#سرپرست_مرکز_خدمات_حوزههای_علمیه_استان_گلستان معرفی شد
➖مراسم معارفه حجت الاسلام و المسلمین برزگر سرپرست مرکز خدمات استان گلستان و تقدیر از حجت الاسلام و المسلمین میراحمدی سرپرست موقت این مرکز در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد.
📎ادامه خبر👈http://go2l.ir/RfwAl
📢 #مرکز_خدمات_حوزه_علمیه_گلستان
🆔 لینک ایتا
🆔http://yun.ir/lcg75f
✍️شورای نهادهای حوزوی گلستان با حضور سرپرست جدید مرکز خدمات حوزه های علمیه استان گلستان برگزار شد.
👈در ابتدای این نشست،خانم حسینیواعظ ضمن عرض خوشآمد، انتصاب حجت الاسلام برزگر را به عنوان سرپرست جدید مرکز خدمات حوزههای علمیه استان تبریک گفت.
وی تفقه در دین را از اهداف مهم اسلام معرفی کرد و افزود: خطر دینداری بدون تفقه، از خطر جهل خطرناکتر است؛ زیرا ابزاری برای سودجویان خواهد بود.
👈حجت الاسلام ولینژاد مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان اعلام کرد: قریب به ۱۹۰ روحانی مستقر و ۱۰۰ روحانی در طرح هجرت در روستاها و حاشیه شهرها فعالیت می کنند که ظرفیت خوبی برای تبلیغات پذیرش به شمار میآیند.
💎 حجت الاسلام برزگر سرپرست مرکز خدمات حوزههای علمیه استان، هدف و فلسفه تشکیل حوزههای علمیه را تفقه در دین دانست.
وی ضمن بیان پیشنهاداتی، طلاب متخصص و موفق در زمینههای مختلف علمی، اخلاقی و... را یکی از بهترین راههای معرفی حوزه و جذب علاقمندان معرفی کرد و یکی از آسیبهای تبلیغی را گمنام بودن طلاب و روحانیون کارآمد و توانمند دانست.
👈ایشان فزودند: خروجی حوزه خواهران بسیار است اما ساماندهی نشدهاند که باید فارغالتحصیلان و سرمایههای حوزه خواهران را جذب کرد زیرا در میان طلاب خواهر، افرادی بسیار قوی و توانمند حضور دارند.
👈 حجت الاسلام ملکی مدیر حوزه علمیه برادران استان نیز با اعلام آمادگی همکاری در زمینههای مختلف برای تبلیغات پذیرش، راهاندازی مرکز مشاوره خواهران را به عنوان خلأی مطرح کرد که میتواند زمینههای جذب طلاب متخصص را فراهم کند.
مرکز خدمات حوزه علمیه گلستان
🆔http://yun.ir/lcg75f
🖌پیشگاه سرور گرامی جناب حجت الاسلام والمسلمین میراحمدی زیده عزه
👈خداوند بلندمرتبه بر بنده و همکاران استان منت نهاد تا در واپسین لحظات حضورتان در استان گلستان ، مراتب تشکر را از شما بجا بیاوریم. در ثانیه ثانیه لحظاتی که با شما داشتیم، چیزی در وجود پربرکتتان حس کردیم که نشان از اصالت فکر و کردار مومنانه داشته است.
از لطف بی کران شما همین بس که لبخند و دعای خیرتان شامل حال همکاران خود در مرکز گلستان باشد.
حال که در سنگر دیگری مشغول ارایه خدمت به این نهاد مقدس هستید آرزوی موفقیت و پیروزی و سلامتی شما را از ایزد منان خواهانیم
علی برزگر
سرپرست مرکز خدمات حوزه های علمیه
استان گلستان
📢 #مرکز_خدمات_حوزه_های_علمیه_گلستان
🆔 لینک ایتا
🆔http://yun.ir/lcg75f
🔰مواد غذایی اهمیت زیادی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارند
♦️نقش مواد غذایی در تقویت سیستم ایمنی
🔹پروتئینها ویتامینها املاح و آنتی اکسیدانهای موجود در مواد غذایی اهمیت زیادی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارند و توان سلولهای بدن را برای مقابله با بیماریها افزایش میدهند.مهمترین مواد مغذی شامل :
پروتئین ، ویتامین c ، ویتامین A ، روی ، آهن، ویتامین D ، آب و مایعات
♦️منابع غذایی مهم برای تقویت سیستم ایمنی بدن :
🔹انواع گوشت؛ مرغ؛ تخم مرغ، حبوبات و لبنیات کم چرب منابع خوبی برای تامین پروتئین بدن هستند.مصرف انواع ماهی حداقل دو بار در هفته
میوه، سبزیها و صیفیجات تازه مانند مرکبات- کیوی- پیاز و فلفل دلمه ای منابع خوب ویتامین C هستند.
🔹گوشت بوقلمون- غذاهای دریایی - هویج- کدو حلوایی- از منابع خوب ویتامین A و پیشسازهای این ویتامین هستند.
جوانه ها- مغزها و دانه های گیاهی منابع خوب تامین روی در بدن هستند.
گوشتها- جگر- سبزیجات با برگهای سبز تیره منابع خوب آهن هستند.
🔹نور خورشید و غذاهای دریایی و غذاهای غنی شده از منابع خوب تامین ویتامین D می باشند.
🔹کمبود ویتامینهای A/E/C/D باعث تضعیف سیستم ایمنی میشود و احتمال ابتلا به بیماریهای مختلف از جمله کووید-۱۹ را افزایش میدهد.
♦️مراقبت تغذیه ای بیماران مبتلا به کووید- ۱۹
با توجه به اینکه تامین مایعات/ پروتئین و ویتامینها و املاح در بیماران مبتلا به کرونا بسیار مهم است. موارد زیر برای مراقبت تغذیهای این بیماران توصیه می شود.
