هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
اگر براتون سوال شده که چرا یکسری اساتید و رسانههای اقتصادی از کاهش ارزش پول ملی و دلار ۷۵۰۰۰تومانی دفاع و برای آن شادی میکنند به لوگوهای زیر این پوستر دقت کنید!!
همین چند لوگو از گرانی ارز در این هفته هزاران میلیارد کاسبی مفت نمودند.
حالا چند صدمیلیارد هم پول چایی و شیرینی به چند استاد دانشگاه و رسانه و دوست و رفیق بدهند راه دوری نمیرود..
تازه پروژهبگیرهای مجازی و بلاگرهای اقتصادی هم با دریافت چندمیلیارد ناقابل از مزایای دلار گران برای لطافت پوست و تحکیم بنیان خانواده و رشد قد و کاهش وزن لطیفهسرایی میکنند.
به همین سادگی شرکتهای فولادی و پتروشیمی صرفا با هزینهکرد کمتر از ۱٪ سود نجومی خود در رسانه و دانشگاه، رانت کلان هزاران میلیاردی خود را با خیالی آسوده از جیب مردم و حق مردم به جیب مبارک میریزند و ما هم به سادگی فریب میخوریم..
✍️سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
🔴 راهبرد محور «غربی، عبری، عربی» در آینده عراق
✍️ مصطفی امیری
🔹فتنه جنوب عراق و پر رنگ شدن نقش #صاحب_البرقع (جریان نفوذ مدافع غربیها) در ارکان حاکمیت عراق.
🔸تحرکات گروههای تکفیری (#ولد_عباس) در برخی مناطق عراق
🔹و متعاقب آن فتنه اهلسنت در تکریت و موصل، ساز جدایی و تلاش برای اقلیم سنی (فتنه #عوف_سلمی)
🔸قدرت نفوذ ایران در عراق توسط جریان #شیصبانی و جریان #بتریه (جریان اعتقادی منحرف در شیعه)، رو به ضعف خواهد گذاشت
🔹تحیر و تردید حکومت عراق در بین دو آتش فتنه جنوب عراق (مناطق شیعی) و شمال غرب عراق (موصل و الانبار و تکریت)
🔺اجرای برنامه جبهه باطل برای عراق: تلاش برای خارج کردن اختیار مناطق سنینشین عراق از سلطه حکومت مرکزی و قطع ارتباط محور مقاومت شیعی با منطقه شام و فلسطین که سرانجام با به قدرت رسیدن #سفیانی (حاکم موقت دمشق که مورد حمایت غربیها است)، این فرایند تکمیل خواهد شد و با حمایت غربیها به عراق نیز حمله خواهد کرد.
✅ منبع:
https://www.rajanews.com/node/345772
➖➖➖➖➖➖
🆔 @AsrZohur110
هدایت شده از غرب آسیا
📌ترجمه بیانیه بشار اسد
با گسترش تروریسم در سوریه و ورود آن به پایتخت دمشق در شامگاه شنبه 7 دسامبر 2024، در میان سیلی از سردرگمی ها و داستان های دور از موضوع، سوالاتی در مورد سرنوشت و مکان رئیس جمهور مطرح شد. حقیقت، که حمایت از روند نصب تروریسم بین المللی به عنوان یک انقلاب آزادیبخش سوریه بود.
در یک برهه حساس تاریخی از زندگی ملت که حقیقت باید جایگاهی داشته باشد، چیزی وجود دارد که باید با بیانی کوتاه روشن شود. این شرایط و متعاقب آن قطع کامل ارتباط به دلایل امنیتی اجازه نداده است و نکات اجمالی آن جایگزین روایت جزئیات هر اتفاقی که بعداً در فرصت پیش آمد نمیشود.
