فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیرمرد افغانی به امید دختر دار شدن ۴ تا زن گرفته
از زن اولش ۱۸ تا پسر داره.
از زن دومش ۱۶ تا.
از زن سومش ۱۴ تا.
از زن چهارمش ۱۲ تا.
جمعا ۶۰ تا پسر داره ولی خدا بهش دختر نداده😂
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
♻️محبین حضرت سیدالشهدا علیه السلام♻️
🌐https://eitaa.com/joinchat/3414294530C034cb9946e
هدایت شده از مقالات حسینی منتظر
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
❓ بانیان وضع موجود❕
رضایت از #وضع_موجود #ملت و #نظام #ایران؛ امری کاملاً نسبی است همچنانکه #بانیان آن هم امر مطلقی نیست.
وضع موجود ایران؛ حکایت همان لیوانی را دارد که کسی فقط نیمه پر آنرا میبیند و شکرگذاری کرده و اظهار رضایت دارد و کسی هم فقط نیمه خالی را میبیند و ناشکری پیشه کرده و اظهار نارضایتی میکند!
بدیهی است که هر دو حالت این مطلقگرائیها قرین #انصاف و #عدالت و #عقلانیت نیست و دعای «اللهم أرنا الاشیاء کما هی» به ما آموخته که واقعیتهای موجود را همانطور که هست ببینیم؛ نه کمتر و نه بیشتر.
نگاه مطلق به وضع موجود (همه چیز خوب است/ همه چیز بد است!) قطعاً #نگاه_غلط و احمقانهای است.
احمقانهتر از نگاه غلط مذکور به #وضع_موجود (سیاهنمائی ۱۰۰٪ی و سفیدنمائی ۱۰۰٪ی) نسبت دادن وضع موجود به یک شخص حقیقی یا حقوقی است. فلذا باید پرسید #نگاه_درست کدام است؟
هر کسی که #مقصرین و بانیان «بخش نامطلوب وضع موجود» را به یک شخص حقیقی یا حقوقی محدود و منحصر نماید، اگر گرفتار وقاحت و پلیدی نباشد، قطعاً اسیر حماقت و پلشتی است.
در «بخش مطلوب و شوقآفرین وضع موجود»، قطعاً «ملت رشید ایران»، «ولایت و علمای ربّانی»، «شهداء و ایثارگران انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جبهه مقاومت» و در یک کلمه؛ «نظام جمهوری اسلامی ایران» بر سکوی قهرمانی و قله افتخار ایستاده و تا ابد بر تارک دنیا میدرخشند.
ولیکن در «بخش نامطلوب و شرمآور وضع موجود»، یقیناً خیلیها مذموم و محکوم هستند.
این خیلیها در نگاه درست، جامع و دقیق امام معصوم(ع) عبارتند از اضلاع یک #مثلث_شوم که باعث و بانی کلیه بدبختیهای جوامع بشری از جمله جامعه ایرانی هستند:
«اللهم ... و اکفنی؛
شرّ الشیطان و
شرّ السلطان و
سیّئات عملی»
(امام سجاد علیهالسلام
در دعای ابوحمزه ثمالی)
☝️☝️☝️
سهم هر کدام از اضلاع «مثلث شوم بدبختیهای همه جوامع بشری»، چقدر است؟!
شاید سزامند باشد که سهم #شیطان_رجیم را در عاملیت وضع بد موجود ۳۰٪ در نظر بگیریم!
#ابلیس مکار وسوسهگر حتی لحظهای هم از هیچ شخصی (اعم از حقیقی و حقوقی) فروگذار نبوده و نیست و نخواهد بود.
کمّ و کیف #شرّ_شیطان آنقدر هولناک است که باید به خدا پناه برد.
سهم #سلطان (نظام سلطه در سطح جهانی و مؤثر در کلیه بلاد بشری) در شرارت و فتنهگری کمتر از شیطان لعین نیست. فلذا سزامند است که علت ۳۰٪ بدبختیهای عالم را در فتن صهیونیزم شیطانی و #استکبار_جهانی سراغ گرفت که ایضا یک لحظه هم هیچ ملتی از جمله #ایرانیان را به حال خود رها نکرده، نمیکند و نخواهد کرد.
و اما سهم #سیّئات_العمل در این معرکه (مسائل و مصائب وضع موجود اعم از مشکلات، معضلات، بحرانها و فجایع مشهود و ملموس آن)، چقدر است؟!
