیلگر آمریکایی: این تحول، دو گروه را سرخورده می‌کند: اسرائیل و حامیان تغییر حکومت در ایران. 🔻مارک دوبوویتز، رئیس ‌بنیاد دفاع از دموکراسی‌‌ها: این توافق، ضربه جدی به دولت آمریکاست. 🔻میشل پل خبرنگار رادیو فرانسه در اسرائیل: برآیند نگاه رسانه‌‌های اسرائیل به این توافق، یک خبر بد و سیلی واقعی به دولت تل‌آویو است. 🔻گیوم نودَن خبرنگار رادیو فرانسه در آمریکا: واشنگتن در قبال این توافق، شگفت‌‌زده و منفعل است. 🔻روزنامه لوموند: عربستان فهمید شکننده است. حملات مستقیم و غیرمستقیم به زیرساخت‌ها و نفتکش‌های عربستان طی سال‌های گذشته هم شکنندگی دولت عربستان را نشان دادند، هم این نگرانی را در نزد مقامات ریاض تشدید ساختند که جنگ با ایران، ویرانگر خواهد بود. جنگ یمن به باتلاقی برای عربستان تبدیل شده و ریاض را به نزدیکی با تهران سوق داده است. 🔹یادآور می‌شود برخلاف ادعای سریع‌القلم، سفارت یمن در تهران برقرار است و کشورمان همچنان با صراحت و قاطعیت از مقاومت ملت مظلوم یمن حمایت می‌کند. 🔹اقتدار مقاومت یمن به حدی است که دولت سعودی، هیئت‌هایی را برای توقف جنگ و آتش‌بس نزد مقامات مقاومت در صنعا گسیل کرد. در همین حال، انصار‌الله از توافق ایران و عربستان استقبال کرده که نشان می‌دهد بر خلاف ادعای سریع‌القلم، ایران معامله‌ای بر سر یمن نکرده است. 🔹همچنین باید به آقای سریع‌القلم یادآور شد که جمهوری اسلامی ایران، نه عربستان، بلکه آمریکا و اسرائیل و انگلیس را صحنه‌گردان اصلی آشوب‌افکنی سال گذشته می‌داند و عجیب است که وی سعی می‌کند، رد پای آن سه دولت خبیث را پاک کند.
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👊پاسخ یوسف عزیزی [پژوهشگر سیاست‌گذاری عمومی از آمریکا] در واکنش به خود تحقیری مجری و کارشناس BBC: 🔺اینکه ایران هیچ‌کاری نمی‌تواند بکند نگاه منسوخی است البته انتظاری هم از نسل‌های قبل نمی‌توان داشت تا بفهمند جوانان ایرانی چقدر پیشرفت کرده‌اند، ما توربین‌های گازی به روسیه صادر می‌کنیم؛ در حال حاضر تعمیر برخی از موتورهای بوئینگ و ایرباس در ایران صورت می‌گیرد.
😏آقای یک جمله هم در مورد حقابه مردم سیستان حرف میزدی تو نماز جمعه!
12.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵تلگرام ؛ خانه‌ی امن تروریست‌ها ⛔️ بشنوید از از قانون‌گذاری برای فضای مجازی در همه‌جای جهان تا قانون‌نگذاری در ایران!
کاملا درسته... مثلا ۹ میلیون زندگی در قحطی بزرگ ایران که توسط انگلیس ایجاد شد در این خاک دفن شد و امروز شما در کنار BBC [انگلیسی] ایستادید! ✍علی بیطرفان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ + بابا مواظب باشیا -که چی؟ +که نمیری 😭💔 "شهید جاویدالاثر سید مصطفی صادقی" برتمام دختران شهدا مبارک باد
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝فعالیّت‌های پنهان ؛ ⚠️از تطهیر اقدامات قبل انقلاب تا نفوذ و انحراف در جریان انقلاب 🔺محمود بازرگانی، عضو جدا شده از انجمن حجّتیه و زندانی سیاسی قبل انقلاب، از فعالیّت‌های امروز انجمن حجّتیه پرده برمی‌دارد.