🔴 بیانیه مرکز مدیریت حوزه های علمیه گیلان در خصوص هتاکی های #مهرعلیزاده به علوم حوزوی ...
🔰 باسمه تعالی
⚜ یَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَالَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِیرٌ
«سوره مجادله/۱۱»
🔹در قرون اخیر به واسطه برخی از عوامل، علوم دنیوی و مادی از ساختار حوزه ها خارج گردید و به صورت ساختاری جدید در دانشگاه ها ایجاد گردید و دنبال شد و حوزه های علمیه بیشتر بر علوم دینی متمرکز گردید و به فعالیت علمی خود در این مسیر ادامه داد و از آنجا که دین جهت دهنده و تبیین کننده علوم مادی است و فلسفه حیات بشر را تبیین می کند، نقش تعیین کننده ای در این علوم داشته است.
🔹حوزه با در دست داشتن منابع وسیعی از امام باقر و امام صادق «علیهما السلام» افتخار دارد که علوم خود را از این بزرگان ذخیره کرده و در راه اسلام و انقلاب پرچمدار این میراث بزرگ باشد.
🔹حال در این دوران بعضی به خاطر سیاستهای غلط خود و شاید دل بستن به منصب های دنیایی دست به هر "بی شرمی' زده و خود را به عنوان یک شخص مهم و با سواد در کشور بدانند و مدارک علمی بلند و رفیع حوزه را مورد "توهین" قرار دهند.
🔹 حوزه علمیه گیلان این توهین به مقام علمی حوزویان را محکوم و از کاندیداهای ریاست جمهوری میخواهد که "انصاف" را در مناظرات رعایت کرده و از مقام علمی حوزویان عذرخواهی نمایند.
🔰 مدیریت حوزه علمیه گیلان
✅ #رد_صلاحیت_مهرعلیزاده
⭕️ فوری
فومنی: متنهای همتی و مهرعلیزاده را پدرخواندهها مینویسند
🔹دبیرکل حزب مردمی اصلاحات: همتی سلطان تورم است. تمام بریز و بپاش های بانک مرکزی به گردن او بوده و مسبب چنین وضعیتی است. تیم روحانی در ستاد همتی فعالیت میکند و آنها تمام نوشتههای همتی و مهرعلیزاده را مینویسند.
🔹بلایی که مهرعلیزاده بر سر ورزش ایران آورد در تاریخ ماندگار است. در تربیت بدنی، ۹۰ درصد هدایا نخست به حساب آقای مهرعلیزاده وارد میشد و آخر هم به ورزشکاران نمیرسید. مهرعلیزاده چندین کاخ و ویلا در تهران و غیره دارد و باید بگوید پول اینها را از کجا آورده است.
دو جمله کوتاه و مزخرف!
اتفاقا رای ندادن دقیقا به معنای عدم مشارکت هست!
✅ کار شورای نگهبان اینه که حداقل صلاحیت ها رو برای ریاست جمهوری مشخص کنه و کار مردم مکمل هست و باید از بین تایید شده ها بهترین رو انتخاب کنند.
💢 کار حسن روحانی هم که اصلا ارزش نداره بخوایم به عنوان الگو ازش استفاده کنیم!
🔷 در مورد رهبری هم سهمیه بندی بنزین یه پروسه علمی و تخصصی هست و با توجه به فاکتورهای علمی تعیین میشه در حالی که انتخابات یه موصوع عمومی هست و هر کسی آزادانه میتونه گزینه مورد نظرش رو انتخاب کنه!
✅ از شبهه سازان غیرمحترم میخوایم که زحمت بکشن و شبهات جدید و غیرتکراری بسازند و منتشر کنند! اینا دیگه خیلی قدیمیه!😉
30دلیل برایرای دادن به آیت الله رئیسی.pdf
256.1K
✍30دلیل برای انتخاب و اصلح بودن آیت الله رئیسی
33.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ نماهنگ بسیار زیبای ماشاءالله ماشاءالله ابراهیم رییسی
قاضیزاده: باید محتوای بیدلیلی را که در مدرسه به بچهها یاد میدهیم دور بریزیم
🔹سواد معمول عادی امروز، مهارت کارکردن با اپلیکیشن، کامپیوتر و بلدبودن دو زبان خارجی است. محتوای آموزشی باید ارتباط موثر با جامعه داشته باشد تا افراد را جامعهپذیر کند نه جامعهگریز.
