eitaa logo
چریک سایبر🇵🇸
1.1هزار دنبال‌کننده
37.2هزار عکس
47.1هزار ویدیو
981 فایل
با سرخط خبرهای جبهه‌ی مقاومت باما همراه باشید. لحظه به لحظه در نبرد آخرالزمان برای نابودی اسرائیل✌️ فلسطین🇵🇸 یمن🇾🇪 لبنان🇱🇧 سوریه🇸🇾 عراق🇮🇶 ایران🇮🇷 امروز حرم حسین بن علی، ایران است. https://eitaa.com/cherikcyberi
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 امیرالمؤمنین علی(علیه‌السلام): 🔸در ماه رمضان بسیار استغفار و دعا کنید؛ چرا که دعا بلا را از شما دور می‌کند و استغفار گناهان شما را پاک می‌کند. 📚 الکافی،ج۴،ص۸۸ 🍃 أستَغفِـرُالله رَبّـی وَ أتوبُ‌إلیه 🍃
🌙 فرازی از خطبه پیامبر اکرم(ص) درباره (فراز هفتم) ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️ طبخ سوپ علف در غزه برای نجات از گرسنگی! 🔻 یک بانوی فلسطینی ساکن شمال نوار غزه در سایه نبود مواد غذایی به سبب محاصره تحمیلی رژیم جنایتکار اسرائیل، مجبور شد برای نجات خانواده‌اش از گرسنگی، سوپ با علف طبخ کند.
💢 ژنرال صهیونیست: بدترین شکست تاریخ اسرائیل را در برابر حماس متحمل شده‌ایم 🔻بریک، ژنرال ارشد صهیونیستی: اگر نتوانیم گروگان‌ها را زنده آزاد کنیم، این جنگ در افکار عمومی، به‌عنوان بدترین شکست ثبت خواهد شد 🔻در جنگ با حماس شکست خوردیم، همپیمانان خود را از دست می‌دهیم، هدف نابودی حماس از دستور کار ما خارج شده است و دیگر نمی‌توانیم گروگان‌ها را بازگردانیم 🔻این جنگ، هزاران بار سخت‌تر و خطرناکتر از جنگ در نوار غزه است. هر روز سربازان ما [در غزه]، به خاطر تله‌های انفجار و منازل بمب‌گذاری شده، کشته و زخمی می‌شوند 🔻رئیس ستاد مشترک شکست خورده است. وی به جای اینکه استعفا کند، تصمیم گرفته است نسل شکست خورده‌ای را تقویت کند که همان ژنرالهای تحت امرش هستند و شریک این شکست محسوب می‌شوند. 🔻ما هیچ‌گاه اهداف جنگ را که نابودی حماس و آزادی گروگان‌هاست، محقق نخواهیم کرد. 🔻این جنگ، یک مانور بود که مردم اسرائیل از آن استقبال کردند، ولی نتوانست به نتیجه‌ای برسد که همه، آرزوی آن را داشتند. وزیر دفاع (جنگ) و رئیس ستاد مشترک، این جنگ را با دید تاکتیکی مدیریت کردند، نه راهبردی. با جنگ‌های صرفا تاکتیکی نمی‌توان پیروز شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی هیچی نداری و طی سال‌ها استعمار کشورهای دنیا، نشانه‌های تمدنشون رو دزدیدی و موزه زدی و پولش رو در میاری 🤨🇬🇧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️شهروندانی که در بورسا خطاب به هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه گفتند «تجارت با اسرائیل قاتل را متوقف کنید» دستگیر شدند!
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لحظات باورنکردنی از تعویض شیفت سبزپوشان تیپ ۴۸ فتح سپاه کهگیلویه و بویراحمد در سرمای ۳۰- درجه امنیت اتفاقی نیست. یادمان باشد
فرزند یکی از شهدای حزب الله💔
نظامی تیک تاک باز اسرائیلی کشته شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️ برای ان دسته از هموطنانی که برای «ترویج دمکراسی و ازادی در ایران» دست به دامان رهبران غربی هستند: 🔻دیروز رهبران ۶ کشور اروپایی برای عقد قراردادهای چند میلیاردی و سرمایه گذاری وارد مصر شدند و با رهبر دیکتاتور این کشور دیدار کردند. 🔻یادمان باشد در مصر۶۰ هزار زندانی سیاسی دارد.
❌️استوری توهین آمیز سعید نعمت الله (کارگردان سینما و تلویزیون) خطاب به استاد داریوش ارجمند بخاطر اظهاراتشون علیه علی کریمی. 🔻نه احترام به پیشکسوت و موسفید حالیشونه نه حق آزادی عقیده و بیان قائلن برای غیر از خودشون ...