سزامند است ۴۰٪ از الباقی عاملیت در بدبختیهای #جوامع_بشری را بصورت مساوی بین ملتها و حکومتها تقسیم کنیم تا سهم هر کدام ۲۰٪ باشد!
#ایران هم از این قاعده مستثناء نیست. در ایران شاید کسانی یافت شوند که بخواهند ۴۰٪ سهم دولت/ملت را به سلطان (بویژه شیطان بزرگ؛ #آمریکا) نسبت دهند ولیکن دور از واقعیت است.
زیرا ۲۰٪ کم و کیف بدبختیهای موجود زیر سر اعضاء و ارکان دولت و بلکه حکومت است، همچنانکه ۲۰٪ آنها هم زیر سر آحاد و اقشاری از ملت است.
شاید کسانی بخواهند با تکیه بر عبارت «الناس علی دین ملوکهم» تمام تقصیرات (۲۰٪ی) ملت را به حکومت و دولت حواله دهند ولیکن لازمست در باره مفهوم عبارت «یا اشباهالرجال و لا رجال» امیرالمؤمنین؛ علی(ع) هم نیک بیاندیشند. فلذا هر کسی سهم خود را دارد و باید به همان میزان هم پاسخگو باشد.
همچنین؛ حکومتی که «ساختار صوری و صیرورتی» معیوب یا کارگزارانی دور از «دانائی، دلسوزی و دلیری دیندارانه» داشته باشد، نمیتواند در پلشتیها و پلیدیهای وضع موجود، بیتقصیر باشد.
و اما در این معرکه دهشتناک، #روحانیت ما کجای قضیه است؟ و نقش آن را در وضع موجود چگونه میتوان ارزیابی کرد؟ مطمئناً قضاوت آسانی نیست!
شاید سزامند باشد که به روحانیت ۵۰٪ نمره مقبولیت بدهیم زیرا که در حوزههای افتخارآمیز وضع موجود، نقش کاملا مفید و مؤثری را ایفاء کرده است ولیکن ۵۰٪ هم نمره مردودیت میگیرد زیرا که نمیتواند خود را از ۴۰٪ سهم «سیّاتالعمل ارکان حکومت و اقشار جامعه» مبرّیٰ سازد!
اگر آحاد و اقشاری از ملت به مسیر و مصیر خلاف و خطا رفته و ۲۰٪ بدبختیها و شرارتهای جامعه را رقم زده باشند، جای سؤال خواهد بود که میزان «کم و کیف انذار و هشدار روحانیت» چقدر بوده است؟ و احیانا چرا مؤثر نبوده است؟
همچنانکه اگر حکومت در مسیر و مصیر بدساختاری و بدکارگزاری خود موجب ۲۰٪ از شرارتها و بدبختیهای جامعه بوده، ایضا «میزان کم و کیف هشدار و اخطار روحانیت» چقدر بوده است؟ و چرا مؤثر نبوده است؟!
✍ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۲۳ فروردین ۱۴۰۱
💠
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
⭕️ مشکل ما اصولگرایان
🔹مشکل جریان اصولگرایی ( انقلابی های سابق) اینست که غرق در منیت خودخواهی و باند بازی و گروه گرایی شده است. در همین چند هفته منتهی به انتخابات گروه های اصولگرا تا توانسته اند خود تخریبی کرده اند و همدیگر را متهم به فساد یا ناتوانی و....کرده اند و هرکس فقط باند و گروه خودش را تنها شایستگان در کره خاکی برای قبضه کردن قدرت در دولت می پندارند.
اما در طرف مقابل کسانیکه بانی مشکلات موجود در جامعه هستند با زیرکی یک دست و متحد شده اند ،شعار وحدت میدهند حرف از درد مردم میزنند، شعار عدالت میدهند، پرچمدار وفاق ملی و فراجناحی و فرا باندی شده اند و....
دیشب پزشکیان و پورمحمدی بیشتر تکیه و همت خود را برای هم درد نشان دادن خود با مردم گذاشتند ، سعی کردند خود را فرا باندی و جناحی معرفی کنند و مدعی تشکیل دولت با استفاده از ظرفیت نخبگان در همه جریانات و گروه ها شده اند. شعار عدالت را از اصولگرا گرفته اند و خود را پرچمدار عدالتخواهی معرفی میکنند.
