جنبش دانشجویی و روایت.m4a
18.66M
🔻گزینهی "روایت" در برابر جنبش دانشجویی:
چریکهای روایی، برخیزید!
@basirat_shahriyar
سلام
دوستان زیادی سوال پرسیده اند که پیام رسان ایتا برای آنها بسیار دیر لود میشود
پاسخ:
مسیر زیر را بر روی نرم افزار ایتا انجام دهید
Setting --- data and storage --- storage usage --- clear cashe + local database
کش و دیتابیس را پاک کنید و از پیام رسان ایرانی ایتا لذت ببرید
مدرس سواد و تربیت رسانهای شوید ..
@basirat_shahriyar
جنگ ترکیبی«اعمال فشار برای مجبور ساختن دشمن برای انجام اراده شما» است، اما یک فرمول مهم هم دارد: «نهایت برتری [در جنگ] شامل شکستن مقاومت دشمن بدون مبارزه است».
#ليز_تراس
#زمستان_داغ
#اروپا
مدرس سواد و تربیت رسانهای شوید 📱
@basirat_shahriyar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متى سيدي متى؟
حياتي في كفيك .... وعيني في عينيك ... ب ( عباس ) لبيك...
وب ( راغب ) وب ( حاج قاسم ) لبيك ...
بعماد لبيك سيدي ... يا مهدي لبیک
#استوری
@basirat_shahriyar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماینده ایرلند در پارلمان اروپا: وقتی آمریکا بیش از یک میلیون غیرنظامی را در عراق کشت، آیا این #تروریسم نبود؟
▪️وقتی اسرائیل هر روزه در حال به وحشت انداختن فلسطینیان است، آیا این تروریسم نیست؟
▪️آیا نسلکشی عربستان و امارات که در یمن انجام میشود، تروریسم نیست؟
@basirat_shahriyar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥پایداری آرامش ارس، اولویت رزمایش اقتدار سپاه
🍃🌹🍃
🌺 تصاویری از آخرین روز رزمایش اقتدار نیروی زمینی سپاه در نقطه صفر مرزی
#لبیک_یا_خامنه_ای | #ثامن | #روشنگری
@basirat_shahriyar
🔻طریقۀ دیکتاتوری، طریقۀ گفتگو
🖋 مهدی جمشیدی
۱. نظر قطعیِ امام خمینی این بود که او بر «کرسیِ رهبری» تکیه بزند، امّا هرگز از این امر استقبال نکرد، بلکه خویش را به حاشیه راند تا حتّی در معرض چنین انتخابی نیز قرار نگیرد. در پی ارائۀ هیچ «مؤیّد»ی از سوی امام خمینی نبود تا مبادا به پشتوانۀ اینچنین نظری، ذهن دیگران را مرعوب و به خود متمایل سازد. نگفت و نهفت و از صحنۀ بازیِ قدرت گریخت، درحالیکه دیگرانی بودند که طلب و تمنّای قدرت داشتند، امّا چنین «برگ برنده»ای در اختیار نداشتند. آری، او بهدنبال رهبریِ امّت نبود، امّا «تقدیر» چنین میخواست.
۲. آنگاه که به قدرت دست یافت، «مخالفان» و «منتقدانِ» پیشین خویش را قلعوقمع نکرد و از قدرت نراند، بلکه با همۀ آنها مدارا کرد و از درِ لطف و مرحمت وارد شد. او در پیِ آنهمه ظلم و جفای نخستوزیرِ دهۀ شصت برنیامد و بر او نتاخت و از او انتقام نگرفت. اگر در گذشته که رئیسجمهور بود، صبر ورزید و مدارا کرد، اینک که رهبر شد، بسیار بیش از آنهنگام، طریق «پدرانه» و «دوستانه» را در پیش گرفت و موافقت و مخالفت با «خویش» را معیار حقّ و باطل ندانست.
