دانشگاهمدافعانحریمولایت
📛 دشمنان ولایت؛ از زنازادگی قاتلان امام حسین (ع)
تا آمار بینالمللی #موج_حرام_زادگی کشورها در جهان امروز!!
🏴 حماسهی کربلا و قصهی عاشورا، ظرائف و عبرتهای بسیاری دارد که برخی از آنها هنوز کشف و بیان نشده است، این مجموعه نوشتار به دنبال پررنگکردن این #عبرت تاریخی است که یکی از نتایج عمدهی #نطفه_های_بی_کیفیت، زنازادگی و حرامزادگی، در جامعه و جوامع، درگیر شدن با جریان ولایت، قتل و خشونت، شردوستی، جنگ علیه خدا و ولایت انبیاء، ائمه (ع) و زعما است! و اگر میخواهیم به تمدن نوین اسلامی برسیم، بیشک حلالزادگی و بالابردن #کیفیت_نسل، مهمترین مؤلفهی آن است.
📌 توجه و #تأمل انسان به واژههایی چون «ابن» و «بنت» در گفتوگوهای ردوبدل شده بین فرماندهان و سپاهیان دو سوی جنگ در کربلا، نخست، حساسیت چشمگیری برای بیننده به وجود نمیآورد اما با نگرشی دوباره و پرگستره، حقایقی رخ مینماید؛ از جمله آنکه بهرهبرداری از عاشورای دیروز، برای درسآموزی و عبرتپذیری امروز، فردا و فرداها خواهد بود و مصداقی است از جملهی *کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا*...
#عبرت_های_عاشورا / قسمت اول
🏴 روز عاشورا به نیمه رسیده بود که امام حسین (ع) با اتمام حجّت و ارائهی شواهد بسیار در سخنان خود، سپاه سیهروی یزید را از قتل و خونریزی بر حذر میداشت. اما تأثیری در دلهای ناپاکان نداشت؛ از اینرو، با فریادی رعد آسا در برابر دلها و دیدههای دو سپاه فرمود:
🔰 «أَلا! وَ إِن الدعِی بْنَ الدعِی قَدْ رَکزَ بَینَ اثْنَتَینِ: بَینَ السلةِ وَالذلةِ، وَ هَیهاتَ مِنا الذلةُ، یأْبَی اللهُ لَنا ذلِک وَ رَسُولُهُ وَ الْمُؤْمِنُونَ؛
📍آگاه باشید که زنازادهی فرزند زنازاده، مرا بین دو چیز مخیّر نموده است: جنگ و شمشیر و یا ذلت و خواری. و ذلت و خواری از ما هرگز؛ زیرا خداوند و رسولش و مؤمنان، آن را برای ما نمیپذیرند!»
🔻 در پی این سخن، امام حسین (ع) حقیقتی ژرف و شگرف را برای تمامی انسانها بازگو کردند و فرمودند:
📌 «هَیهاتَ مِنا الذلةُ، یأْبَیاللهُ لَنا ذلِک وَ رَسُولُه وَ الْمُؤْمِنُونَ وَ حُجُورٌ طابَتْ وَ طَهُرَتْ وَ أُنُوفٌ حَمِیةٌ وَ نُفُوسٌ أَبِیةٌ؛
🔻 ذلت از ما بسیار دور است، و خدا و رسول و مؤمنان و دامنهای پاک و پاکیزه که ما را پروراندهاند و افراد با حمیت و نفوس با غیرت آنرا برای ما نمیپسندند.»
📜 منابع:
🔹لهوف، ص۹۷
🔸بحارالانوار، ج۴۵، ص۸۳
🔹احتجاج، ج۲، ص۳۰۰
🔸مقتل ابومخنف، ص۲۳۹
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🚩 #عبرت_های_عاشورا / قسمت دوم
🔹 «عبید الله بن الحر جعفی» از قبیله بنیسعد بود. وی از هواداران عثمان بود و پس از قتل عثمان، به معاویه پیوست و در جنگ صفین علیه امام علی(ع) جنگید و پس از شهادت امام علی(ع) به کوفه رفت. عبیدالله تا زمان قیام امام حسین(ع) در کوفه سکونت داشت و از بزرگان و اشراف کوفه بود و وقتی مقدمات قیام آن حضرت فراهم شد و حضرت به طرف کوفه حرکت نمود، عبیدالله عمداً از کوفه بیرون آمد تا با امام حسین(ع) روبهرو نشود. اما عبیدالله در منزلگاهی به نام «قصر بنی مقاتل» با اباعبدالله(ع) روبهرو شد.
🔸 امام حسین(ع) در ضمن سخنانی به او فرمود: «تو گناهان زیادی مرتکب شدهای، آیا میخواهی توبه کنی و از آن گناهان پاک گردی و در این قیام، همراه من شوی؟»
اما ابن حر جعفی به امام گفت: «به خدا سوگند، ای پسر دختر پیغمبر! اگر تو در کوفه تنها نبودی و یارانی داشتی که با دشمن بجنگند، من هم یاریت میکردم، ولی شیعیان تو را در کوفه دیدم که از ترس بنیامیه در خانههای خود خزیدهاند، تو را به خدا همراهی خود را از من مخواه، ولی هر قدر بتوانم با تو همراهی میکنم، و حاضرم این اسبم را که بینظیر است به شما هدیه دهم».
🔺 امام حسین(ع) نیز به او فرمود: «ما برای اسب و شمشیرت به سراغت نیامدیم، فقط به این خاطر آمدیم که از تو یاری بطلبیم. اگر نسبت به بذل جانت در راه ما بخل میورزی، نیازی به چیزی از اموال تو نداریم.» و سپس این آیه از سوره کهف را خواند: «و ما کنت متخذ المضلین عضدا»؛ ما گمراهان را به یاری خود نمیطلبیم.
🔺 امام(ع) پس از این گفتگوها به عبیدالله بن حرّ فرمود: «اگر قصد یاری ما را نداری، پس از خدا بترس و با آنان که با ما میجنگند، نباش! به خداسوگند! هر کس فریاد استغاثه ما را بشنود و به یاری ما نشتابد یقیناً آخرت او تباه خواهد شد.»
عبیدالله بن حر عرض کرد: نه، هرگز چنین نخواهد شد! انشاءالله، و من با دشمن شما همراهی نخواهم کرد.
❌ بعد از واقعه کربلا، ابن حر، به شدت پشیمان شد و به همین لحاظ به زیارت امام حسین(ع) رفت و بعد از مدتی در کنار مختار ثقفی، قیام کرد، اما بعد از زمان کوتاهی، از سپاه مختار نیز رویگردان شد و به لشکر مصعب در مقابل مختار پیوست و بعد از شهادت مختار، با مصعبیان نیز درگیر شد و نهایتاً در سال ۶۸ هجری، هفت سال بعد از واقعه کربلا، در آب غرق شد و دنیا و آخرت خود را تباه کرد!!
#نطفه_های_بی_کیفیت
#ظرفیت_حلال_زادگی
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
دانشگاهمدافعانحریمولایت
#عبرت_های_عاشورا / قسمت سوم
⭕️ دشمنان ولایت؛ از زنازادگی قاتلان امام حسین (ع) تا آمار بینالمللی #موج_حرام_زادگی کشورها در جهان امروز!!
👤 عبیدالله بن زیاد کیست؟
#نطفه_های_بی_کیفیت
👤 عبیدالله در زمان حادثه عاشورا فرماندهی کوفه بود که شهادت امام حسین -علیهالسلام- و یاران او به دستور وی انجام گرفت.
🔻 ابن زیاد را «ابن مرجانه» هم میگویند! زیرا نام مادر او کنیزی زناکار و مجوسی به نام «مرجانه» بود. پس از عاشورا که اسرای اهل بیت -علیهمالسلام- را در کوفه وارد دارالاماره کردند، حضرت زینب -علیهاالسلام- خطاب به ابن زیاد، او را «ابن مرجانه» خواند که این، اشاره به نسب ناپاک و زنازادگی او بود و رسواگر حاکم مغرور کوفه.
📍عبیدالله از سرداران مشهور اموی بود که در سال ۵۴ هجری از طرف معاویه به حکومت خراسان گمارده شد و در سال ۵۶ از آنجا عزل و به حکمرانی بصره منصوب شد. پس از مرگ معاویه و روی کار آمدن یزید و با حرکت مسلم بن عقیل به سمت کوفه، با حفظ سمت، والی کوفه نیز شد و اوضاع را تحت کنترل درآورد و مسلم بن عقیل را به شهادت رساند و پس از آن، فرمان قتل سید الشهدا -علیهالسلام- و یاران او و اسارت اهلبیت -علیهمالسلام- را به عمر بن سعد ـ که فرمانده سپاه کوفه در کربلا بود ـ داد.
🔻 عبیدالله، فرزند زیاد بن ابیه است؛ زیاد کسی بود که به خاطر ارتباط فراوان (گناه زنای) مردان با مادرش، کسی نتوانست نسب او را مشخص کند و نام پدر وی را ذکر کند!
📍از این رو، او را زیاد، پسر پدرش (زیاد بن ابیه) مینامیدند. معاویه میکوشید این حلقه مفقوده را مشخص کند و زیاد را از این ننگ دور سازد. بدین خاطر، او را زیاد بن ابیسفیان خطاب کرد. اما اقبال و استقبال از سوی عموم آشنایان با تاریخ خانوادگی زیاد، صورت نگرفت و باز هم او را زیاد بن ابیه مینامیدند.
📜 منابع:
🔹سفینة البحار، ج۱، ص۵۸۰
🔸معارف و معاریف، ج۴، ص۱۵۳۰
🔹دایرة المعارف بزرگ اسلامی، ج۳، ص۶۴۰
🔸فرهنگ عاشورا، ص۳۰۵
#لاتقربواالزنا
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
#همسرانه #زناشویی
رابطه جنسی زنان در پیشقدم نشدن
در زندگـــی زناشویی،یڪی از بدترین رفتارهایی ڪه یڪ زن نسبت به همسرش داره اینڪه نشون بده به رابطه جنسی نیاز و تمایل نداره و عقیده داشتہ باشہ ڪه فقط مرد باید پیشقدم بشہ و پیشقدم شدن در رابطہ را برای خودش ڪسر شأن میدونن.
