👈 تو دهنی نخستوزیر عراق به ادعاهای سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: "شما بفرمایید بیرون؛ ایران در کنار عراق علیه تروریسم داعش ایستاد؛ در ضمن، آنچه متفاوت است، روابط ما با ایران است نه شما."
👈سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، بزرگترین ناقض حاکمیت کشورهای جهان، در وقاحتی تمام، مدعی شد:
👈 حملات موشکی ایران به مقر گروههای تروریستی، حاکمیت سه کشور را نقض کرده است!
فکر می کنیم ایران نمی تواند از یک سو حامی تروریسم و بی ثبات کننده منطقه باشد و از سوی دیگر ادعا کند برای مبارزه با تروریسم این اقدامات را انجام داده است!
نیروهای آمریکایی به دعوت دولت عراق برای مبارزه با تروریسم در این کشور حضور دارند و این کاملا متفاوت است!
👈السودانی، نخستوزیر عراق در واکنش به سخنان سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:
👈 ایران، همسایهای است که در کنار عراق علیه داعش ایستاد؛
داعش امروز تهدیدی برای کشور عراق محسوب نمیشود و با توسعه توانمندیهای نیروهای امنیتی ما توجیهات برای وجود ائتلاف بینالمللی رنگ باخته است؛
ما خواهان پایان یافتن فوری ماموریت ائتلاف بینالمللی درعراق هستیم؛
این درخواست رسمی مردمی است و ما نسبت به این مسئله جدیت داریم؛
روابط با ایران روابط همسایگی است، اما ما منافع خود را داریم.
👈همزمان با ادعای ریاکارانه و وقیحانه نقض حاکمیت!
🔥 آمریکا و انگلیس به استانهای الحدیده، صعده، تعز، ذمار و البیضاء در یمن، حملات هوایی مجدد انجام دادند.
آیا خبرگان رهبری و ولی فقیه میتواند فرد کت و شلواری باشد؟.mp3
14.47M
🔰آیا خبرگان رهبری و ولی فقیه میتواند فرد کت و شلواری باشد؟
1⃣اصل ۱۰۸ و ماده ۳ مصوبه شورای نگهبان در خصوص شرایط خبرگان رهبری
2⃣اصل پنجم و اصل ۱۰۹ قانون اساسی شرایط رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماز جماعت هواداران ایرانی در کنار هتل الریان محل اقامت ملی پوشان فوتبال کشورمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهمترین عمل ماه رجب
#حجت_الاسلام_عالی
#سخنرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توی دانمارک ناخن بلند و لاک و دستبند برای پرستارا و دکترا حین انجام وظیفه ممنوعه!!!🙄
🔥حمله موشکی سپاه به مواضع تروریست ها از منظر قوانین بینالمللی
✍:دکتر بخشی، حقوقدان و استاد دانشگاه
🔻پس از پایان جنگ جهانی دوم، در سال ۱۹۴۵ بندی در «منشور ملل متحد» مورد تصویب قرار گرفت که توسل به زور در روابط بین المللی را منع می کرد.
🔻اما «اصل عدم توسل به زور» استثناء مهمی هم در قالب ماده ۵۱ منشور با عنوان #دفاع_مشروع دارد:
🔹در همین زمینه ماده ۵۱ منشور ملل متحد اشعار می دارد که:«در صورت وقوع حمله مسلحانه علیه یک عضو سازمان ملل متحد، تا زمانی که شواری امنیت اقدامات لازم برای حفظ صلح و امنیت بین المللی را به عمل آورد، هیچیک از مقررات این منشور به حق ذاتی دفاع مشروع فردی یا جمعی لطمهای وارد نخواهد کرد»
به ببیانی دیگر با توجه به ناامن شدن مرزهای ایران و همچنین عملیات ایذایی که اشرار و معاندین انجام می دهند و استان های همجوار ایران از ناحیه تروریستهای مستقر در عراق، سوریه و پاکستان مورد عملیات تروریستی و مسلحانه واقع می شود و از طرفی این گروه ها در خاک این سه کشور مراکز آموزشی و جذب نیرو ایجاد کرده اند و علیرغم تذکرهای مکرر دولت جمهوری اسلامی ایران، این دولت ها، اقدام موثری درجهت مهار و توقف تروریست ها بعمل نمی آورند بنابراین و بر اساس منطوق ماده ۵۱ منشور ملل متحد، ایران این حق را دارد که پاسخ نظامی و بازدارنده ای به تروریست ها بدهد.
