✅✅ نظر جالب بزرگان #غیر_مسلمان درباره #حضرت_محمد(ص) :
#جرج_برنارد_شاو، نویسنده معروف ایرلندی درباره پیامبر اکرم (ص) میگوید: او را باید #منجی بشریت خواند. من اعتقاد دارم که اگر مردی مثل او حاکمی در عصر جدید میشد، برای حل مشکلاتش از #صلح و دوستی استفاده میکرد. او #عالیترین مردی بود که روی زمین پا گذاشته است.
وی درباره #تحول فکری که حضرت در عمر 23 ساله رسالتش ایجاد کرد میگوید: او به دین دعوت کرد. یک تمدن را پایه گذاری کرد. ملتی را بنا نهاد. #اخلاق را نهادینه کرد.نام او «محمد» است.
🍂 #برنادو در ادامه می گوید : وی مردم را از جنگ و نزاعهای #قبیلهای رهانید و به #اتحاد و #همبستگی_ملی رسانید. او در این مدت، مردم را از #هرزگی و مستی به اعتدال و پرهیزکاری، از بی قانونی به زندگی نظاممند، و از تباهی به بالاترین معیارهای تعالی اخلاقی هدایت کرد. تاریخ بشری چنین دگرگونی کامل را از جانب یک شخص یا در مکان دیگر قبل از پیامبر اسلام (ص) یا پس از او نشناخته است.
#ماهاتما_گاندی رهبر فقید هند در کتاب «هند جدید» در مورد شخصیت محمد (ص) میگوید:
«جالب است بدانید که بهترین کسی که امروزه بدون هیچ چون و چرایی، در قلب میلیونها انسان جا گرفته، «محمد» است.
وی در ادامه میگوید: از اینجا من #متقاعد شدهام که این شمشیر نبود که در آن روزها مردم زیادی را تسلیم اسلام کرد.
#گاندی در مورد #شخصیت پیامبر (ص) می گوید : «محمد» سخت #ساده_زیست بود. به شدت #امانتدار ،از خودگذشتگی شدید نسبت به دوستان و پیروان، #جسارت، #بیباکی و #توکل_مطلق به خدا در رسالت شخصی، از ویژگیهای محمد (ص) بود.
ادامه دارد...👇
✅✅ نظر جالب بزرگان #غیر_مسلمان درباره حضرت #محمد(ص) :
🌺 #لامارتین: چه کسی ادعای مقایسه بزرشگ مردان تاریخ کنونی را با «محمد (ص) » دارد؟
🍂 لامارتین #مورخ مشهور درباره شخصیت فرا زمینی حضرت میگوید: اگر بزرگی هدف، کم بودن ابزار و رسیدن به نتایج شگفتانگیز، سه محور سنجش هوش بشری باشد، چه کسی ادعای مقایسه بزرگ مردان تاریخ کنونی را با «محمد» دارد؟ نامآورترین مردمان فقط ارتش، قوانین و فرمانرواییها را ایجاد کردهاند.
🍂 وی درباره #ایمان راسخ پیامبر (ص) میگوید: او پرستشگاهها، خدایان، ادیان، عقاید، اندیشهها و نفوس را متحول کرد. صبر او در پیروزی، بلند همتی او که تماماً در جهت یک #عقیده بود، نه نوعی تلاش برای فرمانروایی، نمازهای بینهایت او، زمزمههای سرّی او با خدا، مرگ او پیروزی او بعد از مرگ، نشانه ایمانی راسخ است.
🍂 لامارتین شخصیت برجسته خاتم الانبیا را اینگونه تشریح میکند: محمد (ص) یک معلم مذهبی، یک #مصلح اجتماعی، یک رهبر اخلاقی معنوی، تجسم بزرگ اجرایی کردن امور، دوستی با وفا، همنشینی زیبا، شوهری علاقهمند و پدری با محبت بود. همه را با هم داشت. مرد دیگری در تاریخ نیست که در هر کدام از این جنبههای مختلف زندگی، بر او برتری یابد یا با او برابری کند.
🌺 خانم #کارن_آرمسترانگ، از #صاحبنظران غیر مسلمان وین است. پس از یازده سپتامبر 2002 م. در مورد زندگی پیامبر اسلام، کتابی نوشت که در ردیف پرفروشترین کتابهای سال آمریکا و اروپا قرار گرفت. انگیزه اصلی او در نوشتن کتاب مذکور، #دفاع از اسلام و روشن کردن ذهن مسیحیان غربی به پیامبر اسلام بود.
🍂 وی در مقدمه کتابش چنین نوشته است: بیشتر همّ پیامبر صرف جلوگیری از برخوردهای وحشیانه گردید؛ زیرا لغت اسلام که به معنای #تسلیم بودن در برابر خداوند است، از ریشه «سلام» به معنای «صلح» گرفته شده است.
🍂 وی در ادامه میگوید: او به جای خونریزی و #قتل عام، در فکر مذاکره و صلح بود. آگاهی از داستان واقعی زندگی حضرت محمد (ص) در این مقطع خطرناک تاریخ بشری، لازم است و نباید اجازه داد که متعصبین خیره سر با تحریف زندگی پیامبر به نفع خود از آن استفاده کنند. انسان غربی معاصر از داستان زندگی آن حضرت، مسائل بسیار مهمتری را برای #هدایت خود در این دنیای متغیر باید بیاموزد.