اولاً من آن طور که شایعه شده بود، نه به صورت برنامه ریزی شده کشور را ترک کردم و نه در آخرین ساعات نبردها آن را ترک کردم، بلکه تا صبح روز یکشنبه در دمشق ماندم و مسئولیت های خود را پیگیری کردم. 8 دسامبر 2024. با گسترش تروریسم در داخل دمشق، با هماهنگی دوستان روسی خود به لاذقیه رفتم تا از آنجا عملیات رزمی را پیگیری کنم. صبح با رسیدن به پایگاه حمیمیم، مشخص شد که نیروها از تمام خطوط نبرد عقب نشینی کرده اند و آخرین مواضع ارتش سقوط کرده است، با وخامت اوضاع میدانی در آن منطقه و حمله به روسیه. خود پایگاه نظامی توسط هواپیماهای بدون سرنشین تشدید می شود. با توجه به عدم امکان خروج از پایگاه در هر جهت، مسکو از رهبری پایگاه خواست تا در غروب یکشنبه 8 دسامبر، یک روز پس از سقوط دمشق، و پس از سقوط آخرین دمشق، برای تخلیه فوری به روسیه تلاش کند. مواضع نظامی و متعاقب آن فلج شدن بقیه نهادهای دولتی.
در جریان آن وقایع، موضوع پناهندگی یا استعفا از سوی من و هیچ شخص یا حزبی مطرح نشد و تنها گزینه ای که ارائه شد، ادامه مبارزه برای دفاع از حمله تروریستی بود.
در این زمینه تاکید می کنم که هرکس از روز اول جنگ حاضر نشد نجات کشورش را با نجات شخصی معامله کند یا با مردمش با پیشنهادات و وسوسه های مختلف معامله کند، همان کسی است که در کنار افسران و سربازان ایستاده است. از ارتشش در خط مقدم، دهها متر دورتر از تروریستها در داغترین و خطرناکترین کانونهای درگیری، و همان فردی است که در سختترین سالهای جنگ، آنجا را ترک نکرد و در کنارش ماند. خانواده و مردم او برای مقابله با تروریسم زیر بمباران و خطر حمله تروریست ها به پایتخت بیش از یک بار در طول چهارده سال جنگ. و هر کس مقاومت غیر سوری در فلسطین و لبنان را رها نکرد و به متحدانش که در کنار او ایستادند خیانت نکرد، نمی تواند همان کسی باشد که مردم خود را که متعلق به اوست رها کرده یا به آنها و ارتشش خیانت می کند.
من هرگز فردی نبودهام که در سطح شخصی به دنبال مناصب باشم، بلکه خود را مالک پروژهای ملی میدانستم که حمایت آن را از مردمی که به آن اعتقاد داشتند، گرفتهام. من یقین به اراده آن مردم و توانایی آنها در حفظ کشور و دفاع از نهادها و انتخاب های آن را تا آخرین لحظه حمل کردم. با سقوط دولت به دست تروریسم و از دست دادن توانایی ارائه هر چیزی، این موقعیت خالی و بی معنی می شود و مسئولیت باقی ماندن در آن معنایی ندارد. این به هیچ وجه به معنای کنار گذاشتن وابستگی اصیل ملی به سوریه و مردم آن نیست، وابستگی ثابتی که با موقعیت یا شرایط تغییر نمی کند، وابستگی سرشار از امید به بازگشت آزاد و مستقل سوریه
https://eitaa.com/westanews
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️روایت رئیس سازمان اونروا از وضعیت سخت و وحشتناک اهالی غزه!
