هدایت شده از باشگاه خبرنگاران پلیس
🚨اطلاعیه سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی کل کشور
🔹با ارزوی سلامتی برای رییس جمهور محترم و همراهان ایشان در حادثه ی فرود بالگرد ایشان از تمامی شهروندان و هموطنان عزیز تقاضامندیم اخبار را تنها از مراجع رسمی دنبال کنند
🔹لازم به ذکر است کلیه صفحات فعالین فضای مجازی تحت رصد پلیس می باشد و با افرادی که با انتشار شایعه و... سعی در تشویش اذهان عمومی دارند طبق قانون برخورد خواهد شد
🔰 سازمان اطلاعات فراجا
🌏 #باشگاه_خبرنگاران_پلیس 👇
🆔 @Ajc_Police
با مطالعه تاریخ بشری، حیات انسانی به دو نوع "حیات طبیعی محض" و "حیات معقول" قابل تقسیم است. زندگی طبیعی محض نوعی زندگی حیوانی است و افرادی كه در آن غوطه ورند، به تنازع بقا مشغولند. در حیات طبیعی محض، افراد فقط به اشباع غرایز طبیعی خود می پردازند و حیات انسانی نیز اسیر خواسته های طبیعی افراد است و ابعاد مثبت وجود انسان نیز به فراموشی سپرده می شود. حركت در مسیر حیات طبیعی محض آثار بسیاری در طول تاریخ به جا گذارده است كه در این جا به برخی از آن ها اشاره می كنیم:
1- تخدیر به جای هشیاری
2- رخت بربستن عشق های سازنده
3- رویارو قرار دادن حق با قدرت
4- عدم شناسایی خود
5 - خودپرستی و خودمحوری
6- ارزیابی غلط در مورد شخصیت ها
7- روابط انسانی برمبنای سودجویی
8 - فلسفه بافی در توجیه مفاسد انسانی 9- خود را هدف دیدن و دیگران را وسیله تلقی كردن
10- ویران ساختن محیط زندگی
11- رقابت و تضاد آدمی با خویشتن
12- منتفی شدن احساس وحدت عالی در شؤون حیات
13- سست شدن احساسات و عواطف انسانی
14- توجیه شدن وسیله به هدف
15- سنت شكنی های بی علت و متزلزل شدن پایه های حیات بخش فرهنگ های اصیل
16- گم كردن هدف و فلسفه زندگی و گرایش به پوچی
17- بی اطمینانی و نگرانی از آینده
18- از خود بیگانگی
19- بلاتكلیف ماندن هنر و گم شدن رسالت آن
20- خودكشی و افزایش آن
21- عدم تنظیم رابطه فرد و اجتماع
22- ناتوانی تأسف بار در تفسیر و توجیه نسبی ها و مطلق ها
تعریف حیات معقول
حیات معقول عبارت است از:
«حیات آگاهانه ای كه نیروها و فعالیت های جبری و جبرنمای زندگی طبیعی را با برخورداری از رشد آزادی شكوفان در اختیار، در مسیر هدف های تكاملی نسبی تنظیم نموده، شخصیت انسانی را كه تدریجآ در این گذرگاه ساخته می شود، وارد هدف اعلای زندگی می نماید. این هدف اعلا، شركت در آهنگ كلی هستی وابسته به كمال برین است.»
در این تعریف، چند عنصر مهم و قابل تأكید وجود دارد:
1- حیات آگاهانه : انسانی كه در مسیر حیات معقول قرار دارد، از حیات آگاهانه برخوردار است. چنین فردی دارای شخصیت مستقل است و فعالیت هایی كه از وی سرمی زند، همه مستند به شخصیت اصیل او می باشند، نه آن كه عكسبرداری از حیات و رفتار دیگران باشد. انسانی كه در مسیر حیات معقول قرار دارد، از اصول و ارزش های حیات خویش به خوبی آگاه است و برمبنای آن ها عمل می كند.