🔹نوشیدن مایعات کافی برای رقیقتر شدن ترشحات و تسکین گلودرد
🔹مصرف غذاهای مایع و رقیق با هضم آسانتر برای تامین انرژی مورد نیاز بدن
🔹استفاده از تعداد وعدههای غذایی بیشتر و کم حجم و پرانرژی
🔹مصرف میوه و آب میوههای طبیعی وتازه به صورت روزانه
🔹مصرف سبزی و صیفیجات تازه مانند هویج/ کدو حلوایی/ پیاز/ گوجه فرنگی و کلم بروکلی به صورت خام و پخته همراه غذا
🔹استفاده از آب لیمو و آب نارنج تازه همراه سالاد به صورت روزانه
🔹مصرف نمک یددار تصفیه شده به میزان محدود جهت تامین سدیم مورد نیاز بدن
♦️محدودیت های غذایی در بیماران مبتلا به کووید - ۱۹
با توجه به تب و التهاب در مجاری تنفسی در این بیماری از خوردن مواد غذایی زیر پرهیز کنید :
غذاهای چرب و سرخ شده
غذاهای حجیم و سنگین مانند فست فود
ادویه های تند و ترش
ترشی جات و شوریجات
غذاهای خام و نیمپز (انواع گوشت و تخممرغ)
قهوه / نسکافه / چای غلیظ / نوشابه های گازدار و آبمیوه های مصنوعی
شیرینی ها و شکلات
کله پاچه و ...
مصرف زیاد سیر و زنجبیل
http://vch.qums.ac.ir
http://www.qums.ac.ir
🔰🔰مرکزخدمات حوزه های علمیه استان گلستان
🆔 لینک ایتا
🆔http://yun.ir/lcg75f
🔰🔰نیاز بدن به 5 ویتامین مهم در زمستان
🔴در فصل زمستان نیاز بدن به انرژی افزایش می یابد. در این فصل، سرما باعث ایجاد التهاب مفصل و درد می شود و از طرفی سرماخوردگی و آنفلوآنزا شیوع پیدا می کند.
🔴به گزارش آوا سلامت به نقل ازمتخصصان ، بسیاری از این بیماری های زمستانی به علت کمبود مواد معدنی یا ویتامین رخ می دهد از این رو با مصرف ویتامین ها، می توان انرژی مورد نیاز بدن را تامین و از بروز این بیماری ها پیشگیری کرد:
⚫️ویتامین C : شروع زمستان همراه با عفونت هایی مانند سرماخوردگی، سرفه، تب و آنفلوآنزا است. این در حالی است که مصرف ویتامین سی منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش طول دوره این بیماری ها می شود. ویتامین سی نوعی آنتی اکسیدان است که باعث کاهش التهاب در بدن نیز می شود. در زمستان می توانید ویتامین سی مورد نیاز خود را از طریق مصرف مرکبات، سبزیجات تیره رنگ و مکمل های این ویتامین دریافت کنید.
⚫️ویتامین D : اگرچه مصرف ویتامین دی در تمام طول سال مورد نیاز است، اما در فصل زمستان و با مایل شدن نور خورشید، نیاز شما به این ویتامین بیشتر می شود. در طول زمستان احتمال بروز دردهای استخوانی و مفصلی به دلیل عدم تابش کافی نور خورشید بیشتر است. به گفته متخصصان تمام بزرگسالان زیر 70 سال باید روزانه 600 واحد بین المللی ویتامین دی مصرف کنند و حداقل 30 دقیقه در معرض نور مستقیم خورشید باشند.
⚫️ویتامین E : مصرف این ویتامین برای کمک به حفظ سلامت پوست ضروری است و از خشکی پوست در زمستان جلوگیری می کند. گوشت و ماهی، اسفناج، بروکلی، بادام سرشار از این ویتامین هستند.
⚫️ویتامین B کمپلکس: تمام ویتامین های گروه ب را در زمستان به میزان کافی مصرف کنید. این ویتامین ها کربوهیدرات را به انرژی تبدیل می کند تا چربی ها و پروتئین ها برای سوخت، مصرف شود. به همین دلیل است که با مصرف ویتامین ب به ویژه ویتامین ب 12 افسردگی و اضطراب ناشی از کوتاه شدن روزها در زمستان را کاهش می یابد.
⚫️امگا 3: این یک ویتامین نیست اما نقش مهمی در فصل زمستان برای سلامت شما دارد. اسیدهای چرب امگا 3 سطح چربی خوب خون یا اچ دی ال را حفظ می کنند. بسیاری از افراد در طول زمستان دچار بیماری های مفصلی میشوند و این در حالی است که مصرف امگا 3 منجر به کاهش درد و سفتی مفصلی که از نشانه های آرتروز و آرتریت روماتوئید است می شود.
✅مرکز خدمات حوزههای علمیه استان گلستان
🆔 لینک ایتا
🆔http://yun.ir/lcg75f
🔰🔰التهاب معده در نتیجه استرس بیش از حد، مصرف غلط مواد غذایی، مشكلات گوارشی، یبوست و ...
به گزارش آوا سلامت به نقل ازsteptohealth علائم التهاب معده، شامل درد شکم و نفخ شدید است. با این اوصاف تغییر عادات غذایی در کنار برخی از درمان های خانگی ساده، می تواند متوسل شدن به داروها را کاهش داده و التهاب معده را از بین ببرد:
🔷رازیانه: در برخی فرهنگها، افراد عادت دارند که تقریبا بعد از هر وعده غذایی دانه رازیانه را بجوند. دانه رازیانه به شکسته شدن و تجزیه غذاها در معده کمک کرده و سرعت هضم را افزایش می دهد به همین دلیل سریعا نفخ را مهار می کند. رازیانه بنا بر بسیاری دلایل، دمنوشی فوق العاده برای دوران قاعدگی محسوب می شود. طعم رازیانه مشابه طعم شیرین بیان بوده با این تفاوت که از آن خوش طعم تر است. این گیاه بخاطر طعم و مزیتهایی که برای گوارش دارد معمولا در آشپزی ایتالیایی استفاده می شود.
🔷نعناع: نعناع همواره گیاهی شناخته شده و یکی از بهترین گیاهان برای جلوگیری از نفخ محسوب می شده است. نعناع هم به شکسته شدن غذاها در معده شما کمک کرده، حالت تهوع را از بین برده و نفخ را کاهش می دهد. این گیاه همچنین مزاج شما را تقویت کرده که این امر می تواند ترشح آنزیم های هضمی را تحریک کند.
