eitaa logo
چریک سایبر🇵🇸
1.1هزار دنبال‌کننده
37.6هزار عکس
47.7هزار ویدیو
983 فایل
با سرخط خبرهای جبهه‌ی مقاومت باما همراه باشید. لحظه به لحظه در نبرد آخرالزمان برای نابودی اسرائیل✌️ فلسطین🇵🇸 یمن🇾🇪 لبنان🇱🇧 سوریه🇸🇾 عراق🇮🇶 ایران🇮🇷 امروز حرم حسین بن علی، ایران است. https://eitaa.com/cherikcyberi
مشاهده در ایتا
دانلود
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
منحصر به فرد بودن موشک های ایران... حالا مونده حالا حالاها باهاتون کار داریم ...
قومی که موسی عصا را براشون اژدها کرد و نیل را خون کرد و دریا براشون شکافته شد و از دل سنگ ۱۲ چشمه آب جوشید و کوه طور براشون از جا کنده شد، ولی همه را انکار کردند، دیگه انکار اصابت ۳۰ تا بالستیک براشون طبيعيه!😂
⚫️⛔️📣 هشدار وضعیت قرمز این ماجرا جدی است، خیلی هم جدی! قطعا اگه وضع و شرایط همینطور پیش بره و چیزی اذهان مردم جهان رو از شکست امریکا و اسراییل منحرف نکنه، از یکطرف افول قدرت و موج فروریختن هیمنه آمریکا و اسرائیل ، دومینو‌وار ادامه پیدا میکنه؛ و از سوی دیگه قدرت یافتن جبهه مقاومت و خصوصا عزت یافتن جهانی جبهه مقاومت تا ایجاد موج شدید شیعه‌گرایی در غرب و فروریختن وهابیت در خاورمیانه ادامه پیدا میکنه!!! و این قطعا برای امریکا و اسرائیل و نظام سلطه قابل تحمل نیست... و همانطور که از پیش طراحی های بیولوژیکی برای چنین روزهای افول قدرتشان داشته اند و همانطور که در ایام کرونا اسناد بنیاد راکفلر از سال ۲۰۱۰ منتشر شده بود كه آنها برای آینده جهان پیش بینی(=طراحی) پروژه ویروس بازی بار اول ۲۰۲۰ و بار دوم ۲۰۲۲ خواهد داشت،هرچند محاسباتشان به هم ریخته، اما منتظر اینچنین ماجراجویی های جدید باشید، و به شدت دستگاه وزارت بهداشت را تحت نظر بگیرید
🔴 ای تمام وصیت حاج قاسم 🔹 سردار دلها: خامنه‌ای عزیز را عزیز جان خود بدانید. ▫️به مناسبت ۲۹ فروردین تولد بهترین رهبر دنیا، آیت‌الله خامنه‌ای
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 انتقاد جورج گالووی نماینده پارلمان انگلیس از ریشی سوناک به دلیل عدم محکومیت حمله اسرائیل به کنسولگری ایران
📣 عملیات "وعده صادق" چه نتایجی در پی‌داشت؟ ⏪ پس از اجرای موفقیت‌آمیز عملیات تنبیه رژیم صهیونیستی، موضوع نتایج این حمله ترکیبی به بحثی داغ تبدیل شد. 🔻 همراه با شما برخی نتایج این حمله موشکی و پهپادی ایران به رژیم صهیونیستی را به زبان ساده برای شما بیان می‌کنیم. 1⃣ تغییر موازنه قوا در منطقه. 2⃣ تحول استراتژیک از موضع دفاع به موضع هجوم. 3⃣ تبدیل گفتمان آمریکا و اسرائیل از "به ایران حمله می‌کنیم، همه گزینه‌ها روی میز است" به "ایران خویشتنداری کن! به نیروهای ما در منطقه و به خاک اسرائیل حمله نکن، لطفا!". 4⃣ تغییر رویکرد جمهوری اسلامی از "پاسخ در زمان و مکان مناسب"، به "پاسخ فوری و خارج از حد انتظار". 5⃣ از بین رفتن بازدارندگی رژیم صهیونیستی و ایجاد بازدارندگی بسیار مستحکم برای ایران، نه تنها در برابر اسرائیل، بلکه در مقابل آمریکا و کشورهای غربی. 6⃣ شناسایی نقاط قوت و ضعف سامانه‌های دفاعی اسرائیل، آمریکا، انگلیس و فرانسه توسط سپاه پاسداران. 7⃣ رسوا شدن برخی کشورهای عربی در مقابل افکار عمومی این کشورها و سایر ملت‌های اسلامی. 8⃣ طنین انداز شدن فریاد "لبیک یا خامنه‌ای" در سرزمین‌های اشغالی. ◽️ مقامات صهیونیستی در حالی از زخمی شدن تنها یک نفر در حملات ایران خبر می‌دهند که امروز در حمله‌ای که قابل مقایسه با حمله ایران نبود، حزب‌الله لبنان فقط با شلیک چند راکت ۱۸ زخمی به ارتش صهیونیستی تحمیل کرد. ◽️ البته در آینده و به مرور حجم خسارت، ویرانی و کشته‌های صهیونیست‌ها به جهان مخابره خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نجات دختر شیرخوار از بمباران ارتش صهیونیستی در غرب غزه
📣 نظرسنجی فایننشال‌تایمز: اکثر اسرائیلی‌ها با توجه به شدت حمله نخست ایان از ترس تشدید تنش با واکنش اسرائیل به حمله ایران مخالف هستند.
هدایت شده از محمد مهدی فاطمی صدر
اگر کسی دنبال شاهد از سیره‌ی نبی و وصی برای اقامه‌ی سخت حجاب می‌گردد به‌تر است داستان ابلاغ سوره‌ی توبه و منع طواف برهنه را بخواند...
🔰حزب‌الله اعلام کرد حدود ساعت ۱۵:۴۰ امروز به وقت محلی پایگاه «زبدین» در مزارع شبعای اشغالی را با موشک فلق مورد حمله قرار داده است.
🔰جلسه رای گیری عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل در روز جمعه 🔸خبرگزاری رویترز به نقل از منابع دیپلماتیک گزارش داد شورای امنیت روز جمعه درباره درخواست فلسطین برای عضویت کامل در سازمان ملل رای گیری خواهد کرد.
🔰تصویری از پهپاد انتحاری «ابابیل» که امروز مقر سری اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی در «عرب العرامشه» در شمال سرزمين های اشغالی را هدف قرار داد و باعث به وجود آمدن تلفات سنگین برای دشمن شد.