تلاش آیت الله العظمی بروجردی (ره) برای وحدت مسلمانان جهان
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«مرحوم آيت اللّه العظمی بروجردی با بينش جهانی كه داشتند گام های بلندی در خارج از حوزه قم و ايران و نيز در گستره جهان اسلام در جهت تقريب مذاهب اسلامی و ايجاد وحدت ميان مسلمانان برداشتند. اين اقدامات اصلاحی و خير خواهانهی مرحوم آیت الله العظمی بروجردی، هم با استقبال مركز «دار التقريب بين المذاهب الإسلاميه» و هم با تأييد علمای مذاهب و عموم مسلمانان شيعه و سنّی در جهان اسلام رو به رو شد و همگی از اين هماهنگی و وحدت و همدلی كه ايشان به كمك برخی از علمای ديگر مذاهب اسلامی ايجاد كرد، خوشحال شدند. ايشان در راستای اقدامات عملی برای ايجاد تقريب و همدلی بين مسلمانان جهان، نمايندگانی به مركز «دار التقريب بين المذاهب الإسلاميه» در قاهرهی مصر فرستادند. اين نمايندگان كه خود از علما و بزرگان بودند، در زمينهی تحقّق منويّات آن بزرگ مرد گام های بلندی برداشتند و در تقريب ديدگاه های مذهبی فِرَق اسلامی نقش مؤثری ايفا كردند؛ به ويژه مذهب شيعه را به خوبی معرفی كردند.»
کتاب مهر استاد ص۱۱۰
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 آيت الله العظمی جوادی آملی
«اگر کسی همه اعضا و جوارحش سالم و [پاک] بود ولی چشمش آلوده بود،این بالاخره برای او مشکل ایجاد میکند...»
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«جزء بهترين نعمتها اين است كه مردم به ما علاقه داشته باشند،[زيرا] مشكلی داريم اينها #دعا می كنند، شبهايی كه بر میخیزند ما را فراموش نمیکنند، ما از دعای آنها بهرههای فراوانی میبریم...»
۱۳۸۰/١١/١٢
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
یادگیری علوم مورد نیاز
امام كاظم (سلام الله علیه) می فرماید: رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) وارد مسجد شد و دید گروهی گرد مردی را گرفته اند. پرسید: او کیست؟ گفتند: علاّمه است ای رسول خدا! آن حضرت پرسید: در چه چیزی علاّمه است؟ گفتند: نسب های عرب و تاریخ آن ها و ایام جاهلیت و شعر و ادبیات عربی را می داند. رسول خدا (صل الله علیه و آله و سلم) فرمود: این، دانشی است که هر كس آن را نداند برای او زیانی ندارد و هر كس آن را بداند برای او سودی ندارد.[۱] كنایه از این كه مسلمان و جامعه اسلامی باید برای فراگیری دانش، اولویت بندی كند و به دانشی بپردازد كه برای دنیا و آخرت او سودمند باشد یا زیانی را بزداید.
[۱] السرائر،ج۳ ص۶۲۷
مفاتیح الحیاة ص ٧۵
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«شما همّت بلند داشته باش، هر چه نصيب شما شد، شد. تا جان داری درس بخوان! آدم دهان باز می كند و ميگويد من فارغالتحصيل شدم و كتاب را می گذارد كنار؟!
تا نفس ميكشيم درس و بحث، حالا هر چه شد؛ بقيه ديگر در اختيار ما نيست. ما تا نفس می كشيم با قلم و كاغذ و گفتن و نوشتن و فهميدن و فهماندن بايد کار داشته باشيم.»
درس اخلاق ۹۴/٧/٢
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«مرحوم مجلسی(رضوان الله تعالی عليه) ميفرمايد: نكتهای كه شيطان گفت از جلو ميآيم، از پشت سر ميآيم، از طرف راست ميآيم, از طرف چپ ميآيم، بالا و پايين را نگفت؛ برای اينكه بالا و پايين #راه_خداست؛ يا دست دراز ميكنيم به خدا ميگوييم: خدا! يا به خاك ميافتيم، ميگوييم: خدا.[١] راه باز است. چرا اين كار را نكنيم،اگر شيطان ميتوانست اين جلوي دست ما را بگيرد به خدا توجه نكنيم نگوييم خدا ميگفت از طرف بالا هم ميآيم و اگر ميتوانست جلوي سجده ما را هم بگيرد، ميگفت از طرف پايين هم ميآيم، اين دو راه باز است.»
درس اخلاق ٩٧/۴/٧
[۱] بحار الانوار جلد ۸۳ صفحه ۲۹۳
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
دیدار آیت الله اعرافی با آیت الله العظمی جوادی آملی
🔹
پایگاه اطلاع رسانی اسراء:آیت الله اعرافی مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور، صبح دوشنبه 3 اردیبهشت 1403 با حضور در بیت آیت الله العظمی جوادی آملی، با ایشان دیدار و گفتگو کردند. 👈 آیت الله العظمی جوادی آملی در این دیدار بر اهمیت علم کلام در حوزه تاکید داشته و بیان داشتند: باید مباحث کلام در حوزه اهمیت داده شود و اگر حوزه از نظر کلامی پیشرفت کند، می تواند حرف جهانی بزند. آیت الله اعرافی در ابتدای این دیدار، گزارشی از وضعیت حوزه های علمیه خدمت معظم له ارائه نمودند. ↙️ لینک خبر: https://news.esra.ir/fa/w/2582217 #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #گزارش_تصویری #دیدار 🌐 https://esra.ir 🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
امام صادق سلام الله علیه فرمودند:
رأيتُ المَعـروفَ لا يَصلُحُ إلاّ بِثَلاثِ خِصالٍ : تَصغيرِهِ ، و تَستيرِهِ ، و تَعجيلِهِ ؛ فإنَّكَ إذا صَغَّرتَهُ عَظَّمتَهُ عِندَ مَن تَصنَعُهُ إلَيهِ ، و إذا سَتَرتَهُ تَمَّمتَهُ ، و إذا عَجَّلتَهُ هَنَّأتَهُ ، و إن كانَ غَير ذلكَ سَخَّفتَهُ و نَكَّدتَهُ .
نیکوکاری به صلاح نمی گراید،جز با سه چیز: اندک شمردن آن، مخفی کردن آن و شتاب در آن؛ زیرا آنگاه که تو آن را اندک بشماری نزد دریابنده بزرگش کرده ای و چون آن را بپوشانی آن را به کمال رسانده ای و هنگامی که شتاب کردی، گوارایش کرده ای.
الکافی ج۴ ص٣٠
مفاتیح الحیاة ص ۵٣١
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی