eitaa logo
چند کلام حرف حساب !؟
3.4هزار دنبال‌کننده
35.1هزار عکس
35.4هزار ویدیو
167 فایل
﷽ 👈گلچین اخبار و مطالب ناب خبری ✅ تماس با مدیر: @ فعلا مقدور نمیباشد
مشاهده در ایتا
دانلود
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رعب و ترس سر دبیر رادیو رژیم صهیونیستی از قدرت نظامی ایران؛ پهپادهای ایران مورد نگرانی اسرائیل و ایالات متحده است؛ نباید ایران را دست‌کم گرفت!
🔴قانون بازنشستگی برای نزدیکان حسن روحانی معنایی ندارد 🔹بر اساس بند الف ماده ۲۰۳ قانون مدیریت خدمات کشوری حداکثر خدمت در دستگاه‌های دولتی با مدرک فوق لیسانس ۳۵ سال می‌باشد. 🔹با این وجود، آقای رضا کاظمی تکلیمی عضو هیات مدیره بیمه ایران که در انتخابات ریاست جمهوری گذشته ریاست ستاد انتخاباتی حسن روحانی در شهرستان رودبار را بر عهده داشت، بر خلاف قانون ابلاغی خدمات کشوری همچنان قصد اشغال جایگاه مهم هیات مدیره‌ای بزرگترین شرکت بیمه‌ای کشور را دارد. 🔹مطابق بخشنامه شماره ۳۸۳۶۸۹ مورخ ۹۸/۷/۱۴ مدیریت خدمات کشوری در صورت عدم صدور حکم بازنشستگی برای کارکنان بالای ۳۵ سال، شماره مستخدم در سامانه کارمند ابطال می‌گردد. 🔹 با توجه به اینکه آقای رضا کاظمی تکلیمی بیش از ۳۶ سال سابقه کار دارد با کدام مجوز قانونی هنوز در استخدام دولت بوده؟ و آیا این یک قانون شکنی آشکار یا کم توجهی مشهود، توسط وزارت اقتصاد و دارایی و بیمه مرکزی نیست؟ 🔹حال ابهام به وجود آمده این است که در حالی که ماموریت کاظمی تکلیمی در آبان ۱۳۹۸ به اتمام رسیده با چه قانون و تبصره ای مجددا دستور ادامه ماموریت برای وی صادر شده تا بازنشسته نشود و کماکان از دولت حقوق های آنچنانی دریافت کند؟ همچنین سوال این است که چرا شماره مستخدم وی در سامانه کارمند ابطال نگردیده است؟ 🔸 حال از تمامی دستگاه های مسئول درخواست بیان توضیحات قانع کننده برای چنین اقدامی که به صورت کاملا واضح برخلاف قانون است را داریم.
🔴 | آخرین وضعیت کرونا در کشور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تیر خلاص سردار حاجی‌زاده به رژیم صهیونیستی 🔹توانستیم به موشک‌های بالستیک هم بدیم، در جهات مختلف حرکت کند و مانور دهد 🔹با این کار تقریبا صد ها میلیارد دلار هزینه دشمنان ما ضرب در صفر شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ما همیشه "ژاپن پیشرفته" را شناخته‌ایم اما چیزی از "ژاپن افسرده" نشنیده ایم 🔹ژاپنی هایی که انسانیت شان زیر چرخ توسعه له شده است. پدیده ی تلخ "اجاره کردن اعضای خانواده" برای یک ساعت محدود و برای مناسبتهای خاص در این کشور توسعه یافته وجود دارد! 🔹آژانس های معرفی اعضای خانواده برای یک سلفی یا یک جشن تولد بسیار سودآور هستند.
13.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📛کلیپ ویدئویی بسیار دیدنی از قدرت‌نمایی تکاوران صابرین در رزمایش پیامبر اعظم 17 ببینید و لذت ببرید ماشاءالله
🔴از افشاگری جنیفر آرکوری علیه خانواده مبنی بر عقاید شیطانی آنها به سادگی نگذرید! هر چند بزودی او را فردی متوهم و دیوانه خواهند خواند بوریس جانسون از کلیدی ترین مهره های دولت جهانی یهود، علی الخصوص پیش بُرد پروژه کرونا میوه اول «عتص هخییم» درخت حیات صهیونیسم جهانی است ✍علی اکبر رائفی پور ⁦🇮🇷⁩
خشم انگلیس از شلیک موشک‌های بالستیک در رزمایش پیامبر اعظم ۱۷ 🔹پرتاب همزمان شانزده موشک بالستیک در رزمایش پیامبر اعظم ۱۷، وزارت امور خارجه انگلیس را به خشم آورد. ♦️انگلیس: موشک‌های بالستیک ایران تهدیدی برای جهان است 🔹پرتاب موشک در رزمایش امروز ایران را محکوم میکنیم 🔹از ایران می‌خواهیم فورا فعالیت‌های موشکی بالستیک خود را متوقف کند
🔴پوستر/ پشت پرده بی بی سی فارسی چه کسانی هستند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آثار حملات دیشب جنگنده‌های ائتلاف متجاوز سعودی به بیمارستان و مدارس منطقه الزبيري در مرکز صنعا
13.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ قطعه‌ای عجیب از تاریخ که سانسور شده است: 🔶 انگلستان تصمیم می‌گیرد دلیران تنگستان را سرکوب و مردمش را تنبیه کند. والی فارس به فرمانده‌ انگلیسی می‌گوید اگر شما با مردم درگیر شوید منفور خواهید شد و کشته‌های مردم شهید قلمداد خواهند شد. اجازه دهید من به‌عنوان «والی فارس» آنان را سرکوب کنم و آبروی شما حفظ شود... ⚠️ حالا این شخص چه کسی بوده؟!