#حدیث روز
🟩پـاسـداشـت شـایـسـتـۀ اسـوۀ مـنـحـصـر به فرد الهی آن است که همه آدمیان به ویژه مـسـلمـانـان، بـه شـکـلی کـاربـردی، بـه او اقـتـدا کـنـنـد و آن را بـه عـنـوان بـهـتـریـن مـدل زنـدگی بر همه برنامههای فردی و اجتماعی خویش جاری سازند.
🔹خدا نیز همین را از آنان خواسته است و هدف نهایی فرستادن هر پیامبری چنین بوده است:
🔅«وَمَا اءَرْسَلْنَا مِن رَسُولٍ إِلا لِیُطَاعَ بِإِذْنِ اللّهِ»
🔅«و هیچ پیامبری را نفرستادیم جز اینکه با اذن خدا اطاعت شود.»
📔سوره نساء، آیه ۶۴
🍃اینک ما مسلمانان هستیم و بهترین اسوۀ بشری که باید قدرش را بدانیم:
۱. در بـعـد اعـتـقادی و عرفانی، لحظهای از دریافت اندیشههای ناب توحیدی و سیر و سـلوک بـه سـوی مـقـام قـرب الهـی بـاز نـایـستیم و با همنوایی با پیامبر عظیم الشأن، تـلاش کـنـیـم کـه بـا او هـمگام شویم تا چون یاران راستین صدر اسلام به همراهی قائد بزرگ مفتخر گردیم.
📚حوزه.نت
🌐 emamraoof.com
#دعاى_ندبه ۱۲۰
🔆 *«يَا ابْنَ الْآياتِ وَالْبَيِّناتِ»*
🔆 *«ای فرزند آیات و نشانهها»*
💠 امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف نیز مانند پدران بزرگوارش نشانهٔ واضح خدای سبحان است. او یک آیه است و نشانهاش به همه میرسد؛ همان طور که پدرانش آیه بودند و نشانی خود را بر همه آشکار میکردند. پدران او نشانیِ خانهٔ خود را به همگان میدادند؛ حضرت نیز وارث آن پدران است.
🍃 حضرت ولیعصر عجلاللهتعالیفرجهالشریف نیز مانند آباء بزرگوار خود، به معرفی وجود مقدس خود اقدام میفرمایند و بدون ابهام خود را بر همگان میشناسانند؛ برای مثال، اگر ما در پِی طبیب حاذقی هستیم، امام بهترین طبیب است. اگر به وکیل نیاز داریم، او نیکوترین وکیل برای ماست. اگر مرشد و راهنمایی میخواهیم، او نشانی خود را در اختیار ما قرار داده است.
✅ کافیست به صفحهٔ دلمان رجوع کنیم. در گوشهٔ دلمان نشانی او ثبت شده بود؛ نکند ما آن نشانی را از خود جدا کردیم! او که واضح و آشکار نشانی خود را به ما عرضه کرده بود!
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com
💚 روایت یک داستان واقعی!
✍چند روز پیش کیف مدرسهای پسر و دخترم رو دادم برای تعمیرات. نو بودند ولی بند حمایل و یکی از زیپهای هرکدوم خراب شده بود. کاغذ رسید رو از تعمیرکار تحویل گرفتم و قرار شد یکی دو روزه تعمیرشون کنه و تحویلم بده.
دو روز بعد، حدود ساعت ۱۱ شب برای تحویل کیف ها مراجعه کردم. هر دو تا کیف تعمیر شده بودند. کاغذ رسید رو تحویل دادم و خواستم هزینه تعمیر رو بپردازم که تعمیرکار به من گفت: «شما میهمان امام زمان هستید! هزینه نمی گیرم، فقط یه تسبیح صلوات نذر ظهورش بخونید!»
از شنیدن نام مولا و آقایمان، کمی جا خوردم!
گفتم: «تسبیحِ صلوات رو حتما میخونم، ولی لطفا پول رو هم قبول کنید! آخه شما زحمت کشیدهاید و کار کردهاید.» گفت: «این نذر چند سال منه. هر صدتا مشتری، پنج تای بعدیش نذر امام زمانه!»
بعد هم دستهی قبضهاش رو به من نشون داد. هر از چندگاهی روی تهفیشِ قبضها نوشته شده بود: «میهمان امام زمان!» گفت این یه نذر و قراردادیه بین من و امام زمان و نفراتی که این قبض ها به اونا بیفته؛ هرکاری که داشته باشن، مجانی انجام میشه فقط باید یه تسبیح صلوات نذر ظهور آقا بخونن!
اصرار من برای پرداخت هزینه، فایده نداشت! از تعمیرکار خداحافظی کردم، کیفها رو برداشتم و از مغازه اومدم بیرون. اون شب رو تا مدتها داشتم به کار ارزشمند و جالب این تعمیرکارِ عزیز فکر میکردم...
🔆 به این فکر کردم که اگر همه ما ها در همین حد هم که شده برای ظهور قدمی برداریم، چه اتفاق زیبایی برای خودمون و اطرافیانمون میافته! من تصمیمم رو گرفتم. اولین قدم این بود که این عمل خداپسندانه رو برای دیگران هم نقل کنم.
ما برای امام زمان چه کاری کردیم؟
به امید تعجیل در ظهورش صلوات🌹
ا🕋✨🕋✨🕋✨🕋
ا🕋✨🕋✨🕋
ا🕋✨🕋
ا🕋
#اسامی_القاب_مبارک_حضرت_ولی_عصر_عجل_الله_تعالی_فرجه_الشریف
🖊(۲۴) نام مبارک⚜ *التَقی* ⚜
✨أَيْنَ جامِعُ الْكَلِمَةِ عَلَى التَّقْوىٰ ؟
کجاست گردآورنده سخن بر پایه تقوا
📗فرازی از دعای ندبه
📖✨ذَٰلِكَ الْكِتَابُ لَا رَيْبَ ۛ فِيهِ ۛ هُدًى لِلْمُتَّقِينَ ﴿٢﴾
الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ وَيُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ ﴿٣﴾
📗سوره مبارکه بقره، آیات۲و۳
📜امام باقر (علیه السلام)فرمودند: فَالْآیَتَانِ لِشِیعَتِنَا هُمُ الْمُتَّقُون.
این دو آیه مربوط به شیعیان ماست که آنان متّقین هستند.
📚بحارالأنوار، ج۲۴، ص۳۵۱
✍ *شیعیانِ متقی ای که يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ هستند، و آن غیب طبق فرموده ی امام باقر (علیه السلام)* ✨ الذِینَ یُؤْمِنُونَ بِالْغَیْبِ...وَ *قِیَامُ الْقَائِمِ..*
📗بحارالأنوار، ج۲۴، ص۳۵۱
🟦🔸 *حضرت اباصالح المهدی( عجل الله تعالی فرجه الشریف) است* ، *هدایت شده ی قرآن هستند؛ و آنان مولایی دارند که او خود تقی است*
ا📌👈پس از این جهت مأمومین حضرت که میخواهند خود را متصل به مولایشان کنند متقین میشوند.
✨أَشْهَدُ أَنَّکَ کَلِمَهُ التَّقْوی وَبابُ الْهُدی وَالْعُرْوَهُ الْوُثْقی
📗بحارالانوار ج ۹۷، ص ۲۹۴
🧷📍" *التقی" از کلمه تقوی و از ریشه ی وقی به معنای نگهدارى و حفاظت و صيانت است.*
📌چنين صفتى در عالى ترين درجه آن فقط
شايسته اميرمؤمنان و امام متقيان عليه السلام است.
📜در يكى از زيارات به آن حضرت عرض مى كنيم:
«السلام عليك أيها الإمام البر التقى النقى الرضى المرضى»
«سلام بر تو اى امام و پيشوای نیک پرهيزكار ، آن كه از خدا راضى و خدا از او راضى است».
📚المزار الکبير ج۱ ص۲۴۴
« *گواهى مى دهم آن گاه كه او را قبض روح فرمودى، وى با مقام شهادت و سعادت و ولايت و تقواى كامل در مقام رضاى تو بود و با تزكيه نفس و هادى و مهدى امت تو بود».*
✨یا اتقی الاتقیا، یا مولای متقیان...
🕋
🕋✨🕋
🕋✨🕋✨🕋
🕋✨🕋✨🕋✨🕋
#امام_زمان_شناسی ۱۱۶
💠 *معیّت با امام؛ موجب برخورداری از صفات متضاد*
💎 وجود مقدس حضرت حجّت به اذن و اجازۀ حق میتواند وجودی جامع نصيب بنده كنند تا فرد دارای صفاتی شود که به ظاهر با هم درتضادند.
🔆 «مُحَمًَدٌ رَسولَ اللّه وَ الَّذينَ معَه أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَماءُ بَيْنَهُمْ» «رسول خدا و کسانی که با اويند، بر کافران، سختگير و با همديگر مهرباناند.»
📗 سوره فتح، آیه ۲۹
🔷🔹 *ظاهراً دو خصلت شدت و رحمت كنار هم قرار نمیگيرد؛ولي پيامبر و همراهان او از وجودی جامع برخوردارند، در برخورد با كفار شدت و قاطعيت و در برخورد با دوستان، نرمی و ملايمت دارند.*
🔹 امام عصر با وساطت خود در ما انقلابی ايجاد میكند كه رحمت و شدت نيز در وجود ما در كنار يكديگر جای گيرند. رحمتی كه شايسته انسانيت ماست و شدتي كه نسبت به دشمنان لازمالاجراست.
🍃 اميرالمؤمنين میفرمايد:
🔆 «اِذا کانَ فی رَجُلٍ خَلَّةٌ رائِقَةٌ فَانْتَظِروا اَخَواتِها»
🔆 «اگر در كسی خصوصيت شگفتآوری يافتی، منتظر امثال آن صفت باش.»
📘 نهجالبلاغه، حکمت ۴۴۵
◀️ فرمايش حضرت علی علیهالسلام به اين معناست كه *ويژگیهاي مثبت در وجود انسان قابليت رويش و زايش را دارد و امكان تكثير آن فراهم است.*
🔸 امام زمان توجه ما را به يك صفت مثبتمان معطوف ميدارد و سپس راه را برای وصول ما به خصوصيات نيك ديگر فراهم مینمايد.
🔸 اگر در كنار امام عصر باشيم، به وساطت حضرت كمالات مختلف و متعدد در وجود ما جمع ميشود، و حتي دارای خصوصياتی میشويم كه به ظاهر با هم متفاوتند.
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com