🔹شایان ذکر است، دولت پاکستان کمترین نظارتی بر مرزهای مشترک خود با ایران ندارد و گروه های مسلح غیر قانونی، قاچاقچیان مواد مخدر و گروه های مزدوری چون جیش العدل، بدون وجود کوچکترین مانعی در نقاط مرزی ایران و پاکستان آمد و شد می کنند.
🔹عراق بعد از صدام نیز وضع مشابه ای در منطقه کردستان عراق دارد، پس از استقرار دولت محلی خودمختار، در کردستان عراق از آنجائیکه،دولت مرکزی هیچ نظارتی بر مناطق کردنشین ندارد، دولت خودمختار اقلیم ، برخلاف موازین بین المللی و قانون اساسی عراق راسا با دولت های آمریکا و، رژیم اشغالگر قدس رابطه سیاسی و، دیپلماتیک برقرار کردهرو با ارتش آمریکا، و نیروهای امنیتی اسرائيل (موساد) همکاری نزدیکی در آموزش و، تسلیح مخالفین کرد ایران وحتی ترکیه دارد، بگونهای که ارتش ترکیه بارها مواضع PKKدر شمال عراق را آماج حملات هوایی و زمینی خود قرارداده است و جمهوری اسلامی ایران، بارها به دولت مرکزی عراق و اقلیم کردستان راجع به برچیدن پایگاه های معاند ، در این متاطق هشدار داده است اما، خاندان بارزانی هرگز توجه ای به تذکرات مکرر ایران نداشته است، بنابراین این حق، طبیعی ایران است که از امنیت و تمامیت ارضی خود در مقابل هرگونه دسیسه و ماجراجویی دفاع نماید، گفتنی است هنگام تهاجم داعش به شمال عراق، و به ویژه به شهر اربیل مرکز اقلیم کردستان عراق، اگر نبود، مساعدت مستشاری ایران و سردار دلها، شهید حاج قاسم سلیمانی، مشخص نیست، که داعش این، سگ دست آموز آمریکا و اسرائیل، چه جنایاتی در. این منطقه مرتکب می شدند، در هرصورت مسئولیت، ایجادهرگونه تنش و آتش افروزی در این منطقه که درامنیت پایدار ایران خدشه ایجاد کند برعهده دولت مرکزی و اقلیم کردستان عراق است و ایران حق. دارد، در قبال اقدامات تروریستی، از شهروندان خود دفاع نماید.
🔹بنابر موارد مذکور اقدام موشکی سپاه. از منظر قوانین و موازین بین المللی کاملاً قانونی و مشروع می باشد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جزئیاتی از حمله سپاه پاسداران به پایگاههای تروریستی در پاکستان
شورای هماهنگی رزمندگان حزب الله (حزب الله ارک):
🌐 الجزیره به نقل از یک منبع نظامی یمنی:
نیروهای انصارالله یک کشتی آمریکایی را در نزدیکی سواحل المکلا هدف گرفتند.
🌐 فــــــــــــوری :
نیروهای مسلح یمن از حمله به یک کشتی آمریکایی در دریای سرخ خبر میدهند.
✅ برنامه ۴۲ روزه برای انتخابات
🔶 انتخابات اسفندماه چون اولین انتخابات پس از سال ۱۴۰۱ است، میتواند محلی برای طنابکشی بین جریان برانداز و تجزیهطلب با نیروهای اصیل انقلاب اسلامی باشد. برای اینکه در راند نهایی پیروز شویم و مشارکت حداکثری شکل گیرد، میتوان اقدامات خوب و اجرایی را شکل داد که به مشارکت کمک کند؛ اما مهمترین موضوعی که میتواند به مشارکت در این مدت کمک کند، دعوت چهره به چهره است. حال این سؤال مطرح است که چگونه چهره به چهره با نزدیکانمان صحبت کنیم؟ با استناد به قرآن ؛
🔹 قُلْ إِنَّما أَعِظُكُمْ بِواحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلهِ مَثْنى وَ فُرادى.... «بگو: «شما را تنها به يك چيز اندرز مىدهم، دو نفر دو نفر يا به تنهایى براى خدا قيام كنيد،»
🔶 گام اول: لیستی از نزدیکانمان تهیه وتنظیم کنیم. مشخص کنیم که فرد یا گروهی که میخواهیم با او صحبت کنیم در چه پارادایم یا چارچوب ذهنی است. برای اینکه بتوانیم مخاطبانمان را اقناع کنیم، باید متوجه باشیم که افراد پیرامون ما ممکن است در چهار گروه قرار داشته باشند:
1️⃣ انقلابی باشند.
