علی کریمی از خواهرش کلاهبرداری کرد!
🔹خواهر علی کریمی که دو فرزند ۵ و ۱۵ ساله دارد با درخواست برادرش به او ۵۰ چک سفید امضا داده و پس از مدتی متوجهشده که چکهای او در معاملات سنگینی مثل خرید باشگاه فوتبال سپیدرود و خرید زمین و ملکهای میلیاردی استفادهشده، دیگر به برادرش چک نداده و همین باعث اختلاف آنها شده.
🔹علی کریمی پس از اختلاف با خواهرش او را تهدید به برگشتزدن چکهای سفید امضای قبلی کرده. لیلا کریمی با تصور اینکه چکهای سفید امضای قبلی استفاده شدهاند، احتمال عملیشدن تهدید برادرش را در حد صفر میدانسته اما در کمال ناباوری الان با یک بدهی ۷۷۰ میلیارد تومانی در زندان است.
🔹در بررسیها مشخصشده با هدایت و طراحی علی کریمی یک چک لیلا کریمی به مبلغ ۷۰۰ میلیارد تومان و یک چک دیگر به مبلغ ۷۰ میلیارد تومان توسط یکی از بستگان آنها به شرخر داده شده و آن فرد هم چکها را به اجرا گذاشته و خواهر علی کریمی را راهی زندان کرده است.
عجب حمایتی از زن اونم خواهر خودت لعنت به تو
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
به کانال کمیل بپیوندید
@chanel_komeil
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اولین اظهارات خواهر علی کریمی درباره سوءاستفاده ۷۷۰ میلیاردی برادرش از او
لیلا کریمی، خواهر علی کریمی:
اولین بار برای خرید تیم سپیدرود، از من خواست به بانک بروم و دستهچک بگیرم.
برادرم بود و به او علاقه داشتم برای همین پذیرفتم ولی او از اول میدانست میخواهد چه کار کند وگرنه میتوانست دستهچک خودش را استفاده کند.
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
به کانال کمیل بپیوندید
@chanel_komeil
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
12.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برخورد امسال عربستان با حاجیان ایرانی رو مقایسه کنید با چند سال پیش و ....
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
به کانال کمیل بپیوندید
@chanel_komeil
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
13.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساختمانی فوق لاکچری که حسن روحانی ساخت!
🔹ساختمان لاکچری «سلام» همان ساختمانی است که حسن روحانی در سال پایانی دولتش به منظور استقرار پس از دوران ریاست جمهوری با وجود مخالفت شهرداری و به صورت غیرقانونی ساخت.
🔹دولت سیزدهم بلافاصله پس از استقرار، این ساختمان را پلمپ و اقدامات لازم برای فروش این ساختمان فوق لاکچری را آغاز کرد.
🔹قرار است درآمد حاصل از فروش این ملک، صرف مناطق محروم شود.
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
به کانال کمیل بپیوندید
@chanel_komeil
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘تیم ملی امید با این شادیبعدگل دلچسب به استقبال فینال رفت.
✖️مهدی هاشمنژاد، وینگر ۲۲ ساله تیم ملی امید، بعد از گل کردن پنالتی چهارم ایران مقابل اردن که منجر به پیروزی و صعود تیم ملی به فینال تورنمنت امیدهای غرب آسیا(به میزبانی عراق) شد، اینطور که میبینید به سمت حرم امام حسین سلام داد.
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
به کانال کمیل بپیوندید
@chanel_komeil
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