🟡"روایتهایی که از غزه میشنویم بسیار وحشتناک است | برخی از افراد تا 40 کیلو وزن کم کردهاند | برخی از گرسنگی رو به مصرف غذای حیوانات رو آوردهاند"
☀️ @shidtv
دانش حیاتی
وای بر دنیای ما بعد از شما وای بر قلوب قسی اشقیا بعد از این آید عذابی از خدا منهدم باد دنیای کفر و ب
از امام صادق علیهالسلام در کتاب کمالالدین صدوق و کتاب الغیبۀ طوسی، به سند معتبر، نقل شده است:
▪️«لا يَكونُ هذَا الأَمرُ حَتّى يَذهَبَ ثُلُثَا النّاسِ، فَقيلَ لَهُ: إذا ذَهَبَ ثُلُثَا النّاسِ فَما يَبقى؟ فَقالَ: أما تَرضَونَ أن تَكونُوا الثُّلُثَ الباقِی»[9]
▪️قيام امام مهدی، روى نمىدهد، تا آنكه دو سومِ مردم از ميان بروند؛ گفتيم: اگر دو سومِ مردم بروند، چه كسى باقى مىماند؟ فرمود: آيا راضى نمىشويد كه جزو يك سومِ باقىمانده باشيد؟
از امام صادق علیهالسلام در کتاب کمالالدین صدوق نیز چنین نقل شده است:
▪️«قُدّامَ القائِمِ مَوتَتانِ: مَوتٌ أحمَرُ و مَوتٌ أبيَضُ، حَتّى يَذهَبَ مِن كُلِّ سَبعَةٍ خَمسَةٌ، المَوتُ الأَحمَرُ السَّيفُ، وَ المَوتُ الأَبيَضُ الطّاعونُ»[10]
▪️پيش از قائم، دو مرگ است: مرگ سرخ و مرگ سفيد، تا آن جا كه از هر هفت نفر، پنج نفر مىميرند. مرگ سرخ، كشته شدن با سلاح (خونریزی و جنگ) و مرگ سفيد، طاعون (کنایه از بيمارىهای واگیردار و سلاحهای بیولوژیک).
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 عنوان:
(گزیدهای از قسمت ششم فصل اول)
🔸نوشیدن آب گوارا از حوضی شبیه حوض کوثر...چیزی که پیامبر(صل الله علیه و آله) وعدهاش را داده است.
🎬 با کیفیت بالاتر از اینجـا در آپــــارات ببینید:
https://www.aparat.com/v/kwHjZ
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#زندگی_پس_از_زندگی
#عباس_موزون
#فصل_۱_قسمت_۶
#پویا_باجلانی
#تجربه_نزدیک_به_مرگ
🆔 @abbas_mowzoon
🆔 @abbas_mowzoon_links
🔘رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی برق در تابستان و گاز در زمستان داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف است قطع شود نه گاز در زمستان/ روایت سپهر خلجی از اقدامات شهید رئیسی برای مدیریت بحران انرژی در کشور
🔹ساخت و تکمیل نیروگاه توسط دولت و بخش خصوصی در اولویت قرار گرفت و در دو سال و نیم رکورد تکمیل نیروگاه در کشور شکسته شد. و بیش از ۸ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد
🔹 صنایع ملزم شدند خودشان نیروگاه بسازند و در همین دوره چند نیروگاه افتتاح شد. در کرمان و در اصفهان زمان توزیع برق بین صنایع مدیریت شد. با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل جابجا شد.
🔹اصلاح الگوی مصرف برق خانگی با سیاست های تشویقی در دستور کار قرار گرفت، در مورد گاز هم از همان روزهای اول چون از ناترازی مطلع بود همکاران فنی را مأمور کرد تا برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چارهجویی کنند در این زمینه نیز چند اقدام انجام شد.
🔹از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست استفاده شد و در همان سال اول ذخایر از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه رسید.
🔹نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای با اولویت اقدام شد.
🔹هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را خود شخصا مدیریت کرد
🔹درهمان تابستان نسبتبه حل چالش با ترکمن ها بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی اقدام و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری به جامانده از قبل را قسطبندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استان های شمالی بسیار موثر بود، شاهبیت همه این اقدامات مدیریت مسئولانه، مدبرانه و فرابخشی رئیسجمهور در هماهنگیهای بین وزارتخانهای و مطالبه و پیگیری حلمسأله والبته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نداد.
🔹مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که در تربت جام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاه ها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روشهای مکمل.
رییسی شخصا پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسأله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا به موقع اقدامات لازم را بعمل آوردند تا مردم در زمستان غافلگیر نشوند.
🔹قابل توجه اینکه میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مرداد ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مرداد سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بود اما با مدیریت صحیح در زمستان های آن سالها قطعی برق و گاز نداشتیم
🔹و اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سال ها نبود، در نتیجهی همافزایی ناترازی برق و گاز همین اتفاقی که الان برای مردم رخ داد، میافتاد.
@ahmad_nabavian
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
واحد «جهاد» اقتصادی «بسیج» دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) در کانال «خاکریز» اقتصاد انقلاب بیانیه داده که دلیل ناترازی گاز این است که قیمت گاز در ایران یک سوم قیمت آن در اروپاست!
فقط قیمت چند قلم مثل گاز و بنزین برای ملت جهانی نشده که این برادران جهادی در خاکریز تئوریزهاش میکنند.
یاد آن جمله مشهور حجتالاسلام و المسلمین سیدحسن تقیزاده افتادم که گفت «من بودم که اولین بار بمب تسلیم به اروپایی را در جامعه آن روز ایران منفجر کردم!»؛ و کنایه سنگین مرحوم دکتر شریعتی که «هنر انقلابی عصر مشروطه را ببین که واژههای بمب و انفجار را برای تسلیم به کار میبرد» (نقل به مضمون).
@syjebraily
دانش حیاتی
واحد «جهاد» اقتصادی «بسیج» دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) در کانال «خاکریز» اقتصاد انقلاب بیانیه داده
وقتی دوستان بسیج حذف ارز ۴۲۰۰ را تئوریزه کردند و جا انداختند
حالا عجیب نیست گرانسازی گاز را هم تئوریزه کنند!
چپ و راست و انقلابی و برانداز بر فقیرسازی ملت متفق القولند.
ببینید نیولیبرالیسم با آیکیوی اقتصادی ایران چه کرده که نمیفهمند ارزانی گاز با دلار ۷۳ هزار تومن به خاطر سقوط ارزش پول ملی است نه ارزانی گاز!
سقوط دائمی ارزش پول ملی را همه پذیرفتند و با محاسبات دلاری نتیجه میگیرند اقلام ارزان است!
اندازه یک گاری کش خیابانی نمی توانند تحلیل کنند که اگر واقعاً اینقدر در ایران همه چیز ارزان است پس چرا نصف جامعه زیر یا نزدیک خط فقر هستند!
نیولیبرالیسم مغزها را دچار پاره آجر کرده!!
وضعیت کمیک_تراژیکی است!
در حقیقت با یک کارتون پت و مت اقتصادی رو به روییم با بازی سوپرانقلابی و سوپر اصلاح طلب و کارگردانی نیولیبرالیسم از واشنگتن!
#تحمیق_نیولیبرال
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
سرمای خانهها مردم را میکشد!
از هر چهار خانوار بریتانیایی که در مسکن اجتماعی زندگی میکنند، یکی مجبور شد زمستان گذشته در برخی مواقع بدون گرمایش بماند تا هزینههای بیسابقه قبوض انرژی کاهش یابد.
به گزارش گاردین، تعداد خانوارهایی که در زمستان سال گذشته در دمای کمتر از 18 درجه سانتیگراد زندگی می کردند در مقایسه با زمستان قبل از آن حدود 240000 نفر افزایش یافت و این نگرانی را در بین موسسات خیریه فقر سوخت ایجاد کرد که ناتوانی در پرداخت قبوض انرژی، سلامتی مردم را به خطر می اندازد.
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
دانش حیاتی
سرمای خانهها مردم را میکشد! از هر چهار خانوار بریتانیایی که در مسکن اجتماعی زندگی میکنند، یکی مج
در اروپا بر خلاف ایران سوخت گران است؟!
این هم نتیجهاش!