2️⃣ ارزشی و دغدغهمندانه فکر کنند، اما منتقد باشند؛ یعنی به روندهای موجود نقد داشته باشند.
3️⃣ مخالف باشند، اما نسبت به برخی موارد مانند ایرانی بودن، رهبری نظام، اقتدار کشور یا شهدایی همچون شهید سلیمانی و... تعصب دارند.
4️⃣ معارض هستند و فقط به براندازی و ابزارهای آن، مانند تحریم انتخابات میاندیشند.
🔶 گام دوم: آماده شدن برای اقناع مخاطبانمان است. برای آنکه موفق باشیم چند نکته لازم است. اولاً تمرکزمان را بر کسانی بگذاریم که امکان موفقیت بیشتری وجود داشته باشد. سعی کنیم حرفهایشان را بشنویم، پرخاش نکنیم، برای آنچه میگویند استدلالی به مقتضای پارادایم ذهنیشان آماده کنیم و... . در گردا گرد شنیدن آنچه اهمیت دارد، این است که برآشفته نشویم. شاید در حین صحبت حرفهایی زده شود که با اعتقادات ما همراستا نباشد. سادهترین و بیحاصلترین کار این است که زیر میز بزنیم؛ ولی آشفته نشدن ما موجب می شود که بتوانیم برای پرسشها و دغدغهها جوابهای منطقی بیابیم. عقلانیت و اخلاق به ما میآموزد که باید خودمان را در جایگاه طرف مقابل بگذاریم؛ برخی اوقات به او ظلمهایی شده است که ما درک نمیکنیم. همدلی و همزبانی گاه از صدها استدلال منطقی تواناتر است.
🔶 گام سوم: باید مصداق «طبیب دوار» یا به اصطلاح عامیانه پزشک دوره گرد باشیم. گاه یک فرد با مسکنی التیام مییابد، و فرد کناری با دارویی دیگر. در مواجهه با مخاطب هم باید فهمید که از چه دری باید وارد شد؛ گاه باید ناز خرید و همراهی کرد و گاه باید استدلال آورد و اقناع؛ جنس آدمها فرق میکند. در این زمینه باید بیشتر بنویسیم و تأمل کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مرد این میدان، ایران است؛ اذعان تحلیلگر بیبیسی به اقتدار ایران در میدان و دیپلماسی!
یوسف عزیزی، پژوهشگر در دانشگاه ویرجیانیاتک:
🔺ایران همراه با محور مقاومت به دنبال اخراج نیروهای آمریکایی از منطقه است!
ایران هزینه را برای طرف مقابل زیاد کرده و این پیام را مخابره میکند که امکاناتش در منطقه گسترده شده است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پورنوگرافی مخفی «دیزنی»
🔹خیلی از تولیدات تلویزیونی و تبلیغات رسانهای را طی سالها تحتتاثیر مفهوم ناخودآگاه و در قالب آزمایشهای تجربی میشود بررسی کرد.
🔹در این سالها در عمده تحقیقات روانکاوی و روانشناسی از روشی به اسم «پردازش زیرآستانهای» استفاده میشد که با استفاده از آن برخی مفاهیم را در ذهن بیننده میکاشتند.
شهید مهدی زین الدین
ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺩﺍﺷﺖ ﺑﻪ ﺑﻮﯼ ﮐﺒﺎﺏ... ﺣﺎﻟﺶ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺪ ﻣﯽ ﺷﺪ!ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺻﺮﺍﺭ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﮐﻪ ﭼﺮﺍ ﺑﻪ ﺑﻮﯼ ﮐﺒﺎب ﺣﺴﺎﺳﯽ؟ ﮔﻔﺖ: ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﻣﯿﺪﺍﻥ ﻣﯿﻦ ﺑﻮﺩﯼ...
