لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 ویژه نامه از کوفه تا شام - شماره 4️⃣
🔻 مصاحبه "شبکه یزید نشنال" با شمر:
+ خبرنگار: جنگ را چطور دیدی؟
- شمر: ما همه تلاش خود را کردیم تا سپاه حسین را شکست دهیم؛ هر کار که از دستمان بر آمد، در حق حسین انجام دادیم؛ به نظرم اگر رسول خدا به این جنگ دستور داده بود، از این بهتر اجرایی نمیشد.
#حدیث_روز
🏴🏳🏴🏳🏴
🔳🍃 بقیع، ای آستان غربت، ای تربت مظلومیّت و ای ساحت دیرآشنای غم و تنهایی! چه بیدادها با تو روا داشتهاند؛ خنجر کینه، بر قامت آسمان آرایات نواختند؛ از جنس کینههای ابوجهلی و اباسفیانی، از جنس کوفی و شامی!
🍃... و آن زن، که شبانگاهان، زلالی آب را نتوانست تحمّل کند! آن زن، که آفتاب را به قیمت سایه فروخت! آن زن، که دستهایش را در آب، به «آتش» سپرد!
◼️ بقیع، ای آستان غربت! چگونه به تنهایی مولایم نگریم، آنگاه که به «مدائن» فکر میکنم، آنگاه که خیمهاش را منافقان داعیِ جهاد، غارت کردند! چگونه به تنهایی مولایم اشک نریزم، وقتی که حتی سایۀ تابوتش را به آماج تیر گرفتند!
🔲🍃 چگونه به تنهاییاش گریه نکنم، که حتی امروز، بر آستان کبریاییاش، شمعی جز اشک فرشتگان نمیسوزد! چه قدر کینۀ فرزندان قابیل سخت است! کینهای که گاه با شمشیر، گاه با زهر، گاه با آماج تیر و گاه با تخریب تربت پاکان، توأم است.
◀️ شب بود و لبهای تشنۀ مولا، حلاوت شربت را میچشید؛ شربتی که انگیزۀ بازگشت به منزل ازلی ـ بهشت ـ بود، شربتی که طعم «شهادت» داشت. عشق، تمام وجودش را میسوزاند و مستی شهادت، نگاهش را به عرش دوخته بود. کسی صدایش میکرد؛ کسی که دستش را از سینۀ آسمان، به سمت او دراز کرده بود.
🔳 نجوای اندوه، تمام اهل خانه را گرفته بود و گاه، صدای نالهای بلند، تا انتهای نخلستان میرفت. باز هم بانویی بیطاقت؛ بانویی که تاب خود را برای حضور در کربلا میآزمود. آه از رسم ناجوانمردانۀ دنیا! که سیاهی قلبش نژند، و کینه نژندش، ناتمام است.
✍ مولاجان! قسم به نامت ـ که زیبایی تمام هستی در آن نهفته است ـ ، معنایی برای دل، برای «عشق»، برای اشک و تماشا، نمیماند؛ اگر جرعهای از زلال محبتت را نمیچشیدیم!
