🎥دعوت رهبر انقلاب به تحقیق و نوشتن دربارۀ امام جواد، امام هادی و امام عسکری(ع)
🔹حضرت آیتالله خامنهای ظهر امروز در پایان مجلس روضۀ شهادت امام هادی علیهالسلام، به نقش بیبدیل این امام همام و پدر و فرزند این بزرگوار، در گسترش کمّی و کیفی تشیع اشاره کرده و فرمودند: در هیچ دورهای از تاریخ اسلام، تشیع به گستردگی دورهی این سه امام بزرگوار نبوده است. بغداد و کوفه در زمان امام هادی و امام جواد به مراکز اصلی شیعه تبدیل شدند و نقش این بزرگواران در ترویج معارف شیعه بینظیر بوده است.
🔹ایشان با تأکید بر ضرورت پرداختن به زندگی و معارف این امامان در عرصههای مختلف تاریخی و هنری، ضمن انتقاد از نپرداختن به این سه امام بزرگوار در این عرصهها گفتند: متأسفانه در تاریخنگاری، کتابنویسی و حتی در منابر ما، به زندگی و معارف این سه امام بزرگوار کمتر پرداخته شده است. بسیار بجاست که پژوهشگران و هنرمندان در این زمینه کار کنند و آثار بیشتری خلق شود.
🔹رهبر انقلاب همچنین از زیارت جامعۀ کبیره بهعنوان گوهری بیهمتا یاد کرده و افزودند: اگر تلاش امام هادی علیهالسلام نبود، ما امروز زیارت جامعه کبیره را در اختیار نداشتیم. معارف موجود در این زیارت، که بر پایه آیات قرآن و حقایق ناب شیعه است، تسلط و عمق علمی امام هادی علیهالسلام را نشان میدهد.
🔹حضرت آیتالله خامنهای همچنین با اشاره به یکی از رمانهایی که بهتازگی مطالعه کردهاند و یکی از معجزات حضرت جواد علیهالسلام در آن ذکر شده بود، تولید آثار هنری در این زمینهها را کم توصیف کردند و خواستار توجه برای تولید آثار بیشتری در این مقوله شدند.
كانال در محضر استاد بروجردي را در پيام رسانهاي زير دنبال كنيد
واتساپ👇
https://chat.whatsapp.com/6YhKJ3BMblp2H1qNimMe3o
بله👇
https://ble.ir/Boroojerdi
ایتا👇
https://eitaa.com/darmahzareostadbroujerdi
تلگرام👇
https://t.me/darmahzar
سایت موسسه👇
emamraoof.com
ارسال پیامها کمافی السابق در۱۰ گروه واتساب نیز ادامه دارد
#حدیث_روز
💠 *«سیره تربیتی امام محمد باقر علیه السلام»۳*
🟩 *تکریم شخصیت کودک۱*
✅ مربی شایسته با بهرهگیری از روشهای متنوع، به تکریم شخصیت کودک میپردازد و از این طریق زمینۀ تربیت صحیح و اعتلای صفات نیک را در وجود او فراهم میسازد.
✅ او می داند که مهمترین مشکل کودکان و نوجوانان، احساس حقارت و عدم اتکا به نفس است و انسان همانطور که به آب و غذا نیازمند است به تکریم و توجه دیگران نیاز دارد، بلکه این نیازهای عاطفی و معنوی او به مراتب بیشتر از نیازهای جسمانی اوست.
⏪️ *عمدهترین دلیل ناسازگاری در فرزندان و علت بسیاری از ناهنجاریها را باید در احساس حقارت و کمتوجهی والدین به فرزند جستوجو کرد.*
🔷🔹 این فقر روحی و روانی را میتوان از راههای زیر بر طرف کرد:
🔹 *الف) گزینش نام نیک*
◻️ نام هر شخص نشانگر اعتقادات، ملیت، فرهنگ و خواستههای درونی او و خانوادهاش میباشد.
◻️ اسمی که برای یک کودک انتخاب میشود در تکریم و تحقیر شخصیت وی نقش دارد . کودکانی که نام زیبا و پسندیده دارند، غالبا مورد تقدیر و توجه دیگران هستند و از شنیدن تمجیدها و افتخاراتی که نامشان موجب آن است لذت میبرند؛ بر عکس کسانی که والدین آنان هنگام انتخاب نام به معنی و محتوای آن بیتوجه بوده و یک اسم نامناسب و بیگانه از فرهنگ خودی را برای فرزند خود انتخاب کردهاند، در آینده احساس حقارت میکنند و احیانا مورد ملامت و سرزنش قرار خواهند گرفت.
🍃 در سیرۀ امام باقر علیهالسلام به این نکته توجه خاصی مبذول شده است. آن حضرت در مورد انتخاب نام زیبا برای فرزندان چنین رهنمود میدهد:
🔅 *«دوست داشتنیترین اسمها آن است که حاکی از بندگی خدا باشد و بهترین آنها نامهای پیامبران است.»*
📘 وسائل الشیعه، ج۲۱، ص ۱۲۴
📚 «حوزه.نت»
🌐 موسسه علمیه السلطان علیبنموسیالرضا علیهالسلام در فضای مجازی:
سایت
| بله | ایتا | تلگرام