🔹خروجی آموزشی باید قانونگرایی باشد نه قانونستیزی. یک فرد باید متمایل به تشکیل خانواده شود تا ضد خانواده شدن. فرد باید مهارتهای ازدواج و همسرگزینی و ایجاد شغل را یاد بگیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطوࢪ ؟؟!!
#رئیسی ، ࢪئیسے شد ؟؟🤔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلمی از نحوه سفر لاکچری سید ابراهیم رئیسی به خوزستان با هواپیمای اختصاصی!
2.جملات ناظر به مسائل مردم برای عدم مشارکت.pdf
13.24M
✅ یک مجموعه عالی برای کمک به افزایش مشارکت و #انتخاب_اصلح
🔹 شبهات کوتاه با جواب های کوتاه!
#انتخابات
افزایش شور انتخابات
⁉️ چه باید کرد؟؟
🔻سوالی که این روزها ذهن خیلی از بچه های انقلابی و دوستان حزب اللهی را درگیر کرده است.
🔸 برای افزایش مشارکت چه باید کرد؟
🔹اول- نبض شهر را در دست بگیریم! ایجاد شور انتخاباتی و نشاط سیاسی در کف خیابان.
🔸خیلی ها برای رای دادن، نیاز به استدلال ندارند! همین که حس کنند بقیه هم رای میدهند، قانع میشوند!!
مردم از صندوق رای، یک خاطره ی تلخ 8 ساله دارند! هیچ کس برای پاک کردن خاطره تلخ، استدلال نمی آورد!!
چند راهکار عملیاتی:
🔸 الف) سرود خیابانی:
وقتی در یک مکان پر رفت و آمد، تعدادی نوجوان به صورت «غافلگیرانه» شروع به خواندن یک سرود امیدبخش و وطن دوستانه بکنند، نشاط ویژه ای در شهر پمپاژ میشود.
(محل دریاچه یا پیست دوچرخه پارک چنگلی ،چهارراه طوبی و..)
سرود های آماده، نیازی به تمرین ندارند! کافیست میکروفون تشریفاتی فراهم کنید و سرود را اجرا کنید. (تازه از ماسک هم میتوان برای پوشش لب زدن ها استفاده کرد 😉)
(لینک سرود ها جهت دانلود ارسال میشود ، گروه سرود هم میتوانیم هماهنگ کنیم)
💢پوشش رسانه ای این اتفاق می تواند بازتاب مجازی خیلی خوبی هم داشته باشد.
ب) هر ماشین، یک بیلبورد تبلیغاتی شهری:
از طریق دوست و آشنا و فامیل و ... ماشین های انقلابی شهر یا تاکسی ها را به صورت هرمی شناسایی کنید و از هر طریقی مثل شابلون زنی یا پوستر یا برچسب جمله و... شیشه عقب ماشین را تبدیل کنید به یک تریبون.
(خود شابلون یا فایل تقدیم میگردد.)
♨️خیلی مهم است که مردم حس کنند که «مردم» شور انتخاباتی دارند! شابلون و امثال آن، بهترین راه برای مردمی کردن شور انتخاباتی است.
🔸 ج) مغازه های انقلابی شهر:
یک راه دیگر برای مردمی کردن شور انتخاباتی، استفاده از شیشه مغازه هاست. شاید شما 10 مغازه دار انقلابی نشناسید، اما 1 مغازه دار که میتوان پیدا کرد!! او میتواند ما را به سایر کسبه انقلابی وصل کند.
توجه داشته باشید که کاسب ها، از پوستر های «خیلی سیاسی» استقبال نمی کنند.
