🎥 هشدار تکان دهنده سردار سپاه به مسئولین جمهوری اسلامی
🆔 Eitaa.com/daqdaqeh
#شاسی_بلند
#دنا_پلاس
مرد و نامرد
هدایت شده از مؤسسه تخصصی تبلیغ سیدالشهداء
🏴 پرده خوانی حضرت رقیه سلام الله علیها
☎️هماهنگی جهت اجرا درمدارس وهیئات
📞 09154822767
#گروه_تبلیغی_جهادی_سید_الشهداء_علیه_السلام
🆔 @sayedoshohada_g
شاید وحشتناکترین خبری که امسال تا کنون شنیدم این خبر بود!
حضرت آقا درباره هیچ مسئله ای به اندازه مسئله کاهش جمعیت، ابراز ناراحتی نکردند.
حقیقتا مسئولیم.
مخاطب متأهل گرامی!
👈 ضمنا دغدغه رهبر فرزانه انقلاب در خصوص کاهش جمعیت، اصلا ربطی به شیعه و سنی ندارد و لطفا کسی به گونه ای تعبیر نکند که انگار منظور حضرت آقا فقط جمعیت شیعه است. چرا که کلا جمعیت ایران اسلامی در حال کاهش چشمگیر است و این باعث نگرانی همه است. نه فقط شیعیان.
#حدادپور_جهرمی
#دلنوشته_های_یک_طلبه
✅ جگرم سوخت، آب نیست؟!
🆔 @daqdaqeh
🔸۱۲ فروند هواپیما ساعت ۵ غروب منطقه را بمباران شیمیایی کردند که یکی در ۱۰ متری او افتاد. نعمتالله ملیحی ماسکاش را به یکی از رزمندهها داد و خودش بدون ماسک مانده بود که در عمل دم، نایژکهای ریه تاول میزد و در بازدم، تاولها پاره میشد. به همین علت برای گفتوگو کردن روی کاغذ مینوشت و کمتر صحبت میکرد.
🔹در بیمارستان بهدلیل حاد بودن جراحت نعمتالله، او را ممنوع از نوشیدن آب کردند. او از شدت تشنگی و زجر، کاغذی خواست و روی آن نوشت: «جگرم سوخت، آب نیست؟!» و بعد از دقایقی بهعلت شدت جراحت به شهادت رسید.
🆔 @daqdaqeh
🆔 @daqdaqeh
▪️۱۵۰۰ رزمنده در عملیات والفجر ۸ با ۵ هزار لوله فلزی از عمق ۱۲ متری اروند، پلی را ساختند که در برابر بمباران ها مقاوم بود. امروز الگوی ساخت آن در دانشکده مهندسی دافوس تدریس می شود. این دانش حالا ده ها برابر توسعه پیدا کرده اما #الگوی_دفاع_مقدس در مدیریت اجرایی کشور کمرنگ شده است.
🆔 @daqdaqeh
🆔 @daqdaqeh
⭕️ حالا گذشته از زشتی بیرق و نشان ، آیا وزارت امور خارجه از ایران اعلامِ استقلال کرده؟ نانِ در روغنِ دلاری، چنان فربه نموده، که از علامت الله بر سربرگشان عار دارند؟ دستکم شیروخورشید را برمیگرداندند که نشانهی تشیّع است، نه این آجرهای کورهپزخانه را به افتخار بتنی که در قلب نیروگاه اراک ریختند.
🆔 @daqdaqeh
⭕️ وجود غلط املایی در توضیحات سایت وزارت امور خارجه در شرح ویژگی های آرم جدید؛
کشوری به پا خواسته؟!
پانوشت : خواستن = طلب کردن چیزی
خاستن = بلند شدن
🆔 @daqdaqeh
⭕️ گفته شده آرم روی پرچم جدید وزارت امور خارجه ایران کپی آرم شرکت امبر انگلیس است .
⭕️ "هر دم ازین باغ بری میرسد"
🆔 @daqdaqeh
جدید این که چون نمایندگان مجلس به کم بودن مبلغ ودیعه مسکن (۲۰۰ میلیون) معترضند، هیات رئیسه بی سر و صدا عدد دریافتی هر نماینده را به ۵۰۰ میلیون رسانده. البته ۲۰۰ میلیون به اسم ودیعه و ۳۰۰ میلیون باعنوان وام ضروری.
🆔 @daqdaqeh
#علی_برکت_الله
✅ پرداخت ۳۰۰ میلیون تومان «وام ضروری» به نمایندگان مجلس #اینقلابی، پس از ۲۰۰ میلیون ودیعه مسکن
خبرگزاری تسنیم گزارش داد که علاوه بر پرداخت ۲۰۰ میلیون تومان به نمایندگان مجلس، ۳۰۰ میلیون تومان نیز به آنان وام داده شده است.
نمایندگان مجلس به کم بودن مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان برای اجاره خانه در تهران «گلایه داشتند» و به همین دلیل ۳۰۰ میلیون تومان دیگر در قالب «وام ضروری» به نمایندگان داوطلب پرداخت شده است.
با این احتساب؛ نمایندگان با این وام ودیعه مسکن و وام خودروی دنا پلاس، ۸۰۲ میلیون تومان ودیعه دریافت کردهاند
بدین ترتیب نمایندگان باید تا پایان مجلس یازدهم طی ۴۵ ماه، ماهانه بیش از ۱۷میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قسط پرداخت کنند، در حالی که حقوق ماهانه آنان ۱۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است