🔷بابونه: نوشیدن دم کرده آن شبها قبل از خواب، بعد از شام یا هر زمان دیگری در طول روز و مخصوصا هنگامی که استرس دارید بسیار سودمند است. استرس هضم غذاها را متوقف می کند، نفخ را افزایش می دهد و می تواند باعث حالت تهوع شود.
🔷آنتی اکسیدان ها: مواد غذایی غنی از آنتی اکسیدان به مبارزه با التهاب شکم می روند و تحقیقات نشان داده مصرف روزانه ۲ تا ۴ وعده آنتی اکسیدان موجود در زغال اخته، سیب، پیاز، سیر، کرفس و ... منجر به از بین رفتن علائم نفخ نیز خواهد شد. این خوراکی ها همچنین حاوی فلاونوئیدها برای جلوگیری از رشد هلیکوباکترپیلوری هستند.
🔷فیبر کافی: یک رژیم غذایی غنی از فیبر به هضم موثرتر مواد غذایی و کاهش التهاب معده کمک می کند. سبزیجات و میوه ها، غلات کامل، آرد کامل و برنج قهوه ای غنی از فیبر هستند.
🔷میخک: نوشیدن ۲۰ قطره از عصاره میخک همراه با نیم لیوان آب، هر روز صبح با معده خالی یک راه موثر برای مبارزه با نفخ شکم و از بردن التهاب معده است. میخک می تواند ترشح مایع گوارشی را تحریک کند که این امر به حرکت غذا در طول لوله گوارش و تجزیه مواد غذایی دیر هضم مانند پروتئینها، چربیها و نشاسته کمک می کند.
🔷آب لیمو: لیمو دارای خواص قلیایی است و این یعنی مصرف لیمو می تواند اسید معده را خنثی کند. اسید معده خود آغازگر بسیاری از مشکلات گوارشی است. نوشیدن یک لیوان آب لیموی گرم با معده خالی و در اوایل صبح برای دستگاه گوارش بسیار مفید است.
🔷دارچین: دارچین بعنوان ادویه ای برای کاهش قند خون بالا شناخته شده است( درمان های گیاهی و طبیعی دیابت)، اما این ادویه همچنین برای سرعت دادن به هضم، تجزیه مواد غذایی و برطرف کردن نفخ نیز فوق العاده موثر است. دارچین به هضم هرغذایی که شما می خورید کمک می کند، بنابراین اضافه کردن آن به غذاها راهی مطمئن برای جلوگیری از نفخ از همان ابتداست. هرچند، طعم دارچین با هر غذایی متناسب نیست، ولی در عوض می توانید آن را بعد از غذا یا هر زمانی از روز با چای گرم میل کنید
🔰🔰مرکزخدمات حوزه های علمیه استان گلستان
🆔 لینک ایتا
🆔http://yun.ir/lcg75f
🔰🔰اگر اضطراب دارید، 6 گزینه غذایی را نخورید
♦️یکی از حالات روانی که با مصرف برخی غذاها تشدید می شود، اضطراب است. اضطراب را می توان با سطوح ناکافی سروتونین مغز که یک انتقال دهنده عصبی برای کمک به کاهش هورمون های استرس است، مرتبط دانست.
♦️سطوح اضطراب با تحریک بیش از حد هورمون هایی مانند گلوتامات و اپی نفرین که می توانند منجر به واکنش های شدید اضطراب شوند، ارتباط دارد.
♦️غذاهای فراوری شده مقصران اصلی افزایش اضطراب شناخته شده اند. خبر خوب این است که با کاهش مصرف این محرک های غذایی می توان اضطراب را به کلی سرکوب کرد:
✅ماکارونی: کربوهیدرات های تصفیه شده مانند ماکارونی سفید، نان سفید، نان شیرینی، آب نبات و نوشیدنی های شیرین، می توانند با افزایش ناگهانی قند خون و افت سریع آن خلق و خوی را تحت تاثیر قرار دهند. محققان نیز معتقدند در عوض رژیم های غذایی سرشار از غلات سبوس دار مانند برنج قهوه ای، کوینولا و ... خطر ابتلا به افسردگی را به میزان زیادی کاهش می دهد.
✅سس گوجه فرنگی: این نوع سس منبع پنهان فروکتوز بالا است که درست مانند کربوهیدرات های ساده منجر به افزایش سریع قند خون و کاهش ناگهانی آن می شود که خود اضطراب شدید را به همراه دارد. یک ضرر دیگر این نوع سس نیز ایجاد هوس دائمی مصرف آن، و ابتلا به افزایش وزن است.
✅گوشت گاو: اگرچه گوشت قرمز حاوی ویتامین های گروه ب است و باعث کاهش سطح استرس می شود، اما افزودنی های موجود در این گوشت از قبیل منو سدیم گلوتامات منجر به افزایش سطح گلوتامات در مغز می شود؛ یکی از هورمون های تحریک کننده اضطراب و استرس بالا. در انتخاب گوشت گاو از فروشگاه های مواد غذایی باید نوع کم سدیم و بدون افزودنی آن انتخاب شود.
✅لبنیات پرچرب: این نوع لبنیات حاوی چربی های ترانس باعث اختلال جریان خون به مغز می شوند و یکی از پیامدهای مصرف آنها افسردگی، اضطراب و دیگر مسائل مرتبط با بهداشت روانی است. یکی از مطالعات نشان داده افرادی که به طور عمده از غذهای سرخ شده، گوشت های فراوری شده، لبنیات با چربی بالا و دسرهای شیرین استفاده می کنند، ۵۸ درصد بیش از سایرین در معرض خطر افسردگی و اضطراب قرار دارند.
✅قهوه: کافئین دارای یک اثر محرک بر روی سیستم عصبی است و باعث آزاد سازی هورمون استرس به نام کورتیزول می شود. آزاد سازی این هورمون با بی خوابی و افزایش سطوح اضطراب ارتباط دارد؛ به ویژه در افراد مبتلا به اختلالات وحشت و اضطراب اجتماعی. در حالی که مصرف کافئین در ابتدا باعث افزایش سطح هورمون سروتونین می شود، اما مصرف بیش از حد آن منجر به کاهش نفوذ کافئین برای ایجاد احساس خوب می شود.