ﻭ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﯾﻪ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ چاشنی ﻣﯿﻦ ﻓﺴﻔرﯼ ﻋﻤﻞ ﻣﯿﮑﺮﺩ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﻟﻮ ﻧﺮﻩ ﻣﯿﻦ ﺭﻭ ﻣﯿﮕﺮﻓﺖ ﺯﯾﺮ ﺷﮑمش ﻭ ﺫﺭﻩ ﺫﺭه کباب ﻣﯿﺸﺪ ﻭ ﺣﺘﯽ ﺩﺍﺩﯼ ﻧﻤﯽ ﺯﺩ و ﻓﻘﻂ ﺑﻮﯼ گوﺷﺖ ﮐﺒﺎﺏ ﺷﺪﻩ به مشامت میرسید؛ ﺗﻮ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺑﻮ ﺣﺴﺎﺱ نمیشدی؟؟
✍از زندان آپارتاید به مذبح نئولیبرالیسم
🔸️در آفریقای جنوبی کسی نمیتوانست در انقلابی و مبارز بودن نلسون ماندلا تردیدی ایجاد کند. سوابق درخشان مبارزاتی او چنین اجازهای نمیداد. ماندلا ۲۷ سال را در زندانهای رژیم آپارتاید گذرانده بود و پس از آزادی در تاریخ یازدهم ژانویه ۱۹۹۰، رهبر بلامنازع جنبش استقلال طلب کشورش شد تا ملت خود را از زیر سلطه رژیم آپارتاید رهایی بخشد.
🔸️آزادی ماندلا از زندان، نماد پایان رژیم آپارتاید بود. اما کنگره ملی آفریقا به رهبری ماندلا برای اینکه رژیم حاکم، به شکل مسالمتآمیزی قدرت را واگذار کند، مذاکراتی را با فردریک دکلرک رئیس جمهور رژیم برای انتقال قدرت برگزار کرد. دکلرک در جریان مذاکرات، قدرت سیاسی را به طور کامل واگذار کرد و آپارتاید برچیده شد.
🔸️اما به موازات مذاکرات سیاسی، یک مذاکرات اقتصادی نیز در جریان بود و توجه زیادی هم جلب نمیکرد. دکلرک موفق شد با این عنوان که اقتصاد یک مسئله "فنی" است و تنها یک راه برای اداره اقتصاد وجود دارد و آن سیاستهای نئولیبرالی "اجماع واشنگتن" است، انقلابیون را متقاعد کند که طراحی پایههای اقتصادی نظام جدید را به اقتصاددانان "مستقل" رژیم حاکم، بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول بسپارند.
🔸️اینگونه بود که دولت جدید، در ریل نئولیبرالیسم قرار گرفت: الحاق آفریقای جنوبی به گات و پس از آن به سازمان تجارت جهانی را امضا و موانع واردات را برداشت. با اجرای سیاستهای صندوق بینالمللی پول، کنترل دولت از روی معاملات ارزی و ورود و خرج ارز برداشته شد و راه برای سوداگریهای ارزی و خروج سرمایه از کشور باز شد. دروازهها به روی سرمایههای خارجی گشوده شد تا بلکه خارجیها ثروت بیافرینند و تنگدستان با ریزهخواری از این ثروت، سهمی نصیبشان شود. خدمات دولتی و زیرساختهای کشور خصوصیسازی شد و داراییهای ملی که اقلیت سفید پوست تصاحب کرده بودند، مصادره نشد. آموزش مدیران نظام جدید نیز به تیمهایی از بانک جهانی سپرده شد تا نئولیبرالیسم درونیسازی شود. حتی رئیس بانک مرکزی و وزیر دارایی آپارتاید در مقام خود تثبیت شدند، چون اقتصاد یک مسئله "فنی" بود!
🔸️نتیجه این روند البته روشن بود: سال به سال به میزان فلاکت مردم آفریقای جنوبی افزوده شد. در نظام جدید ضدآپارتاید، نرخ بیکاری سیاهان دو برابر شد، دو میلیون نفر بیخانمان شدند، یک میلیون نفر از مزارع اخراج شدند، تعداد آلونکنشینها پنجاه درصد بیشتر شد، و آفریقای جنوبی به مقام نابرابرترین کشور جهان نائل آمد.
🔸️آیا ماندلا و آزادیخواهان آفریقای جنوبی طالب چنین وضعی بودند؟ هرگز. همه ماجرا این است که ماندلا و یارانش معنی "آزادی سیاسی" را خوب میفهمیدند، اما هیچ فهمی از "آزادسازی اقتصادی" نداشتند. آنها گرگهای نئولیبرال را بیش از پیش "آزاد" کردند تا سیاهان ستمدیده از آپارتاید را که مست رهایی بودند، بدرند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 استراتژی شیطان
او نمیتواند نگاه نکند !
خطری که جامعه را تهدید میکند.!