eitaa logo
حیفه نبینی/یک از هزاران
149 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
9هزار ویدیو
28 فایل
کرسی آزاداندیشی پیرامون مسائل روز ملت ایران و امت اسلام با ارائه مطالب دینی و سیاسی عنوان اولیه کانال؛ «چلچراغ معارف و احکام حم» است. (حم/HM = حسینی منتظر) @chelcheraaqHM در ادامه، ممکنست عنوان یا عکس پروفایل آن، تغییر کند اما نشانی آن، ثابت خواهد ماند!
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۳ ثانیه ، شاهکار زیبای خلقت را ببینید من فکر کردم شاه توت سیاهه!!!
حرفهای زیاده ازدهن توسط رسانه باکویی «اسرائیل» می‌تواند هر زمان که بخواهد، رئیس‌جمهور ایران را با هلیکوپتر خود بکشد، مهمان بلندپایه رئیس‌جمهوری را بکشد و دانشمندان هسته‌ای ایران را نیز در ماشین‌های خودشان بکشد!
🔴به نظرم این روایت «هک شدن تلفن هنیه از طریق WhatsApp» فقط برای «گم کردن رد پای نفوذی‌های داخل ایران» اختراع شده. 🔹اگر هنیه کسی بوده که WhatsApp روی تلفن خود نصب کند، باید سالها پیش مرده بود. 🔹هر کسی که وارد میدان نبرد و درگیری شود، و نداند که «نباید با خود تلفن همراه داشته باشد؛ و یا حداقل نرم‌افزارهای جاسوسی مانند WhatsApp تصب کند» باید بداند که «مرد میدان نبرد نیست؛ و بیخودی وارد کاری شده که مال او نیست». ✍اصغر اصفهانی 🔴
🔺️‏از چپ به راست: شهید مصطفی بدرالدین شهید فواد شکر شهید حاج ابوعلی [علویه] سید حسن نصرالله شهید قاسم سلیمانی شهید احمد کاظمی شهید محمدرضا زاهدی شهید عماد مغنیه شهید حاج علی [ابوسلیم] 4دهه بلایی سر اسرائیل آوردن که جنگ‌های مصر و سوریه و اردن و... به گرد پاشون هم نمیرسید! 🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️دکتر عربا اینجور مواقع چیزی نمیگن ، چ و گ ندارن معمولاً سکوت میکنن 🤦‍♂️🤦‍♂️😁😂 乙ɦÆƄz به یه چیزی دقت کردید شهید دکتر رییسی که چندابار تپق زده بود. ولی دکتر پزشکیان هر چی سوتی میده و تپق می زنه خیلی کسی کاری نداره نسبت به ایشون ستار العیوب شدن اصلاحطلبان عزیز:/ 🔴چی می.ن
✡ سایان‌ها؛ بازوی عملیاتی موساد (١) 1️⃣ اسرائیل همواره به‌دنبال جاسوسی، خرابکاری، ترور و... برای حفظ امنیت در سراسر نقاط جهان بوده‌اند. 2️⃣ یکی از راه‌هایی که در این راستا از آن سود جسته است، استفاده از می‌باشد. 3️⃣ سایان‌ها داوطلب کمکی هستند که در خارج از اسرائیل زندگی کرده و بدون آن‌که عضو موساد باشند، در اقدامات عملیاتی به آن کمک می‌کنند. 4️⃣ سایان‌ها کارهایی مثل مراقبت پزشکی، مهیاکردنِ پول، تدارکات و جمع‌آوری‌اطلاعات برای موساد انجام می‌دهند. 5⃣ سایان‌ها باید صددرصد (آشکار یا مخفی) باشند و هرچند شهروند اسرائیل به‌حساب نمی‌آیند، اما بسیاری از آنان از طریق بستگانشان با اسرائیل در ارتباطند.