#لئو_تولستوی نویسنده و #فعال سیاسی و اجتماعی روس: شکی نیست که محمد از مردان بزرگ و مصلحانی است که به حقیقت خدمت بزرگی به بشر کرده است.
#ویل_دورانت #فیلسوف، تاریخنگار و نویسندۀ آمریکایی: محمد (ص)، پیغمبری بزرگ و موحدی کامل بود که مانند نداشت و برای اصلاح بشر مبعوث شد.
#کارل_ماکس متفکر انقلابی، فیلسوف، #جامعهشناس، تاریخدان، اقتصاددان آلمانی: حقیقت انکار ناپذیر این است که محمد (ص) مبعوث شد تا رسالتی را که خلاصه رسالات سابق و مافوق آنها بود، برای عالم بیاورد.
#الکساندر_دوما #نویسنده شهیر فرانسوی: محمد، معجزه شرق بود؛ زیرا دینش دارای آموزههای بزرگی بود. اخلاقی برجسته،رفتاری پسندیده داشت.
#آلفرد_گیوم از #مترجمین قرآن به زبان انگلیسی : محمد، یکی از عظیمترین شخصیتهای تاریخیست که در ایمان به وجود خدای یگانه غرق شده است.
#ما_اَرسَلناکَ_الا_رحمه_للعالمین
💎 اسماعيل جعفى گويد: من در مسجد الحرام نشسته بودم، امام باقر عليه السلام نيز در گوشه اى از مسجد شرف حضور داشت، حضرت سر مباركش را بالا گرفت و يك بار به آسمان و بار ديگر به كعبه نگريست، آنگاه اين آيه شريفه را تلاوت فرمود:
«سُبْحانَ الَّذي أَسْرى بِعَبْدِهِ لَيْلاً مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصى» [۱] .
«پاك و منزّه است خدايى كه بنده خود (حضرت محمّد صلى الله عليه وآله وسلم) را در يك شب از مسجدالحرام به مسجد الأقصى برد».
حضرت آن را سه مرتبه تكرار نموده، آنگاه رو به من كرد و فرمود:
اى عراقى! مردم عراق در مورد اين آيه شريفه چه نظرى دارند؟
عرض كردم: آنها مى گويند: پيامبر صلى الله عليه وآله وسلم شبانه از مسجدالحرام به طرف بيت المقدّس سير كرد.
🔹حضرت فرمود: چنين نيست كه آنها مى گويند، وليكن از «اين» به «آن» سير كرد - و با دست مباركش به سوى آسمان اشاره كردند- و فرمود: ما بين آن دو حرم است.
🔸امام باقر عليه السلام در ادامه سخن زيباى خودشان فرمود:
هنگامى كه در اين سير رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم به سدرة المنتهى رسيد جبرئيل به جاى خود ماند.
رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم فرمود: اى جبرئيل! آيا در همچو موضعى مرا تنها مى گذارى؟
جبرئيل گفت: تقدّم أمامك، فواللَّه لقد بلغت مبلغاً لم يبلغه خلق من خلق اللَّه قبلك.
شما به پيش رويد، به خدا سوگند! همانا شما به مكان و مقامى رسيده اى كه هيچ آفريده اى از آفريدگان خدا پيش از شما به آن مقام نرسيده است.
🔹رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم فرمود: در اين هنگام من با ديده دل، نور پروردگارم را ديدم و ميان من و حضرت حق «سبحه» ؛ منزّه بودن او از مكان و رؤيت، حائل و مانع شد.
راوى گويد: عرض كردم: فدايت گردم، سبحه يعنى چه؟
🔸امام باقر عليه السلام با صورت مباركش به طرف زمين و با دست مباركش به سوى آسمان اشاره كرده و مى فرمود:
جلال ربّي، جلال ربّي، جلال ربّي.
شكوه و جلال پروردگارم ؛ شكوه و جلال پروردگارم ؛ شكوه و جلال پروردگارم.
آنگاه حضرتش سخن خود را چنين ادامه داد: حضرت حق به پيامبرش فرمود:
يا محمّد!
رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم مى فرمايد: عرض كردم: لبيّك اى پروردگار من!
فرمود: فرشتگان در ملأ اعلى در مورد چه چيزى مجادله و مرافعه مى كردند؟
عرض كردم: پاك و منزّه است پروردگار! من جز آنچه به من آموختى نمى دانم.
🔹رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم مى فرمايد: خداى متعال دست قدرت خويش را ميان سينه من قرار داد و من خنكى و سردى آن را ميان دو كتف خود احساس كردم.
حضرت مى فرمايد: در اين حال، هيچ موضوع از گذشته و مربوط به آينده از من پرسيده نشد جز آنكه همه اينها را دانستم.
خطاب آمد: اى محمّد! فرشتگان در ملأ اعلى در مورد چه چيزى مجادله و مرافعه مى كردند؟
عرض كردم: در مورد درجات، كفّارات و حسنات.
فرمود: اى محمّد! پيامبرى تو پايان پذيرفته، خوراك تو (از دنيا) تمام گشته، وصىّ و جانشين تو كيست؟
🔸عرض كردم: پروردگارا! من آفريده هاى تو را امتحان نمودم و در ميان آنها كسى مطيع تر از #على عليه السلام پيدا نكردم.
فرمود: اى محمّد! براى من نيز او چنين است.
عرض كردم: پروردگار! من آفريده هاى تو را آزمودم و در ميان آنها كسى كه محبّت او نسبت به من شديدتر از علىّ بن ابى طالب عليهما السلام باشد نيافتم.
🔹فرمود: و لي يا محمّد، فبشّره بأنّه راية الهدى، وإمام أوليائي، ونور لمن أطاعني، والكلمة الباقية الّتي ألزمتها المتّقين، من أحبّه فقد أحبّني، ومن أبغضه فقد أبغضني، مع ما أنّي أخصّه بما لم أخصّ به أحداً.
اى محمّد! او براى من نيز چنين است، پس به او مژده بده كه او پرچم هدايت و امام اولياى من است، او نورى است براى كسانى كه از من اطاعت مى كنند، او كلمه باقى مانده اى است كه پرهيزكاران آن را بر خود لازم مى دانند، كسى كه او را دوست بدارد مرا دوست داشته، و كسى كه او را دشمن بدارد مرا دشمن داشته، با اين حال ويژگى خاصّى بر او قائلم كه كسى را به آن مخصوص ننموده ام.
عرض كردم: پروردگار من! (منظور) برادرم، همراهم، وزير و وارثم است؟
فرمود: اين امرى است كه در گذشته، مشيّت من به آن تعلّق گرفته، او مبتلا مى شود و مردم به او مبتلا مى شوند با اين حال من به او چهار چيز بخشيده ام، بخشيده ام، بخشيده ام، بخشيده ام.
رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم اين بفرمود و دست مبارك خود را بست و آن را باز نكرد.
📖تفسير قمى،ج ۲،ص۲۴۳
📖بحار الأنوار،ج ۱۸،ص۳۷۲، ح ۷۹
📖تفسير برهان،ج۴،ص۶۳، ح ۴
📖نوادر المعجزات،ص۶۶ ،ح ۳۱
#هدایتها #۲۲۹ #هود
🌴با خروج از بندگی خداوند، خودمان را محروم کرده ایم از رحمت و پشتیبانی پروردگارمان، وبعد خدا، پشتیبانی تمام خلایق هم، چیزی جز خسارت نصیبمان نخواهد کرد👈«فَمَن يَنصُرُنِى مِنَ اللَّهِ إِنْ عَصَيْتُهُ فَمَا تَزِيدُونَنِى غَيْرَ تَخْسِيرٍ»👉خدا را ازدست ندهیم⛔
🌴هرگونه آزار و اذیت اولیاء الهی یا بی حرمتی به مقدسات، سرانجامش عذاب حتمی و فوری است⚠👈«لَا تَمَسُّوهَا بِسُوءٍ فَيَأْخُذَكُمْ عَذَابٌ قَرِيبٌ»👉حضرت زهرا(سلام الله علیها)، آیه و حجّت خداست درامّت آخرالزمانی، ولی آزار و نقض حریمش، امّت را به چنان عذابی گرفتار کرد که بعداز آن روز تلخ، هیچگاه، روی آرامش را به خود ندیده اند!🚨قوم صالح، فقط یک نفرشان، آیه و اعجاز خدا را مورد آزار و اذیت قرار داد، ولی خداوند این جنایت را، به سزای سکوت و بی تفاوتی سایرین، در پرونده عمل همه شان ثبت نمود📝👉یقینا جنایات سقیفه و کوچه و....، در پرونده تمام امت، که ساکت و بی تفاوت بودند، نوشته میشود، چنانکه عذابش نیز فراگیر بود⚠در مقابل منکر و ظلم بی تفاوت نباشیم⛔
#رسانه_قرآن_وعترت_باشید
تفکیک جنسیتی پیادهروها در خیابانهای فرانسه
پیادهروهای برخی از خیابانهای پر از آزار جنسی فرانسه به طور پیشنهادی با نصب تابلو تفکیک جنسیتی شده است تا زنان با امنیت بیشتری در خیابانها حضور پیدا کنند.
منتقدان نظام اسلامی آگاه باشند که حاصل نظام لیبرال غرب چنین است.
#دیوار_میکشیدن_وقتی_دیوار_کشیدن_مد_نبود
🌸🌺
مردی از امير المؤمنين علی(علیه السلام) درخواست كرد که؛ اخلاق پيغمبر اكرم(صلی الله علیه وآله) را برايش بشمارد!
حضرت(علیه السلام) فرمود:
تو نعمتهاي دنيا را بشمار تا من نيز اخلاق آن حضرت را برايت بشمارم!
