eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
163 دنبال‌کننده
25.4هزار عکس
29.9هزار ویدیو
219 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📍حسین شریعتمداری: آقای روحانی چرا دلایل ردصلاحیت خود را منتشر نمی‌کنید؟ 🔸آقای روحانی طی بیانیه‌ای که در اعتراض به رد صلاحیت خود منتشر کرده که در آن سوابق متعدد خود را گفته. در پاسخ باید گفت: اولاً به فرموده حکیمانه حضرت امام، «میزان حال فعلی افراد است». 🔹کم نبوده‌اند کسانی که شورای نگهبان در بررسی صلاحیت آن‌ها به مواردی برخورده که برایش تازگی داشته و پیشتر از آن با خبر نبوده است. 🔸آقای روحانی گفته چرا دلایل ردصلاحیتم را نمی‌گویید. باید گفت که شورای نگهبان برای حفظ حرمت نامزدهای ردصلاحیت شده، از اعلام دلایل ردصلاحیت خودداری می‌کند. این یک منع شرعی و اخلاقی است. در ضمن شورا منع قانونی هم دارد. 🔹اما شورای نگهبان دلایل ردصلاحیت نامزدها را درصورت درخواست آن‌ها به خودشان اعلام می‌کند و انتشار آن از سوی نامزدها منع قانونی ندارد و کاملا آزاد است. جناب روحانی می‌تواند دلایل را بپرسد و بعد منتشر کند.
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از آسمون که به آدما نگاه می‌کنن بعضیا سنگینن، وزن دارند، عنصر دارند! اگر میخوای تو هم جزوشون باشی، ببین این ویدئو رو!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرمایه‌ای گران‌بها که به فراموشی سپردیم ♨️ نظر ادیب و شاعر اهل تسنن درخصوص کلام امام علی علیه‌السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥موساد و CIA چگونه همسایه‌های ایران را به مزرعه ترور تبدیل کرده‌اند؟
16.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برشی از مستند | قسمت دوم حقایق کمتر شنیده شده‌ ای از زندگانی رهبر انقلاب از دوران کودکی تا جوانی ایشان علاقه مندی بسیار زیاد رهبری به قرآن و قاری ذبده ی مصری «شیخ مصطفی اسماعیل»
13.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تحریف سخن حاج قاسم به چه قیمت؟! 🔹پیمانکار تبلیغات سالگرد شهادت حاج قاسم ویدیویی منتشر کرده و در آن اعتراف می‌کند به تحریف دستخط و امضا و نامه حاج قاسم و می‌گویند حاج قاسم اصلا جمله‌ای با عنوان "هرگز نمی‌خواستم سلاح دست بگیرم" نداشت! جمله‌ای که محور جنجالی تبلیغات امسال سالگرد بود.
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇧🇪 بلژیک با حشرات، کاپ کیک، بیسکویت، و وافل می‌پزند 🤢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨مناطقی که توسط ترور آلارم پیش بینی کرده در معرض جنگ هسته ای هستند و جان خود را از دست میدن... ☣️اگر جنگ هسته ای امسال آغاز شود، حداقل ۱۷۸ میلیون نفر جان خود را از دست خواهند داد حداقل ۵۵۰ میلیون نفر پس از جنگ nuclear ، به دنبال «عوارض هسته‌ای و زمستان هسته‌ای» جان خود را از دست خواهند داد.
تروریست آلارم: تهران غزه بعدی است. وزیر ارشد رژیم صهیونیستی گفت که ایران اکنون یک "هدف قانونی" برای حملات موشکی اسرائیل است.