هدایت شده از سربازانقلاب | سیدفخرالدین موسوی
✳️ رفته بودم بعلبک لبنان، تا مصطفی را ببینم. آنجا هتلی در اختیار امام موسی صدر بود.
🔹 امام گفت: «برو ببین مصطفی کجاست؟» چون هتل در اختیارامام بود، همه اتاق ها را گشتم؛ اما پیدایش نکردم. وقتی به امام صدر گفتم که پیدایش نکردم، گفت: «مصطفی که روی تخت نمی خوابد؛ برای پیدا کردن او باید روی نیمکت ها و یا در بین افردی که روی زمین خوابیده اند، جستجو کنی!.»
🔸 راست می گفت؛ بالاخره یافتمش.
روی زمین دراز کشیده بود و کتش هم انداخته بود روی صورتش.
◽راوی: سید محمد غروی
📚 کتاب چمران مظلوم بود/ علی اکبری
نشر یا زهــرا (س)
#شهید_مصطفی_چمران
#از_شهدا_بیاموزیم
#شهیدانه
| يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم |
💡شبکه نفوذ | سیدفخرالدین موسوی
🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید
♦️آرشیو پرونده ها (اینجا)
https://eitaa.com/parvandeha
photo6196053975.jpg
183.7K
من از بیگانگان هرگز ننالم وقتی روزنامه شد...
چرا که نه...
هدایت شده از اندکی تفکر
این تروریست رو طلبیدن که تونسته
وارد حرم بشه، وگرنه خود حضرات
همون بیرون حرم، پاشو چلاق
میکردن که اصلا نتونه وارد شه!!
یا رب مرا به آن چشمبند سیاه تروریستی که از شدت محبت و علاقه میدوید بسمت نمازگزاران حرم حضرت #شاهچراغ ، ببخش..!!
این تروریست خدارو قبول داره، نماز هم میخونه، برای رضای خدا هم مردم رو میکُشه، فقط شمارو قبول نداره!
#صورتیها
#شاهچراغ
🌷
@ttafakor
هدایت شده از وَهَبْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢مامور نیرو انتظامی مظنونی را ساعتی بعد از حادثه شاهچراغ در بازار دارد دستگیر می کند، چند زن با شلوغ کاری مانع انجام کار مامور هستند، هر کجای دنیا باشد، گلوله جواب این ها است.
🔸 سلیطهها نمیفهمند پلیس ضامن امنیت است، پای ماهواره فقط یاد گرفتهاند خودشان را وسط بیاندازند، جیغ و داد سر بدهند و بعد فیلمش را برای بیبیسی، منوتو یا اینترنشنال بفرستند. با موفقیت ازشان ستون پنجم ناامنی ساختهاند.
🔹 دخالت و سلیطهبازی کی قرار است از خیابانهای ایران جمع شود؟ اخلال در مأموریت پلیس کی قرار است پاسخ دندانشکن بگیرد؟ اگر تعدادشان زیادتر باشد و تروریستی را فراری بدهند چه فاجعهای رخ میدهد؟ چه کسی پاسخگو خواهد بود؟
پ.ن:تا این لحظه ۱۰ نفر در ارتباط با حادثه تروریستی شاهچراغ توسط نیروهای امنیتی دستگیر شدن.
💢 @vahab313
هدایت شده از وَهَبْ
هدایت شده از متنْآگاهی|جعفرعلیاننژادی
ترور شخصیت تبیینی چیست؟
✍ جعفرعلیاننژادی
🔸نمیخواهم از آن ترور شخصیتی بگویم که همه ما کم و بیش در موردش چیزی میدانیم. میخواهم از نوعی ترور بگویم که در این یکسال و خوردهای سرمان آمده. پیشتر شاید همان معنای اول را تجربه کرده بودیم ولی اکنون میتوان از گونهای دیگر هم حرف زد.
🔸هرچند صحبت کردن در خصوص این گونه جدید قدری سخت است، اما سعی میکنم گام به گام به چنگش آورده و در بندِ کلمات و معنا محصورش کنم. همه ما اگر نیک بنگریم، یک شخصیت فردی داریم یک شخصیت تبیینی. هر کس از تشخصی فردی برخوردار است که حمله و هجمه به آن را برنمیتابد. نمیگذارد به راحتی تحقیرش کنند.
🔸 او وجود خود را در گرو حفظ همین تشخصش میداند. با همان تشخص است که همه میشناسندش و با او ارتباط میگیرند. اگر تشخص را از او بگیری، فرقی نمیکند باشد یا نباشد. گویی چیزی برای معرفی خودش ندارد و نمیتواند بگوید این فردی که میبینید، «من» هستم. ترور شخصیت از نوع اول، همین گونه است. یعنی از او چیزی را که مایه شناخت، آبرویش بوده و با آن امکان زندگی و تعامل اجتماعی داشته است را، بگیرند.