آن طرف طرفداران جلیلی و قالیباف در حال تیکه پاره کردن هم هستند و هر کدام تنها باند و گروه خود را شایسته تشکیل دولت میدانند. عدالتخواهی و مردم داری را فراموش کرده اند و گرفتار ادبیات توسعه و الگوها و نظریات توسعه ای شده اند که نتایج آن مشخص است ....انگار دیگر نمی توانند با زبان مردم و ادبیات انقلابی و مردمی صحبت کنند.
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅@shohadayeiran57
38.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
رأی به آقای تناقض یعنی تکرار دولت حسن روحانی🤦♂️
15.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میدونستید اختلاس ۳هزار میلیاردی مهآفرید خسروی رو کی کشف کرد؟
از مردم تو خیابون میپرسه
واکنشها جالبه
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
💢خلاصه FATF اینه که آمریکا میگه بیایید بگید چجوری تحریمهارو دور میزنید، ما هم دیگه قول میدیم تحریمتون رو بیشتر نمیکنیم!
🔹شما منطق این سازوکار رو به خر بگو از خنده رم میکنه، ولی اصلاحطلبا همینو به عنوان راهکار اقتصادی برای ایران مطرح میکنن.
«ایلجان»
🔴به پویش #سربازان_رهبری بپیوندید👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/538181826C023db549b8
وعدهها و برنامههای دکتر علیرضا زاکانی
در دومین مناظره انتخاباتی
#راه_جمهور_ایران_عزیز 🇮🇷
#علیرضا_زاکانی
@Drzakani1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشاگری هوشنگ امیراحمدی از نقش جواد ظریف و بنیاد نایاک و تریتا پارسی در وضع تحریمهای فلج کننده علیه ایران
لطفا برسانید به دست آنها که چند روز دیگر جواد ظریف و مسعود پزشکیان را منجی ایران خواهند دانست.
الهی برید برنگردید
اصل طاعون هستین
انتشار حداکثری با شما ✅
نه به خفت و خواری
نه به وطن فروشی
نه به خودتحقیری
نه به غرب گدایی
نه به تحقیر ایران و ایرانی
نه به دولت سوم روحانی
نه به دروغ و دغل
ببینین ۲۲ درصد از مردم هنوز تصمیم نگرفتن که در انتخابات شرکت کنن.
اینا اگه بیان رای بدن معمولا رای برای آقای جلیلی ازشون در نمیاد. چرا؟
چون طرفداران جبههی اصولگرایی، وفاداران به انقلاب هستن و نشون دادن در هر شرایطی رای میدن.
اونایی که رای نمیدن یا یکبار میدن یکبار نه معمولا طرفداران جبههی اصلاحات هستن که خیلی وفاداری به انقلاب براشون مهم نیست و در شرایط مختلف تصمیم میگیرن که رای بدن یا رای ندن.
با این توضیح، هرچی مشارکت بیشتر بشه، آرای آقای پزشکیان و کمی هم آرای آقای قالیباف افزایش پیدا میکنه نه آرای آقای جلیلی.
چند کلمه درباره نظرسنجی
🔹نظرسنجی، اگر دقیق و بیطرفانه و مبتنی بر روش های علمی باشد، می تواند ما را تا حدود زیادی با برخی نگرش ها و انگاره های جامعه مورد بررسی آشنا کند.
♦️در این میان، معمولا محافل ذی نفع و دارای سوگیری، برای غلبه دادن ترجیح خود، اقدام به نظرسازی در قالب نظرسنجی می کنند.
🔹از نظرسنجی های کارشناسی مراکز ذی ربط که بگذریم، نظرسنجی های مجازی دارای بالاترین ضریب خطا و احیانا دستکاری است.
♦️اولا گروه ها و کانال ها معمولا دارای اکثریت همسو هستند و بنابراین مثل هم رای می دهند. ثانیا روش ها و از جمله رُبات هایی هستند که به شکل انبوه، جعل نظر در نظرسنجی های مجازی می کنند و خرید و فروش می شوند.
🔹اما دقیق ترین نظرسنجی های علمی و دانشگاهی نیز، دارای تاریخ مصرف هستند و حداکثر، واقعیت همان روز نظرسنجی را بازتاب می دهند؛ و الزاما نمی توان به آینده تعمیم داد.
♦️در نظرسنجی های دو دهه اخیر شاهد بوده ایم که نتایج نظرسنجی در چند هفته منتهی به انتخابات، تصویری را ارائه می کرده که در هفته یا روزهای آخر، کم یا زیاد تغییر کرده است.
