هدایت شده از زندگی برای ❞ علوم انسانی ❝
❖ انقلاب اسلامی ایران از لحاظه ارائه مبانی فکری کم کارترین و ضعیف ترین انقلاب دنیاست و مسئولیت این به عهده حوزه علمیه است.
📝 #سید_علی_خامنه_ای
.
.
.
#عکس_نوشته
#تحول_حوزه #رهبر_حوزه_ها
.
.
.
❞ زندگی برای علوم انسانی ❝
༺ https://eitaa.com/joinchat/2795962370C57415e19ef ༻
هدایت شده از غرب آسیا
🔸جهان به سوی یک جنگ جهانی پیش میرود
نشریه آلمانی «یونگه ولت» (کیهان جوان)، با بررسی ابعاد برگزاری نشست هفته گذشته پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در «ویلنیوس» لیتوانی، چنین تحلیل کرد که تحولات بینالمللی بار دیگر به سوی یک جنگ جهانی سیر میکند.
کشورهای ناتو در اجلاس خود در پایتخت لیتوانی سه طرح دفاعی منطقه ای جدیدشان را در این نشست درحالی تصویب کردند که اجرایی کردن آنها بی تردید ما را به دوران جنگ سرد با اتحاد جماهیر شوروی باز می گرداند.
وستانیوز
هدایت شده از Shid TV | شید تیوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️نماینده ایالت جورجیا:
🔻روزانه 300 آمریکایی به خاطر مصرف ماده فنتانیل که توسط کارتلهای مکزیک وارد میشود، میمیرند. اگر وزارت دفاع میخواهد از این کشور محافظت کند، ما باید مرزهای خودمان را محافظت کنیم نه اینکه حرف از درستکاری خودمان در جنگ اوکراین بزنیم!
☀️ @shidtv
پاسخ ایران به رودهدرازی بخش لیبرال حاضر در کرملین که امثال بوگدانف در آنجا لنگر انداختهاند هم ظریف است و هم هوشمندانه. این صحبتهای کمال خرازی به نظرم در دیدار با سفیر چین پیامی به نرمی و ظرافت به قول یکی از دوستان فرش ایرانی و به پیچیدگی شطرنج بود. پخت و پز بسیاری از مسائل در دستگاه دیپلماسی روسیه همچنان بر دوش جریانهای غربگرا هستند که پوتین در طول دو دهه گذشته آنها را وارد قدرت کرد شاید درهای اتحادیه اروپا و کاخ سفید را برایش بگشایند اما نه تنها کاری نکردند، بلکه تا توانستند کلاه بر سر ملیگراهای روسیه گذاشتند. در مورد این جریانها میشود روزها مطلب نوشت اما باید در موضعگیری هم دقت کرد. این موضعگیری باید به پوتین و دستگاه تصمیمگیر در کرملین یادآور شود که بهتر است پوست موزهایی که این جریان در مسیر روابط روسیه میاندازند را دور بیندازد. موضعگیری وزیر امور خارجه و خرازی هر دو درست و با دقت بود.
@syriankhabar
هدایت شده از غرب آسیا
🔸وزارت خارجه روسیه : کریدور بشردوستانه در دریای سیاه را میبندیم
بیانیه وزارت خارجه روسیه:
توافق غلات به هدف بشردوستانه مورد نظر نرسید و تمدید آن با توجه به خرابکاری های آشکار معنای خود را از دست داد.
مسکو ضمانتهای امنیتی خود را برای محمولههای غلات پس گرفته و کریدور بشردوستانه در دریای سیاه را میبندد.
ابتکار غلات دریای سیاه در هجدهم ماه جاری کار خود را متوقف خواهد کرد
اوکراین از بنادر تحت کنترل خود و کریدور صادرات غلات برای انجام حملات تروریستی استفاده کرد.
وستانیوز
مذهب رندان
آنکه دل بگسلد از هَر دو جهان دَرویش است
آنکه بگذشت ز پیدا و نهان دَرویش است
خرقه و خانقه از مذهب رندان دور است
آنکه دروی کُند از این و از آن دَرویش است
نیست درویش که دارد کُله درویشی
آنکه نادیده کُلاه و سَر و جان دَرویش است
حلقۀ ذکر میٰارای که ذاکر یار است
آنکه ذاکر بشناسد بعیٰان، دَرویش است
هرکه در جمع کسان دعوی دَرویشی کرد بحقیقت نه که با ورد زبان دَرویش است
صوفیای کو به هوای دل خود شد دَرویش
بندۀ همّت خویش است چسٰان دَرویش است
روح الله خمینی
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
آقایان لیبرال!
تکلیفتان را با نقشآفرینی دولت مشخص کنید!!
همان کسانی که تزریق نقدینگی به دستمزدهای کارگران و کارمندان را تورمآفرین میدانند، به دنبال تزریق انبوهی از نقدینگی به بورس برای سود عدهای محدود هستند..
همان کسانی که دولت را از حضور موثر در بازار ارز برای حفظ ارزش پول و جلوگیری از تورم نهی میکنند که خدای ناکرده از سودهای نجومی بورسی آنها کم نگردد؛ به دنبال مداخله دولت برای افزایش سود سهامداران هستند!
این تناقض بزرگ و این تعارض منافع شما نمایندگان مردم با معیشت مردم تاسفآور است..
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از نودِ اقتصادی
⭕️ مقصر دور زدن ایران در مسیر کریدور شمال – جنوب کیست؟
🔹جلیل جلالیفر، فعال اقتصادی ایران در روسیه در یادداشتی برای «نود اقتصادی» نوشت: اخیر خبری در خصوص دور زدن ایران در کریدور شمال - جنوب در برخی رسانهها منتشر شده است. به نظر میرسد این که گفته شده کریدور شمال به جنوب از مسیر سن پطرزبورگ روسیه به بندر مامبایی هندوستان که از ایران عبور میکرد منتفی شده و احتمالا مسیر جايگزين از بندر چنای هند به شرق دور روسیه انتقال پیدا کرده است، ۷ دلیل کلی دارد:
1️⃣ رقابتی نبودن هزینه حمل کالاهای ترانزیتی از بنادر هند به بندرعباس
2️⃣ مشکلات و تاخیر فراوان در خدمات استریپ و استافینگ در بندرعباس که به علت کندی ارائه خدمات گمرکی ایجاد شده و همه دست اندرکاران حمل و نقل با فک پلمپ و پلمپ کردن آن مواجه هستند و مشکلات زیادی را ایجاد کرده است.
3️⃣ بالا بودن هزینهها ازجمله THC و هزینههای متفرقه شرکت های پورت اپراتوری.
4️⃣ بالا بودن هزینههای جادهای و عدم وجود اقدامات تسهیگرانه و حمایتی در واردات کشندههای جدید و عدم توسعه ناوگان جادهای.
5️⃣ مدیریت راه آهن ایران بجای اینکه با کاهش هزینهها و تعرفه خود برای رقابتی کردن فضا تلاش کنند دقیقا عکس آن عمل میکنند!
6️⃣ اولویت راه آهن کشور افزایش درآمد سازمانی و شرکتی خودشان بوده نه شرکتهای بخش خصوصی. بنابراین این سیاستها نمیتواند موجب تشویق سرمایه گذاری و توسعه زیرساخت بشود.
7️⃣ راه آهن ایران بجای اینکه قیمت خود را با مسیر کشورهای رقیب مقایسه کند با خطوط جادهای مقایسه و بعد قیمت میدهد که این رفتار سازمانی دقیقا طنز و بیانگر خیلی چیزهاست.
🔹دشمن در جنگ اقتصادی حساب شده عمل می کند و با نفوذ و وجود برخی مدیران ناتوان سعی در عقب نگهداشتن جریان توسعه زیرساخت و بالا بردن هزینه با هدف غیر رقابتی کردن این مسیر را داشته است. لذا اولین اقدام باید درک درست اینموضوع مهم در سیاستمداران کشور باشد و دوم اینکه دولت با اصلاح و انتخاب روش بهبود مدیریت بتواند این مهم را واکاوی و سازماندهی نماید.
✅ کانال آخرین اخبار و تحلیلهای روز اقتصاد ایران↙️
🆔 https://telegram.me/joinchat/EZnefD9kO8xINJK_Z5xVqQ
هدایت شده از مطالب ویژه
آیا_روسیه_قابل_اعتماد_است؟_تحلیلی_~1.mp3
32.77M
📣 آیا روسیه قابل اعتماد است؟ تحلیلی از بیانیه اخیر درباره جزایر سهگانه ایرانی.
📆 ۲۲ تیر ماه ۱۴۰۲
⏱ مدت زمان: ۱۲۵ دقیقه
💎#استاد_طاهرزاده🔻
🖌به نظر میآید صحبتهای آقای علی علیزاده به بهانه مسئله جزایر سه گانه و موضعگیری روسیه نکات خوبی را به میان آوردهاند که در عین محکوم کردن موضع روسیه . آقای علیزاده سعی کرده مکنونات جبهه اصلاح طلبی را به میان آورد تا متوجه جریانی شویم که به گفته حضرت امام یک شبه کشور را به دشمنان تقدیم میکردند
صاحبان منافع جبهه غرب سعی دارند بین ایران و روسیه را به هر بهانهای تخریب کنند تا از یک طرف ایران را در جهان منزوی نمایند و عملاً ایران در دامن غرب فرو رود و از طرف دیگر نظم جدید جهانی که در حال وقوع است به عقب بیفتد.
حساسیت حضور ایران در شانگهای امری بود که آقای علیزاده مجدداً به آن توجه دادند . درمورد موضعگیری روسیه نسبت به جزایر سهگانه عنایت داشته باشید که قبلاً اروپا و حتی ترکیه این موضعگیری را داشته است ولی جریان های غربگرا هیچ عکس العملی نشان ندادهاند زیرا این جریان هویت خود را در بستر هرچه بیشتر نزدیکی ایران به غرب و وابستگی به آن جریان میداند و خوب است که در این مورد فکر شود
🌐 jedaal.tv/radio
هدایت شده از اخبار سوریه
برخی عوامل و عناصر نفوذی انگلیس در تهران به ویژه در حوزه رسانهای و حتی سیاسی تلاش بسیاری کردند تا شاید بتوانند در همت ایران برای کمک نظامی به روسیه خلل ایجاد کنند اما با اطلاع کامل مینویسم که در هیچ سطحی از نظام هیچ اختلاف نظری در مورد کمک به روسیه وجود ندارد. نگاه حاکمیت این است که روسیه نباید شکست بخورد و شکست هم نخواهد خورد. تنها موضوعی که وجود دارد مورد استفاده از موشکها است. در حالی که برخی از مسوولان، به ویژه در رده نظامی بر این باور هستند که باید پدر و مادر امریکا و انگلیس را در اوکراین با هم یکی کرد، سیاسیون میگویند با همین پهپادها هم میشود و نیاز به استفاده از موشکهای ارسالی به روسیه نیست. این موشکها برای روز مبادا خواهد بود. اگر به مشام رئیس MI6 بوی کباب خورده، اشتباه میکند در اینجا خر داغ میکنند. در ایران تصمیم به کمک به روسیه است و در تهران همه به خوبی میدانند که موضوع جزایر سهگانه هم از طریق غربیها به طرف اماراتی توصیه شده بود که در بیانیه پایانی گنجانده شود و جریان غربگرای حاضر در وزارت خارجه روسیه هم آن را تایید کرد.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 فیلم/ دکتر حسین صمصامی، رئیس دانشکده اقتصاد شهید بهشتی: سیاست گذاری در اقتصاد ما براساس کلید واژههای خاصی انجام میشود. وضعیت اقتصادی امروز نتیجه توسل به کلید واژههایی مانند یارانه پنهان، مذمت قیمت گذاری دستوری و سپردن کار به بازار آزاد است
✅ کانال آخرین اخبار و تحلیلهای روز اقتصاد ایران↙️
🆔 https://telegram.me/joinchat/EZnefD9kO8xINJK_Z5xVqQ
هدایت شده از غرب آسیا
🔸فایننشال تایمز: غرب آماده درگیری نظامی با چین نیست
یک روزنامه انگلیسی نوشت: غرب آمادگی درگیری نظامی با چین نیست.
فایننشال تایمز گزارش داد: کمبود مهمات که به دلیل درگیری اوکراین آشکار شده است، برخی از اندیشکده های آمریکایی را وادار کرده است تا ذخایر موجود در غرب را بررسی کرده و به این نتیجه برسد که صنعت نظامی متحدان ناتو نیز قادر به کمک به هرگونه جنگ با چین نیست
وستانیوز
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
در اقتصادی که از ناحیه ازدیاد نقدینگی و به تبع آن فشار تقاضا گرفتار تورم شده باشد، از فرش تا لوازم خانگی و مواد غذایی به فروش اقساطی گذاشته نمیشود. این بساط فروش اقساطی که میبینید، نشانه وفور کالا و کمبود پول دست مردم است. همه چیز به دلیل بالا رفتن نرخ ارز و دلاری فروشی مواد اولیه تولید، گران شده و مردم قدرت خرید ندارند. عامل تورم، تقاضای مازاد مردم نیست. بفهمید، اگر منافعتان رخصت میدهد...
@syjebraily
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
جمهوری اسلامی یک جنبش یا تشکل و حزب سیاسی نیست که اقداماتش علیه هتک حرمت قرآن حکیم به صدور بیانیه و تجمع و تظاهرات محدود شود. کنش در مقام حاکمیت اسلامی باید در مقیاس حکومت باشد. سفیر سوئد را اخراج کنید.
#اخراج_سفیر_سوئد
@syjebraily
هدایت شده از اخبار سوریه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✴️پایان سلطه بی چون و چرای امریکا..
🔸این خوشحالی دیوانهوار شاید برای کسی چندان قابل فهم نباشد؛ اما روزگاری گفته میشود کلید اینترنت جهان در دست امریکا است و اگر امریکا اراده کند میتواند کل ارتباطات در جهان را قطع کند. در همه این سالها، هر مبادله اطلاعاتی در سطح جهان با عبور از دیتاسنترها و سرورهای امریکایی صورت میگرفت و هیچ کسی نمیتوانست بدون نظارت و حضور امریکا حتی یک بایت اطلاعات مبادله کند.
🔸اما اینجا و در این اتاق کوچک، این جوانی که اینگونه به بالا و پایین میپرد «هژمونی امریکا» بر اینترنت جهانی را شکسته است. اینجا برای اولین بار یک مبادله اطلاعات خارج از نظارت امریکا صورت میگیرد تا مسیری باشد برای شکست هژمونی امریکا در این حوزه. در طول این سالها کشورها یک اینترنت داخلی داشتند، اما اینجا قرار است اطلاعات خارج از نظارت و سلطه امریکا در میان کشورها صورت بگیرد... پایههای سلطه امریکا یکی یکی در حال فروپاشی است.
@syriankhabar
هدایت شده از "کانال رصد" تحلیلهای روز
📮 #توییت
⭕️ مهدی محمدی، مشاور رئیس مجلس در امور راهبردی:
🔹دولت های اسلامی از جمله ایران باید با همه ابزارهایی که در اختیار دارند سوئد را متوقف کنند والا صهیونیست هایی که پشت فتنه قرآن سوزی ایستاده اند به سرعت کار را به یک رویارویی مذهبی بزرگ با مقدسات اسلامی، در ابعاد بین المللی خواهند کشاند.
@Rasad_tahlil
هدایت شده از اخبار سوریه
⚫️ تلاش امریکا برای اشغال شمالگان
▪️چند سال پیش وقتی که دولت امریکا در دوره ترامپ از معاهده آب و هوایی پاریس خارج شد، بسیاری بر این باور بودند که امریکا اصولا نمیفهمد که دارد چه میکند در حالی که کاملا مشخص بود رفتارهای امریکا بابت چه مسائلی است. چندی بعد وقتی یک خبرنگار غربی از وزیر امور خارجه وقت امریکا پرسید که اگر دولت امریکا به توافق آب و هوایی پاریس نپیوندند یخهای قطب شمال آب خواهد شد، مایک پمپئو پاسخ بسیار جالبی داد که نشان از کار گسترده اندیشکدهها و مراکز تصمیمگیری این کشور در این حوزه داشت.
▪️به گفته وی، آب شدن یخهای شمالگان چندان هم بد نیست، چرا که مسیرهای دسترسی دریایی را آسانتر میکند و کشتیها خیلی راحتتر میتوانند رفت و آمد کنند! این حرف پمپئو را آن زمان خیلیها جدی نگرفتند اما مشخص بود که پشت آن برنامهریزی جدی و جدیدی قرار دارد. تلاش امریکا برای دسترسی به منابع و ذخایر شمالگان از مدتها پیش آغاز شده بود و این کشور که توانمندی بزرگی در حوزه دانش ماهوارهای برای شناسایی منابع زیرزمینی تا عمق 600 متری داشت به خوبی متوجه ذخایر بزرگ معدی در شمالگان شد.
@syriankhabar
هدایت شده از اخبار سوریه
▪️در همین راستا بود که ترامپ چندی بعد تقاضای خرید جزیره گرینلند را از دانمارک مطرح کرد، جزیرهای بزرگ در یکی از سردترین اقلیمهای جهان که دسترسیهای بسیار خوبی در حوزه مسیرهای دریایی پس از ذوب شدن یخهای قطب شمال میداد. با ای حال، تنشها پس از تلاش امریکا برای اشغالگری و زورگویی در شمالگان به عنوان یک بستر بکر و دست نخورده بیش از پیش افزایش یافته و گفته میشود چند سالی است امریکا دراین زمینه در حال رایزنی است. یکی از مهمترین اهداف امریکا از این اقدام، محاصره روسیه از طریق دریای بارنتس است.
▪️برای اینکه متوجه شوید سیاستهای کلی و کلان امریکا با رفت و آمد دولتها تغییر نمیکند، باید به به اظهارات مقامات دولت امریکا در این زمینه اشاره کرد. چرا که آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا اخیراً اعلام کرد که ممکن است واشنگتن نخستین کنسولگری خود در بالای مدار شمالگان را در شهر ترومسو در نروژ افتتاح کند. در همین رابطه، جرمی کوزماروف، سردبیر فصلنامه «کووِرت اکشن» به اسپوتنیک گفت که از زمان تأسیس «شورای شمالگان» در ۱۹۹۶ توسط هشت کشور پیرامون این منطقه و آغاز همکاریها، خیلی چیزها تغییر کرده است.
▪️به گفته این روزنامهنگار روس، این (همکاری) حالا با جنگ سردی تازه و این پاسگاه دیپلماتیک برونمرزی از بین رفته است. نشانههای دیگری هم مبنی بر پیشروی آمریکا در شمالگان وجود دارد و روسیه این را بسیار تحریکآمیز میداند. جاذبه شمالگان بهعنوان یک میدان نبرد ژئوپلیتیک، زیر یخها پنهان شده است، با گرمشدن زمین (و آبشدن یخهای قطبی) منابع معدنی وافر شمالگان در دسترس قرار گرفته و این یکی از دلایل اعزام نیروهاست. مسئله فقط احتمال برپایی یک پایگاه نظامی برای عملیات نیست، بلکه شمالگان منابع فراوانی دارد که میتوانند مورداستفاده قرار گیرند.
▪️او ادامه داد: حالا روسیه، چین و آمریکا در رقابت هستند و هر کدام میخواهند بیشترین استفاده را از منابع این منطقه ببرند. ممکن است گسترش ناتو بهسوی کشورهای حوزه اسکاندیناوی هم که به بهانه حمله روسیه به اوکراین صورت گرفت، در واقع در راستای جلوگیری از تلاش روسیه برای استخراج منابع طبیعی باشد که در امتداد خط ساحلی شمالی و زنجیره جزیرههای این کشور واقع شدهاند. ما پیوستن فنلاند و سوئد در ناتو، شاهد نوعی سیاست بسیار تهاجمی از سوی آمریکا هستیم. واشنگتن به نروژ هم خیلی نزدیک است. سیمور هرش، روزنامهنگار کهنهکار آمریکایی گزارش داد که ممکن است نروژ در انفجار خط لوله انتقال گاز نورد استریم ۲ نقش داشته باشد.
▪️به گفته این روزنامهنگار روس، «آنها حالا رابطه خود را با این جنگ سرد جدید تقویت کردهاند. این همان استراتژی تهاجمی آمریکاست که دربارهاش حرف زدیم؛ هدف قراردادن روسیه، حمایت از سرنگونی حکومت در چین و منزوی و ضعیف کردن روسیه.» پیش از این بارها نوشتیم که آنگلوساکسونها در فکر اشغال اروپای شرقی و کشورهای حوزه اسکاندیناوی هستند، به ویژه کشورهای حوزه اسکاندیناوی که هم جمعیت کمی دارند و هم میزان اطاعت پذیری آنها از امریکا و انگلبیس بسیار زیاد است.
▪️از سوی دیگر، اگر نگاهی به پیشنهاد دونالد ترامپ، رئیسجمهوری سابق آمریکا برای خرید جزیره گرینلند از دانمارک داشته باشیم باید آن را اینگونه در حوزه ژئوپلتیک تفسیر کرد که آمریکا از گرینلند بهعنوان یک بستر استفاده خواهد کرد، همانطور که از شمالگان استفاده خواهد کرد. این کار را در حال حاضر با نروژ و سوئد هم میکند. خورشید در امپراتوری بریتانیا هرگز غروب نکرد و در امپراتوری آمریکا هم از قرار معلوم قرار نیست غروب کند! این البته بستگی به فاکتورهای متعددی دارد که از اختیار امریکا خارج است.
▪️اگر امریکا و انگلیس در جبهه اوکراین شکست بخورند، این شکست مانند امواج پیوسته همه قدرت این دو را در اروپای شرقی زیر ضربه خواهد برد. این ضربات به حدی سنگین و غیرقابل جبران است که سطح دسترسی آنها به شمالگان، جایی که منافع روسها شروع میشود را تحت الشعاع قرار خواهد داد. همه تلاش و هزینه امریکا و انگلیس برای پیروزی در جبهه نبرد با اوکراین دقیقا به چنین عوامل و عناصری در حوزه ژئوپلتیک باز میگردد. پیوستن فنلاند و سوئد به ناتو در این شرایط، چیزی به قدرت نظامی ناتو اضافه نمیکند، بلکه عمق سرزمینی آنها را تا قطب پیش میبرد.
▪️هزینههایی که تغییر اقلیم بر دوش بشریت گذاشته و میگذارد از عدد و رقم خارج است اما برای امپریالیستها و نئولیبرالها که در اندیشه سلطه بر جهان هستند، مهم رسیدن به هدف است و اینکه این رسیدن با چه هزینهای و با چه مشکلاتی برای جامعه بشری همراه خواهد بود، اصلا مهم نیست. اینجاست که کشورهای مختلف باید با قدرت ورود کرده و برای مقابله با تغییرات اقلیمی و ذوب شدن یخهای قطب شمال همکاری لازم را به عمل بیاورند.
@syriankhabar
دانش حیاتی
⚫️ تلاش امریکا برای اشغال شمالگان ▪️چند سال پیش وقتی که دولت امریکا در دوره ترامپ از معاهده آب و هو
بسم الرب الحکیم
#تحلیل
💡مطلب دوبخشی بسیار مهم از دکتر جعفری در باره عرصه جدید رویارویی ژئوپولتیک و ژئواکونومیک بین قدرت های بزرگ با پیشگامی امریکا در قطب شمال! 🌬
⚠️🔥این خیز جدید امریکا که با تصریح بر مفید بودن ذوب شدن یخهای قطبی!! همراه شده، شاهدی است دیگر بر فقدان عزم برای مقابله بلکه اصرار رهبران تمدن جدید بر تشدید بحران تغییرات اقلیمی آن هم در شرایطی که موج گرمایی که در صدها سال گذشته بیسابقه است نقاطی از شرق تا غرب عالم را دارد همین الان میسوزاند!!
⁉️ به نظر شما طبقه حاکمهٔ امریکا در باره آیندهٔ خطیر بشر چگونه فکر میکند که حتی از تشدید بحران اقلیمی استقبال میکند؟! آیا میشود نتیجه گرفت طبقهٔ حاکمهٔ امریکا از تمام تبعات وخیم #تغییرات_اقلیمی احساس مصونیت میکند و در عین حال هیچ نگرانی اخلاقی ندارد که بر سر اکثریت جمعیت دنیا در سالهای آینده چه خواهد آمد؟
✅ به نظرم مشاهدهٔ بلایی که سیاستهای امریکا بر سر ملل ویتنام، افغانستان، عراق و اخیراً اوکراین و اروپا آورده، پاسخ را روشن میکند! 🤬
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی
هدایت شده از پرفسور مسعود درخشان
هدایت شده از پرفسور مسعود درخشان
4_6030553289571961378.mp3
2.25M
🔹چرا برعکس ایران قطر تا 100سال آینده گاز دارد؟
🔸توتال چه بلایی بر سر پارس جنوبی آورد؟
🔹فاجعه بزرگ اقتصاد ایران چیست؟
مصاحبه با رادیو اقتصاد - 16 دی 1399
💠 @profderakhshan
هدایت شده از پرفسور مسعود درخشان
4_6030553289571961381.mp3
1.51M
درخواست رسمی و صریح پرفسور درخشان از آقای زنگنه در سال 1399 در مصاحبه با رادیو اقتصاد و عدم پاسخ وزارت نفت.
این درخواست را از اوائل دهه نود بارها ایشان مطرح کردند اما پنهان کاری وزارت نفت و ایجاد اختلال در نظام تصمیم گیری کشور باعث به وجود آمدن بحران گاز پیش روست.
💠 @profderakhshan
هدایت شده از پرفسور مسعود درخشان
4_6030553289571961386.mp3
4.78M
این یک دادخواست است!
از دوران خاتمی (حدود 20 سال پیش) پرفسور درخشان و مرحوم دکتر سعیدی پیش بینی کردند که ما در آینده توان صادرات گاز نخواهیم داشت.
امروز چه کسی پاسخگوی پنهان کاری مسئولین وقت وزارت نفت است؟
تاریخ مصاحبه 16 دی 1399
💠 @profderakhshan
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
🛣👌ساخت ۱۲۳ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان در دولت سیزدهم
۱۲۳ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی با اعتبار هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان به همراه دو پل بزرگ «نهراب و ماشکید» در دو سال اخیر به همت دولت سیزدهم در محدوده شهرهای تحت پوشش این اداره به بهرهبرداری رسید.
در صورتی که ساخت بزرگراه در دولت قبل در سیستان و بلوچستان حدود ۱۳ کیلومتر بوده!
بیشتر بخوانید
📆۱۴۰۲/۴/۳۱
#راهسازی
🇮🇷 خـــــ♥️ــوشخبـر 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3193438243C5161aeab75
May 11