دانشگاهمدافعانحریمولایت
❌دو سوال و دو جواب
❓اولا چرا #رای ندهیم؟
شاید گفته شود به این دلیل که به هیچ کس اعتماد نداریم و هر کس که برود در مجلس وضع ما بهتر نمی شود.
بایدگفت: این مطلب بسیار ساده اندیشانه هست.
چون وقتی یک سرمربی تیم فوتبال تغییر می کند نتیجه ای که آن باشگاه می گیرد خیلی متفاوت است.
حال چه رسد به اصلی ترین #مدیران کشوری که تقریبا همه چیز کشور دست آنهاست.
به دو آشپز و دو قناد اگر به یک مقدار برابر، مواد اولیه داده شود، نتیجه ی کارشان متفاوت خواهد بود.
مگر می شود گفت همه یک جورند و برای من فرقی ندارد چه کسی بیاید؟
✍شاید گفته شود با این کارم میخواهم کمر نظام را بشکنم تا نظامی دیگر جایگزینش شود.
اولا این #نظام_اسلامی به اندازه ی کافی فدایی دارد و با این رای ندادنها نظام از پا نمی افتد.
نکته بعدی اینکه اگر این نظام نباشد چه اتفاقی می افتد؟!
آیا مشکلات با تغییر این نظام حل می شود یا با رفتن این نظام تازه ابتدای مشکلات این کشور خواهد بود؟
👈اگر به حرفهای دشمنان #ایران_عزیز نگاهی بیندازید متوجه می شوید که آنها به دنبال #اختلاف_افکنی و به راه انداختن #جنگ_داخلی و تکه تکه کردن ایران هستند تا برای همیشه خیالشان از سمت ایران، راحت باشد
و طرح نیل تا فرات اسرائیل را اجرا کنندو دستشان بر انرژی این منطقه تا آخر مسلط شود.
بنابراین فروپاشی این نظام همراه خواهد بود با درد عظیمی به نام #ناامنی و جنگی خانمان سوز و اجرایی شدن طرح لیبیزاسیون و یا سوریه سازی ایران...و این فقط به نفع آمریکا و اسرائیل است نه ما.
حالا سوال دوم را خودتان پاسخ بگویید.
❓چرا #رای بدهیم؟!
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز
@daneshgahevelyat
#درسی_از_نهج_البلاغه
💠و درود خدا بر او (در سر راه صفين دهقانان شهر انبار تا امام را ديدند پياده شدند، و پيشاپيش آن حضرت مي دويدند، فرمود چرا چنين مي كنيد؟ گفتند عادتي است كه پادشاهان خود را احترام مي كرديم، فرمود:)
به خدا سوگند! كه اميران شما از اين كار سودي نبردند، و شما در دنيا با آن خود را به زحمت مي افكنيد، و در آخرت دچار رنج و زحمت مي گرديد، و چه زيانبار است رنجي كه عذاب در پي آن باشد، و چه سودمند است آسايشي كه با آن امان از آتش جهنم باشد.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت37
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
✳️آداب ورسوم وسنتهایی که در هر منطقه یااقلیمی عرف شده یا پسندیده شده دو گونه است
⭕️بعضی از آن آداب ورسوم و سنتها مورد پسند عقلند و به همین دلیل مورد پسند وامضا شریعت هم هستند.
⭕️اما بعضی ازرفتارها وآداب ورسوم مورد پسند عقل نیستند به همین دلیل شریعت مقدس هم آنهارانمی پذیرد و رد میکند.
آنچه که در#حکمت37 آمده یک رسم جاهلانه ای بوده که بدون هیچ توجهی وبدون هیچ حکمت خاصی انجام میشده از روی عادت به همین دلیل امیرالمومنین (ع) ازش نهی کردند
👈 اما آنچه که در#حکمت401 فرموده یک قائده کلی است یعنی اگر آداب ورسوم مردم که در بینشان زندگی میکنید با شریعت وعقلانیت منافات ندارد با آنها همراهی بکن تا نوعی ارتباط صمیمی برقرار بشود واین ارتباط که بافرهنگشان برقرار میکنی حداقل ازشری اگردرآنها باشد در امان می مانی.
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی 📖
💠 پای درس امیرالمومنین(علیهالسلام)بنشینید
دانشگاهمدافعانحریمولایت
#درسی_از_نهج_البلاغه 💠و درود خدا بر او (در سر راه صفين دهقانان شهر انبار تا امام را ديدند پياده شد
#شبهه ای که مطرح میشه :
1⃣آیا استقبالی که امروزه از بزرگان نظام نظیر امام خمینی(ره) و رهبر انقلاب میشود مصداق این منع نیست؟
📢 #حکمت37 دارد بیان میکند که امیر المومنین در دوران حکومت خودشان آن هم حکومتی که چنان اقتدار و گستردگی داشت که تقریبا رقیب و مزاحم جدی در دنیا نداشت ، حضرت در آن دوره مخالفت کردند با اینکه مردم بخواهند بیایند با آن روش ارعدت خودشان را به حاکم حکومت ابراز کنند . اما آیا این یک حکم قطعی اولی و همیشگی است ؟
⭕️نه این نماز و روزه نیست که از احکام اولیه باشد . این #حکمت17 نهج البلاغه جواب داده میشود . اینطور بیان میشود که : روزی که پیامبر چنین دستوری میداد ، حکومت اسلامی پیامبر کم یار و ضعیف بود ، و تازه شکل گرفته بود.
اما امروز که حکومت اسلامی اقتدار وقدرت کامل پیدا کرده نیازی به این تاک تیکها ندارد.
پس هر مردی هر کدام از دو راه را که دوست داشت میتواند انجام دهد .
⏪از کنار هم قرار دادن #حکمت37 و #حکمت17 می شود فهمید وقتی حکومت اسلامی مثل دوران امیرالمؤمنین آن گسترش و شکوه و اقتدار را داشت دیگر دویدن مردم جلوی مرکب حاکم هیچ اثری نه برای اقتدار حکومت در داخل دارد نه در چشم دشمنان . اما امروز دقیقا برعکس می شود ، یعنی امروز آن روزی است که پیر مردها باید محاسنشان را باید سیاه کنند.
🔰یعنی اینکه مردم در هر سفر استانی رهبر انقلاب یا حتی رئیس جمهور اینگونه به استقبال می روند این باعث تقویت پایه های نظام و خاری در چشم دشمنان نظام است که دائما در دجالواره های خود تبلیغ می کنند که مردم دیگر از نظام خسته شده اند و به مسئولین نظام پشت کرده اند و امثال این دروغها .
2⃣:چرا امیرالمومنین(ع) در مقابل احترامی که دهقانان شهر انبار به ایشان گذاشتند، چنین موضع سختی می گیرند؟
📢بارها عرض کردیم که روایت معصومین علیهم السلام مثل آیات قرآن خیلی وقت ها باید مجموعه ای دیده شود.
🔴 یعنی با یک روایت نمیشود همه مطلب رافقط استخراج کرد بلکه باید مجموع مطالب رادید.
👈دراین #حکمت37 امیرالمومنین:
🔴اولاً: اصلی کلی رابیان میکنند و این است که یک عده انسانی درمقابل انسانی که هم نوعش است روشی به اسم احترام یا هر دلیل دیگر اتخاذ میکند که شخصیت خودش را یه مقدار خوار و تحقیر کند مثل اینکه خیلی ها رسمشان بوده که در مقابل پادشاهانشان تا کمر خم میشوند و تعظیم میکردند یا به حالت سجده می افتادند یا پا و دستشان را میبوسیدند.
🔸خب این خوار کردن یک انسان درمقابل یک انسان است حالا آن یک انسان:
🔵 ۱) چه پادشاه باشد
🔵۲) چه پیامبر و امام معصوم باشد
⏪هرنوع روشی احترامی شایسته نیست آن روش احترامی را اسلام میپذیرد که در عین حالی که اوج ادب واحترام به آقایی ومولایی وسروری وامامی میگذارد عزت وشخصیت خود فرد راهم حفظ میکند.
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز
@daneshgahevelyat
#حدیث_انتخاباتی
#نهج_البلاغه
❣حضرت علی علیه السلام به مالک اشتر می فرماید:
💠ای مالک❗️
هرگز نباید نیکو کار و بدکار در پیشگاه تو یکسان باشند که همانا چنین حرکتی نیکوکاران را در نیکی کردن بی رغبت می نماید و تبهکاران را به بدکاری وا دارد، و هر کدام از آن ها را بنابر آن چه که خود انتخاب کرده اند برخورد نما.
📘 #نامه ۵۳
👈پاسخهای انتخاباتی توسط قرآن کریم:
۱- چرا رای بدهیم؟
- جواب: "ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم"
خدا سرنوشت قومی را تغییر نمیدهد مگر زمانی که خودشان تصمیم بگیرند که سرنوشتشان را تغییر دهند
۲- من وقتی نمیدانم به چه کسی رای بدهم باید چکار کنم؟
جواب: "فاسئلوا اهل الذکر ان کنتم لا تعلمون"
از اهلش بپرسید
۳- اگر پرسیدم و دیدم هر کسی از پیش خودش اخباری میدهد و تحلیلی میکند آن وقت چه کنم؟
جواب: نگاه کن به شخصی که خبر میدهد که آیا عادل است یا فاسق
قرآن میفرماید: "هرگاه فاسقی برای شما خبری آورد در مورد آن تحقیق کنید"
۴- اگر در جامعه موقع تبلیغات موجی ایجاد شد چه کنم؟
جواب: "و لا تتبعان سبیل الذین لا یعلمون"
راه کسانی را که علم ندارند پیروی نکن
۵- چگونه افراد را تشخیص دهیم؟
جواب: به دنبال کسانی که از چاپلوسی و تعریف و تمجید لذت میبرند نروید.
قرآن میفرماید : "یحبون ان یحمدوا بما لم یفعلوا"
دوست دارند به خاطر کارهایی که در حیطه وظایف آنها بوده و انجام ندادهاند مورد ستایش قرار گیرند
۶- به چه کسی رای بدهیم؟
جواب: به کسی رای بدهیم که از سرزنش هیچ ملامتگری نمیهراسد.
"ولا یخافون لومه لائم"
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز
@daneshgahevelyat
چهارشنبه های سیاسی 36.MP3
5.63M
✳️ سلسله برنامه
👈 با تحلیل #ریزش_های_انقلاب
💠بررسی افکار و مبانی و عملکرد #عطاالله_مهاجرانی
🎤 استاد عبادی از اساتید مهدویت و پژوهشگر تاریخ معاصر و انقلاب
👈 جهت بالاتر بردن تحلیل سیاسی و بصیرت مردم ، نشر این فایلها ضروری است 👉
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز
@daneshgahevelyat
🔴 کالبدشکافی چند اصطلاح انتخاباتی
🔻 برخی از واژه ها در ادبیات سیاسی مختص انتخابات است. این اصطلاحات محصول اتاق فکرهای احزاب و جریان های سیاسی است که در انتخابات ادوار مجلس و ریاست جمهوری متناسب با وضعیت خاص هر دوره، تولید و وارد ادبیات سیاسی ایران شده است. در این متن به بررسی چند اصطلاح مهم پرداخته می شود:
1⃣ #اصلح_مقبول: آرمانی ترین وضعیت برای یک کاندیدا است؛ یعنی هم از جهت ویژگی های لازم برای یک کاندیدا در بالاترین حد ممکن است (اصلح) و هم بین مردم مقبولیت دارد. وجود چنین کاندیداهایی، کار رای دهندگان را نیز بسیار آسان می کند.
2⃣ #اصلح_غیر_مقبول: زجرآورترین حالت برای یک کاندیدا است؛ یعنی کاندیدایی که بالاترین نمره از جهت ویژگی ها (تعهد، تخصص، تجربه، کارآمدی و امثالهم) دارد، اما بنا به دلایل مختلف بین رای دهندگان محبوبیت لازم برای پیروزی را ندارد.
3⃣ #صالح_مقبول: کاندیدایی است که به لحاظ مولفه های لازم، یک مرتبه پایین تر از اصلح است اما بنا به هر دلیلی بین رای دهندگان مقبولیت دارد. وضعیتی است که کاندیدای اصلح به دلیل عدم محبوبیت امکان پیروزی بر رقیب را ندارد، لذا احزاب و جریان های سیاسی برای جلوگیری از شکست قطعی و صددرصدی به سراغ کاندیدای صالح مقبول رفته و به نوعی دفع افسد به فاسد می کنند. اینها می گویند کاندیدای موردحمایت ما (صالح مقبول) اگرچه اصلح نیست اما به هر حال بهتر از کاندیدای رقیب است و مانع شکست ما می شود.
✅ برخی احزاب سیاسی "تکلیف مدار" (مثل جبهه پایداری) معتقدند ما باید به وظیفه شرعی خود عمل کنیم که همانا انتخاب بهترین کاندیدا (اصلح) است؛ خواه پیروز شود، خواه شکست بخورد. بر اساس این تفکر، عدول از کاندیدای اصلح به صالح مقبول، زیرپا گذاشتن اصول و ارزش های دینی و نقش آفرینی مطلق در بازی های سیاسی برای کسب قدرت است. اینها معتقدند که باید کاندیدای اصلح را بر اساس ملاک ها و شاخص ها پیدا کرده و به مردم معرفی نمود تا محبوبیت نیاز پیدا کند.
✅ در هر صورت، وجود و انتخاب کاندیدای اصلح مقبول یک وضعیت آرمانی است که اگر محقق شود ایران گلستان می شود. اما تجربه نشان داده که در کارزار انتخابات، ابزارهای "سرمایه" و "رسانه" نقش تعیین کننده در جهت دهی به رای مردم دارند. چه بسیار مشاهده و تجربه شده که با کمک "سرمایه" و با ابزار "رسانه"، کاندیدای "غیر اصلح" را "اصلح" کرده و برای او مقبولیت آفریده اند؛ امری که احزاب مقید به شرع و تکلیف مدار، به آن شیوه ها متوسل نمی شوند!
🖌 #عباس_سلیمان_زاده
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز
@daneshgahevelyat