۳. او «ولیّفقیه» است و «نائب امام معصوم»، امّا هرگز برای خویش، «قداست» نمیتراشد. مبدأ «مشروعیّت» است، امّا بر دین و مردم اصرار میورزد و از خویش سخن نمیگوید. میگوید نهفقط قابلمقایسه با حضرت امیر نیست، بلکه از قنبر، غلام آن حضرت نیز فروتر است. او میتوانست «دکّان قداستفروشی» بگشاید و خویش را دریچۀ امام معصوم معرفی کند، امّا هرگز بهگونهای سخن نگفت و عمل نکرد که از آن، بوی الوهی و آسمانی بودن برخیزد.
۴. او همیشه به «قانون»، ارجاع داده و قانون را فصلالخطاب دانسته است، نه خویش را. بارهاوبارها گفته است که باید قانون، ملاک عمل باشد و نباید «بدعتهای قانونگریزانه» ایجاد کرد. او نظر خودش را بر قانون حاکم نمیکند، بلکه حتّی آنجا که قانون برخلاف نظرش باشد، باز خویش را موظّف به «اطاعت از قانون» میشمارد و معترض نمیشود. او قانون را محترم میانگارد تا همگان دریابند که حتّی رهبر نیز از قانون عبور نمیکند. او برای خویش در برابر قانون، «استثناء» نمیتراشد و «تبصره» نمیزند و «ویژهخواری» نمیکند، بلکه همچون یک شهروند عادی، تابع و تسلیم قانون است.
۵. او قدرت را در خویش، متمرکز نساخته و خود را تبدیل به «قدرت متمرکز» نکرده است. مجال نداده که در اطرافش، «انباشت قدرت» به وجود بیاید و نهادها و قوا، «بیقدرت» و «صوری» شوند. از یک سو، عمدۀ بضاعتهای نظام در دولت، تجمیع و انباشته شده است و از سوی دیگر، او خود در پی «تفویض» و «واگذاری» برآمده و بسیاری از نیروهای سیاسی و اجتماعی در قالب شوراها و نمایندگیها و ... به «حضور مؤثّر» فراخوانده و قدرت در میان «کنشگران متنوّع»، توزیع کرده است. ازاینرو، امروز با «قدرت توزیعشده» و «کنشگریهای پخششده» مواجه هستیم.
۶. او جامعه را نیز بهصورت حداکثری، به «مشارکت» فراخوانده است و از نظریۀ «مردمسالاریِ دینی»، روایت رقیق و اقلّی نداشته است. مردمسالاریِ دینی به روایت او، جوهرۀ نظام است و مناسبات و معادلات سیاسی، وابسته به آن و برآمده از آن است. مردمسالاریِ دینی، محدود به انتخابات نیست و او «مردمسالاریِ انتخاباتی» را سقف و حداکثرِ مشارکت مردم در قدرت و تدبیر معرفی نکرده است، بلکه بر «مردمسالاریِ پساانتخاباتی» نیز اصرار ورزیده و فروع و اضلاعی را نیز برای حضور و فاعلیّتِ مردم در دورۀ پساانتخابات عرضه داشته است. او خواهانِ «حضور حداکثریِ مردم» است، نه گریزان از آن. او مردم را «رقیبِ» خویش نمیشمارد و نمیخواهد با تنگکردن دامنۀ انتخابها و کنشگریهای مردم، قدرتِ خویش را تثبیت کند، بلکه «مردمیسازی» را سازوکارِ نافع و قطعیِ نظام قلمداد میکند.
