8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥صحبتهای عجیب مایکل جونز با زنان ایرانی
💥برداشتن حجاب زنان ایران همان چیزی است که مسئول عملیات سیا علینژاد میخواهد❗️
@chehelcherag2
15.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 خدایا بخاطر تمام ناشکری هامون ماهارو ببخش.
😭😭
@chehelcherag2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥جوان غربی: حجاب در انجیل وجود داره ولی در مسیحیت امروز نیست. حالا چه کسانی اینکار رو انجام میدن؟
-مسلمانان امروزی
من دارم بیدار میشم!
@chehelcherag2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا نوشت افزار ایرانی بخریم
@chehelcherag2
سخنی با رییس جمهور محترم جناب آقای دکتر پزشکیان
جناب آقای دکتر پزشکیان سلام
شما امروز در نشست خبری خود اذعان داشتید که : ما نه به فکر کشور گشایی هستیم نه صدور انقلاب !؟
جناب آقای رییس جمهور منظور تان از این 👈ما برای #ملتایران مشخص است ما شما اگر همین افرادی هستند که در نهاد رییس جمهوری به تازگی به مسولیت و #نوکری مردم منتصب شدند (افرادی با سابقه های محکومیت و بازداشت امنیتی) بله برای شما و دوستان اینگونه تان ، صدور انقلاب معنایی ندارد و در فکر و مخیلتان هم نمیگنجد!
اما برای ملتی که بیش از ۲۳۰ هزار شهید و صدها هزار جانباز و آزاده و... تقدیم این انقلاب کرده ، صدور انقلاب خمینی یک #آرمان و #آرزویراهبردی است.
اجازه دهید کمی این اصطلاح را از بیان امام روح الله ره ، با هم باز خوانی کنیم:
« اینکه می گوییم باید انقلاب ما به همه جا صادر بشود، این معنی غلط را از او برداشت نکنند که ما می خواهیم کشورگشایی کنیم. ما همۀ کشورهای مسلمین را از خودمان می دانیم. همۀ کشورها بایددر محل خودشان باشند. ما می خواهیم این چیزی که در ایران واقع شد و این بیداری که در ایران واقع شد و خودشان از ابرقدرتها فاصله گرفتند و دادند و دست آنها را از مخازن خودشان کوتاه کردند، این در همۀ ملتها و در همۀ دولتها بشود، آرزوی ما این است. معنی صدور انقلاب ما این است که همۀ ملتها بیدار بشوند و همۀ دولتها بیدار بشوند و خودشان را از این گرفتاری که دارند و از این تحت سلطه بودنی که هستند و از اینکه همۀ مخازن آنها دارد به باد می رود و خودشان به نحو فقر زندگی می کنند نجات بدهد.(صحیفه نور ج ۳ ص ۲۸۱) »
✅ حال با شما بعنوان یک معلم بسیجی سخنانی دارم که شاید تلخ باشد اما به تعبیر مولایمان علی علیه السلام ، ماهیت خیر خواهانه دارد.
👈 جناب آقای پزشکیان ؛ اگر نمیدانید بدانید این #انقلاب درست از زمانی صادر شد که امام روح الله اولین بیانیه انقلابی خود را صادر کردند و فرمودند : «برای خدا قیام کنید دو تا دوتا ، یکی یکی » و شد آنچه باید میشد و امروز همه ملتهای مظلوم دنیا همان حرفی را میزنند که ما ۴۵ سال است داریم فریاد میزنیم ، نگاهی به تظاهرات ملتهای دنیا به نفع ملت مظلوم غزه بکنید!
👈جناب آقای پزشکیان اگر نمیدانید ، بدانید که ما در دفاع مقدس حدود ۵ هزار نفر شهید غیر ایرانی داریم همچنانکه در داستان دفاع از حرم نیز شهدایی اینگونه داشتیم.
👈 جناب آقای پزشکیان اگر نمیدانید ، بدانید امروز اگر حماس ، جهاد اسلامی در فلسطین ، حزب الله در لبنان ، انصار الله در یمن ، حشد الشعبی در عراق ، فاطمیون در افغانستان ، زینبیون در پاکستان ، حسینیون در آذربایجان ، خمینیون در نیجریه و.... نظام سلطه را بیچاره کرده و خواب را از چشمانشان ربوده ، نتیجه صدور انقلاب خمینی ره بوده و این صدور همچنان ادامه دارد تا ان شاالله بساط #نظامسلطه و اذنابش از روی زمین پاک شود، ان شاالله.
