فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر انقلاب: آن وقتها که در حوزهی علمیّه بودیم، یادم نمیآید که زنی به مرتبهی اجتهاد فقهی رسیده باشد
🔹امروز خوشبختانه زنهایی که مجتهدند، به اجتهاد فقهی رسیدهاند کم نیستند.
🔹بنده حتّی معتقدم بسیاری از مسائل زنانه که موضوعش زنان هستند و مردها درست موضوع را تشخیص نمیدهند، باید خانمها از مجتهد زن تقلید کنند.
#اخبار_روز
#تحلیل_سیاسی
🇮🇷کانال cmnews را به دیگران معرفی کنید👇
https://eitaa.com/CMNEWS
🔹در آستانه شب یلدا و روز مادر دیوارنگاره میدان انقلاب، بزرگترین دیوارنگاره ایران با شعار « چشم شب روشن که فردا روشن است» رونمایی شد.
#اخبار_روز
#تحلیل_سیاسی
🇮🇷کانال cmnews را به دیگران معرفی کنید👇
https://eitaa.com/CMNEWS
عاملیت «اسلامیت» در روابط!
✍صابر گل_عنبری
یازدهمین اجلاس سران «کشورهای اسلامی در حال توسعه» معروف به «دی ۸» فردا در قاهره برگزار میشود. این مجموعه با شمول ایران، ترکیه، اندونزی، مصر، پاکستان، مالزی، نیجریه و بنگلادش شامل مهمترین کشورهای اسلامی به استثنای عربستان است.
بیست و هفت سال قبل مجموعه اقتصادی دی ۸ با ابتکار نجمالدیناربکان نخستوزیر اسلامگرای ترکیه تشکیل شد. «اسلامیت» انگیزه تشکیل این گروه بود و اربکان امید داشت که چنین پیوندی محملی برای ایجاد یک بلوک اسلامی قوی در جهان شود.
از این رو نیز اهداف کلانی در همان نشست نخست در سال 1997 تعریف شد، مانند «صلح به جای درگیری»، «گفتگو به جای تقابل»، و«همکاری به جای استثمار» و...
اما بعد از نزدیک به سه دهه نه تنها هیچ کدام از اهداف پیشگفته ترجمانی نیافته، بلکه اکثرا هم عکس آنها اتفاق افتاده است. مثلا، رقابت بعضا تنشآلود میان ایران و ترکیه (دو عضو مهم این مجموعه) جز همکاریهای موردی و جزئی به خاطر جبر همسایگی هیچ وقت به «همکاری راهبردی» ارتقا نیافته و در بحران سوریه به عنوان مهمترین پرونده چالشی این چند دهه میان دو کشور نتوانستند با همکاری آن را حل و فصل کنند.
مصر و ایران نیز (دو عضو این مجموعه) بعد از چهار دهه هنوز روابط دیپلماتیک رسمی ندارند و گروه دی ۸ هم در این سه دهه نتوانست این روابط را احیا کند.
در کنار آن هم مناسبات اقتصادی کشورهای عضو دی ۸ نیز اگر پیشرفتی داشته، موردی و مولود روابط دو جانبه بوده است نه در چارچوب این گروه.
این واقعیت نشانگر این است که «هویت اسلامی مشترک» هر چند به لحاظ نظری میتواند پیشرانی برای همگرایی باشد، اما تجربه عملی دی ۸ و سازمان همکاری اسلامی نشان میدهد که «اسلامیت» آن عاملیت نهادی و هدایتگر برای پیریزی همکاری بنیادین میان دول اسلامی را نداشته و ندارد و «جنبه تشریفاتی» داشته و به تبع آن هم نشستهای اسلامی از یک «دورهمی» فراتر نرفته است.
این ناکامی محصول عوامل متعددی است: نخست این که «اسلامیت» نه یک مولفه بلکه صرفا مفهوم و عنوانی کلی است که در تعریف آن هم اتفاق نظری میان قدرتهای بزرگ اسلامی وجود ندارد و آنچه بیشتر در جهتدهی به روابط فیمابین اثرگذار بوده، دریافتهای پارادوکسیکال از این مفهوم و دستهبندیهای برآمده از آن چون «اسلام وهابی»، «اسلام صفوی» و «اسلام عثمانی» (عثمانیگری) و غیره بوده است.