✍ مولای من! مهربانی نگاهت، مثل پیامبر، سخاوت دست هایت، مثل علی علیهالسلام و شهامت کلامت، مثل فاطمه علیهاالسلام بود. *امروز، تمام هستی خود را به پای اشکی میفشانیم که با یاد تو، از گونههایمان جاری است؛ تا دل به مویههای غریبانۀ بقیع بسپارد.*
📚 حوزه.نت
🌐emamraoof.com
#شهادت_امام_حسن_مجتبی_علیهالسلام
🏴🏳🏴🏳🏴
💠 *صلوات خاصهٔ امام حسن مجتبی علیهالسلام*
*اَللَّهُمَّ صَلَّ عَلَی الْحَسَنِ بْنِ سَیَّدَ النَّبِیَینَ وَوَصِیَّ اَمیرِالْمؤمِنینَ السَّلام ُ عَلَیْکَ یَابْنَ رَسُولِ اللّهِ*
*اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ سَیَّدِ الْوَصَیّینَ اَشْهَدُ اَنَّکَ یَابْنَ اَمیرِ الْمْؤمِنینَ اَمینُ اللّهِ وَابْنُ اَمیِنِه*
*عِشْتَ مَظْلُوماً وَ مَضَیْتَ شَهیداً واَشْهَدُ اَنَّکَ الْأِمامُ الزَّکِیُّ الْهادِی الْمهْدِیَّ*
*اَللّهُمَّ صَلَّ عَلَیْهِ وَبَلَّغْ رُوحَهُ وَجَسَدَهُ عَنّی فی هذهِ السّاعَةِ اَفْضَلَ الْتَّحِیَّة وَالسَّلام»*
🌐 emamraoof.com
#شهادت_امام_حسن_مجتبی_علیهالسلام
🏴🏳🏴🏳🏴
💠 *«نگاه دار سر رشته تا نگه دارد»*
🔷🍃 امام حسن عليهالسلام میفرماید:
🔆 «خدا ما را به نبوت انتخاب كرد و ما را بر خلقش امتياز و برتری داده و قرآن و وحی را بر ما فرود آورده است. به خدا قسم هركس از حق ما كم بگذارد، خدای سبحان از حق او در دنيا و آخرت كم میگذارد.»
📘 بحار الأنوار، ج۳۲ ص۲۲۸
🍃 حضرت بیان می دارد هركس از حق ما اهل بيت كم بگذارد از حق او در دنيا و حق او در آخرت كم گذاشته میشود.
❓اما حق اهل بیت چيست كه اگر كسی كم بگذارد، دچار خسران دنیوی و اخروی میشود؟
☑️ اجمالاً بیان میکنیم حقی كه اهل بيت بر عهدۀ ما دارند، وظيفهای است كه ما در مقابل آنان داريم و *وظیفۀ ما آن است که نسبت به اینخاندان معرفت داشته باشیم.* هرچه معرفت نسبت به اهل بیت بیشتر باشد دنيا و آخرت فرد آبادتر است.
💢 اگر نسبت به خاندان شریعت بیمعرفت باشیم، به دنيا و آخرت خود آسیب جدی وارد كردهایم.
🍃 بیمعرفت مباش كه در من يزيد عشق
اهل نظر معامله با آشنا كنند
🔲 *لازم به ذکر است دستیابی به معرفت کامل اهل بیت با تعمق در زیارت جامعۀ کبیره میسر است.*
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐emamraoof.com
#شهادت_امام_حسن_مجتبی_علیهالسلام
🏴🏳🏴🏳🏴
🔳🍃 در محضر حضرت امام حسن عليهالسلام میآموزیم بعضی از امور با بعض دیگر همیشه ملازم و همراهاند.
◀️ *اگر توفیق دعا به کسی داده شود حتما اجابت هم به همراه آن هست:*
🔆 «مَا فَتَحَ اللَّهُ لِعَبْدٍ بَابَ مَسْأَلَةٍ فَخَزَنَ عَنْهُ بَابَ الْإِجَابَة»
🔆 «این چنین نیست که خدا بابِ درخواست را به روی فردی باز کند و بابِ اجابت را از او مستور بدارد.»
◻️▪️ اگر در محضر حق توفیق درخواست به شما داده شد، مطمئن باشید لبیک حق، هم آماده شده است.
◀️ اگر توفیق عمل به کسی داده شد حتما قبول عمل هم به او داده میشود. *عمل و قبول ملازم و همراه هم هستند.*
🔆 «لَا فَتَحَ لِعَبْدٍ بَابَ عَمَلٍ فَخَزَنَ عَنْهُ بَابَ الْقَبُول»
🔆 «این چنین نیست که خدای سبحان برای فردی باب عمل را باز کند و باب قبول را بر او ببندد.»
☑️ اگر توفیق عمل به کسی داده شود، در بطن آن عمل، قبول هم هست. *البته که منظور از عمل، عمل خالص برای خدا و بدون شائبه ریا و شرک است.*
◀️ اگر توفیق شکر به کسی داده شود حتماً فزونی نعمت را هم بههمراه دارد:
🔆 «وَ لَا فَتَحَ لِعَبْدٍ بَابَ شُكْرٍ فَخَزَنَ عَنْهُ بَابَ الزِّيَادَةِ»
🔆 «این گونه نیست که خدا درِ شکر را برای بندهای باز کند و درِ افزونی و زیاده را بر او ببندد.»