✅نوشابه های انرژی زا: مصرف این نوشابه ها می تواند دوز اضطراب را دو برابر کند. این نوشیدنیها نه تنها حاوی کافئین است بلکه شیرین کننده های مصنوعی به نام آسپارتام دارد که به طور قابل توجهی منجر به کاهش سطح سروتونین در مغز می شود
🔰🔰مرکزخدمات حوزه های علمیه استان گلستان
🆔 لینک ایتا
🆔http://yun.ir/lcg75f
⏺كمبود ویتامین دی را جدی بگیرید
🔹به عقیده متخصصان دانشگاه هاروارد یک میلیارد نفر در سراسر جهان از کمبود ویتامین دی رنج می برند.
🔹 عدم دریافت کافی نور خورشید و در نتیجه عدم سنتز کافی ویتامین دی، منجر به بروز علائم جسمی و روانی خواهد شد:
✅درد استخوان: خطر ابتلا به آرتریت و فیبرومیالژیا (درد مزمن عضله و خستگی)، در بزرگسالانی که از کمبود ویتامین دی به دلیل عدم قرار گیری در معرض نور خورشید رنج می برند، بیشتر است. مواد مغذی مانند کلسیم و کلاژن برای ساخت استخوان ها ضروری هستند اما بدون دریافت دوز مناسب ویتامین دی، این اتفاق نمی افتد.
✅ضعف سیستم ایمنی بدن: اجتناب از نور خورشید می تواند شما را سریع تر بیمار کند در حالی که دوز مناسب از ویتامین دی منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و شانس ابتلا به عفونت های در حال توسعه و آنفلوآنزا را کاهش می دهد.
✅ابتلا به اختلالات خواب: فقدان نور خورشید و قرار گیری طولانی مدت در معرض نور مصنوعی یا صفحه های نمایش الکترونیکی باعث مشکلات جدی خواب می شود ضمن این که ریتم شبانه روزی و ساعت داخلی بدن را نیز بهم می زند.
✅تعریق بیش از حد: این علامت، یکی از نشانه های کلاسیک عدم دریافت کافی نور خورشید است. حتی سطوح متوسط و پایین کمبود ویتامین دی، علاوه بر تعریق بیش از حد، مشکلات شگفت آور بهداشتی از جمله دیابت، آرتروز و سرطان را به همراه دارد.
✅احساس افسردگی: ابتلا به اختلال عاطفی فصلی در فصول سرد سال بیشتر است و نتایج مطالعات نشان می دهد افرادی که در نتیجه عدم دریافت کافی نور خورشید در فصول سرد، دچار فقر ویتامین دی می شوند، 10 برابر بیش از سایرین در معرض خطر افسردگی هستند. سطوح پایین ویتامین دی با کاهش سطح سروتونین و ابتلا به افسردگی ارتباط مستقیم دارد.
✅افزایش وزن: نور خورشید منجر به تامین اسید نیتریک می شود؛ ماده مغذی که سوخت و ساز بدن را تنظیم کرده و مانع پرخوری می شود. مطالعاتی که در مجله آمریکایی دیابت منتشر شده، نشان می دهد قرار گرفتن در معرض نور خورشید منجر به جلوگیری از افزایش وزن و دفع دیابت می شود.
✅خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان: محققان دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد اعلام کرده اند مردانی که دچار کمبود ویتامین دی ناشی از عدم دریافت نور خورشید هستند، دو برابر بیش از سایرین در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی قرار دارند. به گفته این محققان قرار گیری روزانه 15 دقیقه در معرض نور خورشید به طور محافظت شده (همراه با استفاده از کرم های ضد آفتاب)، خطر ابتلا به سرطان های سینه، پروستات و بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.
🔰🔰مرکزخدمات حوزه های علمیه استان گلستان
🆔 لینک ایتا
🆔http://yun.ir/lcg75f
🔰چگونه زندگی خود را زیباتر کنیم
♦️به گزارش مجله سلامت مرکز خدمات حوزه های علمیه و به نقل از مرکز مشاوره زندگی به رنگ خدا، زندگی هر انسانی پستی ها و بلندی های خاص خودش را دارد، همه ی ما گاهی زندگیمان در انواع زیبایی ها غرق است و گاهی هم رنگی به جز زشتی و سیاهی ندارد.
همه ی ما فرزندان آدم اینگونه ایم، فرقی هم بینمان نیست، به قول شاعر:
در این دنیا دل بی غم نباشد اگر باشد، بنی آدم نباشد
اما چگونه است که برخی آدم های دور و برمان، همیشه می خندند، همیشه شادند و بدبختی و غم و اندوه در دلشان راه ندارد؟
♦️چند وقتی است که جمله ی پر مفهومی قبل از پیام های بازرگانی تلویزیون، روی صفحه، جا خوش می کند: هیچ وقت ظاهر زندگی خود را با باطن زندگی دیگران، مقایسه نکن. خوشبختانه همه ی ما یک سیلی داریم که سعی می کنیم صورتمان را با آن سرخ نگه داریم، شاید این سیلی است که صورت آنهایی که تصور می کنیم خیلی خوشبخت اند را، سرخ نگه داشته، خدا می داند…
در اینجا می خواهیم چند راه کار به شما نشان دهیم که زندگیتان را شاد، رنگی و زیباتر می کند.
✅راه اول، توجه به داشته ها
نعمت هایی که خدا به شما داده را بنویسید،
همه را، ریز به ریز، چیزهایی که دارید را هم بنویسید،
مثلا ننویسید، سلامتی! بنویسید، داشتن چشم، گوش، توانایی صحبت کردن، بوییدن، چشیدن، فامیلی داشتیم که تصادف سختی کرده بود و از آن به بعد، دیگر نمی توانست مزه ی غذا ها را تشخیص دهد!!! فرض کنید نتوانید طعم شیرین غذا ها را بچشید و لذت ببرید و یا کباب و قورمه سبزی را نتوانید ببویید! فاجعه است.
