فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با کوکتل مولوتوف میاد بسیجی ها رو آتیش بزنه ، آتیش میگیره بسیجی ها نجاتش میدن...
پرچم بالاست ✌️🇮🇷
@basirat_shahriyar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹از اثرات افزایش بهای انرژی در اروپا.
🔺 کمیلا مدیر امور مالی منطقه از #سوئد ، این مدلی است در محل کار! گفت دارم یخ میزنم.
#زمستان_سخت
@basirat_shahriyar
17.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹🌹🌹🌹🌹احسنت به این بانوان ایرانی ....به این شیر زنهای اسلامی....چقدر خوبه دراین روزها مانند این مجاهدین جنگ نرم بتونیم جهادمان را بر علیه این بی بندوباریها وکشف حجابها وهرزگی ها باهمین حضور در خیابانها ومترو نشان بدهیم
بپاخیزید خانمهای محجبه
بپاخیزید برعلیه بی احترامی به چادر مادرمان
بپاخیزید برعلیه فساد درجامعه شیعه نشین
بپاخیزید
@basirat_shahriyar
10.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ تحلیلی متفاوت از وقایع اخیر کشور...
@basirat_shahriyar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با چهار تا سرباز خیلی کارها میشه کرد✌️
@basirat_shahriyar
⭕️ اصلاحات بنیادی نظام؛ وعدهای خیالی یا برنامهای مدون؟ / قالیباف میخواهد لیدر نو اصلاحطلبان شود😐
✅به گزارش خبر فوری، اظهارات محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در رابطه با آغاز اصلاحات در کشور بعد از آرام شدن اوضاع، بسیاری را به فکر فرو انداخته است. بسیاری از طرفداران قالیباف معتقدند او می تواند روند اصلاحاتی را آغاز کند که مدتهاست در کشور متوقف شده است. اما مخالفان او بر آنند که اصلاحات وعده ای بیش نیست و مجلس و نزدیکان رئیس آن هیچ برنامه ای نداشته و قدرت اصلاحات را هم ندارند.
با اینکه برخی نمایندگان مجلس اظهار نظر رئیس مجلس را تایید کردند اما جلال رشیدیکوچی، نماینده مجلس تایید کرد این اصلاحات نه صرفا از جانب مجلس یا یک قوه دیگر بلکه از جانب «قوه عاقله نظام» صورت می گیرد. این نماینده مجلس در اظهارنظر اخیرش گفت، تصمیم قوه عاقله نظام در ایجاد برخی اصلاحات است، اما فضا ملتهب است؛ منتظریم فضا آرام شود.
عبارت «فضای ملتهب» به نحوی در اظهار نظر محمدباقر قالیباف هم وجود داشت. رئیس مجلس در نطق اخیرش گفت: امیدوارم هرچه زودتر امنیت در کشور بصورت کامل تثبیت شود تا تغییرات مشروع و لازم به سمت حکمرانی نو در عرصه های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در چارچوب نظام سیاسی جمهوری اسلامی آغاز شود. قالیباف با این عبارت تاکید دارد که آغاز اصلاحات تا پیش از برقراری امنیت در کشور ممکن نیست.
@basirat_shahriyar
⭕️سفیر نروژ به وزارت خارجه احضار شد
🔻درپی حمایت رئیس پارلمان نروژ از اغتشاشات و مداخله او در امور داخلی ایران، سفیر این کشور در تهران به وزارت خارجه احضار شد.
@basirat_shahriyar
⭕️شهردار کییف: مردم برای زمستان بدون آب و برق و گرما آماده باشند.
@basirat_shahriyar
⭕️دو خبرخوب که نباید لابلای اخبار حاشیهای گم شود
🔻امضای توافق جدید تهاتر برق و گاز بین کشورمان با ارمنستان؛ طبق این توافق، حجم واردات گاز ارمنستان از ایران دو برابر خواهد شد!
🔻امضای سند همکاری اجرای خط لوله موسوم به تابش با یک شرکت روسی؛ با احداث این خط لوله (از رفسنجان تا مشهد)، اهدافی چون تامین پایدار سوخت مورد نیاز شرق و شمال شرق کشور، کاهش هزینههای حمل و تسهیل صادرات فرآورده به کشورهای همجوار محقق خواهد شد!
@basirat_shahriyar
⭕️ در پی حذف نشدن ایران از جام جهانی، اتحادیه اروپا اعلام کرد سعی میکنیم با سوزش حاصل از این اتفاق چند روزی خودمان را گرم کنیم
🔥😂
@basirat_shahriyar
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ واکنش مردم خاش به تخریب اموال عمومی توسط اغتشاشگران
@basirat_shahriyar