🔸 د) تریبون آزاد:
تریبون آزاد هم از کارهایی است که شور انتخاباتی را در شهر میدمد. به شرطی که نیروی کافی برای مدیریت نظری و فیزیکی(!) جلسه داشته باشید تا نقض غرض نشود!
یعنی از قبل باید سناریوهایی برای صحبت های خود بعنوان موافق یا حتی مخالف نمایشی آماده کنید.
ه) برگزاری #جشن_تکلیف_سیاسی ویژه رای اولی ها در پارک ها یا فرهنگسراهای شهر همراه با اجرای برنامه های متنوع و شاد و برنامه ریزی جهت اجرای مسابقات
و) برگزاری جشن روز دختر و جشن دهه کرامت در مساجد یا پارک ها
ط) مشاوره پزشکی و مشاوره حقوقی رایگان هم در محل ستاد میتونیم هماهنگ کنیم که داشته باشیم.
ی) برگزاری مجالس دعا ( کمیل، ندبه ) و سخنرانی و دعوت به حضور پای صندوق
🔹 دوم - علاوه بر اینکه نبض شهر را در دست میگیریم، باید کار گفتمانی هم انجام داد!
💠چون اگر طرف مقابل بهتر از ما بتواند عملیات روانی انجام دهد و هوچی گری های شب انتخاباتی را تنظیم کند، طبیعتا اوست که پیروز این رقابت خواهد بود.
✅پس نباید به کارهای گرایشی و احساسی اکتفا کرد. چه کنیم؟
🔸 الف) باید دلایلی که برای لزوم مشارکت بالا و اهمیت رای مردم وجود دارد، استخراج کنیم و روی آنها مسلط بشویم.
🔸 ب) باید این دلایل را تبدیل کنیم به جمله های ساده ای که به زبان «مردم» است.
مثلا به جای اینکه صرفا بگوییم:
«مشارکت نقش بسزایی در پشتوانه و قدرت دولت ها دارد، پس باید رای بدهیم»
بگوییم:
«بالاخره یه نفر رئیس جمهور میشه! اگه بهترین گزینه هم با مشارکت پایین رای بیاره، مثل بنزِ بدون بنزینه! دولت بعدی باید با قدرت سر کار بیاد که بتونه مشکلات رو حل کنه»
🔸 ج) با تسلط روی این دلایل و جملاتِ ساده شده، باید هر بستر و ظرفیت را تبدیل کرد به یک موقعیت تبلیغاتی چهره به چهره.
از صف نانوایی تا صف انتظار بانک و مطب پزشک و داخل تاکسی و اتوبوس و... ما مخاطب زیادی داریم و فرصت کمی! همه جا باید بحثی را راه بیندازیم و بحث را به سمت انتخابات سوق دهیم و از این گفتگوی چهره به چهره استفاده کنیم برای تغذیه فکری مردم. (حتی میتوان طی یک سناریوی از پیش تعیین شده، بحث نمایشی با دوست خود راه بیندازیم 😉)
(سناریو ها ارسال میشود)
🔴 پیشنهادات بیشتر برای افزایش شور انتخاباتی
۱. پیشواز گوشی های خود را انتخاباتی کنید.
۲. پروفایل های شخصی و کانال ها: و گروه های شهرستان با تصاویر انتخاباتی و هشتگ #همه_می_آییم مزین کنم. هر شهرستان میتواند یک پروفایل اختصاصی و هماهنگ طراحی کند.
۳. جلوی مساجد، محلات و خیابان ها را با پرچم های کوچک و آویز ایران مزین کنیم.
۴.در بنرها و تراکت های تبلیغی سطح شهرستان فقط و فقط از جملات #مثبت استفاده شود؛
🔹جملاتی مثل: خیز دوباره (فلان شهرستان) برای خلق حماسه ؛ خبر آمد خبری در راه است #همه_می_آییم ؛ (اسم شهر) آماده ی قیام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشواز انتخاباتی .ایرانسل و همراه اول
.
