یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ🌹
یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ 🌹
یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ 🌹
حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ🌹
باسلام واحترام
عیدنوروز باستانی که امسال مزین شده با ماه رحمت و مغفرت، برشما عزیزانووخانواده محترمتان مبارک انشاءالله
🌹💐☘️❤️
التماس دعا
☝️از پیامهای وارده☝️
سلام
لطفاً با کلیک روی نوشتههای آبیرنگ،
به صفحات مجازی حسینی منتظر بپیوندید:
💠
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
باسمه تعالی
جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو
سلام!
اخیرا در گفتگو با یکی از رسانه های اصلاح طلب، از آقای حداد عادل تمجید کرده و از ریاست آقای قالیباف بر مجلس بعدی نیز دفاع کرده و در نهایت گفته اید: « آقای ثابتی و افرادی که آمدند، چه پشتوانه و فعالیت علمی، کارکردی در این کشور دارند؟»
پاسخ سوال تان بدیهی است چون پشتوانه هر نماینده ای که منتخب مردم می شود، همان مردمی هستند که او را انتخاب کرده اند. پشتوانه بنده همان پشتوانه شماست. با این تفاوت که به لحاظ کمی، پشتوانه شما در حوزه انتخابیه تان 95 هزار نفر بوده و پشتوانه بنده در حوزه انتخابیه تهران حدود 500 هزار نفر. و اگر به لحاظ جمعیت و درصد رای نیز اگر حساب کنیم، شما با پشتوانه حدود 24 درصد از مردمی که در تبریز و حومه رای دادند وارد مجلس شدید و بنده به پشتوانه بیش از 30 درصد رای دهندگان حوزه انتخابیه ام.
همچنین درباره پشتوانه علمی بنده نیز سوال پرسیده اید که آن هم پاسخش مشخص است. چون رشته تحصیلی بنده از مقطع کارشناسی تا کارشناسی ارشد و دکترا «علوم سیاسی» بوده و هر فرد منصفی سنخیت تحصیل در این رشته را با مسایل عمده مرتبط با حکمرانی متوجه می شود.
و اما درباره پشتوانه کارکردی بنده نیز سوال کردید. البته می دانم که جرم بزرگی را مرتکب شده ام و قبل از آنکه در دولت هاشمی به عنوان رییس دانشگاه یا در دولت خاتمی به عنوان وزیر بهداشت «منصوب» شوم با رای مردم برای حضور در مجلس «انتخاب» شده ام. لذا از شما میخواهم از این گناه نابخشودنی بنده بگذرید!
جناب دکتر پزشکیان!
امیدوارم این چند خط، تا حدی به سوالات شما پاسخ داده باشد. البته حرفهای بیشتری نیز هست که از زمان آغاز به کار مجلس دوازدهم حضورا خدمت تان عرض خواهم کرد. زیرا بنای بنده چالش با دیگران از جمله شما نیست و فکر می کنم برای حل مشکلات مردم اشتراکات زیادی وجود دارد که باید با تمرکز بر آنها، از حواشی فاصله گرفت و زمان را برای غلبه بر مشکلات از دست نداد. البته اینها نکاتی است که انتظار می رفت افراد با تجربه ای مثل شما به نسل جدید منتقل کنند اما فعلا چرخ روزگار طوری چرخیده که ما دهه شصتی ها باید این بدیهیات را به بزرگترهایمان منتقل سازیم.
با آرزوی موفقیت و عاقبت به خیری
امیرحسین ثابتی منفرد
منتخب مردم تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات در مجلس دوازدهم
23 اسفند 1402
@Sabeti ✅
☝️از پیامهای وارده☝️
سلام
لطفاً با کلیک روی نوشتههای آبیرنگ،
به صفحات مجازی حسینی منتظر بپیوندید:
💠
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 ماجرای فایل صوتی استاد مهدی طائب، در حمایت از آقای قالیباف
🎥 استاد مهدی طائب
❓ ماجرای تکذیب یک شایعه چه بود؟
✅ تنها پایگاه رسمی نشر آثار استاد مهدی طائب
🆔 @ostad_taeb
☝️از پیامهای وارده☝️
سلام
لطفاً با کلیک روی نوشتههای آبیرنگ،
به صفحات مجازی حسینی منتظر بپیوندید:
💠
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳:
اگر ما بخواهیم جهش تولید داشته باشیم، بایستی اقتصاد را مردمی کنیم باید پای مردم را به عرصهی تولید به نحو محسوسی باز کنیم، موانع حضور مردم را برطرف کنیم.
