eitaa logo
مجموعه تربیتی شهید چمران
289 دنبال‌کننده
770 عکس
435 ویدیو
2 فایل
ارتباط با ادمین @Chamran_tak_admin کانال اطلاع رسانی مجموعه فرهنگی و تربیتی شهید چمران [اولین مجموعه تخصصی تربیتی در شهرستان تاکستان ]
مشاهده در ایتا
دانلود
« دعای روز شانزدهم ماه رمضان » خداوند در قرآن کریم در مورد ابرار و نیکوکاران پانزده صفت به کار برده است که به آن اشاره می‌نماییم: ۱- ایمان به خداوند یگانه ۲- ایمان به روز قیامت ۳- ایمان به فرشتگان ۴- ایمان به قرآن ۵- ایمان به پیامبران ۶- نیت خالص برای رضای خداوند ۷- بخشیدن بخشی از اموال به خویشان ۸- کمک به یتیمان ۹- کمک به فقیران ۱۰- کمک به رهگذران ۱۱- آزاد نمودن بنده ۱۲- اقامه و برپاداری نماز ۱۳- زکات به مستحقان دادن ۱۴- وفای به عهد ۱۵- صبر در برابر شدائد و سختی‌ها. اگر بخواهیم هر یک از این صفات را شرح دهیم آنگاه است که رابطه متقابل هر یک از این صفات را نسبت به یکدیگر در می‌یابیم که به نوعی هر یک از این صفات مکمل یکدیگرند، به طور مثال، کسی که به خداوند عزوجل ایمان آورده است نمی‌تواند بگوید که من به قرآن ایمان ندارم چرا که قرآن است که انسان‌ها را به سوی ایمان به خدا و تعبد و بندگی ذات اقدس هدایت می‌نماید و کسی که به قرآن ایمان آورده است نمی‌تواند منکر نماز و زکات گردد.
‌﷽ http://quran.bamboweb.ir/page.php?juz=02&page=19&read=read ثواب تلاوت صفحه چهلم مصحف شریف را تقدیم روح مطهر شهید مهدی زین الدین می کنیم.
« دعای روز هفدهم ماه رمضان » اللَّهُمَّ اهْدِنِي فِيهِ لِصَالِحِ الْأَعْمَالِ» «خدایا من را راهنمایی کن تا اعمال صالح انجام دهم.» انسان، صاحب اختیار است می‌تواند رفتار خوب داشته باشد و «صالح» شود یا به عکس طالح باشد و جز «شر» از او صادر نشود. آنچه در عمل اسلامی، ارزش آفرین است، زمینه‌های عمل، انگیزه‌ها و نیت آن است نه منافع آن. آن‌ چه امروزه رفتار برخی انسان‌ها را از عمل صالح دور می‌کند بی‌توجهی به همین نکته ارزشمند است. از خدای خود می‌خواهیم راهنمای ما برای رسیدن به اعمال شایسته باشد راه‌یابی به عرصه «اعمال صالح» توفیق بزرگی است. صالحات، همان کارهای خوب و شایسته است اعمالی که فرد و اجتماع را برای رسیدن به سعادت (که حد اعلا و هدف اصلی آدمی در زندگی است) آماده و نزدیک کند.
‌﷽ http://quran.bamboweb.ir/page.php?juz=02&page=20&read=read ثواب تلاوت صفحه چهل و یکم مصحف شریف را تقدیم روح مطهر شهید ابراهیم هادی می کنیم.
« دعای روز هجدهم ماه رمضان » «ونوّرْ فیهِ قلبی بِضِیاءِ انْوارِهِ» منظور از نور فیه قلبی بضیاء انواره چیست؟ در این روز قلبم را به انوار سحر نورانی کن، همان نور هدایت است که بر قلب انسان تابیده می‌شود و او را از ظلمت‌های جهل و نادانی و دوری از خداوند نجات می‌بخشد و به قول خداوند(اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ اِلَی النُّوُرِ ‌) یعنی «خداوند ولی و سرپرست کسانی است که ایمان آورده‌اند که خارج می‌کند ایشان را از تاریکی‌های جهالت (و وارد می‌کند) به سوی نور و هدایت.» ‌که این نور همان هدایتی است که انسان را به مسیر سعادت می‌کشاند... قلب‌های ما زنگ زده و چشم و گوش ما آلوده شده است؛ دیگر مانند گذشته با شور عبادت نمی‌کنیم. در ماه رمضان از خدا بخواهیم تا قلبمان را نورانی کند.
‌﷽ http://quran.bamboweb.ir/page.php?juz=03&page=1&read=read ثواب تلاوت صفحه چهل و دوم مصحف شریف را تقدیم روح مطهر شهید سید مرتضی آوینی می کنیم.
« دعای روز نوزدهم ماه رمضان » کاری نکنیم حسنات اعمال از بین برود. «وَ لاَ تَحْرِمْنِی قَبُولَ حَسَنَاتِهِ» «خدایا مرا از قبول حسنات محروم نکن.» خدایا اگر کار خوبی می‌کنم اهل نماز شب و دعای ابوحمزه و... هستم حسنات آن اعمالم را به من برسان و محرومم نکن؛ یعنی کاری نکنم که آن حسناتم از بین برود، مثلاً اگر یک غیبت کنم تمام اعمال چهل روزه من از بین می‌رود. در حدیث آمده است که اگر کسی غیبت کند عبادات چهل روزه او در نامه کسی که مورد غیبت قرار گرفته است نوشته می‌شود. لذا اگر کسی غیبت شما را کرد باید برای او چشم روشنی هم ببرید چون تا چهل روز هر کار خیری که بکند در نامه اعمال شما ثبت می‌شود.
‌﷽ http://quran.bamboweb.ir/page.php?juz=03&page=2&read=read ثواب تلاوت صفحه چهل و سوم مصحف شریف را تقدیم روح مطهر شهید علی صیاد شیرازی می کنیم.