فرض کن دیشب با هوش مصنوعی درباره یه موضوع شخصی صحبت کردی.
امروز یهدفعه به خودت میای و میگی:
«عه! چرا اینو به هوش مصنوعی گفتم؟» 😂
میری سراغ چت و پاکش میکنی.
خب، خیالت راحت شد؟
چیزی که شما از حساب کاربریتون حذف میکنین، الزاماً همون لحظه از تمام سیستمهای شرکت حذف نمیشه.
🟠 بذارین یه مثال بزنم:
فرض کن یه نامه رو برای کسی فرستادی.
بعد میری نسخهای که توی کشوی خودت نگه داشته بودی رو پاره میکنی.
آیا با این کار، نامهای که برای اون شخص فرستادی هم از بین میره؟
نه😂
هر سرویس سیاست مشخصی برای نگهداری و حذف دادهها داره.
بعضی اطلاعات ممکنه برای مدت مشخصی باقی بمونن و بعد حذف بشن.
یه چیز طبیعیه
هوش مصنوعی کدنا
هر سرویس سیاست مشخصی برای نگهداری و حذف دادهها داره. بعضی اطلاعات ممکنه برای مدت مشخصی باقی بمونن و
در حالت عادی کسی خبر از فعالیت و چت شما نداره.
ممکنه یه نفر فرد نظامی باشه و برای یه پروژه خاص بخواد از هوش مصنوعی استفاده کنه.
( منظورم به اشتراک گذاری دیتاست. وگرنه هوشمندسازی مشکلی نداره)
قطعاً منطقی بنظر نمیرسه!