✡ سایان‌ها؛ بازوی عملیاتی موساد (٢) 1⃣ نقش‌های بسیار متفاوتی بازی می‌کنند. مثلاً: 💥 یک سایان که در آژانس کرایهٔ اتومبیل کار می‌کند، می‌تواند در اجارهٔ یک اتومبیل بدون نیاز به کامل‌کردنِ اسنادِ لازم، به موساد کمک کند. 💥 یک سایان که در آژانس مسکن کار می‌کند، می‌تواند بدون برانگیختن سوءظن، خانه‌ای را برای عوامل موساد اجاره کند. 💥 یک سایان اگر در بانک کار کند، حتی در نیمه‌شب هم امکان فراهم‌کردنِ پول را دارد. 💥 یک سایان اگر پزشک است، می‌تواند زخم یک گلوله را بدون گزارش‌کردن به پلیس درمان کند. 2⃣ هدف از این است که گروه وسیعی از یهودیان در دسترس باشند تا هنگام نیاز، به موساد کمک کنند و دهان خود را بسته نگه دارند. 3⃣ خطری از جانب موساد را تهدید نمی‌کند، چرا که اطلاعات طبقه‌بندی شده در اختیار آنان قرار نمی‌گیرد و در صورت لو رفتن، موساد اهمیتی نمی‌دهد! توجیه این است که: 👈 «بدترین چیزی که ممکن است بر سر این یهودیان بیاید چیست؟ همه‌شان به اسرائیل خواهند آمد و چه بهتر»! 4⃣ برخلاف سرویس‌های اطلاعاتی پرجمعیتی مثل CIA و MI6 از افراد کم‌تری در عملیات‌های اطلاعاتی خود بهره می‌گیرد. مثلاً یک ایستگاه CIA در کشوری خارج از آمریکا، برای انجام عملیات اطلاعاتی بیش از ١٠٠نفر از نیروهای خود را درگیر می‌کند ولی این میزان برای موساد در هر ایستگاه کمتر از ١٠نفر می‌باشد؛ زیرا موساد به‌جای نیرو‌های اطلاعاتی از سایان‌ها بهره می‌جوید. سایان‌ها نیازی به دانستن طرح کامل عملیات ندارند و صرفاً آنچه را که عوامل موساد از آنان می‌خواهند انجام می‌دهند.
✡️ نجات در سایهٔ پرستش شیطان 💥 نقد بازی دیابلو ۴ (Diablo iv) 1️⃣ در ۴، شاهد جهانی تیره و تار هستیم، شیاطین حکمرانان باطنی جهان‌اند و انسانِ یله و رها بایستی برای در امان ماندن از یک شیطان، به شیطانی دیگر پناه ببرد. 2️⃣ درواقع غرب با ترسیم جهانی که در باطن نیازمند شیاطین و قدرت آن‌هاست، آخرالزمانی را ترسیم می‌کند که نه منجی ادیانی، بلکه یکی از در آن ظهور خواهد کرد! 3️⃣ خداوند متعال در قرآن کریم صراحتاً فرموده است: 🕋 و أَنَّهُ كَانَ رِجَالٌ مِنَ الْإِنْسِ يَعُوذُونَ بِرِجَالٍ مِنَ الْجِنِّ فَزَادُوهُمْ رَهَقًا ✍️ و این‌که مردانی از آدمیان به مردانی از جن پناه می بردند، پس [مردان جن] بر طغیان و تباهی آنان افزودند. 4️⃣ درآثارجدید هالیوود، غرب عیان شده و آنچه در آثار کابالیستی مشهور نوشته شده، امروز با حمایت مالی سرمایه‌داران غربی در قالب هنری آمده و در رژیم رسانه‌ای مردم جهان قرار می‌گیرد. 5️⃣ امر جدیدی نیست و نیازی هم به مناسک عجیب و غریب ندارد. کسی که آثار رسانه‌ای کابالیستی، اعم از فیلم و سریال و انیمه و انیمیشن و بازی و کمیک و… را مشاهده کند، به حکمِ «آن کس که به حرف کسی گوش کند، وی را پرستیده است» [اشاره به روایتی از امام جواد علیه‌السلام] در حال پرستش شیطان است. 6️⃣ اما گویا این مرحله از شِرک نیز برای غرب کافی نبوده، به‌دنبال پرستش علنی و خضوع مردم جهان در مقابل اربابان خود است و البته ابزاری به‌جز وسوسهٔ رسانه‌ای ندارد. 7️⃣ از قالب‌های رسانه‌ای فریبنده است که در نگاه عموم مردم، چیزی جز نیست. غافل از این‌که شبهات ضد دینی و عمیق‌ترین مبانی شیطانی در این آثارِ به‌اصطلاح سرگرم‌کننده به نوجوانان خورانده می‌شود. 8️⃣ مدیوم بازی به‌دلیل تعاملی‌بودن، هم‌ذات‌پنداری بسیار بیشتری نسبت به دارد و بازیکن خود را کاملاً جای آدمک درون بازی می‌بیند. 9️⃣ در بازی‌هایی مثل ، کاملاً یک نظام فکری از وجود یا عدم خدا، ویژگی‌های عالم غیب و نقطهٔ کمال انسانی در کنار توصیه‌های عملی تبلیغ می‌شود. 🔟 متأسفانه با غفلت از اهمیت بازی‌ها و خلأ قانونی، شاهد گسترش بازی‌های شیطان‌گرایی مثل دیابلو در جامعهٔ ایرانی هستیم و به‌نظر می‌رسد فعلاً راهی جز نقد و گسترش گفتمان نقد محتوایی و سواد رسانهٔ همه‌جانبه، نداریم.