♻️ قاعده ترجیح صالح مقبول بر اصلح، در انتخاب بین رییسی و جلیلی
🔹 قسمت اول
🔰 حمید رسایی: تقریبا از سال ۸۴ و نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بود که موضوع «ترجیح صالح مقبول بر اصلح» روی زبانها افتاد. این قاعده پیش از این همواره و در هر انتخابات، برای کاندیدای خاصی مطرح میشد که این بار اساسا در میدان رقابت نتوانست حاضر شود.
در روزهای اخیر و به مناسبت این دوره از انتخابات ریاست جمهوری اما باز هم موضوع «ترجیح صالح مقبول بر اصلح» محل نزاع موافقان و مخالفان کاندیداها شده است. برخی عمل به این قاعده را کلا منتفی و برخی عمل به آن را در هر شرایطی صحیح دانستهاند و برخی هم حیران بین درستی و نادرستی آن ایستادهاند. در این باره چند نکته قابل تامل است که اگر به آنها توجه شود، این سردرگمی پایان خواهد یافت.
🔶 محل نزاع و بحث اینجاست: در کارزار انتخاباتی با کاندیدهایی مواجه هستیم که #از_نظر_ما یکی از آنها از جمیع شرایط، اصلح و بقیه افراد صالح و حتی برخی از آنها از نگاه ما (نه از نگاه مراجع قانونی و تایید کننده) غیرصالح هستند.
اجازه دهید موضوع را در قالب مثالی مطرح کنم. فرض کنید چهار گزینه داریم که وقتی ویژگیهای آنها را در ابعاد مختلف مورد دقت قرار میدهیم، از امتیازهای ۱۹، ۱۷، ۱۱ و ۹ برخوردارند که طبعا از نگاه ما گزینه اول اصلح، گزینه دوم صالح، گزینه سوم هم به نسبت گزینه مردود، کاندیدایی صالح و گزینه چهارم هم که به دلیل عبور از خط قرمزهای ما اساسا مردود و غیرصالح است.
طبعا اگر در حالتی باشیم که فرد اصلح مقبولیت داشته باشد، تکلیف روشن است. اما مفروض بحث ما این است که از #راه_مطمئن و درستی (نه صرفا ادعای این رسانه و ادعای درگوشی آن چهره سیاسی) به این نتیجه رسیدهایم که به احتمال زیاد، گزینه اصلح مورد نظر ما متاسفانه مقبولیت لازم در صحنه رقابت انتخاباتی را ندارد و در ادامه فرایند انتخاباتی هم به این مقبولیت دست نمییابد اما گزینه دیگری که صالح است، از این مقبولیت برخوردار است و اگر آرا متفرق شود، گزینه اصلح و صالح، هیچکدام انتخاب نمیشوند بلکه ممکن است فرد غیرصالح (با معدل ۹) قدرت را در دست بگیرد. طبعا قدرت یافتن چنین گزینهای، لطمات جبران ناپذیری برای مردم، کشور و آرمانهای انقلاب اسلامی به دنبال خواهد داشت. در این حالت، تکلیف ما چیست؟
به نظرم در این حالت ما با دو #قاعده_اصلی مواجهایم:
اصل اول: از طرفی اصل عقلی و نقلی (روایات معصومین) این است که انتخاب اصلح بر صالح ترجیح دارد. طبعا بهم زدن این قاعده «خلاف اصل» است حتی اگر ترجیح صالح مقبول بر اصلح نامقبول باشد. اگر این «خلاف اصل» دائما تبدیل به «اصل» شود، نتیجه آن به مرور زمان، نزولی و عبور از صلاحیتها خواهد بود. چرا که فرد صالحی که در این دوره مقبول بوده است پس از مدتی با تغییر ذائقهها نسبت به فردی که امتیاز کمتری از او داشته، نامقبول خواهد شد و ...