📗دانشنامۀ امام حسن عليهالسلام، ج ۱، ص ۴۹۵
☑️ *اگر توفیق شکر دارید مطمئن باشید که نعمتتان در حال فزونی است.* شکر با ازدیاد نعمت همراه است، همانطور که دعا با اجابت و عمل با قبول، تلازم دارد.
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐emamraoof.com
#ادبستان_کربلا ۴۶
💠 *«ادب و نقش قرآن ناطق»*
🔷🍃 در جلد ۸۹ بحارالانوار در صفحه ۲۶ در روایتی، وجود مقدس پیامبر خاتم چند نقش خاص برای قرآن ذکر کردهاند. اگر ما باور کنیم وجود مقدس اباعبدلله همان قرآن ناطق است، همۀ آن نقشها برای وجود مقدس اباعبدلله هم در نظر گرفته میشود، در اینصورت رعایت آداب بسیار آسان است.
🔆 *«القُرآنُ عِصمَةُ مِنَ الهَلکَة»*
🔆 «قرآن، انسان را از هلاکت مصون نگه میدارد.»
🔹 بهواسطۀ قرآن سرمایۀ انسانیت برای انسان محفوظ میماند؛ پس *قرآن مانع سقوط است.* به واسطۀ قرآن عصمتی به ما داده میشود که نتیجۀ آن، موجودیت ماست. به وسیلۀ آن عصمت، کمالات ما باقی میماند.
✳️ همین عصمت در وجود مقدس اباعبدلله هم متبلور است. اباعبدلله اجازه نمیدهد انسان نابود شود. نمیگذارد سرمایۀ انسانیت افراد از بین برود. اگر ملاحظه میکنید حسین همۀ داراییاش را میدهد و همۀ موجودیاش را خرج میکند،؛ چون میخواهد کسی «نابود» نشود. میخواهد سرمایۀ انسانیت افراد؛ آن فطرت سلیم، بدون آسیب، مصون و محفوظ بماند.
❇️ هرچقدر زندگی ما با امام حسین عجین شود و گره بخورد، حضرت اجازه نمیدهد اعتقادات ما ناسالم شود یا رفتار ناصحیحی داشته باشیم. یا خلقیات ناسالم به ما هجوم بیاورد.
🍃 در ادامۀ روایت پیامبر خاتم میفرماید:
🔆 *«وَ رشدٌ مِن الغَوایه»*
🔆 «قرآن کتاب رشد است.»
🔶 *انسان با قرآن در کمالات قد میکشد، بالا میرود و رشد میکند.* قرآن دائم فکر ما را بارور میکند. نمیگذارد ما ساکن بمانیم. *نگرش، گویش و منش ما با قرآن تغییر میکند.*
🍃 وجود مقدس اباعبدلله هم همینگونه است. اجازه نمیدهد ما نابالغ بمانیم و در صحنۀ افکار و نیات رشد نکنیم و نسبت به عمل صحیح بیتقاوت باشیم.
🔷🍃 حضرت، بلوغ معرفتی و معنوی و اخلاقی نصیب ما میکند. این موضوع را در اصحاب اباعبدلله قابل مشاهده است. بهمجرد اینکه حر با اباعبدلله مرتبط میشود، دیگر حر سابق نیست. «زهیر»ی که خودش را از کاروان اباعبدلله دور نگه میدارد بهمجرد اینکه با اباعبدلله مواجه میشود، دیگر زهیر سابق نیست! به یکباره رشد تصاعدی در زندگی آنان دیده میشود.
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐emamraoof.com
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله بهجت : هفتم [صفر] هم ولادت است، هم وفات. جمع بین این دو این است که [در مجلسها] شخص، فضائل مولود را نقل بکند، و مصائب متوفای دیگر را هم نقل بکند. [این عمل] جمع بین حقَّین است. هم مصائب آن [امام] دیگر را نقل بکند، همین خودش عزاداری است. هم فضائل این مولود را نقل بکند، همین هم فرحآور است