♦️زیباتر کردن زندگی
تصور کنید سقفی بالای سرتان نبود، خوراکی در یخچال نداشتید، آب خانه قطع بود، گازی برای گرم شدن نداشتید و … اینها همه نعمت است و شاید مهم ترین آنها، شخصی باشد که شما دوستش دارید و او دوستتان دارد، در هنگام سختی ها می توانید روی او حساب کنید و خلاصه در این دنیا، تنها نیستید.
اگر ریز به ریز به داشته هایتان توجه کنید،
نداشته ها رنگ می بازند و کمتر ناراحتتان می کند،
شاید خیلی چیزها هم نداشته باشید،
ولی در اینجا هدف ما، زیباتر دیدن زندگیست،
پس فقط به داشته هایتان فکر کنید.
✅دوم، رفت و آمد
سعی کنید رفت و آمدهایتان را زیاد کنید، با فامیل، دوست، همسایه و … حتما لازم نیست که شام و ناهار باشد، به صرف یک چای و شیرینی، یا اصلا ناهار باشد، اما یک الویه ی ساده، یا آش! به بهانه های مختلف به آشنایانتان سر بزنید و از آنها دعوت کنید که به منزلتان بیایند، رفت و آمد و دور هم بودن و شلوغی، به شدت می تواند هورمون سروتونین که هورمون شادی و زیباتر کردن زندگی ست را در شما بالا ببرد.
زندگی را زیباتر ببینید.
♦️برنامه ای منظم
به خودتان رحم نکنید، یک برنامه ی کاری سفت و سخت برای خودتان ترتیب بدهید و سعی کنید که آن را انجام بدهید، مثلا صبح ساعت ۸ بیدار شوید، صبحانه، پیاده روی، کتاب خواندن، تهیه ی غذا، کار، خرید، سر زدن به فامیل، شرکت در جلسات مذهبی، علمی، آموزشی و … اصلا وقتی برای بیکاری نگذارید،
اینقدر برنامه تان را شلوغ کنید که شب که به رختخواب رفتید،
فرصت غصه خوردن و فکر کردن نداشته باشید،
در جا بیهوش شوید!
♦️انجام کارهایی که شادتان می کند
چه کاری به شما آرامش می دهد؟ بافتن یک شال گردن؟ درست کردن یک غذا؟ دیدن یک فیلم؟ نوشتن خاطرات روزانه؟ قران خواندن؟ چرخ زدن در اینترنت؟ بازی کردن با بچه ها؟ انجام کارهای خیریه؟ رفتن به گردش؟ سعی کنید در برنامه ی روزانه تان، کارهایی که شما را شاد می کند را حتما بگنجانید، در ادامه، به کلام بزرگان برای شاد شدن دلتان، گوش دهید، اکثر آنها گفته اند انجام کارهای خیر و کمک کردن به دیگران، دلتان را شاد و رنگی می کند. خیلی کار سختی نیست، شاید با یک نان خریدن و هدیه دادن آن به همسایه، به یک ظرف میوه مهمان کردن رفتگر محل، با یک راه دادن ساده به ماشین عقبی و … دلتان به اندازه ی یک دنیا زیبا شود.
♦️معنویات را نادیده نگیرید
این که در شبانه روز با خدای خودت خلوت می کنیم،
چند آیه قرآن می خوانیم،
دعا می کنیم و از خدا طلب خیر برای خودت و اطرافیانت می کنیم،
آن چنان آرامش و زیبایی به زندگیمان می دهد که با هیچ چیز قابل قیاس نیست،
لحظه های مناجات های یواشکی با خدا،
از زیباترین لحظات زندگی هر بنده ای با معبودش است،
آن را به آسانی از دست ندهیم.
🔰مرکز خدمات حوزه های علمیه استان گلستان
🆔 لینک ایتا
🆔http://yun.ir/lcg75f
#اینترنت_هدیه
#فرصت_محدود
🔴پاسخ به شبهات اینترنت (هدیه)
➖حجت الاسلام و المسلمین مهدوی در ارتباط با شبهات مطرح شده درباره اینترنت هدیه گفت: با توجه به مجازی شدن بسیاری از کلاسهای درس، هم در حوزه و هم در دانشگاه، دولت محترم طرح ارائه 60 گیگابایت اینترنت همراه یا ثابت، برای دانشجویان و طلاب را در نظر گرفته است.
➖وی بیان کرد: در این راستا، پس از نامهنگاری معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با مرکز خدمات حوزههای علمیه، این مرکز بر اساس رسالت ذاتی خویش نسبت به پیگیری امور رفاهی و نیازمندیهای جامعه هدف، در مرحله اول، بر اساس دادههای اطلاعاتی مراکز حوزوی، لیست طلاب در حال تحصیل در سطوح مختلف حوزوی، اعم از مقدمات، سطح یک، دو، سه و دروس خارج را تهیه و به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارسال نمود.
📎ادامه خبر👈http://go2l.ir/6UkLH
#مرکز_خدمات_حوزه_علمیه_گلستان
🆔 لینک ایتا
🆔http://yun.ir/lcg75f
🔰چگونه با استرس زندگی کنیم؟ (1)
♦️مجله سلامت/ زمانی که شما دچار استرس میشوید، بدن شروع به ترشح هورمونهایی میکند که سرعت تپش قلب را بالا برده، تنفس شما را سریعتر کرده و میزان انرژی بیشتری به شما میدهد.
♦️به گزارش مجله سلامت مرکز خدمات حوزههای علمیه به نقل از سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه، استرس زمانی به شما دست میدهد، که فشار بیشتر از آنچه شما به آن عادت داشتهاید، بر شما وارد شود. زمانی که شما دچار استرس میشوید، بدن شروع به ترشح هورمونهایی میکند که سرعت تپش قلب را بالا برده، تنفس شما را سریعتر کرده و میزان انرژی بیشتری به شما میدهد.