آن مرد عرض كرد:
چگونه ممكن است نعمتهای دنيا را احصاء كرد و به شمارش آورد، با اين كه خداوند در قرآن مي فرمايد:
《وَ اِنْ تَعُدُّوا نِعْمَةَ اللهِ لا تَحْصُوها》
🔸اگر نعمت های خداوند را بشماريد نمی توانيد آن را به پايان برسانيد.(۱)
اميرالمؤمنين(صلوات الله علیه) فرمود :
خداوند تمام نعم دنيا را قليل و كم می داند، در اين آيه كه مي فرمايد :
《قُلْ مَتاعُ الدُّنْيا قَلِيلٌ》
🔸بگو متاع دنيا اندك است!(۲)
در حالی که خداوند متعال اخلاق پيغمبر اكرم(ص) را در اين آيه عظيم شمرده و چنانچه مي فرمايد:
《اَنَّكَ لَعَلي خُلُقٍ عَظيمٌ》
🔸تو را خوئی بسيار بزرگ است.(۳)
اينك تو چيزی كه قليل است نمی تواني بشماري، من چگونه چيزي كه عظيم و بزرگ است شمارش كنم!
ولی همين قدر بدان، تمام پيامبران مظهر يكي از اخلاق پسنديده بودند، چون نوبت به آن حضرت(صلی الله علیه وآله) رسيد تمام اخلاق پسنديده را جمع كرد.
از اينرو فرمود:
《اِنِّي بُعِثْتُ لِأتَمّمَ مَكارِمَ الْاَخلاقِ》
🔸من برانگيخته شدم تا اخلاق نيكو را تمام
كنم.(۴)
📚منابع:
۱)سوره نحل، آیه ۱۸
۲)سوره نساء، آیه ۷۷
۳)سوره قلم، آیه ۴
۴)السُنن الکبری بیهقی، ج۱۰، ص۳۲۳
💠" ان الارض یورثها من یشاء من عباده والعتقبه للمتقین "
" زمین از آن خداست ، به هر کس از بندگانش بخواهد آنرا ارص می گذترد ،و عاقبت از آن پرهیزکاران است " (سوره اعراف : ۷۸)
امام باقر (ع) فرمودند : در کتاب حضرت علی (ع) یافتیم که ایشان در تفسیر این آیه فرموده اند : من و فرزندانم کسانی هستیم که خداوند زمین را برای ما ارث نهاده است . : متقین " : ( پرهیزکاران ) ما هستیم و همه زمین از آن ماست. 📗اصول کافی ج ۲ ص ۲۶۶، ح ۱
" ون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره ولو کره الکافرون "
می خواهند نور خدا را با ف دهانشان خاموش سازند و خداوند تمام کننده نور خود است هر چند کافران را ناخوش آید . ( سوره صف ۸)
9- هو الذی ارسل رسوله بالهدی و دین الحق لیظهره علی الدین کله ولو کره المشرکون "
اوست خدایی که پیامبرش را با هدایت و دین حق فرستاد ، تا آن را بر همه ادیان آشکار سازد هر چند که مشرکان این امر را اکره دارند " ( سوره صف ۹)
محمد بن فضیل گوید : از حضرت موسی بن جعفر (ع) از معنای ..." والله متم نوره " سؤال کردم ، حضرت فرمودند :
خداوند تمام کننده امر امامت است . بدلیل فرموده خداوند عزوجل که می فرماید :
" الذین آمنوا بالله و رسوله و النور الذی انزلنا"
" آنانکه به خداوند و رسول او و نوریکه نازل ساختیم ایمان آوردند ( تغابن ۸)
پس " نور " همان امام است .
عرضه داشتم : " هو الذی ارسل رسوله بالهدی و دین الحق " (صف۹)
فرمودند : (یعنی) اوست خدایی که رسول خویش را به ولایت وصیش امر فرمود و " ولایت " همان دین حق است .
عرض کردم " لیظهره علی الدین کله "
فرمودند : (یعنی) آن را بر تمامی ادیان هنگام قیام حضرت قائم عج غالب سازد . خداوند می فرمایند : " والله متم نوره "
(یعنی ) ولایت قائم(ع) را به مرحله تمام می رساند ... 📗 ترجمه المحجه ص ۲۸۱ از اصول کافی ج ۲ ص ۴۳۲
💠مضطر حقیقی قائم آل محمد(ع) است "
امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء و یجعلکم خلقاء الارض ... "
آیا آن کیست که دعای مضطر را به اجابت می رساند و رنج و غم را برطرف می سازد و شما را جانشینان زمین قرار دهد " ( سوره نمل ، ۶۲)
امام باقر (ع) فرمودند :
سپس به سوی مقام ابراهیم می رود (قائم عج ) و در آنجا دو رکعت نماز می گذارد و حق خود را ازخداوند می طلبد .
سپس امام باقر (ع) فرمودند :
و اوست بخدا سوگند آن " مضطری " که خداوند درباره اش می فرماید : امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء و یجعلکم خلفاء الارض
و این آیه درباره او نازل گشت. 📗ترجمه المحجه ص ۲۹۲، از الغیبه
باز هم تَکرار میکنم ،
👈 از اون حسن روحانی که مواضع انقلابی میگیره خیلی بیشتر بترسید تا اون حسن روحانی که دم از مذاکره با آمریکا میزنه...