اما عامل دوم این که تنظیمگر عمده روابط بین الملل و به ویژه میان دول عربی و اسلامی در جریان جنگ سرد غالبا مناسبات قدرت میان قدرتهای بزرگ بوده و در دوره پساجنگ سرد نیز نظم تکقطبی آمریکا به شکلی مستقیم و غیرمستقیم جهتدهنده این روابط بوده است. از این منظر هم امروز همپیمانی غالب بازیگران اسلامی با آمریکا نقش پررنگی در روابط خارجی آنها دارد. با این حال، فضایی هم که برای عاملیت مستقل خود این کشورها وجود دارد، به دلیل رقابتها و تنشهای دیرینه و تعارض منافع غالبا در جهت معکوس «همگرایی اسلامی» عمل کرده است.
عامل سوم هم این که در دنیای مدرن روابط بینالملل عاملیت مولفههای هویتی (چه قومیتی و چه دینی) در شکلدهی به این روابط تا حد زیادی کاهش یافته است؛ البته در این میان مولفههای قومی هنوز پررنگتر از دیگر مولفهها هستند.
امروز منظومه «منافع» در ابعاد مختلف امنیتی، سیاسی و اقتصادی آن، نقش عاملیت اصلی را در تنظیم روابط دارد. البته منافع اقتصادی صدرنشین است و بدون وجود چنین منافعی، کشورها فاقد زبان مشترک مدرن برای خلق ارتباط عمیق خواهند بود و همین مولفه هم خود بسترساز منافع کلان ژئوپلیتیکی است و نه بر عکس مانند گذشته. در واقع ظهور بازیگرانی چون قطر و امارات معطوف به نقش کلیدی این مولفه است.
اما همین عامل نیز در حقیقت در امتداد عامل دوم و هژمونی اقتصادی و امنیتی آمریکا قرار دارد. نقش این هژمونی آنجا نمایان میشود که وقتی بازیگری «عصیانگر» مانند ایران خارج از این منظومه بینالمللی بازی میکند، این نظم با فشارهای سیاسی و تحریمی آن را پس میزند و حتی اگر هم برخی کشورها بخواهند، اما اجازه همکاری نمیدهد.
در این زمینه مثلا کشوری اسلامی مثل آذربایجان همکاری با اسرائیل را بیشتر از روابط با ایران واجد منافع میداند.
در چنین منظومهای «اسلامیت جمهوری اسلامی» فاقد عاملیتِ لازم برای توسعه روابط -چه با این کشورها و چه بین اسلامی- میشود؛ اما «اسلامیت ترکی» و «اسلامیت عربستانی» در امتداد مولفههای پیشگفته به عنوان بازیگرانی «غیرعصیانگر» در نظم بینالملل قابلیت عاملیت مستقل آنها را افزایش میدهد؛ گرچه همین اسلامیت نیز اگر خارج از همان نظم بازی کند در انزوا قرار میگیرد.
کما این که «اسلامیت» در ابربحران غزه در سایه سه مولفه یاد شده جهتدهنده روابط و منافع دول اسلامی عملا فاقد هر گونه کارکردی برای حل آن بود.
https://eitaa.com/CMNEWS
⭕️هیچ شهرک نشینی در اون طویله غیرنظامی نیست!
#اخبار_روز
#تحلیل_سیاسی
🇮🇷کانال cmnews را به دیگران معرفی کنید👇
https://eitaa.com/CMNEWS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️احوالپرسی اردوغان و پزشکیان پیش از شروع اجلاس دی-۸
#اخبار_روز
#تحلیل_سیاسی
🇮🇷کانال cmnews را به دیگران معرفی کنید👇
https://eitaa.com/CMNEWS
آخرین روزهای اسد... - اخبار سوریه.mp3
30.23M
نگاهی به آخرین روزهای اسد
در این گزارش که به صورت زنده در کانال پخش شد، نگاهی داشتیم به آخرین روزهای اسد در دمشق و تحولاتی که در آن زمان روی داد. این گزارش در ضمن خود یک نگاهی به عقبتر و تحولات پیشین سوریه شامل اقدامات خود دولت سوریه، ترکیه، کشورهای عربی و مواضع ایران و روسیه داشت. با این گزارش از روند تحولات و دلایل اتفاقات سوریه و چرایی سقوط دمشق به نظرم بیشتر و بهتر آگاه خواهید شد..