🔹در انتخابات سال ۱۳۹۲، نظرسنجی اصلاح طلبان در هفته آخر نشان می داد محمد رضا عارف ۸ درصد، و حسن روحانی ۱۱ درصد آرا را دارد و حال آن که روحانی، ۵۰/۰۷ آرا را کسب کرد.
♦️در انتخابات سال ۱۳۸۴، اصلاح طلبان چنان از پیروزی مطمئن بودند که چهار نفر، جداگانه نامزد شدند. حتی مرحوم هاشمی در دور اول با ۶٫۱۶ میلیون رای نفر اول شد؛ و احمدینژاد فقط ۵٫۷۱ میلیون رای کسب کرد.
🔹احتمالا اگر آن زمان نظرسنجی دقیقی صورت می گرفت، چیزی شبیه همین نتیجه را نشان می داد. اما در فاصله یک هفته تا دور دوم، در حالی که رای هاشمی به ۱۰٬۰۴۶٬۷۰۱ نفر رسیده بود، رای احمدی نژاد تا ۱۷٬۲۴۸٬۷۸۲ نفر صعود کرد.
♦️انبوه کانال های زنجیره ای مدعیان اعتدال و اصلاحات، به عنوان یک شگرد تبلیغاتی و با نظرسنجی های مجازی (دستکاری شده)، چنین القا می کنند که نامزد آنها بالای ۵۰ درصد رای دارد (!) و حال آن که می دانند رای او در نظرسنجی های واقعی میدانی، در حدود ۱۵ تا ۱۹ درصد قرار دارد.
محمد ایمانی
هدایت شده از مقالات حسینی منتظر
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎@SMHM212
انتخاب با قرعهکشی!
(بخش ۱۱):
[زدن کلمه «بخش ۰۰» = بازگشت به بخش قبلی]
#خصائل_أصلح
👌 تکملة مباحث پیشین:
۱) عطف به مسئله سنی نامزدها ناگفته نماند که #میانگین_سنی #دولتمردان (معاون اول، وزراء، معاونین، رؤسای سازمانها و شوراها، استانداران، سفراء، بازرسین و امثالهم) هر کدام از این نامزدها هم و بلکه مهمتر از خود آنها موضوعیت جدی دارد.
البته انتظاری از نامزدها نمیرود که آحاد وزرای مد نظر خود را معرفی بکنند، زیرا که این مطلب رهین رایزنیهای بعدی فیمابین آنها با #مجلس_شورا خواهد بود و ایبسا کسانی را نام ببرد که نتوانند از مجلس، #رأی_اعتماد بگیرند.
ولیکن معرفی #معاون_اول و حداقل ۵ نفر از #فحول_دولت، میتواند نشانه #شفافیت نامزد با #ملت و مهمتر از آن، میزان #قدرت و #اقتدار دولتش باشد.
۲) عطف به نکته مورد اشاره در مطلب شاخص ظاهری، شخصی را با عنوان رئیس جمهور برگزیده و به #مجامع_جهانی بفرستیم که امور مهم #صدور_انقلاب_اسلامی_ایران و پیام #شاکله_شخصیتی_ملت_ایران، در #ظواهر_نمایشی او کاملاً متجلی باشد و سایر #ملل_دنیا به صرف مشاهده وجنات و سکنات و حرکات این #سفیر_اصلی_ایران، به ارزیابی و قضاوت ۱۰۰٪ مثبتی از «نهضت+نظام» #ایران و #ایرانیان برسند. همچون مُشک که خود باید ببوید نه آنکه عطار بگوید، عین سوهان قم، گز اصفهان، قاووت کرمان، پسته سمنان، باقلوای قزوین، عسل سبلان، نانبرنجی کرمانشاه، انار ساوه، خربزه مشهد، شکرپنیر بجنورد، نوقای تبریز، قطاب یزد، توت تهران، نُقل ارومیه، حلواشکری دزفول، فالوده شیراز، فلفل سبزوار، کشمش کاشمر، قاق قوچان، سیب دماوند، حلوای زنجبیل اردبیل، شیره همدان، زعفران قائنات، گلاب قمصر، فطیر اراک، پنیر لیقوان، کنجد کردستان، آدامس سقز، مربای بابل، میگوی بوشهر، هندوانه فراشبند، انبه و بالنگ سیستان و بلوچستان، کلوچه گیلان، لیموی جهرم ووو... (که اگر همه خوشمزههای ایران را بشماریم، از اصل پیام باز میمانیم!)