♦️بعضی از انواع استرس عادی و حتی مفید بوده و بدون آن شما انگیزهای برای فعالیت ندارید. بعضیها معتقدند این نوع استرس به انسان کمک کرده و زندگی بدون آن بی معناست. اما اگر استرس بیشتر از توان جسمی و روحی ما باشد و زندگی ما را تحت تأثیر قرار دهد"استرس بد یا کاهنده "نامیده میشود.⏪⏪
⏪⏪⏪اگر استرس زیاد برای شما اتفاق بیفتد یا مدت آن طولانی باشد، این نوع استرس میتواند از انواع استرس بد باشد. این نوع استرس معمولاً با سردرد، ناراحتی معده و مشکل در خوابیدن، همراه است. همچنین این نوع استرس میتواند سیستم ایمنی بدن شما را ضعیف کرده و مبارزه با بیماریها را برای شما سخت نماید. به علاوه اگر شما هم اکنون به بیماری و یا مشکلی مبتلا هستید ، ممکن است استرس آن را بدتر نماید. استرس میتواند شما را حساس، ناراحت و یا حتی افسردهکند.
♦️واکنش در برابر استرس "بجنگ" یا "دررو "
بخشی از واکنش ما در برابر استرس جسمی بوده و بر وضعیت جسمانی ما تأثیر میگذارد. زمانی که ما با یک تهدید یا خطر مواجه میشویم، بدنمان موادی را آزاد میکند که به ما قدرت محافظت (حالا یا فرار با بیشترین سرعت و یا مبارزه با بیشترین توان) از خودمان را میدهد. به عنوان مثال هنگامیکه شما در خانه هستید و زلزله رخ میدهد، با بیشتر شدن سطح این مواد شیمیایی، بدن شما سریعتر از همیشه عمل کرده و شما میتوانید با سریعتر بیرون رفتن و یا بیرون بردن خانوادهتان، جان خود و خانوادهتان را نجات دهید.
🔰مرکز خدمات حوزه های علمیه استان گلستان
🆔 لینک ایتا
🆔http://yun.ir/lcg75f
✅غذاهایی که بهتر از داروها، با افسردگی مقابله می کنند.
🔷مجله سلامت/ اگرچه افسردگی یکی از اختلالات روانی و البته بسیار شایع در تمام جوامع است، اما متخصصان تغذیه اعتقاد دارند که با رعایت برخی رژیم های غذایی خاص، بسیار موثرتر از داروهای ضد افسردگی می توان جلوی بروز علائم این اختلال را گرفت یا شدت آنها را کاهش داد.
🔷به گزارش مجله سلامت مرکز خدمات حوزه های علمیه به نقل از آوای سلامت، در این مقاله 9 گزینه غذایی که مصرف آنها با افزایش سطح خلق و خو و پیشگیری از بروز افسردگی مرتبط هستند، بیشتر معرفی شده اند:
👈زغال اخته: دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی است که باعث کاهش استرس اکسیداتیور در بدن می شود. استرس اکسیداتیو یکی از ویژگی های اصلی بیماری افسردگی است. خواص آنتی اکسیدانی این میوه همچنین از رشد سلول های جدید حمایت می کند و راهی برای درمان افسردگی است.
👈موز: غنی از تریپتوفان است که توسط مغز بهHTP-5تبدیل و پس از آنHTP-5به انتقال دهنده های مثبت از جمله سروتونین و ملاتونین تبدیل می شود. علاوه بر این، موز غنی از پتاسیم و منیزیم است و مصرف روزانه دو عدد از آن به رفع علائم افسردگی کمک زیادی می کند.⏪⏪⏪
⏪⏪⏪بادام: منیزیم موجود در بادام یک راه معجزه آسا برای درمان میگرن و افسردگی است. 100 گرم بادام حاوی 268 میلی گرم منیزیم است. مصرف کافی منیزیم با کاهش علائم میگرن، تحریک پذیری و افسردگی ارتباط مستقیم دارد. ثابت شده که زنان و مردان بین سنین 19 تا 30 سال، روزانه به 310 تا 400 میلی گرم منیزیم نیاز دارند. این میزان با افزایش سن بیشتر می شود به طوری که مردان بالای 31 سال روزانه 420 میلی گرم و زنان بالای 31 سال روزانه 320 میلی گرم منیزیم باید دریافت کنند.
👈آووکادو: حاوی پتاسیم است و در هر 100 گرم از این میوه 485 میلی گرم پتاسیم وجود دارد. این ماده معدنی، درمان استرس و افسردگی است. از این رو اطمینان حاصل کنید که در میان وعده هایتان آووکادو را حتما مصرف می کنید. میزان نیاز روزانه بزرگسالان به پتاسیم، 4700 میلی گرم است.
👈مارچوبه: دارای اسید فولیک و ویتامین های گروه ب برای حمایت از سلامت روان هستند و آنهم با تبدیل تریپتوفان در بدن به سروتونین.
👈شکلات: شکلات تیره یا به طور خاص کاکائو، سطح سروتونین و دوپامین را در مغز افزایش می دهد و منجر به کاهش سطح کورتیزول یا انتقال دهنده عصبی استرس در مغز می شود. اطمینان حاصل کنید که روزانه 40 گرم شکلات تیره در رژیم غذایی تان می گنجانید.
👈اسفناج: حاوی بیشترین میزان اسید فولیک نسبت با سایر سبزیجات تیره رنگ است. اسید فویک سطح دوپامین و سروتونین را در مغز افزایش می دهد. اسفناج غنی از منیزیم نیز هست.
👈ماهی قزل آلا: حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که غشاهای سلولی را نرم می کند و سروتونین را به مغز می رساند. اگر از داروهای ضد افسردگی استفاده می کنید، ماهی قزل الا را فراموش نکنید چون نه تنها اثربخشی از داروها را افزایش می دهد، بلکه عوارض جانبی آنها را نیز به حداقل می رساند.
👈چای سبز: این نوع چای در درمان بیماری افسردگی برای سالیان دراز استفاده می شده است. چای سبز حاوی پلی فنول ها است که منجر به افزایش دوپامین در مغز و افزایش حساسیت به انسولین می شود.
🔰مرکز خدمات حوزه های علمیه استان گلستان
🆔 لینک ایتا
🆔http://yun.ir/lcg75f
⚽️آخرین مهلت پرداخت سرانه ورزشی خانواده طلاب
معاونت خانواده وامورفرهنگی مرکزخدمات حوزههای علمیه استان گلستان به اطلاع میرساند:
همسر و فرزندان ورزشکار طلاب و روحانیون غیر شاغل دارنده پرونده فعال مرکز خدمات، میتوانند با ارائه گواهی(فاکتور) معتبر حضور در رشته های گوناگون ورزشی سرانه شرکت در این فعالیتهای ورزشی را دریافت نمایند.
👈لازم به ذکر است گواهی ارائهشده باید دارای مشخصاتی چون نام شرکتکننده، تاریخ شرکت در کلاس و جمع مبلغ پرداختشده در سال 1399 ، برگ خرید ممهور به مهر باشگاه و یا مراکز رسمی عرضه محصولات ورزشی و دارای تاریخ باشد. همچنین آخرینمهلت ارائه برگ خرید 9 اسفندماه 99 است و ورزشکاران میبایست برگ خرید(فاکتور) را بهصورت حضوری به معاونت خانواده و امور فرهنگی در گرگان تحویل دهید
#مرکز_خدمات_حوزه_علمیه_گلستان
🆔 لینک ایتا
🆔http://yun.ir/lcg75f
🗓 ششم اسفندماه آغاز رزرو نوروزی مجتمع های ولایت:
🔹روابط عمومی مجتمعهای ولایت، ضمن تبریک ولادت حضرت جواد الائمه(ع)، به اطلاع طلاب محترم سراسر کشور می رساند؛ رزرو نوروزی مجتمع های ولایت از تاریخ ششم اسفندماه، راس ساعت ۱۰ بامداد آغاز خواهد شد.
🔸در این مرحله از رزرو طلاب محترم متاهل برادر، غیر شاغل و دارای کد فعال مرکز خدمات در اولویت رزرو در مجتمعهای ولایت خواهند بود.
🌐لینک خبر:
🔗 https://b2n.ir/p53852
📢کانال اطلاع رسانی مجتمعهای ولایت
@velayat_csis_ir
#مرکز_خدمات_حوزه_علمیه_گلستان
🆔 لینک ایتا
🆔http://yun.ir/lcg75f
🔰مرکز مشاوره تلفنی سلامت آماده پاسخگویی به سؤالات درباره کرونا
♦️مجله سلامت/ مرکز مشاوره تلفنی سلامت، در زمینه های پزشکی، روان شناسی و مامایی آماده ارائه مشاوره به طلاب و روحانیون معزز و خانواده محترمشان است.
♦️نحوه تماس با مرکز مشاوره تلفنی سلامت:
⚫️مرحله اول: شماره گیری 31200-025 در سراسر کشور
⚫️مرحله دوم: شماره گیری عدد 4 (ارتباط با مرکز مشاوره سلامت)
⚫️مرحله سوم: انتخاب مشاوره ( 1.پزشکی 2.روان شناسی 3.مامایی)
درصورتی که در صف انتظار قرار گرفتید می توانید با انتخاب کلید ستاره پیام خود را به صورت کامل بیان و کد رهگیری دریافت کنید. همچنین برای دریافت پاسخ پیام خود با 31200 تماس گرفته و با انتخاب داخلی 6 و وارد نمودن کد رهگیری، پاسخ مشاوره خود را دریافت کنید.
♦️ضمناً می توانید با شمارههای سراسری 190 و 4030 تماس گرفته و سؤالات خود را درباره ویروس کرونا بپرسید.
♦️همچنین شمارههای 02536706030 ، 02536620999 و 02536704368 (مرکز بهداشت شهرستان قم) نیز آماده پاسخگویی میباشند.
🔰مرکز خدمات حوزه های علمیه استان گلستان
🆔 لینک ایتا
🆔http://yun.ir/lcg75f
توجه توجه توجه
#معاونت_تهذیب_و_تربیت
#اداره_تبلیغات_اسلامی_گرگان
#بسیج_طلاب
#مرکز_خدمات
بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم
📌بمناسبت سالروز ولادت امیرالمومنین علی علیه السلام و روز پدر
🔻تصمیم بر آن شدیم که با طلاب و روحانیون معزز ، تحت نظر مرکز مدیریت حوزه علمیه استان و سازمان تبلیغات اسلامی و مرکز خدمات حوزه ها و بسیج طلاب استان در سازمان انتقال خون استان گلستان،هم در امر خداپسندانه اهدای خون و هم در امر تبلیغ اهدای خون درعرصه فرهنگی کمک رسان بیمارانی که زندگیشان وابسته به خون است باشیم.
✔لذا با همکاری های لازم قرار بر این شد که روز چهارشنبه ۶ اسفند ماه با جمع کثیری از طلاب و روحانیون برای اهدای خون در این سازمان حضور یابیم.
🔰طلاب و روحانیون گرامی که شرایط اهدای خون را دارند جهت ثبت نام اهدای خون در این روز با شماره های زیر تماس حاصل فرمایند یا از طریق همین پیام رسان با مدیر کانال ارتباط برقرار کند .
📞09114854581
📞@Mohammadzed143
حاج آقای نکاحی مسئول فرهنگی انتقال خون
📞09153123638
حاج آقای فندرسکی معاونت تهذیب و تربیت استان نماینده مرکزمدیریت حوزه ها در انتقال خون
📞+989119004014
حاج آقای جنتی نماینده بسیج طلاب استان گلستان در انتقال خون
📞@Mkhgholestan
حاج آقای اشرفی نماینده مرکز خدمات در انتقال خون
📞+98 911 754 1302 حاج آقای حسینپور نماینده سازمان تبلیغات در انتقال خون
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🌐کانال طلاب و مبلغین استان گلستان
✔ارتباط با مدیر کانال
✔در خواست روحانی جهت اقامه نماز
✔پخش اخبار حوزویان استان
✔همکاری جهت خدمت به طلاب و روحانیون
👇👇👇
@mohammadzed143
🔰۷ ویتامین و ماده معدنی، برای کاهش اضطراب اجتماعی!
🔰مجله سلامت/ این نکته را فراموش نکنید که کمبود برخی از ویتامین ها و املاح معدنی، خطر ابتلا به اختلالات روانی بخصوص اضطراب اجتماعی را افزایش می دهد.