💢پوسیدگی انقلاب
انقلاب اسلامی برای #استمرار و دوری از #پوسیدگی به سه عنصر اساسی نیاز دارد که باید باز تولید شوند:
۱- بنیان اندیشهای و فکری (شهید مطهری)
۲- مدیریت و کار تشکیلاتی ( شهید بهشتی)
۳- خلاقیت و زبان هنری (شهید آوینی)
#تقوا و رعایت #اخلاق_اسلامی در هر سه مستتر و پیش فرض است.
اما بدون بازتولید این سه عنصر، انقلاب اسلامی دچار بحران تکرار و عقب ماندگی از نیازهای جامعه میشود، براستی حوزه و #دانشگاه توان این بازتولید را دارند؟
#بانکداری ربوی، اقتصاد ناسالم، بحرانهای جنسی و جنسیتی... مطهریها، بهشتیها و آوینیهای جدید میطلبد!
http://eitaa.com/joinchat/385548302Ca1d19c22ab
#اهل_بیت_خلفاء_راشدین
🤔#پرسش
❔کتاب معراج السعاده کتابی است که همه طلبه ها در بدو ورود به حوزه آن را می خوانند ، اما متاسفانه مولف آن مانند اهل سنت اعتقاد به خلفا #راشدین دارد و در چندین جا آن را مطرح می کند ❗️پاسخ شما چیست ❕❕
💠#پاسخ💠
👌علامه ملا احمد نراقی مولف کتاب معراج السعاده از مفاخر علمی و دانشمندان بزرگ #شیعی بوده است که در مورد او گفته شده است ؛
« او عالمی بزرگ و فقیه با تقوا و مصنفی جلیل بوده است که جامع همه کمالات و متبحر در علوم تلقی می شده است ...»
📚فهرس التراث ج2 ص126
❕ایشان در مورد تعبیر خلفاء راشدین می نویسد ؛
« ( امام جماعت باید توجه کند ) که در جای رسول خدا و #خلفای_راشدین او می ایستد و نیابت ایشان را می کند »
📚معراج السعاده ص865
👌منظور ایشان از خلفای راشدین ، امامان اهل بیت علیهم السلام است که به حق خلفای هدایت کننده و هدایت شده پس از #پیامبر بودند .
❕همان هایی که طبق نقل علمای اهل سنت پیامبر گرامی در مورد آنان فرمود ؛
« بر شما باد به پیروی کردن از سنت من و سنت #خلفاء_راشدین که هدایت کننده و هدایت شده هستند .»
📚سنن ترمذی ج4 ص469
📚سنن ابی داود ج4 ص1974
📚سنن ابن ماجه ج1 ص71
👌اگر چه اهل سنت می خواهند خلفاء راشدین در روایت را به خلفای سه گانه خودشان تطبیق دهند ، اما پیامبر گرامی جلوی این تفسیر به رای آنان را گرفته است و خلفاء راشدین را با تعابیر مختلفی معرفی کرده است و به امت فهمانده است که آنان همان #امامان اهل بیت هستند .
👌در حدیث ثقلین آنها را چنین معرفی می کند ؛
❕«من دو چیز برای شما باقی می گذارم که تا زمانی که به آن دو تمسک کنید هرگز گمراه نمی شوید کتاب خدا و #عترتم اهل بیتم»
📚سنن ترمذی ج5 ص329
📚مسند احمد ج5 ص182
📚مستدرک حاکم ج3 ص148
👌و در حدیث #سفینه چنین معرفی می کند ؛
«مثل اهل بیتم در میان شما همانند کشتی نوح است در میان قوم نوح که هر کس بر آن سوار شود نجات یافته و هر کس از آن تخلف کند هلاک می شود»
📚مستدرک حاکم ج2 ص343
📚مجمع الزوائد ج9 ص168
📚کنزالعمال ج6 ص216
👌و در حدیث #امان چنین معرفی می کند ؛
❕«ستارگان وسیله ایمنی برای اهل زمین از غرق شدن هستند و اهل بیت من وسیله ایمنی برای امت من از اختلاف هستند»
📚مستدرک حاکم ج3 ص149
📚الجامع الصغیر ج2 ص189
📚کنزالعمال ج6 ص116
❕آنگاه به صورت #کلی می فرماید ؛
« این امر منقضی نمی شود تا آنکه #دوازده خلیفه در میان آن بگذرند ، همه آنان از قریش هستند »
📚صحیح مسلم ، ج6 ص3
👌و می فرماید ؛
« برای این امت دوازده قیم و #خلیفه است که خواری مردم به آنها ضرر نمی زند »
📚المعجم الکبیر ج2 ص196
❕بنابراین روشن می شود که منظور از خلفاء راشدین ، همان اهل بیت پیامبر گرامی هستند که تعداد آنها دوازده نفر است و بقای آنها سبب بقای اسلام می باشد .
