۱. شرکت در انتخابات هم حق هست و هم وظیفه و این وظیفه هم جنبه ملی دارد و هم جنبه عقلی و هم جنبه شرعی.
۲. از آنجایی که شرکت در انتخابات دشمن را به خشم درمیآورد به مصداق آیه ۱۲۰ سوره مبارکه توبه عمل خیر محسوب شده و ثواب الهی دارد و ان شاء الله نام شرکتکنندگان در ردیف محسنین ثبت میشود. (... الا کتب لهم به عمل صالح ... ان الله لا یضیع اجر المحسنین)
۳. تغییر و اصلاح جامعه از مسیر تلاش مردم محقق میشود (ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم) پس همه باید ضمن مشارکت، حداکثر تلاش را در انتخاب اصلح داشته باشیم
۴. انتخابات چون عمل خیر محسوب میشود خوب است اول وقت شرکت کنیم (فاستبقوا الخیرات) و با وضو و با نیت الهی رای بدهیم
۷. اینکه رای سفید بیندازیم تا در گناه احتمالی خطاهای آینده شریک نباشیم نه تنها کار درستی نیست بلکه چه بسا با عدم انتخاب اصلح گناهی هم مرتکب میشویم
۵. به مصداق تواصی به حق حتما دیگرانی را هم با خود برای شرکت در انتخابات همراه کنیم. بخصوص کمک به سالمندان با رعایت اصول بهداشتی برای شرکت در انتخابات بسیار مهم است
۹. انتخابات شوراها را جدی بگیریم. مهم است که چه کسانی شهردار سر کار میآورند و چگونه شهر را اداره میکنند. آیا فیزیک شهر را مدیریت میکنند یا برای روح و فرهنگ شهر هم برنامه دارند؟
۱۰. بعضی تبلیغ میکنند که با مشارکت کم هم عیبی ندارد که رییس جمهور انتخاب شود اما قطعا رای بالا برای یک دولت در آینده مفید خواهد بود و در دنیا دست برتر را برای روابط خارجی و حفاظت از کیان کشور خواهد داشت.
۶. رییس جمهور یک نفر است اما با انتخاب این یک نفر جریانی مدیریت کشور را به دست میگیرد و صدها صندلی مدیریتی با تصمیمهایی برای سرنوشت ما تغییر خواهد کرد. مهم است چه کسی رییس جمهور میشود
۸. صندوق رای ابزار امر به معروف و نهی از منکر جریان اداره کشور هست. این یک واجب عینی است برای تک تک آحاد جامعه که در این امر مشارکت کنند.
۱۱. به کسانی که هنوز مردد هستند عرض میکنم برخی تردیدها بعدا قابل جبران نیست. آنهایی که در کربلا مردد بودند عصر عاشورا توبه آنها فایدهای نداشت. دین خدا را باید به موقع یاری کرد.
شرکت در انتخابات و انتخاب اصلح؛ یاری دین خدا و تقویت نظام اسلامی و لبیک به مسیر ظهور است (ان تنصروا الله ینصرکم)
سلام
بله
۱. آسیب به قدرت و سرمایه اجتماعی نظام
۲. انتخاب سیاستمداران بد توسط مردم خوبی که رای نمیدهند!
۳. افزایش فشارهای بینالمللی و تحریمها
۴. تهدید امنیت کشور
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
📢 گروه
"گفتمان عماریون"
برگزار می کند:
◽️موضوع کنفرانس: وظایف پسا انتخاباتی جریان انقلابی
👤 ارائه دهنده:
جناب آقای گودرزی
🗓زمان: یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۳۰
🕰 ساعت ۲۲
🔻دوستانتان را به گروه دعوت فرمایید.
🔻در ساعت اجرای برنامه ارسال پست 🚫
https://eitaa.com/joinchat/1907425297C40136ba990
💢 ۸سال ریاست نامقدس..
🔴تاریخ خواهد نوشت؛ روزگاری رئیس جمهوری را با دست خودمان انتخاب کرده بودیم که:
۱- با امام امت و دستوراتش علنا مخالفت کرده و خطوط قرمزش را زیر پا میگذاشت.
مصادیق: برجام، واکسن و..
۲- با قوه قضاییه در حال مخالفت و معاضدت بود.
مصادیق: مخالفت با فساد ستیزی ها و دستگیری حلقه نزدیکان و جلاد پنداری اقدامات ضد امنیتی و ضد ترور آن قوه انقلابی.
۳- با قوه مقننه در حال مخالفت و معاضدت بود.
مصادیق: مخالفت و اجرا ننمودن مصوبات مجلس در برجام، عدم حضور در مجلس در سال آخر دولت و ..
۴- با شورای نگهبان در حال مخالفت بود. مصداق: درخواست عدم اجرای مصوبه انتخاباتی شورای نگهبان به امید تایید صلاحیت مسئله دارها..
۵- مخالفت با مذهب و اعتقادات مذهبی مردم.
مصداق: ول انگاری فرهنگی در فضای حقیقی و مجازی، تعطیلی جشنهای مذهبی مانند ولادت ائمه اطهار علیهم السلام و مراسم محرم و شبهای احیا و..
۶- بکار گیری جواسیس و نفوذی ها در ارکان حساس و تصمیم ساز کشور. مصداق : جاسوسهای برجامی، محیط زیستی، فرهنگی، امنیتی! و ..
۷- بکار گیری افراد مشکل دار در حوادث سیاسی کشور در کابینه.
مصداق: جنابان سخنگوی فعلی، رییس دفتر، رییس مرکز استراتژیک، وزیر راه و..
۸- خلاء ها و مشکلات امنیتی با تضعیف ارکان مربوطه و باز گذاشتن درب نفوذ روی بیگانگان.
مصادیق: انبوه حوادث امنیتی در دولت امنیتی ها. ترور سردار رشید سپاه قدس حاج قاسم عزیز به روش مشکوک، ترور دکتر فخری زاده، حوادث نطنز و ..
۹- ضربات اقتصادی و بی اعتبارسازی پول ملی.
مصادیق: دست یازیدن به اموال مردم از طریق اغوای بورسی و هزاران نمونه دیگر..
🗯 و البته مردم ما به اشتباهشان پی بردند و با انتخاب رئیس جمهوری انقلابی و با شور حضورشان در انتخابات، گذشته خویش را تا حدود زیادی جبران کردند..
⚠️ولی باید بیاندیشیم مشکل کشور ما چیست که هشت سال دچار چنین فردی در بالاترین ارکان مدیریتی کشور میشویم؟
..
⛔️ انقلاب در 57 شروع شد و نه تمام..
«انقلاب در سال ۵۷ شروع شد، نه اینکه تمام شد؛ آغاز تغییر، آغاز حرکت اصلاحی در جامعه در سال ۵۷ اتّفاق افتاد، در بیستودوّم بهمن اتّفاق افتاد و آنجا شروع شد؛ بتدریج این حرکت باید عمیقتر، وسیعتر، گستردهتر، خردمندانهتر ادامه پیدا کند، نه اینکه متوقّف بشود.» (1396/11/29)
..
استاد مردم تو این مدت چند سال واقعا از دولت اصلاحات خسته شدن و در مقابل بخاطر کارکرد خوب آقای رئیسی در قوه قضاییه اعتماد کردن به ایشون، اگر میشه توضیح بفرمائید که این موارد چقدر مسئولیت ایشون رو در برابر مردم سنگین میکنه