🕶 مثلاً خوب است که منتخب ما، #عینکی 👓 باشد تا #مردم_دنیا (که انتظار داریم ما را بعنوان #سرمشق_سیاسی و #الگوی_سعادت خود در #دنیا و #آخرت بپذیرند) بفهمند که #ایرانیان، اهل مطالعه و #تیزبینی و بالتبع نکتهسنج هستند! و خوشبختانه ۵ نفر از ۶ نفر عینکی هستند! فلذا اگر #پزشکیان را برگزینیم، دنیا خواهد فهمید که ایرانیان، متأسفانه اهل #فهم و #فرهنگ و اهل دقت و مطالعه نیستند!
۳) عطف به مطلب برخورد حذفی با ۵ نفر از ۶ نفر نامزدها، واقعاً حیف است که ما ۵ هدیه شورای نگهبان را با إدبار خود پس بزنیم (تا یکی را بپذیریم) ولیکن چارهای نداریم و مجبوریم با خون دل، فقط به یکی از آنها إقبال نماییم. اینجاست که باید با #قیچی گازانبری خود وارد صحنه بشویم. در نتیجه عقلاً مکلفیم که اندکی قسیالقلب بشویم! وگرنه هرگز به «انتخاب اصلح» نائل نخواهیم گشت. ولیکن این قساوت ما باید بگونهای باشد که بعداً #عذاب_وجدان کمتری پیدا بکنیم.
حال اگر کسی دلش نمیآید که هیچکدام از این دسته گلهای سرسبد شورای نگهبان را، پر پر کند، بهترین کار همانست که دست به دامن #قرعه_کشی بشود!
زیرا مهمتر از آنکه کدامیک از این شش تن بالاتر برود، اینست که در منظر #اهل_عالم، #ملت_پیشتاز در قلع و قمع #شیاطین_عالم، در #صدر_ممالک بنشیند، یعنی #مشارکت هرچه بیشتر و افزونتر انشاءالله🤲
اگرچه اینجا فقط صحنه دل و قلب و «سعه صدر» و حلم نیست، بلکه معرکه عقل است و «شرح صدر» و بصیرت و علم! تا شاید بتوانیم بخوبی و شایستگی #وضع_وِزر بکنیم 🤲
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند رحمتگر مهربان
أَلَمْ نَشْرَحْ لَكَ صَدْرَكَ ﴿۱﴾
آيا براى تو سينهات را نگشادهايم(۱)
وَ وَضَعْنَا عَنْكَ وِزْرَكَ ﴿۲﴾
و بار گرانت را از [دوش] تو برنداشتيم(۲)
الَّذِي أَنْقَضَ ظَهْرَكَ ﴿۳﴾
[بارى] كه [گويى] پشت تو را شكست(۳)
وَ رَفَعْنَا لَكَ ذِكْرَكَ ﴿۴﴾
و نامت را براى تو بلند گردانيديم(۴)
فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا ﴿۵﴾
پس [بدان كه] با دشوارى آسانى است(۵)
إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا ﴿۶﴾
آرى با دشوارى آسانى است(۶)
فَإِذَا فَرَغْتَ فَانْصَبْ ﴿۷﴾
پس چون فراغت يافتى به طاعت دركوش(۷)
وَ إِلَى رَبِّكَ فَارْغَبْ ﴿۸﴾
و با اشتياق به سوى پروردگارت روى آور(۸)
۴) اولین دستهگلی که باید پر پر کنیم، جناب آقای مسعود پزشکیان است. زیرا؛
۴/۱- هفتاد سالگی، سن مناسبی برای حمل بارهای فوقالعاده سنگین نهضت+نظام اسلامی نیست وقتی که جوانترها در میدان هستند.
۴/۲- کسانی که ایشان را احاطه کردهاند مصداق #المضلین هستند و باید از آنها بگریزد نه اینکه به هر قیمتی به آنها بیآویزد!
«... وَ مَا كُنْتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّينَ عَضُدًا»
.. و من گمراهکنندگان را دستيار خود نمىگيرم. (سوره ۱۸/آیه ۵۱)
..ادامه دارد.
✍️سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱
🆔کانال @chelcheraaqHM
💠
🎲گروه چلچراغ معارف
🙏