۷. او یک «رهبرِ گفتوگویی» است؛ آن هم نه «گفتوگوی ساختگی»، بلکه «گفتوگوی واقعی». گفتوگویی که در آن «استدلال»، غالب است و «برهان»، تعیینکننده. گفتوگو در «شرایط برابر» و «بدون هراس از عواقب گفتهها». منطق او، «تحکّم» و «فرمان» و «امر» و «تحمیل» نیست، بلکه «همراهسازی» و «استدلالپردازی» و «اقناع» و «مباحثه» است. آنگاه که با دانشجویان دیدار میکند، بهواقع «میشنود» و خود را در جایگاه «مخاطب مستقیم» مینشاند. به دانشجو حقّ میدهد که «صریح» بگوید و «شفاف» بخواهد و «انتقاد» کند؛ چه از او و چه از دفترش و چه از نهادهای منصوبش. هیچچیز از پیش، طرّاحی نشده است و تصنّعی نیست، بلکه مجال برای «گفتوگوی ساختارنیافته» فراهم شده است. گفتههای چالشی و منتقدانه نیز زیر آن سقف، محبوس نمیشوند و خاص آن جمع محدود نیستند، بلکه رسانهای می شوند.
@basirat_shahriyar
12_Javani_Youth.mp3
3.46M
معترض، ما هستیم!
درد داریم و خموشیم امّا
چه بگوییم از این قصّۀ تلخ؟!
شهر، تبدار شده
برگریزان حیاست
و چه غوغاییست از حجمِ هوس،
آرمانها شدهاند تبعیدی
و حقیقت نیز، زندانیِ زنجیرِ روایتبازان
گیسوانت شده بازیچۀ باد
عقدهها، حسرتها
آهها از داغها
دل تو آسوده، چشمها آلوده
شهر در پیچوخمِ زلف تو در خود پیچید
و چه تلخیها دید
شبِ گیسوی پریشانِ تو شد فاجعهساز
و تو هم میدانی؛
فتنه اینبار شده موجسوارِ تن تو
تن تو، طعمه شده
تن تو، ریشۀ این دعواهاست
و خیابان شده بازارِ حراجِ تن تو
چشمها، وسوسهآلودِ تنت
تن تو، سهم همه
تو بگو: کافی نیست؟!
و بخواه: وطنت؟ یا که تَنَت؟
و خدا، یا که تمنّای خودت؟!
به خدا،
عاشقی نیست هوادارِ رهاییِ تَنَت ...
میم. جیم.
@basirat_shahriyar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شبکه داعشی اینترنشنال نقاب از چهره برداشت؛ بن سلمان پروژه راهاندازی جنگ خیابانی را در ایران علنی کرد!
⭕️ تشویق به خشونت، ساخت کوکتل مولوتف و جنگ مسلحانه در برنامه زنده شبکه سعودی اینترنشنال و همچنان سکوت مرگبار "آفکام" !!
◾️ آیا حالا که سازمانهای نظارتی جهانی در برابر این حجم نقض قوانین بینالمللی و تشویق به خشونت سکوت کردهاند، وقت آن نرسیده که ایران پاسخی در خور به این رسانهها و اربابانشان بدهد؟!
#ثامن | #روشنگری | #لبیک_یا_خامنه_ای
@basirat_shahriyar
﷽؛
🇮🇷
📸 دختر ۹ ساله ای که #معلماخلاق شد
🍃🌹🍃
#ملیکای ۹ ساله که در بیمارستان بستری است در برگه جلوی در ورودی نوشته است:
" آقایان محترم لطفا قبل از ورود #یاالله بگویید چون باید #روسری سر کنم . من امانت دار #حجابحضرتفاطمهیزهرا سلاماللهعلیها هستم ".
#ثامن | #روشنگری | #لبیک_یا_خامنه_ای
@basirat_shahriyar
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ | به ما میگن شما دینتون رو ببرین تو خونه و مسجدتون رو تو اجتماع نیارین ...!
🍃🌹🍃
✅ دین ما هم میگه شما عرقخوری و لخت شدنتون رو ببرین تو خونه شخصی خودتون و اجتماع رو آلوده نکنین و به اسم حمایت از زن بنیاد خانواده رو نابود نکنین...!
#ثامن | #روشنگری | #لبیک_یا_خامنه_ای
@basirat_shahriyar