✡️ ارتباط طلحه و عثمان با یهود و نصاریٰ 1⃣ در تفسیر سدّی ذیل آیۀ شریفۀ «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ» (المائدة: ۵۱) آمده است که پس از جنگ اُحد که مسلمین شکست خورند، قصد داشت که به برود تا به دوستِ ملحق شود و امانی از او بستاند و قصد داشت که به برود تا به دوستِ ملحق بشود و از او امانی بگیرد. یکی از آن دو خواست که شود و دیگری خواست که شود. 2⃣ پس به نزد پیامبر (ص) رفت تا برای رفتن به به بهانۀ سرزدن به اموالش اجازه بگیرد، اما با واکنش شدید علی (ع) از قصدش منصرف شد. پس دربارۀ آن‌ها آیۀ «وَيَقُولُ الَّذِينَ آمَنُوا أَهَؤُلَاءِ الَّذِينَ أَقْسَمُوا بِاللَّهِ جَهْدَ أَيْمَانِهِمْ إِنَّهُمْ لَمَعَكُمْ حَبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ فَأَصْبَحُوا خَاسِرِينَ» (المائدة: ۵۳) نازل شد. 3⃣ افزون بر این، در خصوص می‌دانیم که او با ازدواج کرد. همچنین در نقلی آمده که با دختر ازدواج کرد؛ همان‌گونه که نقل شده که با نائلة بنت الفُرافصة که زنی بود ازدواج کرد.
✡️ دولت یهود ؛ دولت ترور 1️⃣ بر پایهٔ ترور و به‌خاطر ترور تشکیل شد و حذف صفت ترور از آن مانند حذف آن از امری ناممکن است، زیرا ترور عضوی حیاتی مانند قلب یا مغز برای صهیونیسم است که اگر برداشته شود هم خود و هم پیکرهٔ آن فوراً نابود می‌شوند. به همین علت تاریخ اسرائیل تاریخی پر از جنگ‌های دائمی است. و ما در جهان، هیچ کشوری را نمی‌بینیم که به اندازهٔ کشور جعلی اسرائیل جنگ کرده باشد. 2️⃣ کشورهای زیادی با یکدیگر می‌جنگند ولی هیچ‌کدام مانند اسرئیل ساختارهای سیاسی، حزبی، اقتصادی، فرهنگی، بین‌المللی، اجتماعی و حتی روابط داخلی و خارجی‌شان بر پایهٔ قرار ندارد. تنها رژیم صهیونیستی است که نظامی‌گری نه وسیله‌ای برای تحقق هدف، بلکه عضو کلیدی آن به‌شمار می‌رود. 3️⃣ صهیونیست‌ها از سال ۱۹۴۸-۱۹۴۹ برای 👈 «تشکیل دولت»، در سال‌های ۱۹۵۶، ۱۹۶۷ و ۱۹۷۳ برای 👈 «حمایت از دولت» و در سال‌های ۱۹۷۸ و ۱۹۸۲ برای 👈 «توسعهٔ رژیم خود»، جنگی همه‌جانبه را بر ضد اعراب آغاز کردند. و پس از اشغال بخش‌های زیادی از و کشتار مردم بی‌دفاع آن، کشورهای همسایه را مورد حمله قرار دادند و حتی قصد داشتند پس از تحکیم مواضع خود مناطق تحت نفوذشان را تا عراق و تونس گسترش دهند. 4️⃣ آنان همچنین افراد و انفجار مؤسسات و مراکز مختلف را در مقیاسی گسترده آغاز کردند. به‌طوری‌که دیگر هیچ‌کس و هیچ‌چیز از حمله و ترور آنان در امان نبود. در این میان نیز به هنگام اعلام تشکیل دولت اسرائیل، طی نطقی آتشین گفت: 👈 با خون و آتش شکست خورد. پس با خون و آتش باز خواهد گشت. 5️⃣ کتاب صهیونیسم و فرزندش اسرائیل، از کُشتار اندیشمندان، زنان، کودکان، مبارزان، سیاستمداران و علما گرفته تا حمله به مدارس، عبادتگاه‌ها، مغازه‌ها، کارخانجات، مزارع، راه‌ها، فرودگاه‌ها، شهرها و روستاها به راستی مثنوی هفتاد من کاغذ است. که بهتر از همه، مردم مظلوم جنوب لبنان آن را خوانده‌اند. 6️⃣ نظامی‌گری صهیونیسم را ابزارهایی چون سلاح‌های مدرن، کارخانجات جنگ‌افزارسازی، تحقیقات و دستاوردهای شوم علمی و تکنولوژیک در امور نظامی و همکاری تنگاتگ نظامی با کشورهای پیشرفته، حفظ و حراست می‌کنند. 7️⃣ آن هم مانند اختاپوسی عظیم، سایهٔ خود را در داخل و خارج افکنده و به مجرّد صدور دستور از رأس هرم، همه را از دم تیغ می‌گذراند.