در بخش مردمی ظرفیّتهای بزرگی وجود دارد که من انشاءاللّه توضیح خواهم داد در این باره و این ظرفیّتها بایستی فعّال بشود، باید از آنها به نفع کشور و به نفع مردم استفاده بشود.
لذا من به این مناسبت شعار امسال را این قرار دادم: «جهش تولید با مشارکت مردم» این شعار امسال است .
امیدواریم انشاءالله این شعار به بهترین وجهی تحقّق پیدا کند. برنامهریزان کشور برنامهریزی کنند، صاحبنظران همکاری فکری کنند و فعّالان اقتصادی به نحو عملی در این کار انشاءالله مشارکت کنند.
✅ کانال رسمی روابط عمومی مرکز خدمات حوزه های علمیه استان تهران
☝️از پیامهای وارده☝️
سلام
لطفاً با کلیک روی نوشتههای آبیرنگ،
به صفحات مجازی حسینی منتظر بپیوندید:
💠
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
هدایت شده از مقالات حسینی منتظر
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
«شهر»+«رمضان»
(بخش ۰۱):
با تبریک #عید_نوروز و گرامیداشت تقارن #بهاران کتب تشریع و تکوین الهی؛
شهر بمعنی ماه در قرآن (با ال تعریف و بدون آن؛ الشهر، شهرٍُ و شهراً)، جمعاً ۱۲ بار به کار رفته که فقط یک مورد آن (در آیه ۱۸۵ سوره دوم قرآن/بقره؛ «شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِي أُنْزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِلنَّاسِ وَ بَيِّنَاتٍ مِنَ الْهُدَىٰ وَ الْفُرْقَانِ» دارای ترکیب)، «شهر رمضان» است. بنابراین کلمه #رمضان در #قرآن، فقط یکبار به کار رفته است، آنهم بصورت مضافالیه کلمه شهر! (که ظاهراً نشانه اقتدار آن نیست! یا اینکه از شدت #اقتدار، لازم بوده کمرنگ دیده شود!)
ولیکن کلمه #شهر در قرآن، غیر از رمضان، مضاف هیچکدام از #اسماء_الله (حتی #الله) قرار نگرفته است! (چرا؟!)
فلذا ترکیبات شهرالله، شهرالرحمن، شهرالرحیم، شهرالعلیم، شهرالحکیم، شهرالقدیر، شهرالقدوس، شهرالعزیز، شهرالغفور، شهرالرؤف، شهرالسلام، شهرالجبار، شهرالمتعال ووو... و شهرالسبحان در قرآن کریم، نداریم. فلذا #شهر_رمضان، معمایی است بغایت برای اندیشیدن و نیز اینکه چرا شهرالرمضان نیست؟!
رمضان بدون «ال» تعریف، گویای آنست که رمضان برای مخاطبین، معرفه نیست! و لذا ضرورت دارد که معرفی گردد!
رمضان؛ از ریشه عربی «رمض» است که مفهوم آن با رویکرد روزهداری در عبری؛ «تَعَنیت תענית» است.
ضمناً؛
✅ از حضرت على بن ابىطالب (عليهالسلام) روايتشده كه فرمودند: «لا تقولوا رمضان و لكن قولوا شهر رمضان فانكم لا تدرون ما رمضان»!
...ادامه دارد.