👈 آقای پزشکیان اگر نمیدانید بدانید ، اگر نبود #صدورانقلابخمینی امروز ایران اسلامی اینهمه عزت و اقتدار نداشت !
کمی به استقبال باشکوه مردم در سفر های دیپلماتیک هیات های ایرانی توجه کنید.
👌در آخر از شما میخواهم ، همان طور که در پاسخ به خیلی از سوالات اذعان به ندانستن میکنید و آن را به کارشناسان مربوطه ارجاع می دهید ، لطف کنید در حوزه #مبانیانقلاباسلامی و #هندسه آن نیز ، مباحث را به کارشناس مربوطه ارجاع دهید و بگذرید یا اگر خیلی مشتاق هستید ، یک دور صحیفه نور امام خمینی ره را مطالعه کنید.
#صدورانقلاب
معلم بسیجی جعفر روحی ✌️🇮🇷✌️
@chehelcherag2
شخصی در آسیابی منزل کرد و به آسیابان گفت سحر مرا بیدار کن چون خوابش برد آسیابان کلاه او را برداشت و کلاه خودش را بر سر او گذاشت و سحر او را بیدار کرد.
چون قدری راه آمد و روز روشن شد به لب جویی رسید نظر در آب کرد
و دید که کلاه آسیابان بر سر اوست گفت:
من به او گفتم که مرا بیدار کن او خودش را بیدار کرد مراجعت کرد و با آسیابان مخاصمه می کرد که چرا مرا بیدار نکردی.😂
@chehelcherag2
📌 «آغاز قیام مختار با هدف خونخواهی از شهدای کربلا»
🔹 مختار بن ابى عبیده ثقفى، پنج سال پس از واقعه عاشورا، در سال ۶۶ هجرى در کوفه قیام کرد. هدف نهضت او خونخواهى امام حسین
(علیه السلام) و انتقام از قاتلان شهدای کربلا و جنایتکاران حادثه عاشورا بود. قصاص قاتلان خاندان پیامبر موجب خرسندى اهل بیت علیهمالسلام شد.
💠 احادیث ذیل از جمله مواردی هستند که قیام مختار را تایید کردند:
⚜ حضرت امیرالمومنین (علیهالسلام) میفرمایند:
«بزودی ستمکاران، توسط کسی که خداوند برای انتقام ما بر آنان خواهد فرستاد، به بلایی گرفتار خواهند شد و این به خاطر فسق و جنایتی است که مرتکب شدهاند، همان گونه که بنی اسرائیل گرفتار عذاب شدند... او جوانی از قبیله ثقیف است که او را "مختار بن ابی عبید" می گویند» (حدیقة الشيعه،ص۵۰۹)
⚜ ابا عبدالله (علیهالسلام)، پس از خطبهای که در راه کربلا ایراد نمودند، می فرمایند: «پروردگارا، آن جوانمرد ثقیفی را بر آنان مسلط کن تا جام تلخ مرگ و ذلت را به ایشان بچشاند و از قاتلان ما احدی را معاف نکند. به جای هر قتلی، کشتنی و به جای ضربت، ضربتی؛ و انتقام مرا و خاندان و دوستان و شیعیانم را از اینها بگیرد.»(بحارالانوار، ج۴۵، ص۳۴۰)
#تقویم_تاریخ
#۱۲_ربیع_الاول
#قیام_مختار
🌺🌺🌺🌺
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
@chehelcherag2
شیطان می گوید: ...
👈🏻کسی که صدای اذان را می شنود و نماز نمی خواند پدر من است
👈🏻کسی که اسراف می کند برادر من است
👈🏻کسی که زودتر از امام به رکوع می رود پسر من است
👈🏻خانمی که باآمدن مهمان اعصاب خرابی می کند مادر من است
👈🏻خانمی که بدون حجاب در بیرون می گردد خانم من است
👈🏻کسی که بدون بسم الله غذا می خورد اولاد من است
👈🏻 کسی که این حرفها را به دیگران برساند دشمن من است.
@chehelcherag2
🌕ثـواب وضــوی قبل از خــواب:
💠رسول خدا (ص) فرمودند:
✴️«هر کس به هنگام خواب با:وضـو به رختخواب رود، تا زمانی که از خواب برخیزد،ثواب شب زنده داری و مناجات به او می دهند».
✳️همچنین فرمودند:
«کسی که با وضو بخوابد گویا شب تا صبح بیدار (و به عبادت مشغول بوده) است.»
📚 وسائل الشیعه، ج۱ ص ۲۶۵
#خدا
#امام_زمان
@chehelcherag2