🔷به گزارش روابط عمومی معاونت سلامت و امور بیمه ها به نقل از آوای سلامت، مهم ترین کمبودهای تغذیه ای مرتبط با اضطراب اجتماعی از این قرارند:
🔷ویتامین ث: ویتامین ث که به عنوان اسید اسکوربیک نیز شناخته شده است، در بسیاری از میوه ها و سبزیجات از جمله پرتقال، فلفل قرمز، کلم پیچ، کلم بروکسل، کلم بروکلی، توت فرنگی و گریپ فروت یافت می شود. جالب است بدانید که مصرف یک عدد پرتقال بزرگ، ۶۰ درصد میزان نیاز روزانه شما به ویتامین ث را فراهم می کند. این در حالی است که بنابر مطالعات انجام شده، سطوح ناکافی از ویتامین ث در بدن، با افزایش اضطراب اجتماعی بخصوص در دانش آموزان مرتبط دانسته شده است.
🔷ویتامین های گروه ب: خانواده ویتامین ب شامل ویتامین های ب ۱ یا تیامین، ب ۲ یا ریبوفلاوین، ب ۳ یا نیاسین، ب ۵ یا اسید پانتوتنیک، ب ۶ یا پیریدوکسین، ب ۷ یا بیوتین، ب ۸ یا اینوزیتول، ب ۹ یا اسید فولیک و ب ۱۲ یا کوبالامین هستند. در حالی که بسیاری از مواد غذایی از جمله محصولات لبنی، غلات سبوس دار، تخم مرغ، اسفناج، ذرت، دانه های آفتابگردان، آجیل، مرغ، ماهی، سویا، حبوبات، مرکبات و ... این ویتامین ها را در خود گنجانده اند، شواهدی وجود دارد که نشان می دهد دریافت مکمل های مولتی ویتامین، حاوی ویتامین ب کمپلکس، کلسیم، منیزیم و روی، احساس اضطراب اجتماعی را کاهش می دهد.⏪⏪⏪
⏪⏪⏪ویتامین دی: ویتامین دی در غذاهایی مانند ماهی آزاد، ماهی تن، جگر گوساله، پنیر، و زرده تخم مرغ یافت می شود. بسیاری از غلات صبحانه غنی شده با ویتامین دی نیز در دسترس هستند. ضمن این که بدن انسان به طور طبیعی ویتامین دی را از طریق نور آفتاب سنتز می کند. نشان داده شده که بیماران مبتلا به اختلالات اضطرابی، سطوح ناکافی ویتامین دی را در بدن خود دارند و کمبود این ویتامین در ابتلا به اضطراب اجتماعی نیز موثر است.
🔷منیزیم: در مواد غذایی مانند لوبیا، آجیل، موز، محصولات سویا، برنج قهوه ای، نان گندم کامل، سبزیجات تیره رنگ یافت می شود. منیزیم در انواع توابع در بدن از جمله انقباض عضلات دخالت دارد. علاوه بر این شواهد نشان می دهد که دریافت سطوح کافی این ماده معدنی در رفع علائم اضطراب مفید است.
🔷روی: در غذاهایی مانند گوشت گاو، گوشت بره، مرغ، آجیل، غلات کامل و حبوبات یافت می شود توصیه شده اگر شما از درجاتی از افسردگی فصلی، و اختلالات اضطرابی از جمله اضطراب اجتماعی رنج می برید، غذاهای غنی از روی را به رژیم تان اضافه کنید.
آهن: در گوشت گاو، جگر، غلات کامل، آجیل، تخمه آفتاب گردان، سبزیجات تیره رنگ و شکلات تیره یافت می شود و تحقیقات نشان داده کمبود اهن با اضطراب رابطه مستقیم دارد.
🔷کروم: در غلات کامل، لوبیا سبز، کلم بروکلی، آجیل و زرده تخم مرغ یافت می شود و درست مانند آهن، کمبود آن منجر به تجربه اختلالات اضطرابی خواهد شد.
🔰مرکز خدمات حوزه های علمیه استان گلستان
🆔 لینک ایتا
🆔http://yun.ir/lcg75f
♦️آیا می دانیدخودمراقبتی، عملی است که در آن، هر فردی از دانش، مهارت و توان خود به عنوان یک منبع استفاده میکند تا «به طور مستقل» از سلامت خود مراقبت کند.
♦️آیامی دانیدخودمراقبتی، گام اول سلامت است. گام اول سلامت، همین است که ما یاد بگیریم خودمان از خودمان مراقبت کنیم. بین 65 تا 85 درصد از مراقبت هایی که به سلامت ما منجر می شود، محصول همین خودمراقبتی است؛ یعنی فعالیت هایی که خود یا خانواده مان برای حفظ یا ارتقای سلامتمان، پیشگیری از ابتلایمان به بیماری، درمان بیماریمان یا کاهش عوارض آن انجام می دهیم. بین اعضای خانواده، معمولا مادران مهمترین نقش مراقبتی را بر عهده دارند.
🔷خودمراقبتی، عملی است که در آن، هر فردی از دانش، مهارت و توان خود به عنوان یک منبع استفاده میکند تا «به طور مستقل» ازسلامت خودمراقبت کند.منظوراز«به طور مستقل»تصمیم گیری درباره خودوبا اتکا به خود است. البته این تصمیم گیری می تواند شامل مشورت وکسب کمک تخصصی یا غیرتخصصی از دیگران(چه متخصص، چه غیرمتخصص)نیز باشد. اگرچه خودمراقبتی، فعالیتی است که مردم برای تأمین، حفظ و ارتقای سلامت خود انجام می دهند؛ ولی گاهی این مراقبت به فرزندان، خانواده، دوستان، همسایگان، هم محلی ها و همشهریان آنها نیز گسترش مییابد.
♦️به هر حال، در تعریف خودمراقبتی، چهار ویژگی زیر، مستتر است:
1)رفتاری است داوطلبانه؛
2)فعالیتی است آموخته شده؛
3)حق و مسوولیتی است همگانی برای حفظ سلامت خود، خانواده و نزدیکان؛ بخشی است از مراقبت های نوزادان، کودکان، نوجوانان و سالمندان؛
4)و بزرگسالانی که قادربه خودمراقبتی نیستند.
مرکز خدمات حوزه های علمیه استان گلستان