#هدایتها #۲۳۲ #هود
🌴خداوند نه تنها به توّابین مهربان است، بلکه در حد عشق، دوستشان دارد👈«إِنَّ رَبِّى رَحِيمٌ وَدُودٌ»👉پس باخیال راحت، برای گناهان و اشتباهات مان درخواست بخشش کنیم و برگردیم به آغوش رحمتش👈«اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُواْ إِلَيْهِ»
🌴به هیچ وجه نباید مناسبات سیاسی و اجتماعی، مقدّم بر رضایت و لبخند خداوند باشد👈«أَرَهْطِى أَعَزُّ عَلَيْكُمْ مِّنَ اللَّهِ»👉حق رافدای جناح بندی و بازیهای سیاسی نکنیم⛔
🌴شک نکنیم خداوند همیشه به اعمال و احوالمان احاطه کامل دارد👈«إِنَّ رَبِّى بِمَا تَعْمَلُونَ مُحِيطٌ»
🌴اگر در مقابل نصیحت مان،هیچ کس به راه نیامد و تنها ماندیم در خیرات، خودمان پایدار بمانیم بر صراط حق👈«اعْمَلُواْ عَلَى مَكَانَتِكُمْ إِنِّى عاَمِل»
#رسانه_قرآن_وعترت_باشید
#الفبای_مهدویت
📌ﺟﻌﻔﺮ ﮐﺬﺍﺏ ⇦①⇩
«ﺟﻌﻔﺮ» ﺍﺯ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻥ #ﺣﻀﺮﺕ_ﻫﺎﺩﯼ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﺑﻪ «ﺍﺑﻮ ﺍﻟﮑﺮﺍﻳﻦ» ﺍﺯ #ﻣﺪﻋﻴﺎﻥ_ﺍﻣﺎﻣﺖ ﺑﻮﺩ.
ﻭﯼ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺷﻬﺎﺩﺕ ﺑﺮﺍﺩﺭﺵ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻦ ﻋﺴﮑﺮﯼ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ، ﺩﻋﻮﯼ ﺍﻣﺎﻣﺖ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺭﻭ ﺑﻪ #ﮐﺬّﺍﺏ (ﺩﺭﻭﻏﮕﻮ) ﺷﻬﺮﺕ ﻳﺎﻓﺖ.
ﺍﻳﻦ ﺷﻬﺮﺕ ﻭ ﺍﺩﻋﺎﯼ ﺍﻭ، ﻗﺒﻠﺎً ﺩﺭ ﮐﻠﻤﺎﺕ #ﻣﻌﺼﻮﻣﻴﻦ ﻋﻠﻴﻬﻢ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﻭ #ﭘﻴﺸﮕﻮﻳﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ.
ﺍﻣﺎﻡ ﺳﺠﺎﺩ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﺑﻪ ﻧﻘﻞ ﺍﺯ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺻﻠﯽ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ:
«ﺁﻧﮕﺎﻩ ﮐﻪ ﻓﺮﺯﻧﺪﻡ ﺟﻌﻔﺮ ﺑﻦ ﻣﺤﻤﺪ ﺑﻦ ﻋﻠﯽ ﺑﻦ ﺣﺴﻴﻦ ﺑﻦ ﻋﻠﯽ ﺑﻦ ﺍﺑﯽ ﻃﺎﻟﺐ ﻣﺘﻮﻟﺪ ﺷﺪ، ﻧﺎﻣﺶ ﺭﺍ ﺻﺎﺩﻕ ﺑﮕﺬﺍﺭﻳﺪ ﮐﻪ ﭘﻨﺠﻤﻴﻦ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺍﺯ ﺳﻠﺎﻟﻪ ﺍﻭ، ﻧﺎﻣﺶ ﺟﻌﻔﺮ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺗﺠﺮّﯼ ﺑﺮ ﺧﺪﺍﯼ ﺗﻌﺎﻟﯽ ﻭ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﺴﺘﻦ ﺑﺮ ﺍﻭ، ﺍﺩﻋﺎﯼ ﺍﻣﺎﻣﺖ ﻣﯽکند.
ﺍﻭ ﻧﺰﺩ ﺧﺪﺍ #ﺟﻌﻔﺮ ﮐﺬّﺍﺏ ﻭ ﻣﻔﺘﺮﯼ ﺑﺮ ﺧﺪﺍﯼ ﺗﻌﺎﻟﯽ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻣﺪﻋﯽ ﻣﻘﺎﻣﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻫﻞ ﺁﻥ ﻧﻴﺴﺖ. ﻭﯼ #ﻣﺨﺎﻟﻒ ﭘﺪﺭ ﺧﻮﻳﺶ ﻭ #ﺣﺴﻮﺩ ﺑﺮ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﺧﻮﺩ ﻭ ﮐﺴﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺭ ﻫﻨﮕﺎﻡ #ﻏﻴﺒﺖ ﻭﻟﯽّ ﺧﺪﺍ ﺍﻭ ﺭﺍ #ﺑﺮﻣﻠﺎ ﺳﺎﺯﺩ.»