اصل دوم: اما از طرفی نمیتوان تردید کرد که در فعالیتهای اجتماعی بویژه رقابتهای انتخاباتی (که حصول نتیجه در آن، متوقف بر آرای تک تک افراد جامعه است) باید تلاش کرد و با کار جمعی، آرای بیشتری به دست آورد. بدیهی است در چنین کارزاری اگر شما آرای خود را متفرق کنید، فرد ناصالح امورات کشور را به دست خواهد گرفت.
طبعا کار وقتی به اینجا رسید، پای یک قاعده عقلی به میان میآید و این سئوال مطرح میشود: آیا در چنین مواقعی، برای دفع مفسده بزرگ، انتخاب صالح مقبول بر اصلح ترجیح دارد یا باید همچنان بر انتخاب فردی که #از_نظر_ما اصلح است، اصرار ورزید؟
آنچه نویسنده این سطور میفهمد و درس آن را خدمت استادش پس داده، به این سئوال نمیتوان یک جواب ثابت داد بلکه به فراخور شرایطی، پاسخ تغییر میکند. برای فهم بهتر موضوع، ادامه بحث را با دقت بیشتری دنبال کنید.
توضیح اینکه اگر صحنه انتخابات اینگونه بود که...
ادامه یادداشت در پست بعد:
♻️ قاعده ترجیح صالح مقبول بر اصلح، در انتخاب بین رییسی و جلیلی
🔹 قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: توضیح اینکه اگر صحنه انتخابات اینگونه بود که:
فرض اول – فرد اصلح (A) با ۱۹ امتیاز، مقبولیت ندارد اما فرد صالح (B) با ۱۷ امتیاز، مقبولیت اجتماعی دارد. بنا بر این فرض، از نظر کیفی، فاصله کمی بین آنهاست. در این فرض با توجه به فاصله کم اصلح و صالح مقبول از نظر شرایط کیفی، بدیهیترین تصمیم این است که پس از ناامیدی از ایجاد اقبال برای فرد اصلح، باید به فرد صالح اما مقبول رای داد تا از قدرت یافتن فرد ناصالح جلوگیری کرد.
به عبارت دیگر در این فرض، خود «مقبولیت» به یکی از شرایط اصلح بودن تبدیل می شود چون انتخاب آن از مفسده بزرگتری که قدرت یافتن فرد ناصالح است، جلوگیری می کند. در این فرض در حقیقت باز هم شما به اصلح رای دادهاید.
🔸 فرض دوم - فرد اصلح (A) با ۱۹ امتیاز، مقبولیت ندارد و فرد صالح (B) که ۱۷ امتیاز داشت و با اصلح فاصله کمی داشت هم مقبولیت ندارد اما گزینه سومی (C) با ۱۲ امتیاز از مقبولیت برخوردار است. در این جا هرچند گزینه (C) به نسبت کسی که امتیازش ۹ است، صالح شمرده میشود اما فاصله او با گزینه اصلح خیلی زیاد است.
🔹 در فرض دوم از آنجا که فاصله اصلح با صالح مقبول از نظر شرایط کیفی خیلی زیاد است، نباید به قاعده خلاف اصل «ترجیح صالح مقبول بر اصلح» تن داد و باید تحت هر شرایطی روی رأی به اصلح تاکید کرد تا ارزشهای مدیریتی فراموش نشود و مسیر نزولی روز به روز بیشتر نگردد. دلیل آن هم روشن است. در این فرض، شرایط کیفی فرد مقبول به گزینه ناصالح، خیلی نزدیکتر است تا فرد اصلح.
حال که صورت مساله و تا حدودی پاسخ آن روشن شد یادآور میشوم که بحث «ترجیح صالح مقبول بر اصلح» را یک بار خدمت استادم مرحوم آیت الله مصباح یزدی (ره) مطرح کردم و آنچه در فروض مختلف نوشتم، برگرفته از آموزههایی است که از آن استاد عزیز آموختم.
