دکتر مصلحی معاون خدمات درمانی به مناسبت روز جهانی سرطان از بخش آنکولوژی بیمارستان دکتر غرضی بازدید و از بیماران بستری عیادت کرد.
@darmanisfahan
مهدی باقری مشاور مدیر عامل در امور ایثارگران در سفر به استان اصفهان ضمن بازدید از بخشهای مختلف بیمارستان حضرت فاطمة الزهرا سلام الله علیها نجف آباد و عیادت از بیماران با مسئولین و کارکنان بیمارستان دیدار و گفتگو کرد.
مشاور مدیر عامل در امور ایثارگران و هیئت همراه, مدیر درمان و مدیر کل تامین اجتماعی استان اصفهان در سفر به شهرستان شهید پرور نجف آباد بر سر مزار شهید محسن حججی حاضر و به مقام شامخ شهدای والامقام ادای احترام کردند.
#ایـران_اسـتـوار_۴۴_سـال_افـتـخـار
@darmanisfahan
افتتاح اتاق ورزش بیمارستان دکتر شریعتی با حضور دکتر مصلحی معاون در مان مدیریت درمان، ریاست و معاونت بیمارستان
@darmanisfahan
در نشست با مشاور مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی و نماینده ایثارگران مطرح شد:
کسانی که متاثر از دفاع مقدس هستند جایگاه ویژه ای دارند و وظیفه اولیه ما انتقال مسائل و مشکلات همکاران ایثارگر به مدیر عامل سازمان است و دیگر اینکه پای صحبت ایثارگران بنشینیم و درد دل آنها را بشنویم.
🌍 https://disfahan.tamin.ir/news/item/142347
@darmanisfahan
دکتر رجالی مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان با جوامع کارگری استان در خصوص مسائل و مشکلات بیمه شدگان دیدار و گفتوگو کرد.
@darmanisfahan