2- نیروها و فعالیت های جبری و شبه جبری زندگی طبیعی را با برخورداری از آزادی در مسیر هدف های تكاملی قرار دادن: انسانی كه در مسیر حیات معقول قرار دارد، از علل و عوامل جبری كه او را احاطه كرده اند، به خوبی آگاه است و سعی می كند تا از آزادی خود بهره برداری صحیح كند. به طور مثال: اگر چنین انسانی مقامی را به دست آورد، نمی گذارد تا عوامل مقام پرستی كه او را از هر طرف احاطه كرده اند، وی را از مسیر كمال و التزام به ارزش های والای انسانی دور كند. در حیات معقول، انسان به مرحله والای اختیار می رسد و هر اندازه انسان از آزادی در راه اختیار بیش تر بهره برداری كند، از حیات معقول، والاتری برخوردار خواهد بود.
در تحقق حیات معقول، نقش عوامل محیطی و مدیران و مربیان جامعه را نباید نادیده گرفت. اگر محیط اجتماعی ناسالم و بیمارگونه باشد، امكان شكوفایی اختیار و در نتیجه حیات معقول از میان خواهد رفت. از این رو، مدیران و مربیان جامعه باید به ترویج ارزش های والای انسانی در اجتماع بپردازند.
3- مسیر هدف های تكاملی : در مسیر حیات معقول هر عمل و گفتار و حتی فعالیت های مغزی انسان در مسیر كمال قرار دارد. انسان در هیچ یك از مراحل حیات تصور نمی كند كه به كمال نهایی نایل شده است و همواره در تكاپوست تا به اصل بالاتری نایل شود.
4- شخصیت انسان در مسیر ساخته شدن : در حیات معقول همه استعدادهای مثبت انسان به فعلیت می رسد و انسان از سعادت حقیقی برخوردار می شود. در مسیر حیات معقول، احساسات خام و ابتدایی انسان به احساسات تصعید شده، و تعلق های جزیی به تعلق های عالی تر تحول پیدا می كند. شخصیت آدمی در مسیر حیات معقول از واقعیات بیرون و درون بهره برداری صحیح می كند، زیرا تمام ابعاد وجودی انسان در مسیر گردیدن های تكاملی قرار می گیرد.
5- ورود به هدف اعلای زندگی : اگر انسان در تمایلات جبری و شبه جبری "خود طبیعی" غوطه ور باشد، هیچ گاه به هدف اعلای زندگی نایل نمی شود. برای وصول به هدف اعلای زندگی اولا باید از فعالیت های عقل سلیم كه با وجدان پاك و دریافت های فطری آدمی هماهنگ می باشد، بهره برداری كرد. ثانیآ، باید اراده و عزم جدی داشت تا بتوان از فعالیت های عقلانی كه تفسیركننده هدف اعلای زندگی می باشد، بهره برداری كرد.
⭕️✅ عقل در حیات معقول
🔻✍️ مراد از عقل در حیات معقول، صرفآ عقل نظری جزیی نیست، هر چند همین عقل جزیی به عنوان یكی از وسایل ضروری و مفید در بعدی از حیات معقول به فعالیت می پردازد؛ زیرا در حیات معقول آن چه كه موجود است و برای حیات انسان مفید است، مورد انكار قرار نمی گیرد. در حیات معقول، هم عقل نظری و هم عقل عملی كه وجدان آگاه و فعال و محرك است، به استخدام شخصیت رو به رشد و كمال در می آیند. در حیات معقول، عقل نظری و عقل عملی با یكدیگر هماهنگ هستند و هر دو به عنوان مقدمه ای برای وصول به مقام والای عقل كل، مورد توجه عرفا و حكما می باشد.
