🌹شيخ صدوق رحمه الله در كتاب كمال الدين در تفسير آيه شريفه «هُدىً لِلْمُتَّقين × الَّذينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْب» «اين قرآن پرهيزكاران را هدايت مى كند، كسانى كه به غيب ايمان دارند»، از امام صادق عليه السلام نقل كرده است كه فرمود: 🌹
🌺المتّقون: شيعة عليّ عليه السلام والغيب: فهو الحجّة الغائب.
پرهيزكاران شيعيان حضرت على عليه السلام هستند، و مراد از غيب حجّت غايب است. 🌺
----------
[۶]: سوره بقره، آيه ۲ و ۳.
سند: كمال الدين: ۳۴۰/۲ ح ۲۰ و ۱۸/۱ سطر ۱، تفسير برهان: ۵۳/۱ ح۵ و ۱۸۱/۲ ح۱، بحار الأنوار: ۵۲/۵۱ ح ۲۹ و ۱۲۴/۵۲ ح ۸.
#امام_زمان_در_قرآن
#تاویل_الایات
🌸و حالا نوبت می رسد به بیان چند نکته از بزرگان اخلاق در مورد توسل و توجه به اقا بقیه الله علیه السلام🌸
🌸چند توصیه از حجت الاسلام و المسلمین شیخ جعفر ناصری در مورد توجه و توسل به اقا بقیه الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف)🌸
حالا به تناسب ماه شعبان عرض کنم كه ما نسبت به كمال حقيقي و كامل حقيقي ضعف در ارتباط داريم. ان شاء الله خداي متعال يك نوري بدهد كه بشود توجه به حضرت پيدا كرد. يعني اين كارها را نميشود سر آن بازي درآورد؛ وقتي كه محبت و ولایت آقا به دل ننشسته باشد، نه ميشود بيان كرد، نه ميشود حرفش را زد. علاقه حقيقي، وقتي است كه آرام آرام به دل نفوذ كند. تجربه شده كساني كه به حضرت بقية الله روحي له الفداء توجه كنند، توجه به حضرت غير از بركات معنوي، بركات مادی مانند حل و فصل امور زندگي و مايحتاج حتي مادي و ظاهري انسان را هم خوب تأمين ميكند. آن بزرگوار سلطان دنيا و آخرت هستند.
منبع: نرم افزار الهادی
#شیخ_جعفر_آقا_ناصری
یکی از بهترین مصادیق یاد و ذکر حضرت بقیة الله عج الله تعالی فرجه انتشار یاد و نام آن حضرت و توجه دادن دیگران به آن وجود نازنین است که برای همه، به ویژه برای طلاب و سربازان آن حضرت، لازم است. در این باره کاری ساده که از همه برمیآید و آثار و خیرات فراوانی همراه دارد، این است که در جمع خانواده و پیش از خوردن غذا، دعای معروف «اللهم کن لولیّک الحجةبن الحسن. . . » به طور جمعی خوانده شود. دیدهایم که مسیحیان پس از غذا، دعا یا شکرگزاری انجام میدهند؛ ما نباید در این باره از آنان کمتر باشیم. البته برای دعا، پیش از غذا خوردن، موقعیتی مناسبتر است و به توجه و اجابت، نزدیکتر میباشد. این واقعیتی است که هر نعمت مادی و معنوی به واسطه اهل بیت علیهم السلام به ما میرسد که آخرین آن بزرگواران، امام زمان عج الله تعالی فرجه هستند؛ لذا هنگام غذا، توجه به ولیّ نعمت، مناسب و لازم است. این کار، علاوه بر توجه به ولی نعمت، زنده کردن یاد حضرت در جمع خانواده نیز هست. باید دانست تبلیغ نام و یاد حضرت، آثار وضعی بسیاری دارد که خیر دنیا و آخرت را برای انسان فراهم میکند. علاوه بر آن، برای فرزندان نیز آثار تربیتی مهمی دارد. فرزند ما کنار سفره غذا، علاوه بر تغذیه جسمی، مشغول تغذیه اعتقادی هم هست و از رفتار و کردار ما الگو میگیرد؛ لذا این عمل خیر و این دعای کوتاه را نباید دست کم گرفت. این دعاها و عملکردهای مشابه سرمایهای برای فرزندان میشود؛ به طوری که اگر در آینده برای فرزند زمینه لغزشی پیش آمد یا در معرض دوستی ناباب قرار گرفت، این زیباییها و این توجهات و توسلات به سراغ او میآید و از ذهنش عبور می کند و باعث حفظ و حراست او میشود. به امید روزی که در هر خانه شیعی، پیش از غذا این دعا زمزمه شود.