#اخبار_روز
#تحلیل_سیاسی
🇮🇷کانال cmnews را به دیگران معرفی کنید👇
https://eitaa.com/CMNEWS
🟢 بازیگران فتنه داخلی پیش رو چه کسانی هستند؟
🔻دو نگاه به ظاهر متفاوت اما با یک نتیجه مشترک: نمایش ناکارآمدی جمهوری اسلامی!
1⃣ جریان تحریفگر لیبرال و سازشکار غرب پرست:
این جریان به دنبال وادار کردن دولت پزشکیان به استعفا یا حداقل وارد کردن فشار اقتصادی و رسانه ای بر او در جهت امتیازگیری در دو حوزه است:
◀️ نخست: مهمترین پرونده های بین المللی نظیر:
▪️پیوستن به چاه ویل fatf
▪️ عادی سازی روابط با ترامپ
▪️ همراهی و یا حداقل سکوت ایران در طرح سازش منطقه ای با رژیم صهیونیستی
▪️مطرح ساختن مجدد برجام طبق مفاد استعماری سابق آن
▪️دوری از کشورهای مشترک المنافع نوظهور و نزدیکی ایران به بخش غربی اروپا
◀️ دوم: مهمترین پرونده های داخلی کشور نظیر:
▪️مخالفت با طرح هوشمند حجاب و عفاف
▪️ناکارآمد نشان دادن اصل حاکمیت اسلامی با برجسته کردن سوءمدیریت های داخلی دولت
▪️امتیازگیری در پست های وزارت کشور
▪️به انفعال کشیدن وزارت خارجه در پرونده های منطقه ای
▪️فاصله گذاری و نفرت پراکنی میان حامیان دولت فعلی جمهوری اسلامی و رییس جمهور مستقر به عنوان صدایشان در جمهوری اسلامی.
2⃣ جریان متحجر و زمان نشناس و احساسی:
این جریان نیز به دنبال شکست دولت پزشکیان از طریق وادار کردن مجلس به استیضاح (و یا تحقق پروژه مذکور استعفا) یا حداقل وارد کردن فشار بر دولت در دو حوزه است:
◀️ نخست: پیشبرد مهمترین پرونده های بین الملل و منطقه ای در راستای القای تصور عدم همراهی دولت با مجموعه های انقلابی.
🔻عناصر این جریان با ارسال سیگنال های خبری و تحلیلی ساختگی یا بی خبر و بدون اطلاع، به دنبال عصبانی کردن بخش مهمی از جامعه انقلابی در خصوص نحوه رفتار دولت با پرونده رژیم صهیونیستی و رییس جمهور جدید آمریکا و القای بر زمین ماندن عمدی تدابیر رهبری در موارد گفته شده بالا، هستند.
◀️ دوم: مهمترین پرونده های داخلی نظیر:
▪️ ایجاد یاس و عصبانیت با ترویج دوگانه انحرافی و خطرناک «عدالت_ ولایت» در میان باورمندان به نظام
▪️ اتهام زنی به اصل حاکمیت و نظام در خصوص رها کردن مباحث فرهنگی_ اجتماعی
▪️آدرس اشتباه دادن به هواداران در مورد اولویت های ولی فقیه در امور داخلی کشور _ در حالی که رهبری در بیانات ابتدایی هر سال و سپس در سخنرانی مهم چهارده خرداد، خطوط اصلی را ترسیم و حتی بازتکرار می کنند.
▪️ نرسیدن به فهم و ارتباط اجتماعی مشترک (حتی حداقلی) میان جامعه ارزشی و توده جامعه و جزیره ای رفتار کردن که خلاف مبنای انسجام ملی حداکثری ایرانیان مسلمان است
▪️ ارائه تصویر اشتباه ذهنی از جامعه انقلابی به مخاطب ایرانی که انقلابی ها در جزیره آرمانی خود بدور از درک مسائل و نگاه های شما زندگی می کنند
▪️ساختارمند ندیدن مدیریت کلان جمهوری اسلامی ایران و سیستم مدیریتی خردمندانه ولایت فقیه
(القای ناجوانمردانه فساد در بیت رهبری و زیر مجموعه های مدیریتی آقا)
▪️تربیت کردن عصبی و غیر عقلائی هواداران خود در پوشش دفاع از نظام و جمهوری اسلامی.