🔸نوع دوم اما اینگونه نیست، در این شکل از ترور، تشخص فرد مورد هجمه وارد نمیشود، حتی شاید از تشخص و آن چیزی که اخلاق فردی او را نشان میدهد، تعریف و تمجید هم شود، اما شأن ناطقیت او زیرسوال میرود. حتی اگر حرف درستی هم بزند، کاری با این جلوه شخصیتی او کرده باشند که افکار عمومی بگویند، میدانیم حرف درستی زده است، اما چون فلانی آن حرف را زده قبول نداریم.
🔸به بیان بهتر، طوری شخصیت تبیینی فردی یا افرادی را ترور کردهاند که هر کلامی از آن فرد صادر شود، دیگران آن را مستحق نشنیده گرفتن بدانند. گمان میکنم، یکی از دلایل کماثر شدن گفتار تبیینی عناصر تبیینگر چنین پدیدهای باشد. معارضین با ترور شخصیت تبیینی، عملاً عناصر تبیینگر را تبدیل به سوژههایی بیاثر یا کماثر کردهاند.
🔸با این حساب مسأله فقط این نیست که تنها باید حرفهای درست، منطقی، موجه، مطابق با واقع و مناسب با فضا زد، بلکه باید برای اعاده حیثیت شخصیت تبیینی عناصر تبیینگر هم چارهای اندیشید. ما باید هم بگوییم، چرا این حرف تبیینی درست است و هم بگوییم چرا فلان فرد تبیینگر استحقاق زدن این حرف درست را دارد.
🔸همزمان نباید فقط دلمشغول پاسخ به تبیین ناقص یا کاذب طرف مقابل بود، باید به این بُعد هم پرداخت که چرا آن عنصر معارض و مخالف، نامعتبر است. ترور شخصیت تبیینی، منجر به امتناع گفتگو و افزایش خصومت اجتماعی میشود.
🔸اگر به وضعیتی برسیم که در آن عناصر تبیینگر موجود باشند، اما گوش شنوایی برای تبیین موجود نباشد، عملاً گفتگویی در نمیگیرد، حتی اگر حرفهای خوبی برای زدن داشته باشیم. باید برای اعاده حیثیت عناصر تبیینگر فکر جدی کرد و گرنه کلام تبیینی نه تنها شنیده نمیشود، بلکه مورد هجمه هم قرار میگیرد.
@jafaraliyan
هدایت شده از مدرسه علمیه رشد قم
✅دست مادر را حتما ببوسید
✍️رهبرانقلاباسلامی: باید کاری بکنیم که بچّهها دست مادر را حتماً ببوسند؛ اسلام دنبال این است. کما اینکه در خانوادههای مذهبیتر و اخلاقیتر و نزدیکتر به مفاهیم مذهبی، اینها مشاهده میشود. فرزندان خانواده نسبت به مادر تکریم داشته باشند. هیچ منافاتی ندارد این تکریمِ نسبت به مادر، با آن حالت عاطفی و خودمانیگریای که بین فرزند و مادر وجود دارد؛ هیچ منافاتی ندارد؛ این احترام باید باشد در درون خانواده.
🗓 ۱۳۹۲/۰۲/۲۱
.
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند سوال جنجالی از یک آخوند!
⁉️ فرق عمامه با تاج چیه؟!
⁉️ تفاوت حضرت والا و حضرت آقا چیه؟!
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
سلام و درود ما به برادر شهبازی...
در خط مقدم وقتی کار به جنگ تن به تن میرسه عقبنشینی اعتراضی بیمعناست.
ایمان دارم که شما با توجه به برآوردی که از صحنه داشتید تصمیم انفعالی نگرفتید؛ اما صورت بیرونی داستان دقیقا همین بوده.
ما هیچ لحظهای در تاریخ بدون دشمن درونی و بیرونی نبودیم.
جهاد اصغر و اکبر و کبیر همیشه با نسبتهایی در هم تلفیق شدند و در این روزها الحمد لله موفق بودیم همه ظرفیتهای خودمون رو برای جهاد ترکیبی فعال کنیم. میپذیرم پیچیدگیهای زیاد عرصه میدان را.
گاهی راه حل از دل رصد جریان ضد، بیرون میآید. گاهی برهان خلف ما را به جواب درست میرساند.