منبع: نرم افزار الهادی
#شیخ_جعفر_آقا_ناصری
#وصل_در_فراق
#تشرف
آقای کریمی جهرمی، در کتاب عنایات حضرت مهدی موعود (عج) به علماء و مراجع تقلید (ص ۱۰۸)، به نقل از کتاب زندگانى و شخصيت شيخ انصارى (ص ۱۰۶)، داستانی را در احوالات شیخ انصاری (۱۲۱۴-۱۲۸۱ق) نقل میکند که ایشان گاهی با خواندن زیارت جامعه، برای تشرف خدمت ولی عصر اجازه میگرفته است:
يكى از نوادگان ايشان، در شرح حالات آن بزرگوار، داستانى جالب نقل مىكند و آن اين است كه آقا مير سيد محمد بهبهانى به دو واسطه از يكى از شاگردان شيخ نقل مىكند كه گفت:
در يكى از زيارات مخصوصه كه به كربلا مشرف شده بودم، شبى بعد از گذشتن نيمى از آن، براى رفتن به حمام از منزل بيرون آمدم و چون كوچهها گل بود چراغى با خود برداشتم.
شبحی در تاریکی
از دور شخصى را شبيه به شيخ ديدم. چون قدرى نزديكش رفتم ديدم شيخ است. در فكر افتادم كه شيخ در اين موقع از شب آن هم در اين گل و لاى با چشم ضعيف به كجا مىرود؟
من براى اينكه مبادا كسى كمين او را داشته باشد، آهسته از عقبش روانه شدم تا به در خانۀ مخروبهاى ايستاد و زيارت جامعه را با توجه خاصى خوانده، سپس داخل آن منزل گرديد. من ديگر چيزى نمىديدم ولى صداى شيخ را مىشنيدم كه گويا با كسى تكلم مىكند.
پس به حمام رفتم و بعد به حرم مطهر مشرف گشتم و شيخ را در آن مكان شريف ديدم.
بعد از پايان اين مسافرت، در نجف اشرف خدمت شيخ رسيدم و قضيۀ آن شب را معروض داشتم. ابتدا شيخ منكر شد، تا پس از اصرار زياد فرمود:
گاهى براى رسيدن خدمت امام عصر—عجل اللّه تعالى فرجه الشريف—مأذون مىگردم و درب آن منزل كه تو پيدا نخواهى كرد رفته زيارت جامعه را مىخوانم. چنانچه ثانيا اجازه رسد خدمت آن حضرت شرفياب مىشوم و مطالب لازمه را از آن سرور مىپرسم.
سپس شيخ فرمود:تا زمانىكه در قيد حيات مىباشم اين مطلب را پنهان دار و به كسى اظهار مكن.
#وصل_در_فراق
#تشرف
🌹 و در آخر هم نقل یکی از حکایات تشرف خدمت اقا بقیه الله علیه السلام🌹
sheikh_ansari_zeyart_jameah_naseri.ogg
3.23M
بشنوید این حکایت تشرف را از زبان ایت الله ناصری (حفظه الله تعالی)
#حتما_گوش_دهید
#خبر_فوری
وزیر بهداشت در نامه ای به رئیس جمهور درباره دستورالعمل ابلاغی وزارت صمت برای بازگشایی مشاغل و مراکز کسب و کار هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۹
سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه ای به رئیس جمهور درباره دستورالعمل ابلاغی وزارت صمت برای بازگشایی مشاغل و مراکز کسب و کار هشدار داد.
نمکی ضمن هشدار نسبت به عواقب این دستورالعمل نوشت: قویا اعلام می کنیم هرگونه تصمیم آتش به اختیار توسط هر دستگاه دولتی، غیر دولتی، فرهنگی و مذهبی که مورد تایید نباشد، شعله هایش به سرعت دامن نظام سلامت و اقتصاد کشور را خواهد گرفت.
اگر امروز کاهش التهاب اولیه مشاهده می شود آثار مدل مبتنی بر کارشناسی، تدبیر و گام های برنامه ریزی شده است.کوچک ترین حرکت نسنجیده، آسیب های غیرقابل جبرانی در پی خواهد داشت.
مشروح نامه وزیر بهداشت به رییس جمهور درباره دستورالعمل ابلاغی وزارت صمت برای بازگشایی مشاغل و مراکز کسب و کار به شرح زیر است:
حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر روحانی
رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران
با سلام و احترام؛
به استحضار می رسد مدتهاست گروهی شبانه روز در حال تدوین پروتکل های متعدد جهت محیطهای مختلف اجتماعی، اداری، کسب و کار، خدماتی و علمی و فرهنگی هستند و تعداد قابل توجهی را به دستگاههای ذیربط ابلاغ نموده اند.
اخيرا جهت گام دوم فاصله گذاری منطقی تحت عنوان "فاصله گذاری هوشمند " با همکاری نماینده دستگاهها، اصناف و جوامع هدف و با کمک صمیمانه وزارت کشور در تمام ایام تعطیلی مشغول تدوین دستورالعمل های بازنگری شده بر حسب نوع و محل انجام فعالیت ها هستیم که با توجه به شرایط اپیدمیولوژیک استانها طبقه بندی و اعلام نمائیم .
متأسفانه ناگهان اخیرا بدون اطلاع ستاد نامه ای توسط قائم مقام محترم وزارت صنعت، معدن و تجارت به کلیه استانها ابلاغ شده که عملا دستور العمل اداری برای بازگشایی کلیه مشاغل و مراکز کسب و کار تلقی میشود که این شیوه با نقش، مسئولیت و جایگاه ستاد ملی مقابله با کرونا مغایرت دارد.
ضمن اعتقاد راسخ اینجانب و وزیر محترم کشور و دیگر همکارانمان به کمک هرچه زودتر به کاهش اثرات اپیدمیولوژیک کرونا بر اقتصاد کم بنیه کشور و تدوین پروتکل برای بازگشایی فعالیتهای اقتصادی با اولویت ویژه، قویا اعلام می کنیم که هر گونه تصمیم آتش به اختیار توسط هر دستگاه دولتی، غیردولتی، فرهنگی، مذهبی و غیره که مورد تائید نباشد شعله هایش بسرعت دامن نظام سلامت و متعاقب آن اقتصاد کشور را خواهد گرفت.
اگر امروز کاهش التهاب اولیه مشاهده می شود و کشور در شرایط مناسب تری در مقابل هجوم ویروس قرار دارد علاوه بر مرحمت الهی، آثار مدل مدیریت مبتنی بر کارشناسی، تدبیر و حمایت جمعی و گامهای برنامه ریزی شده ایست که پیموده ایم.
کوچکترین حرکت نسنجیده و غیر منطبق با نظر کارشناسی آسیب های غیر قابل جبرانی در پی خواهد داشت که حداقل در نظام سلامت امکان ایستادن در مقابل هجمه هایش میسر نمی باشد.
دکتر سعید نمکی
رونوشت
جناب آقای دکتر جهانگیری معاون اول محترم رئیس جمهور جهت استحضار
@conferanceamariyon
هدایت شده از آرشیو کنفرانس عماریون
🍃🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺🍃
📢 گروه
"گفتمان اتحادیه عماریون"
برگزار می کند:
🔰موضوع: #بیان_معارف_و_فضائل_امام_زمان_عج
👤 ارائه دهنده: #استاد_محمدی
🗓زمان: جمعه۹۹/۰۱/۱۵
تا نیمه ی شعبان هرشب
🕰 ساعت ۲۱
دوستانتان را به گروه دعوت فرمایید.
در ساعت اجرای برنامه ارسال پست و پیام⛔️
http://eitaa.com/joinchat/1907425297C40136ba990
1_170807117.mp3
882.7K
برای تعجیل در فرج آقا زمزمه کنیم
الهی عظم البلاء
#یا_قائم_ال_محمد(ص)
حجت خدا
روزی عثمان بن سعید بن عمری به همراه حدود چهل نفر از بزرگان شیعه به حضور امام عسکری علیه السلام رسیدند تا درباره جانشین آن حضرت سؤال کنند و در آینده از ایجاد اختلاف در مسئله امامت جلوگیری کنند. راوی می گوید: وقتی عثمان بن سعید به حضرت عسکری علیه السلام گفت: آمده ایم تا درباره مطلب مهمی که شما به آن آگاه ترید از شما سؤال کنیم، حضرت عسکری علیه السلام فرمودند: بنشین عثمان. پس از ساعتی امام علیه السلام فرمودند: آیا می خواهید بگویم به چه منظوری آمده اید؟ همه گفتند: ای فرزند رسول خدا، بفرمایید. آنگاه حضرت فرمودند: آمده اید تا درباره حجت خدا و امام پس از من بپرسید. همه گفتند: آری. در این لحظه ناگهان پسری که چهره درخشانی چون ماه داشت و از هر حیث به امام عسکری علیه السلام شبیه بود وارد شد. حضرت فرمودند: بعد از من پیشوای شما و جانشینم این فرزند من است. مواظب باشید پس از من در دین دچار آشفتگی نشوید...