🔷 اما اکنون و در شرایط فعلی، آنچه نگارنده از صحنه آرایی انتخابات پیش رو درک میکند این است که هر دو گزینه، آقایان جلیلی و رییسی از سلامت مدیریتی و اقتصادی و اعتقاد به آرمانهای انقلاب اسلامی و اعتقاد به توان داخلی و ولایتمداری برخوردارند و البته هر یک ویژگیهای مثبت مختص به خود هم دارند. وقتی با دقت نگاه میکنید، از جهاتی آقای رییسی و از جهات دیگری آقای جلیلی، امتیازات بیشتری دارند.
تا اینجا آقای جلیلی به دلیل کار کارشناسی مستمر سالهای گذشته از اشراف بیشتری نسبت به حوزههای اجرایی برخوردار است و تفاوت ملموسی با جلیلی سال ۹۲ کرده است اما متاسفانه به دلیل ادبیات نخبگانی، همچنان در برقراری ارتباط با اکثریت تودههای عمومی و لایههای مختلف جامعه مشکل دارد و نتوانسته اقبال عمومی را به شکل گستردهای فراهم کند. به نظرم این موضوع در ادامه مسیر انتخابات نیز تغییر نخواهد کرد.
آقای رییسی اما هر چند سابقه مدیریت کلان مستمر و طولانی بویژه در بخش قضا داشته است و مانند آقای جلیلی نسبت به جزییات حوزههای اجرا آشنایی ندارد اما اشراف کلی بر مباحث و مشکلات کشور را دارد و به دلایل مختلفی که یکی از مهمترین آنها اقدامات امید بخش ایشان در برخورد با مفاسد و رسیدگی به مشکلات مردم در دوره ریاست قوه قضاییه بوده، از اقبال بیشتری برخوردار است و این موضوع کاملا مشهود است.
بنابر این به عقیده نویسنده این سطور، هر چند آقای جلیلی از نظر برخی به دلیل اشراف بیشتر بر بخشهای اجرا اصلح است اما برخی ویژگیهای آقای رییسی در کنار اقبال عمومی نسبت به ایشان خیلی بیشتر است. با این وجود از آنجا که این دو مدیر انقلاب اسلامی از نظر کیفی خیلی با هم فاصله ندارند و در معدلگیری نهایی از جهت جمیع شرایط نزدیک به هم هستند، بنا بر ضرورت جلوگیری از قدرت یافتن فردی که از نظر ما صلاحیت لازم را ندارد، اجرای قاعده ترجیح صالح مقبول بر اصلح، از طرف کسانی که آقای جلیلی را اصلح میدانند، اقدامی عاقلانه و از زاویهای که متذکر شدم، در حقیقت انتخاب اصلح است.
در عین حال، طبعا اگر کسی صحنه انتخابات را اینگونه نبیند که بنده میبینم، یعنی قائل به این باشد که فرد اصلح از مقبولیت لازم برخوردار است یا در ادامه مسیر آن را کسب میکند یا فاصله اصلح با صالح مقبول را زیاد ببیند یا ... حتما باید به تکلیف خود در حمایت از گزینه اصلح عمل کند. در این صورت نه تنها چنین فردی قابل سرزنش نیست که قابل ستایش هم هست.
علاوه بر همه اینها بلا تردید، هیچ یک از این دو عنصر مدیریتی جبهه انقلاب، شهوت نشستن بر کرسی ریاست جمهوری را ندارند و در روزهای آینده، خود به خوبی به جمعبندی لازم خواهند رسید.
🔴پاسخ جلیلی به دلقک بازی کاندیدای روکشی☺️
همتی که برای تمسخر جلیلی، ساده لوحانه عکس #مائو، بنیانگذار چین رو به جای عکس رهبر کره شمالی گذاشته بود، به طور کامل توسط جلیلی به سُخره گرفته شد 😎
خوبه سفیر چین بودی لامصب! چجوری بنیانگذار چین رو با رهبر کره شمالی تشخیص نمیدی؟ 🤦♂️😁
پی نوشت: بعد از این آبروریزی، همتی توئیت خود را پاکید و در افق محو شد😉
ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ
🔻 اخبار فوری و جنجالی و سیاسی 👇
Join🔜 @chandkalam
http://eitaa.com/joinchat/3970498560C6174df1b40
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به آقای دکتر روحانی گفتم...
