eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
162 دنبال‌کننده
25.8هزار عکس
30.7هزار ویدیو
224 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
‏دکتر جلیلی حتی برای کسب درآمد از فضای مجازی توسط زنان خانه دار و سرپرست خانوار هم برنامه دارند
واکنش برنامه‌سازان ایرانی بعد از این که جلیلی ازشون نام برد.😍😂
خبرگزاری رویترز نوشت : سعید جلیلی گزینه اصلی انتخابات در ایران است تفکرات و ایدئولوژی او بسیار شبیه رهبر ایران آیت‌الله خامنه‌ای است. او مردی مقتدر در حوزه سیاست و روابط بین‌الملل است. انتخاب او بر دنیا و معادلات جهان تاثیر می‌گذارد. او می‌تواند برای منافع ما(آمریکا ) خطرساز باشد.
ori41.mp3
8.15M
💥 تردیدها را کنار بگذارید❗️ 🔈شش دقیقه‌ی طوفانی با حجت الاسلام والمسلمین نماینده‌ی مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی 🔹آقای جلیلی با دیگران در مبانی، روش مدیریتی و الگوی حل مسأله اختلاف دارد. 🔸 ، تنها مانع تصمیم عموم مردم است. مردم تصمیم خود را درباره‌ی آقای جلیلی گرفته اند! 🔹 چیست؟ در ایام خانه‌نشینی رئیس جمهور وقت چه کسی دولت را اداره می‌کرد؟! 🔸نقش در دولت چه بود؟ چه کسی می‌تواند امتداد دولت شهید رئیسی باشد؟ 🔥این صوت را به گوش همه برسانید❗️ صوت کامل👇👇👇 https://eitaa.com/jalili_khorasan/134 💠 ستاد روحانیت دکتر جلیلی خراسان رضوی ▫️https://eitaa.com/joinchat/1436943169Cc9edee8c97
سلام وقت بخیر داستان اسناد sfo که تا دکتر زاکانی اسمشو برد پورمحمدی قفل کرد و لال شد ، چیه؟ 🧨🧨🧨🧨🧨 پلیس ضد کلاهبرداری انگلیس sfo از دفتر عباس يزدان‌پناه تو لندن اسناد فساد قرارداد کرسنتو پیدا میکنه و به مراجع بین المللی میده مراجع هم تحویل ایران میدن و نهایتا تحویل گیرنده نهایی یعنی سازمان بازرسی کل کشور میشه رئیس سازمان بازرسی کل کشور حاج آقای پورمحمدی بود که به تازگی از وزارت کشور دولت احمدی نژاد عزل شده بود و توسط هاشمی شاهرودی به ریاست این سازمان منصوب شده بود ایشون اما چیکار کرد؟ اسناد به اون مهمی رو به جای ارائه به دادگاه لاهه بایگانی کرد و باعث شد تو دادگاه بازنده بشیم ‏و میلیاردها دلار متضرر بشیم! همین تازگی مجددا به پرداخت ۲ میلیارد دلار غرامت به کرسنت محکوم شدیم! حالا چرا این کارو کرد؟ اول اینکه چون پای مهدی هاشمی تو این پرونده گیر بود و يزدان‌پناه شریک یا عامل مهدی هاشمی بود و ایشون می‌ترسید از اینکه با هاشمی رفسنجانی درگیر بشه دلیل دیگه اینکه اگه این اسناد رو می‌شد و دولت احمدی نژاد تو پرونده کرسنت پیروز می‌شد واسه انتخابت سال بعد (۸۸) یه امتیاز ویژه داشت و باهاش میتونست هم خاندان هاشمی رو بکوبه هم دولت خاتمی رو که قرارداد تو دولتش بسته شده بود! و ایشون به دلیل کینه ی اخراج شدن از دولت احمدی نژاد این اسناد رو مسکوت گذاشت و به جیب تک تکمون ضرر زد ایشون مزد این خوش خدمتی به خاندان هاشمی رو گرفت و تو دولت روحانی که خیلی از وزراش سهمیه هاشمی رفسنجانی بودن شد وزیر دادگستری! حالا ایشون ادعای نجات من و تو رو داره دوستان در پایان هم توجه شما رو این مصاحبه ش جلب میکنم نوبر اصلی قصه رو هم یادم رفت بگم چون تو پرونده کرسنت ما محکوم شدیم و طرف ترکیه ای هم با استناد به کرسنت بابت گران‌فروشی شکایت کرد و محکوم شدیم به جریمه‌ی یک میلیارد و هشتصد و هفتاد و پنج میلیون دلاری به ترکیه وصدور حداقل 14 ماه گاز مجانی همراه با کاهش 13/3 قیمت بعد از ۱۴ ماه!
12.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 به یاد رجایی، به یاد رئیسیِ عزیز، إن شاء الله کسی منتخب و خادمِ جمهور بشه که شیفته خدمت باشه، نه تشنه قدرت 🔹 هم از حرفهای مناظرات، هم از اطرافیان نامزدها میشه شیفته خدمت بودن رو تشخیص داد، فقط یکم دقت می خواد👌
29.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پزشکیان کذاب : دانش آموزان ایرانی عقده ای هستند ؟، پاسخ جالب به این ادعای پوشالی را در کلیپ ببینید. چرا نه به پزشکیان ؟!... جمهور!
20.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / مسئولان صداوسیما ببینند؛ مناظره های دیدنی مثل مناظره های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 🔻گزارشی از NBC، ترجمه و زیرنویس شده در «انتخاب» (02:47 دقیقه)
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس آمریکایی: 📍در ایران با یک شطرنج باز باهوش مواجه شده‌ایم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان، دولت سوم روحانی دولت پزشکیان یعنی؛ ضربه‌ای دوباره به اعتماد عمومی نسبت به دولت و تکرار خسارت محض برجام.
13.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ در زمستان ۱۴۰۰ نه قطعی گاز نیروگاه ها رقم خورد و نه قطعی گاز در حوزه صنایع و بخش خانگی وزیر نفت در نشست خبری: 🔹سابقه نداشته که در زمستان نیروگاه های ما به مشکل سوخت بخورند. تولید گاز کاهش پیدا کرده بود. مجوز ها را گرفتیم اما خرید یک کشتی هم برای خرید و نگهداری مخازن و میعانات نفت اتفاق نیافتاد. 🔹ما سالانه ۴۶۰ میلیون دلار بابت خرید و اجاره این کشتی ها هزینه می دادیم. از مهر ۱۴۰۰ چیزی به میعانات یا نفت روی آب اضافه نشد. تا پایان سال ۱۴۰۰ و اوایل سال ۱۴۰۱ هیچگونه میعانات گازی و نفت سنگین و فوق سنگین روی آب نداشتیم. 🔹در زمستان ۱۴۰۰ با توجه به ناترازی در بحث گاز نه قطعی گاز نیروگاه ها رقم خورد و نه قطعی گاز در حوزه صنایع و بخش خانگی.