گاهی انسانها ناچارند با وجود همه اختلافاتی که بین خود دارند، برای مقابله با ضدانسانها گستردهترین نگاه را انتخاب کنند. این منطق مبارزه است.
هیچ کس شما را در قاب مشترک با قاتلان و حامیان قاتلان آرمان و روح الله نمیبیند....
گستردگی صحنه شیوههای مبارزه خلاقانه را میطلبد. هیچ گاه میدان خالص نبوده است.
شما در هیچ چارچوبی قرار نخواهی گرفت مگر اینکه دیگری در آن حضور دارد.
امیدوارم با مشورت های بیشتر بهترین تصمیم را اتخاذ بفرمایید. در هر حال روحیه انقلابی شما را میستاییم.
بگذار همه بدانند و ببینند واقعیت را. با کنار کشیدن عزیزانی مانند شما نیمی از واقعیت و پشتیبان حقیقت پنهان خواهد شد.
در سالگرد فتنه و ماههای منتهی به انتخابات آنها میآیند و شماها میروید؟! ما انتظار داشتیم تا آخرین نفس از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پاسداری کنید. آنجا خانه مؤمنان است. هر چند در شدت و سختی روزگار بگذرانند.
یا علی...
تمامیتخواهی و اخلاص مؤمنانه را میتوان در منطق حیات ایمانی فهمید. اگر عناوین را در کارخانه تفکرات مادی تولید کردی و با آن مؤمنان را سنجیدی پاسخهای تو وارونه خواهد بود.
تمامیتخواهی کافران نفی رقیب است برای کسب مقام و منصب و مال و موقعیت مادی و دنیوی؛ اما اخلاص مؤمنانه رفع و دفع موانع خداخواهی و آخرتطلبی و..
در جهان مادی و تفکر غربی تمامیتخواهی و خالصسازی معنای انحصار و احتکار قدرت و ثروت و شهرت میدهد. در زندگی دنیاگرایانه، جهان موجود زنده نیست. جسدی در حال گندیدن است که اگر آن را ندری و نبری دیگری خواهد برد و یا متعفن خواهد شد و به درد هیچ کس نخواهد خورد. در چنین تفکری جامعه کالاست. منطق بازار در آن حاکم است. ایده و تفکر نیز در این فضا فعال است. رقابت بر سر شیء محدود است. تمام چیزی را خواستن یعنی چیزی برای دیگران باقی نگذاشتن. حذف بقیه و نابود کردن آنان. به استضعاف کشیدن دیگران و نگهداشتن آنان در حداقلهایی برای بردگی...
اما تمامیتخواهی و اخلاص در منظر انسان خداخواه و نه خودخواه معنی دیگری دارد. انسان مؤمن جهان را زنده و بیدار میبیند و هر امکانی را صرف پاسداشت آن میکند. وقتی شعار تمامیت میدهد و به دنبال خالص کردن است، چیزی را برای خویش نمیخواهد بلکه خویش را هم برای آن واحد کل میپسندد. بین خود و دیگری هم برتری نمیبیند. همه را بنده خدا میداند و عنوان واحد با همگان دارد. کرامت سنجه مؤمن است که با تقوی اندازه گرفته میشود. تقوی نیز من درآوردی نیست. رعایت معروف و منکر الهی است. رعایت واجب و حرام.
همه را با معیار واحد به سوی هدف واحد میخواند که حیات طیبه است.
چنین تفکری نمیدرد، بلکه ترمیم و درمان میکند. التیام میدهد. مراقبت و مواظبت میکند. هزینه میشود و فدا میگردد.
جریان نگاه مادی این را میداند و میترسد. اگر مردم چنین زندگی را باور گنند تمام فرصتهای مادیگرایانه برای دریدم و بردن از بین میرود.
آنان از مشترک لفظی برای فریب مردم استفاده میکنند تا مردم تمامیتخواهی را، اقتدار را، اخلاص را، استبداد بفهمند، انحصار بغهمند. همان چیزی که دشمن به خاطرش با ما میجنگد. اخراج دیکتاتور و انکار دیکتاتوری در عالم...
خودخواه، خواهشها و خواستههایش برای پروار کردن خویش است و خداخواه همه چیز، حتی خود را برای خدا میخواهد.
این دو دنیا را نمیتوان با هم مقایسه کرد و پاسخ غلط را به مردم تحمیل کرد.
جایی که مبنای ارزشها خودخواهی است، فهم موضوعات با جایی که مبنای ارزشها خداخواهی است، ضدیت دارد.
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شوخی مخاطبان با بخشی از مصاحبه با حسین مرعشی که در فضای مجازی بازتاب زیادی داشته است...