ﺍﻣﺎﻡ ﺳﺠﺎﺩ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻧﻘﻞ ﻓﺮﻣﺎﻳﺶ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺍﮐﺮﻡ ﺻﻠﯽ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﮔﺮﻳﺴﺘﻪ ﻭ ﻓﺮﻣﻮﺩ:
«ﮔﻮﻳﺎ ﺟﻌﻔﺮ ﮐﺬّﺍﺏ ﺭﺍ ﻣﯽﺑﻴﻨﻢ ﮐﻪ #ﻃﺎﻏﯽ_ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﻭﺍﺩﺍﺭ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﺗﺎ ﺩﺭ ﺍﻣﺮ ﻭﻟﯽ ﺍﻟﻠّﻪ ﻭ ﻏﺎﻳﺐ ﺩﺭ ﺣﻔﻆ ﺍﻟﻬﯽ ﻭ ﻣﻮﮐﻞ ﺑﺮ ﺣﺮﻡ ﭘﺪﺭﺵ، ﺗﻔﺘﻴﺶ ﮐﻨﺪ؛ ﺑﻪ ﺟﻬﺖ ﺟﻬﻠﯽ ﮐﻪ ﺑﺮ ﻭﻟﺎﺩﺕ ﺍﻭ ﻭ ﺣﺮﺻﯽ ﮐﻪ ﺑﺮ #ﻗﺘﻞ ﺍﻭ ﺩﺍﺭﺩ - ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺩﺳﺘﺮﺳﯽ ﻳﺎﺑﺪ - ﻭ ﻃﻤﻌﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﻴﺮﺍﺙ ﺍﻭ ﺩﺍﺭﺩ ﺗﺎ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﺣﻖ #ﻏﺼﺐ ﮐﻨﺪ.» (ﮐﻤﺎﻝ ﺍﻟﺪﻳﻦ ﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻟﻨﻌﻤﺔ، ﺝ 1، ﺑﺎﺏ 31، ﺡ 2.)
ادامه دارد...
اللهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج...
#تلقین_میت
#پرسش
❔فلسفه #تلقین میت چیست ❗️❗️آیا راست است که بعد از دفن میت و خاکسپاری هم تلقین کردن مستحب است ❕❕
💠#پاسخ💠
👌استحباب تلقین میت به توحید و نبوت و امامت و ولایت ائمه علیهم السلام با ذکر نامشان در روایات معتبر وارد شده است و محل #اتفاق فقها می باشد .
❕کیفیت آن به این گونه است که پس از گذاشتن میت در قبر ، ولی میت یا نایب او داخل قبر شده و با دست راست چانه میت و با دست چپ بازوی چپ او را گرفته و به شدت تکان می دهد ، سپس دهان او را به گوش او نزدیک کرده و او را تلقین می دهد .
📚وسائل الشیعه ج3 ص173 باب 20
❕فلسفه تلقین دادن میت روشن است ، از آنجایی که روح در بدو ورود به عالم #برزخ با یک عالم ناشناخته و جدید رو به رو است ، در یک وحشت و ترس و ابهام عجیبی قرار دارد ، ممکن است روح او در این تحول بزرگ در تذکر و یاد آوری عقاید خود و در اثبات آن گرفتار لغزش و تزلزل شود به گونه ای که حتی نام خود را نیز فراموش کند ، برای برطرف شدن این فراموشی و اضطراب در مقام پاسخ دهی و آزمون برزخی مستحب است که برای میت تلقین خوانده شود تا عقاید و #افکارش را به خاطر آورد ، زیرا بر اساس روایات ، روح برزخی با بدن مادی و دنیوی اش در ارتباط است و تلقین جسد میت موجب تنبه روح او می گردد.
❕پس از دفن میت و خاکسپاری نیز ، #تلقین دو مرتبه میت مستحب است .
👌امام صادق علیه السلام فرمود ؛
« چرا اهل میت پس از خاکسپاری ، میت خود را رها می کنند و اقدام به تلقین مجدد او برای رویارویی با منکر و نکیر نمی کنند ، زمانی که میت دفن شد و تنها ماند ، نزدیکترین مردم به او باید بر سر قبر او بنشیند و دهانش را به جایگاه سرش نزدیک کند و او را #تلقین دهد که وقتی چنین می شود ، نکیر و منکر می گویند برویم که حجتش را به میت تلقین دادند »
📚التهذیب ج1 ص321
📚الکافی ج3 ص201
👌و فرمود ؛
« با تلقین دو مرتبه پس از دفن ، میت از #عهده پاسخگویی به سوالات نکیر و منکر بر می آید »
📚وسائل الشیعه ج3 ص202
خاک #تونس_انقلابی را نجس نکنید!
🔺️ بنری که در مخالفت با سفر محمد #بن_سلمان به #تونس بر سر در اتحادیه ملی روزنامهنگاران این کشور نصب شده است.