این طــرز تفڪر یڪی از مخرب ترین رفتارها در روابط زناشوییه...
✴️ به شوهرتان نشان دهید که به رابطه جنسی نیاز دارید.
⭕️ یکی از بدترین رفتارهایی که یک زن نسبت به شوهرش دارد این است که نشون میده،
⚠️ به رابطه جنسی نیازی نداره و عقیده داره که فقط مرد باید پیشقدم بشه …!
🌿 اینجا دیگه مرد تامین کننده نیست، بلکه تامین شونده است و دیگه اون رضایت و آرامش و اعتبارش ازش گرفته میشه.
🔺 یکی از دلایل عمده ی گرایش آقایون متاهل به سمت زنان دیگه اینه که؛
🔷 آقا می خواد خانومشو تامین کنه، خانوم هم پسش میزنه. مثلاً تو رابطه ی جنسی، تو مسائل مالی، تو مسائل عاطفی و …
🔶 بعد یه خانوم دیگه پیدا میشه و بهش اون حس تامین کنندگی را میده …
❣️ پس خانوم های عزیز شما هم گاهی برای رابطه جنسی با همسرتون پیشقدم بشید و رابطه جنسی را کلید بزنید.
💑 رابطه جنسی یه رابطه و لذت دو طرفه است.
#دنیای_متفاوت_یکدیگر_را_درک_کنید
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💥 شرط همراهی با امام، یک جمله است: «باذِلاً فینا مُهجَتَه، مُوَطَّناً عَلی لِقاءِ الله نفسَه».
💥 «باذِلاً فینا مُهجَتَه مُوَطَّناً عَلی لِقاءِ الله نفسَه» مقدمۀ سیر الی الله است. اگر انسان اینطور نباشد، طالب خدا نیست.
«اگر نتوانیم در فضای محرّم، از #تعلقات و تعینات دست برداریم، قاعدتاً بعید است روز عاشوراء، لااقل در #نیت، بتوانیم در صف اصحاب سیدالشهداء، جان خودمان را تقدیم کنیم.
در «زیارت جامعة ائمة المؤمنین»، یک جملهای آمده که اگر ما در صفین، جمل، نهروان یا کربلاء نبودیم، #بالنیات_و_القلوب در کنار شما هستیم. این حضورِ با نیت و قلب، وقتی است که انسان به امام حسین –علیهالسلام- که میرسد، دیگر همه چیز را فراموش میکند.
کسی که در کنار ایشان به یاد گذشته و آیندهها و در گرو آرزوهای طولانی است، نمیتواند مهاجر الی الله باشد و با حضرت سیر کند. به همین جهت است که از مکه که آمدند در خطبهشان فرمودند: «مَنْ کانَ فِینَا بَاذِلًا مُهْجَتَهُ وَ مُوَطِّناً عَلَى لِقَائِنَا نَفْسَهُ فَلْیرْحَل مَعَنا»؛ کسی که حاضر است خون دلش را در راه ما بدهد و آماده #لقاءالله است، با ما همراه شود. چون بین ما و لقاءالله فاصلهای نیست.
درست است که «انَّ الرّاحِل الیک قریبُ المسافة»، ولی کوچ کردن به سمت خدا این مقدمات را میخواهد و مقدّمهاش همین «باذِلاً فینا مُهجَتَه مُوَطَّناً عَلی لِقاءِ الله نفسَه» است وگرنه آدم، طالب نیست».
#استاد_میرباقری
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🎙#استاد_شهید_مرتضی_مطهری
#پاسخ_به_یک_شبهه
❓❓چرا در دنیای #مسیحیت شهادت حضرت مسیح را جشن می گیرند ولی در #اسلام برای شهادت امام حسین (ع) عزاداری میکنیم؟؟
🔅از نظر اسلام ، شهادت حسین بی علی از دیدگاه #فردی یک موفقیت بود .
لازم نیست مسیحی ها بگویند ؛ در هزار و سیصد و پنجاه سال پیش ، خود پیشوایان اسلام گفته اند.
🌀اما اسلام یک طرف دیگر هم دارد قضایا را همیشه از جنبه شخصی مطالعه نمیکند ، از جنبه #اجتماعی هم مطالعه می کند.
🌀حادثه ی عاشورا از جنبه ی اجتماعی و نسبت به کسانی که مرتکب آن شدند ، مظهر یک انحطاط در #جامعه_ی_اسلامی بود. لذا دائما باید یادآوری بشود که دیگر چنین کاری را مرتکب نشوند .
✳️ثالثا این موضوع برای ثیقل دادن #احساسات اسلامی و انسانی است ، اما به شرط اینکه ما این را درست درک بکنیم .
ما باید در اوضاع مذهبی خودمان رفرم ایجاد کنیم ؛البته نه در مذهب ، بلکه در کار خودمان.
📚نهضت حسینی ، ص 10
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد