🆔 @chand_hamsari
⁉️ #سوال 172 ۱۷۲
سلام.
میشه آمار پسران مجرد ( طلاق گرفته و ازدواج نکرده و زن مرده) رو هم بررسی کنید. پسرای مجرد زیادی هستند که اصلا تو فکر ازدواج نیستن و کسی هم اصلا بهشون تذکر نمیده، و خیلی از این افراد هم اتفاقا پول و درآمد و موقعیت اجتماعی خوبی دارن. چرا شما برای ازدواج این افراد در جامعه فرهنگ سازی نمیکنید؟؟ تا وقتی اونا ازدواج نکنن دخترا مجرد میمونن.
💢 #پاسخ 👇👇👇👇
🆔 @chand_hamsari
🆔 @chand_hamsari
⁉️ #سوال 173 ۱۷۳
استاد یکی دیگر از اساتید بنده یکی از مخالفان #تعدد_زوجات هستند و این مساله را نمی پذیرند سر کلاس بارها صحبت شده و گفته اند.
البته ایشان منظورشان این است که مردان الان بیشتر به خاطر هوا وهوس نه بخاطر کمک به زن چنین کاری را می کنند. حتی اگر حکم خدا هم باشد نیت فرد خیلی مهم است. مثل نماز خواندن. فردی از روی ریا نماز می خواند فردی خالصانه خدا را عبادت می کند . صرف انجام دادنش موجب قبولی عمل نمی شود. #تعدد_زوجات هم همینطور است.
مردانی به خاطر هوا و هوس می خواهند و افرادی این را برای خود وظیفه می دانند و به خاطر رضای الهی این کار را می کنند. مهم نیت است که الان اکثرا بدنبال هوا و هوس اند.
استاد آیا این گفته ایشان صحیح است؟
💢 #پاسخ 👇👇👇👇
🆔 @chand_hamsari
📊 تجرد قطعی درمیان ایرانیها افزایش یافت؛ زنان ۱.۶برابر بیشتر
🔸بررسیها نشان میدهد ایران در مقایسه با کشورهای آسیایی آمار تجرد قطعی کمتری دارد
🆔 @chand_hamsari