بر مكاتبی نظیر راسیونالیسم كه به عقل توجه افراطی دارد و حاكمیت آن را بدون دخالت فاعل الهی بر جوامع بشری تصویب می كند، انتقادهایی وارد است. بسیاری از متفكران راسیونالیست نمی دانند كه اگر طبیعت سودجوی بشر جنبه ربانی و الهی به خود بگیرد، در مسیر حیات معقول گام خواهد برداشت. در حیات معقول، انسان می تواند از "طبیعت خود"گرای خارج شود و با "من حقیقی" در جاذبه حیات معقول قرار گیرد. تنها در این صورت است كه بشریت از جنگ و خونریزی، فسق و فجور و هزاران جنایت دیگر دست برمی دارد و "تاریخ حیات طبیعی محض" به "تاریخ انسانی" تبدیل می شود.
ان شاء الله ادامه دارد ...
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 کلاه وحدت - خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو
#ذخیره_انقلاب
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ حمله خواسته و ناخواسته دستهجمعی به این کاندیدا در سال ۹۲ که همچنان ادامه دارد
✅ دقت کنید که در این کلیپ با رعایت احترام و به صورت مستند، مطالب بیان شده
🚨 توصیه میکنم حتماً ملاحظه بفرمایید
ـــــــــــــــــــــــ
#خادمان_امین
#الگوی_خدمت
#رهبر_جوان_جهان
#سیدالشهدای_خدمت
#شهید_جمهور
🌏 #باشگاه_خبرنگاران_پلیس 👇
🆔 @Ajc_Police
هدایت شده از جنگ "شناختی – ادراکی"
32.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣✅تحول در نیروی انتظامی توسط چه کسی صورت گرفت؟
عباسی در این زمینه توضیح میدهد.
🫡#شغل_ناجا_سخت_و_زیان_آور_است
#خادمان_امین
#الگوی_خدمت
#رهبر_جوان_جهان
#سیدالشهدای_خدمت
#شهید_جمهور
🌏 #باشگاه_خبرنگاران_پلیس 👇
🆔 @Ajc_Police
34.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا جلیلی؟
اگر برای رای دادن به سعید جلیلی تردید دارید حتما این فیلم را با دقت ببینید و اگر میخواهید برای سعید جلیلی تبلیغ کنید، بازهم این فیلم را ببینید چون جواب بسیاری از شبهات مختلف است و دست شما را برای پاسخ به مخالفان باز میکند.
امیرحسین ثابتی در قسمت ۹۶ برنامه حافظه تاریخی ایرانی، ضمن توضیحات کامل درباره چرایی اصلح بودن دکتر جلیلی نهایتا به معرفی کتاب مهمی از وی پرداخته که شخصیت جلیلی را بهتر معرفی میکند.
🔹برای پایین آوردن حجم فیلم کیفیت آن کم شده اما اگر خواستید فیلم را با کیفیت اصلی ببینید از اینجا اقدام کنید.
#خادمان_امین
#الگوی_خدمت
@danesh_110
هدایت شده از موسسه مصاف
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍️ #جبهه_صبح_ایران ضمن عرض احترام به همه کاندیداهای عزیز و هوادارانشان و پس از برگزاری جلسات متعدد، ضمن پایبندی به گزینه نهایی جبهه انقلاب در صورت معرفی و اعلام، از آنجا که متاسفانه تا این لحظه این امر صورت نگرفته و از طرفی عملا فرصتی نیز باقی نمانده، حمایت خود را از آقای دکتر #سعيد_جلیلی اعلام میکند.
🆔 @Masaf
هدایت شده از باشگاه خبرنگاران پلیس
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پخش برای اولین بار!
🔺وعده صادق رهبری در زمان شهادت شهید بهشتی …
نظام پس از شهادت #شهید_بهشتی قدرتمندانه به مسیر خود ادامه داد …
🔺ادامه این راه هشتم تیرماه پای صندوق های رأی برعهده ماست ...
🇮🇷 #به_عقب_برنمیگردیم
#به_عقب_برنمیگردیم
#خادمان_امین
🌏 #باشگاه_خبرنگاران_پلیس 👇
🆔 @Ajc_Police