➕طبق استدلال #افساد_طلبان💚💜 هرکی با #ملخ_خورهای_سعودی مخالف باشه
#ساندیس_خور هست
➕ با این حساب ببین #تونس چقد #ساندیس_خور داررره😝
🔻اینم بنر ساندیس خورهای #انگلستان👇
🌐 T.me/adrenaline110/8745
#عربستان_طلبان
💥پروژه براندازی و تجزیه ایران از طریق نفوذ
💢 چهار روزَنه ی اصلی برای نفوذ
به گزارش نگاه آزاد؛ سید عبدالله متولیان، در همایش جنایات تاریک در روز روشن، در دانشگاه مازندران با اشاره به موضوع نفوذ گفت:
امروز موضوع نفوذ که رهبر انقلاب بارها در سخنانشان مطرح کردند، باز جان تازه ای به خود گرفته است و امروز دشمنان در حال پیدا کردن روزنههای نفوذ هستند.
⭕️اولین عنصری که سبب رخنه می شود، هنگامی است که شما سستی کردید. اینکه شما سستی می کنید نسبت به وظیفه، یک نما از اسلام آمریکایی و اسلام سکولار است. اسلام سکولار مردم را به تن پروری فرا می خواند.
⭕️دوم، هنگامی است که شما به جدال بی خودی می پردازید. وقتی جامعه به دو دسته تقسیم شود و بینِ شان جدل صورت بگیرد، این نفوذ صورت می گیرد.
⭕️روزنه سوم نفوذ، نافرمانی از ولایت است. نافرمانی از ولایت ، کمین گاهی است که دشمن از آنجا وارد می شود. مهمترین نشانگاه غرب برای نفوذ این نافرمانی است. یعنی ما یادمان برود که در همه جهان یک نظامی شکل گرفته است که رهبری دارد که این آدم ، خوب فرمانده و آقایی است.
⭕️چهارمین منفذ، دنیا گرایی است، هنگامی که انسان هایی که باید در میدان مبارزه باشند، اما به سمت دنیاگرایی رفتند، اولین عارضه ای که شکل می گیرد عارضه حقارت است و مردمی که خودشان را نسبت به دشمن حقیر بدانند، آن کشور شکست می خورد.
__________________________
✅راهکار برای جلوگیری از ایجاد روزنه برای نفوذ
🔸برای روزنه ی اول باید سعی کنیم روحیه ی تلاش و جهاد را در خود زنده کنیم و نسبت به مسائل جامعه بی خیال نباشیم.
🔸برای روزنه ی دوم باید هر وقت کسی را که دچار انحرافی بود خواستیم راهنمایی و نصیحت کنیم با زبانی نرم و خیر خواهانه اقدام نماییم و اگر دیدیم طرف مقابل به شدت متعصبانه عکس العمل نشان داد و فقط سعی میکند حرف خودش را هر جور شده اثبات کند دیگر بحث را در آن زمینه ادامه ندهیم و نگذاریم تنش بوجود بیاید.
🔸برای روزنه ی سوم که از بقیه مهم تر است باید شناخت خود را نسبت به حقانیت ولایت فقیه و لزوم وجود آن در جامعه بالا ببریم و مطیع امر ولی فقیه باشیم و فرمایشات ایشان را به دقت گوش دهیم و با عزم و اراده ای قوی تا جایی که کاری از دست ما ساخته است آن ها را عملی کنیم و به شایعه ها و دروغ هایی که دشمن برای تخریب شخصیت ولی فقیه منتشر میکند توجهی نکنیم و اگر در این زمینه شبهه ای داریم برطرف کنیم و سعی کنیم در این باره روشنگری کنیم.
🔸برای روزنه چهارم که دنیا گرایی می باشد سعی کنیم به صورت مداوم به خود یادآوری کنیم که زندگی اصلی و همیشگی ما بعد از رفتن از این دنیا و در جهان آخرت و بر مبنای عملکرد ما در این دنیا می باشد و دیر یا زود از این دنیا خواهیم رفت و برای کار های دینی و معنوی و معرفتی و تقرب به خدا وقت مشخصی را در روز اختصاص دهیم.
✅ ان شاء الله با روشنگری گسترده و بستن راه های نفوذ بتوانیم نقشه ی براندازی و تجزیه ایران را که دشمنان برای عملی شدن آن سنگ تمام گذاشته اند را خنثی و بی اثر کنیم و ان شاء الله هر چه زودتر شاهد ظهور امام زمان(عج) و نابودی جبهه نفاق و کُفر باشیم.
الهی آمین به حق محمد و آل محمد(صلی الله علیه و آله)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آقای پرزیدنت
"رئیس جمهور فرانسه چهکاره عالم بود که پلیس کشورتان را خلع سلاح کردید و تلفنی گزارش این اقدام را به وی دادید؟"
آیا حالا که آشوب فرانسه را فرا گرفته رئیسجمهور فرانسه گزارشی از نوع برخورد پلیس کشورش با معترضین به شما میدهد؟
نیروهای انتظامی و امنیتی و قضایی، امام جمعه شهر شوش و باقی مقامات ایران اعتراضات امروز پاریس را ببینند. پاریسی که گرسنه نیست و دهها نهاد و رسانه و راه دیگر هم برای اعتراض دارد. تا بفهمند چقدر مدیون کارگران ایرانند که برغم استیصال، درون خطوط قرمز امنیت و منافع_ملی ماندند #هفت_تپه