⏪ نتیجه هر دو تفکر در جریان تحریفگر لیبرال سازشکار و جریان زمان نشناس متحجر یکی است:
« بر زمین ماندن تدابیر آینده نگرانه ولی فقیه در دو بعد داخلی و منطقه ای _ بین المللی»
◀️ یکی از روی کینه و نفرت از جمهوری اسلامی و دیگری از روی جهل نسبت به منظومه فکری و عملی ولی فقیه به عنوان حکیم انقلاب اسلامی
✅ این در حالی است که نظام و مجموعه های تحت اشراف مستقیم و غیرمستقیم آن، توامان دو عرصه را برای تقویت کارآمدی جمهوری اسلامی مدیریت میکنند:
1⃣ عرصه منطقه ای و بین المللی با تحمیل بیشترین هزینه مادی و معنوی بر دشمن و تحمل کمترین هزینه مادی و معنوی برای منافع و امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و آرمان های اصیل و خدشه ناپذیر انقلاب اسلامی
2⃣ عرصه داخلی با کسب بیشترین دریافتی معنوی و مادی برای جمهوری اسلامی و تلاش در جهت تحقق کمترین آورده معنوی و مادی برای دشمنان جمهوری اسلامی و مردم ایران.
⬅️ تجویز: در جورچین به شدت پیچیده سیاست، فرهنگ، اجتماع و اقتصاد:
لازم است همگان طبق خواست و تفکر ولی فقیه گام برداریم تا گرفتار دام های افراطی و متحجرانه و اندیشه های تفریطی و تحریف گرانه نشویم.
✍ پوریا طیبی
#اخبار_روز
#تحلیل_سیاسی
🇮🇷کانال cmnews را به دیگران معرفی کنید👇
https://eitaa.com/CMNEWS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگه وقتی رئیسجمهور عوض میشه، کشور هم عوض میشه؟🤔
چجوریه تا رئیسی شهید شد، برق رفت، وام رفت، تولید رفت و...
#تعهد #وعده_صادق
#اخبار_روز
#تحلیل_سیاسی
🇮🇷کانال cmnews را به دیگران معرفی کنید👇
https://eitaa.com/CMNEWS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیسان اسلامی: خواب دیدم خانم #پزشکیان اومد به خوابم گفت بهش بگید استعفا بده
#اخبار_روز
#تحلیل_سیاسی
🇮🇷کانال cmnews را به دیگران معرفی کنید👇
https://eitaa.com/CMNEWS
🔰 اگر اقتصاد مردم، اولویت است چرا از دستور کار دولت خارج شده است؟!
🔸«اگرچه در مقام نیازهای مردم؛ اقتصاد اولویت اول و چندم است ولی در مقام سیاستگذار و راهحل، باید به اصلاح سیاستها رجوع کرد».
🔸روزنامه هممیهن دیروز سرمقاله بدون امضایی را منتشر کرد که با مراجعه به کانال عباس عبدی (محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان) معلوم میشود نوشته بدون امضا متعلق به اوست. در این نوشته مغشوش و مخدوش آمده است: «یک نماینده مجلس ضمن دفاع از کار رئیسجمهور در جلوگیری از ابلاغ مصوبه پوشش زنان گفت: «یک دانشجوی پسر به من گفت شما وضعیت اقتصادی من را کمی خوب کن من چادر سر میکنم!» در واقع سخن این دانشجوی پسر، گرچه نوعی تعریض و جدل است ولی واقعیت ماجرا نیز همین است. مجلسی که با آرای اندک و مشارکت پایین و فیلترهای تنگ تایید صلاحیت تشکیل شود طبیعی است که اولویتهای آن متفاوت از اولویتهای اکثریت مردم و جامعه باشد. چنین مجلسی طبیعی است که بپردازد به پوشش زنان و نزدیک به ۲۰ ماه وقت خود و همه را تلف کند تا در پایان با مصوبه شورای عالی امنیت ملی ابلاغش متوقف شود. تردیدی نیست که اولویت اول و دوم و سوم جامعه ایران، اقتصادی است. اولویتی که در ناترازی ارز، انرژی، هزینه و درآمد خانوار، فقر و... خود را نشان میدهد. ولی مسئله مهم این است که این مسئله بیش از هر چیز تابع وضعیت سیاسی است.
🔸از روزنامه هممیهن باید پرسید: بدترین رکوردها و شاخصهای اقتصادی در کدام دولت رقم خورده که حالا میراث خسارتهای همان دولت را دستمایه طعنه به قانون الزام حجاب قرار میدهید؟ جز دولت متبوع شما (برجام و دیگر هیچ) بود که با معدل رشد اقتصادی تقریباً صفر، تورم ۶۰ درصد، خزانه خالی و ناتوان از فروش نفت با وجود امتیازات هنگفت داده شده، ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی و ۵۰ هزار میلیارد اصل و سود اوراق سر رسید شده، 9 برابر شدگی نرخ ارز، افزایش ضریب جینی، حذف بیسر و صدای یارانه بسیاری از کالاها، فاجعه بنزینی، توزیع تحقیرآمیز سبد کالا، صفهای توهینآمیز تزریق واکسن و پاسخهای سر بالا (حواله حل مسئله به حل شدن مشکل FATF و برجام...!) به پایان رسید و در تمام آن دوره، لالمانی گرفته بودید و یاد اولویتهای مردم یا شیوه درست حل آنها نمیافتادید؟! بله بیراه نیست اگر گفته شود بخشی از مشکل بدحجابی در همین بیکفایتی و سوء مدیریت فاحشی است که دولت مورد حمایت شما مرتکب شد و جز کف و سوت کشیدن برای این اشتباهات فاحش هیچ کار دیگری نکردید.
🔸اما محاجه با میزان آرای نمایندگان مجلس؟ حامیان دولتی که ۲۵ درصد کل آرای واجدین حق رأی را به دست آورده و این پایینترین رأی برای یک دولت در طول چند دهه گذشته محسوب میشود، چگونه میتوانند از طرف ۷۵ درصد بقیه حرف بزنند؟! مجلس قبلی و فعلی در کنار مصوبات مهم اقتصادی که دائماً در دستور کار داشتهاند، به الزام حکم اسلامی حجاب هم اهتمام داشته و پس از بررسیهای بسیار، برای آن هم قانونی تصویب کردهاند. این را مقایسه کنید با اولویتهای دولت در این چهار ماه که موجب شده آقای نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت روحانی به فریاد درآید و از آقای پزشکیان سؤال کند: «چرا اولویت مهار تورم، از دستور کار دولت خارج شده است؟!».
#اخبار_روز
#تحلیل_سیاسی
🇮🇷کانال cmnews را به دیگران معرفی کنید👇
https://eitaa.com/CMNEWS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌نقشه بروز شده کشور سوریه
#اخبار_روز
#تحلیل_سیاسی
🇮🇷کانال cmnews را به دیگران معرفی کنید👇
https://eitaa.com/CMNEWS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تجمع بینظیر ایرلندیها در حمایت از غزه
▫️در پی همین اقدامات و حمایتهای همهجانبه از غزه، اسرائیل اعلام کرده است که سفارت خود را در دوبلین به دلیل آنچه «سیاستهای افراطی و ضد اسرائیلی دولت ایرلند» نامیده، تعطیل خواهد کرد.
#اخبار_روز
#تحلیل_سیاسی
🇮🇷کانال cmnews را به دیگران معرفی کنید👇
https://eitaa.com/CMNEWS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥معارض سوری: ما میخواستیم پرچم ایران را پایین بیاوریم تا پرچم اسرائیل به جای آن در سوریه برافراشته شود
اما وقتی میبینم اسرائیل تمام توان دفاعی کشورم را هدف قرار داده، به عنوان کسی که سالها برای صلح بین سوریه و اسرائیل تلاش کرده احساس میکنم از پشت خنجر خوردهام...
#اخبار_روز
#تحلیل_سیاسی
🇮🇷کانال cmnews را به دیگران معرفی کنید👇
https://eitaa.com/CMNEWS
عوامل رژیم صهیونیستی استادیوم بین المللی فوتبال الحمدانیه #سوریه را به آتش کشیدند و استادیوم را به خاکستر تبدیل کردند.
فردای براندازی:))))) #سوریه_آزاد
🗣:یاسر آقایی
#اخبار_روز
#تحلیل_سیاسی
🇮🇷کانال cmnews را به دیگران معرفی کنید👇
https://eitaa.com/CMNEWS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ همانگونه که پیش بینی شده بود پس از آسیب جدی به مقاومت در غزه و لبنان و سقوط دولت سوریه، اکنون تمرکز رژیم و ائتلاف آمریکایی و عربی روی یمن قرار گرفته است و در این روزها مستمرا زیرساختهای نظامی و غیرنظامی آن مورد حملات سنگین هوایی قرار می گیرد.
دیشب و در جریان حمله اسرائیل به بندر الصلیف هفت نفر و در حمله به تأسیسات نفتی رأس عیسی دو نفر یمنی به شهادت رسیدند. همچنین هفت نفر در حمله به بندر الحدیده زخمی شدهاند.
برنامه مقاومت در این مرحلهٔ حساس بسیار مهم و سرنوشت ساز است. امیدواریم مقاومت چیزی برای کشیدن افسار ائتلاف صهیونیستی در چنته داشته باشد..
#اخبار_روز
#تحلیل_سیاسی
🇮🇷کانال cmnews را به دیگران معرفی کنید👇
https://eitaa.com/CMNEWS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
〽️ خوشوبش اردوغان و پزشکیان پیش از شروع اجلاس دی ۸
✍ ممنون که ما رو پیچوندی و با اسرائیل و آمریکا همدست شدی و از پشت بهمون در سوریه خنجر زدی....
#اخبار_روز
#تحلیل_سیاسی
🇮🇷کانال cmnews را به دیگران معرفی کنید👇
https://eitaa.com/CMNEWS
⭕️فاصلهٔ دو عکس اول و آخر، تنها ۳ سال، کار جهادی دولت شهید رئیسی است!
#اخبار_روز
#تحلیل_سیاسی
🇮🇷کانال cmnews را به دیگران معرفی کنید👇
https://eitaa.com/CMNEWS
⭕️زیارت وزیر امور خارجه از مقام حضرت زینب در قاهره که بنا بر نقل بعضی مورخین محل دفن ایشان نیز در همین مکان است
#اخبار_روز
#تحلیل_سیاسی
🇮🇷کانال cmnews را به دیگران معرفی کنید👇
https://eitaa.com/CMNEWS
فرزندان شهید عزیز محمد علی عباس اسماعیل
#اخبار_روز
#تحلیل_سیاسی
🇮🇷کانال cmnews را به دیگران معرفی کنید👇
https://eitaa.com/CMNEWS
⭕️ ما ادعای خاصی نداریم ولی اقل فهممون اینه وقتی یک همایش #بین_المللی برگزار میشه و از مهمانان خارجی با کلی #هزینه دعوت میشه تشریف بیاورند تا رئیسجمهور مواضع ایران در زمینه خانواده را برایشان تشریح کند، اگر رئیسجمهور احساساتی شود و حرف نزند و عملا همایش به هم بخورد، #تضییع_بیت_المال صورت گرفته است!
❌ احساساتی شدن در مراسم عروسی و... اشکالی ندارد ولی احساساتی شدن با دعوت مدعوین خارجی وهن کشور بزرگ و قدرتمند ایران است!
⛔️ بماند که ازدواج نکردن پس از همسر اول حتی اگر ضدارزش نباشد، قطعا #ارزش نیست!
#اخبار_روز
#تحلیل_سیاسی
🇮🇷کانال cmnews را به دیگران معرفی کنید👇
https://eitaa.com/CMNEWS
نماهنگ دیدار به قیامت.mp3
2.44M
به خیابونای دور حرم تو کردم عادت
بمیرم اگه یه روزی روح من میاد زیارت
دیدار به قیامت
🎙 #سید_علی_مومنی
✳️ #جدید
#️⃣ #مناجات_با_امام_حسین_ع
#️⃣ #فراق_و_دلتنگی_کربلا
#️⃣ #استودیویی
#اخبار_روز
#تحلیل_سیاسی
🇮🇷کانال cmnews را به دیگران معرفی کنید👇
https://eitaa.com/CMNEWS