#معرفی_امام_زمان
#زندگینامه
دوران زندگی
دوران زندگی امام زمان(عج) به چهار دوره تقسیم می شود:
1 ـ از تولد تا غیبت: حضرت مهدی(عج) پس از تولد حدود پنج سال تحت سرپرستی پدر بزرگوارشان امام عسکری علیه السلام به صورت نیمه مخفی زندگی کردند. یکی از کارهای بسیار مهمی که حضرت امام حسن عسکری علیه السلام در این دوره انجام دادند این بود که امام مهدی(عج) را به بزرگان شیعه معرفی کردند تا در آینده در مسئله امامت دچار اختلاف نشوند.
2 ـ غیبت صغری: پس از شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام در سال 260 ق دوره غیبت صغری آغاز شد و تا سال 329 ق ادامه پیدا کرد. در این دوره حضرت مهدی(عج) از طریق چهار نائب به ادامه امور مردم می پرداختند.
#معرفی_امام_زمان
#زندگینامه
🌸3 ـ دوره غیبت کبری: این دوران از سال 329 ق شروع شد و تا زمانی که خداوند مصلحت بدانند ادامه خواهد داشت در این دوره پاسخ به پرسش ها و احکام مردم بر عهده نایبان عام آن حضرت است و حضرت نایب خاصی برای این دوره معرفی نکرده اند.🌸
🍀4 ـ دوره حکومت: پس از ظهور، امام زمان(عج) بر اساس احکام اسلام حکومت واحد جهانی تشکیل خواهند داد که در سایه آن سرتاسر عالم پر از عدل و داد خواهد شد.🍀
#معرفی_امام_زمان
#زندگینامه
🌼مفضّل از امام صادق عليه السلام در تفسير آيه شريفه «فإذا نُقِرَ فِي الناقُور» «هنگامى كه در شيپور دميده شود يا در قلب اشاره شود»، نقل كرده است كه فرمود: مقصود وقت ظهور حضرت مهدى (صلوات اللَّه عليه) است و خداوند زمانى كه آن را اراده فرمايد نقطه اى را در دل مبارك آن حضرت به ارتعاش درمى آورد و او در آن هنگام به امر خدا قيام مى كند.🌼
----------
: سوره مدّثّر، آيه ۸.
سند: غيبة نعمانى: ۱۸۷ ح ۴۰، بحار الأنوار: ۵۷/۵۱ ح ۴۹، غيبة طوسى: ۱۳، بحار الأنوار: ۲۸۴/۵۲ ح ۱۱، الكافى: ۳۴۳/۱ ح ۳۰، كمال الدين: ۳۴۹/۲ ح ۴۲، الإمامة والتبصرة: ۱۲۳ ح ۱۲۱.
#امام_زمان_در_قرآن
#تاویل_الایات
🌷فرات رحمه الله در كتاب تفسير خود از امام حسين و امام باقر عليهما السلام در تفسير آيات ابتداى سوره «شمس» روايت كرده است كه فرمودند: 🌷
🌹مراد از «شمس» يعنى خورشيد در آيه «وَالشَمْس وَضُحيها» رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم است، و مراد از «قمر» يعنى ماه در آيه «وَالقَمَرِ إذا تَليها» امير مؤمنان على عليه السلام است، و مقصود از «نهار» يعنى روز در آيه «وَالنَّهارِ إذا جَلَّيها» حضرت قائم (صلوات اللَّه عليه) است.🌹
----------
سند: تفسير فرات: ۵۶۳ ح ۳، بحار الأنوار: ۷۹/۲۴ ذيل ح ۲۰، و آيهها در سوره شمس: ۳ - ۱ مى باشند.
#امام_زمان_در_قرآن
#تاویل_الایات
🍀كلينى رحمه الله در كتاب «كافى» در تفسير آيه شريفه «وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِه» «خداوند نورش را به طور كامل ظاهر گرداند گر چه مردمان كافر آن را خوش ندارند»، از حضرت موسى بن جعفر عليهما السلام روايت كرده است:
آن با ولايت و رهبرى حضرت قائم (صلوات اللَّه عليه) تحقق پيدا مى كند. 🍀
----------
سوره صفّ، آيه ۸.