✍️ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱ فروردین ۱۴۰۳
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
گروه چلچراغ معارف و احکام
🙏
هدایت شده از مقالات حسینی منتظر
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
«شهر»+«رمضان»
(بخش ۰۲):
#امام_علی(ع) فرمودند: نگوئید «رمضان» بلکه بگویید «ماه رمضان» زیرا شما در نمییابید که «رمضان» چیست؟! (بحار/ج۹۶/ص۳۷۷)
و نیز از #امام_باقر(ع) روایت شده که فرمودند:
✅ «لا تقولوا هذا رمضان، و لا ذهب رمضان و لا جاء رمضان، فان رمضان اسم من اسماء الله عز و جل لا يجيى و لا يذهب و انما يجيىء و يذهب الزائل و لكن قولوا شهر رمضان فالشهر المضاف الى الاسم و الاسم اسم الله و هو الشهر الذى انزل فيه القرآن، ...» (بحار/جلد۹۶/ص۳۷۶)
یعنی؛ نگویید «این رمضان» یا «رمضان رفت» و یا «رمضان آمد»، زیرا «رمضان» اسمی از «اسماءالله» است. که نمیآید و نمیرود و همانا آمدنی و رفتنی، زایل است. ولیکن بگویید «ماه رمضان» که «شهر» به «اسم» اضافه شده است و #اسم؛ #اسم_الله است و این شهر، ماهی است که قرآن در آن نازل شده است و...
بعضیها با اشاره به لیست #اسماء_الله (۱۰۰ اسم) معرف به «ال»، ادعا کردهاند که لابد #رمضان (بدون ال)؛ اسمالله نیست! و نتیجه گرفتهاند که رمضان، صرفاً نوعی نامگذاری برای #ماه_مبارک بوده است نه بیشتر!!😳🙄 این افراد، احادیث مذکور را هم ضعیف قلمداد کردهاند!
⁉️ آیا باید براستی بپذیریم که الله (جلّجلاله) هیچ منظور خاصی از کلمه #رمضان در #شهر_رمضان نداشته است؟!!
و رمضان، صرفاً بخاطر خاصیتی که در آن است، بعنوان صفتی برای این ماه مبارک، در نظر گرفته شده؟! چنانکه #پیامبر_اعظم(ص) هم میفرمایند: «إنما سُمّی رمضان، لأنّه یرمض الذنوب»!
اگر این ادعا ...
...ادامه دارد.
✍️ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱ فروردین ۱۴۰۳
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
گروه چلچراغ معارف و احکام
🙏
هدایت شده از مقالات حسینی منتظر
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
«شهر»+«رمضان»
(بخش ۰۳):
... اگر این ادعا قرین صحّت باشد، باید پرسید که این خاصیت (ارماض الذنوب) از کجا نشأت میگیرد؟
واقعاً غیر از خدا چه کسی میتواند گناهان انسانها (بویژه #کبائر آنها) را بسوزاند و محو نماید؟ آن #اسم_الله یا صفتی که #خالق_متعال و حضرت #سبحان با آن به ازاله #عصیان و #طغیان خلائق در #عالم_وجود بپردازد تا #قداست #عالم_آفرینش را به موضع اولیه خود برگرداند، کدام است؟
وقتی که در زاویهای از عالم، جُناح و گناهی رخ دهد که محو آن، مستلزم جراحی سخت و شدیدی در تراز «سوزانیدنی نابودکننده از صفحه خلقت» باشد، از چه کسی بجز رمضان بر میآید؟
👌 #رمضان آن آتشی است که وقتی چیزی را بسوزاند، هیچ اثری از آن، باقی نمیگذارد!
رمضان؛ حتی اگر اسمالله نباشد، آن حریم آتشینی است که میتواند أبَرقدرتی از #نور بنام حضرت #جبرائیل (#اعظم_ملائکه) را هم بسوزاند! چنانکه در #معراج الیالله #محمد_مصطفی صلیالله علیه و آله و سلم، فرمود؛ «لو دنوت أنملة لأحترقت»!
چرا #پرودگار_متعال، هیچکدام از ماههای ۱۲گانه خود را متصف به صفات خود نفرمود بجز رمضان؟!
لابد #حکمت و ظرائفی در این مطلب هست که باید در باره آن بسی #تفکر و #تفقه کرد.
چنین تفقه مطلوبی را در سلسله «مقالات حسینی منتظر»، تحت عنوان «تفسیر رمضان»، دنبال میکنیم تا شاید حجابی از حُجُب مختلف (فراوان و پیچیده) این مطلب خطیر، کنار بزنیم و امید آنکه بر حجابهای قضیه نیافزاییم! 🤲
لطفاً با ما همراه باشید 🙏
و سال نو بر همه ما مبارک باد 🤲
✍️ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱ فروردین ۱۴۰۳
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
گروه چلچراغ معارف و احکام
🙏