🔻بخشی از قسمت سوم مستند #غیررسمی
📺 بزودی از شبکه سه سیما
ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ
🔻 اخبار فوری و جنجالی و سیاسی 👇
Join🔜 @chandkalam
http://eitaa.com/joinchat/3970498560C6174df1b40
49.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ چرا رای به رسایی
✅ حمایت دکتر حسن عباسی، رییس اندیشکده یقین و مرکز تحقیقات استراتژیک:
رسایی درک دقیق و درستی از صحنه سیاسی کشور دارد.
ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ
🔻 اخبار فوری و جنجالی و سیاسی 👇
Join🔜 @chandkalam
http://eitaa.com/joinchat/3970498560C6174df1b40
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 ویژگیهای منحصر بهفرد دختران از نگاه امام صادق(ع)
💐 ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر مبارک
#روز_دختر
ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ
🔻 اخبار فوری و جنجالی و سیاسی 👇
Join🔜 @chandkalam
http://eitaa.com/joinchat/3970498560C6174df1b40
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ واکنش های مردم به تخریبها علیه آقای رئیسی
جالبه!😘
ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ
🔻 اخبار فوری و جنجالی و سیاسی 👇
Join🔜 @chandkalam
http://eitaa.com/joinchat/3970498560C6174df1b40
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_ویژه
⭕️ آیا تاریخ باز هم تکرار خواهد شد؟
🔶 فهم مردم برای ولایت از همه چیز مهم تر است...
ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ
🔻 اخبار فوری و جنجالی و سیاسی 👇
Join🔜 @chandkalam
http://eitaa.com/joinchat/3970498560C6174df1b40
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زاکانی: امروز رقابت بین غارتزدگان و غارتشدگان است
🔹امروز رقابت میان غارت زدگان و غارت شدگان است و بنده خودم را صدای غارت شدگان میدانم. روزی به میدان رفتیم تا در مقابل متجاوزان خارجی قد علم کنیم، اما امروز در مقابل غارت کنندگانی قرار داریم که آبرو، جان و مال مردم را هدف قرار دادند.
🔹امروز بر خودم واجب میدانم با تمام وجود در مقابلشان بایستم و با حرف های جدید مشت کسانی که میخواهند مردم را فریب دهند باز کنم.
ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ
🔻 اخبار فوری و جنجالی و سیاسی 👇
Join🔜 @chandkalam
http://eitaa.com/joinchat/3970498560C6174df1b40
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تیزر فرهنگی «برکتِ خونه»
💝 روز دختر مبارک
ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ
🔻 اخبار فوری و جنجالی و سیاسی 👇
Join🔜 @chandkalam
http://eitaa.com/joinchat/3970498560C6174df1b40
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 محسن رضایی: منابع یارانه ۴۵۰ هزار تومانی تامین خواهد شد
🔹مهمترین مشکل ما نامزدها، بیاعتمادی مردم است. وقتی اتفاقی رخ میدهد، دولت مردان با مردم صحبت نمیکنند و میگویند همین است که هست!
🔹دولت ما به رویکرد همین که هست پایان خواهد داد.
ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ
🔻 اخبار فوری و جنجالی و سیاسی 👇
Join🔜 @chandkalam
http://eitaa.com/joinchat/3970498560C6174df1b40
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 محسن مهرعلیزاده، پیش از مناظره سوم: دولت باید امکاناتی را فراهم کند که صدای مردم بدون هیچ سانسور و تغییری به مسئولین برسد
🔹امیدوارم با برنامههایی که تدوین کردم بتوانم دغدغههای دیگر مردم را بازگو کنم.
ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ
🔻 اخبار فوری و جنجالی و سیاسی 👇
Join🔜 @chandkalam
http://eitaa.com/joinchat/3970498560C6174df1b40