سند: الكافى: ۴۳۲/۱ ضمن ح ۹۱، بحار الأنوار: ۳۱۸/۲۳ ح۳۳۶/۲۴ ۲۹ ح ۵۹ و ۶۰/۵۱ سطر ۱، تفسير برهان: ۳۲۸/۴ ح۳، تأويل الآيات: ۶۸۶/۲ ح۵. علىّ بن ابراهيم قمى رحمه الله در تفسير خود: ۳۶۵/۲ مى گويد: فرمايش خداوند تبارك و تعالى: «وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِه» «خدا نور خود را به طور كامل ظاهر گرداند» به ظهور حضرت قائم آل محمّد عليهم السلام تحقّق پيدا مى كند. «بحار الأنوار: ۴۹/۵۱ ح ۱۶ به نقل از تفسير قمى».
#امام_زمان_در_قرآن
#تاویل_الایات
🍃امام باقر عليه السلام در تفسير آيه شريفه «قُلْ أرَأيْتُمْ إنْ أصْبَحَ ماؤُكُمْ غَوْراً فَمَنْ يأْتيكُم بِماءٍ مَعين» «بگو اگر ديديد كه آب مورد نياز شما ناپديد گرديده و در زمين فرو رفته است چه كسى براى شما آب گوارا بياورد»، فرمود: 🍃
🌻اين آيه در شأن حضرت قائم (صلوات اللَّه عليه) است، خداوند تبارك و تعالى فرموده است:
إن أصبح إمامكم غائباً عنكم لاتدرون أين هو فمن يأتيكم بإمام ظاهر يأتيكم بأخبار السّماوات والأرض وحلال اللَّه جلّ وعزّ وحرامه؟ 🌻
🌺اگر امام و پيشواى شما از ديدگان شما ناپديد گرديد و ندانستيد كه او در كجا است؟ چه كسى آن امام را ظاهر و آشكار كند كه از خبرهاى آسمان و زمين براى شما باز گويد و حلال و حرام الهى را بيان كند؟
سپس فرمود: بخدا سوگند، اين آيه هنوز تحقق نيافته است ولى حتماً واقع خواهد شد. 🌺
----------
[۴]: سوره ملك، آيه ۳۰.
سند: كمال الدين: ۳۲۵/۱ ح۳، بحار الأنوار: ۵۲/۵۱ ح ۲۷، غيبة طوسى: ۱۰۱، انوار المضيئة: ۱۹.
#امام_زمان_در_قرآن
#تاویل_الایات
توصیه به نظم در توسل به حضرت بقیه الله- راه های تحصیل توجه به ساحت قدسی حضرت:
💐درباره چگونگی توسل به ساحت مقدس حضرت بقیة الله عج الله تعالی فرجه، نیز باید گفت علاوه بر توجه مستمر به آن وجود مقدس، قاعده و روشی میان علمای بزرگ اخلاق بوده است؛ از جمله مرحوم آیت الله سید عبدالکریم کشمیری که بر آن تأکید داشتند و آن این که زمانی از اوقات شبانه روز، به طور مشخص و منظم، برای توجه و توسل به ساحت قدسی آن حضرت اختصاص داده شود.💐
🍀برای این منظور، دستورالعملهای مختلفی هست. از عبادات مؤثر در توسل و توجه به ساحت مقدس امام زمان عج، نماز آن حضرت است. برخی علما و شیفتگان حضرت، آن را جزء برنامه های روزانه خود می دانسته اند. دست کم خواندن این نماز هفتهای یک بار -در روز جمعه- نباید فراموش شود. یکی از دستورهای مرحوم آیت الله سید عبدالکریم کشمیری برای توسل و توجه به ساحت مقدس حضرت ولی عصر، ذکر «المُستعانُ بِکَ یَابن الحسن» است. این ذکر برای استمداد و کمک طلبی از ساحت مقدس حضرت بسیار ممتاز است. عدد این ذکر «570» بار است. 🍀
#شیخ_جعفر_آقا_ناصری
#توسل_و_توجه_به_امام_زمان
🌸الحمدلله رب العالمین و صلی الله علی محمد و آله الطاهرین🌸
🍀صلواتی هدیه می کنیم محضر اقا و مولامون امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)🍀