فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه جوابی داد عالی بود
😅🤣🤣🤣
「 #حَاجْآقَامَسْئَلَةٌ🔎」
┌─┈┈┈┈┈┈┈┈┈╼
س۱۵۲.اگر معاینه و درمان منوط به نظر و لمسِ حرام باشد، جایز نیست زن به پزشک مرد مراجعه کنند، مگر در صورتی که مراجعه به پزشک زن حاذق و متخصّص غیرممکن و یا خیلی سخت باشد.[احکام پزشکی]
└─┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈⦾
•┈┈••✾✾••┈┈•
https://eitaa.com/abasaleh313EAr
🍀✨🍀✨🍀
📚 شیوۀ نماز خواندن معذور
💠 سؤال: شخص معذوری که می توانسته بر روی میز سجده کند اما از روی جهل، مهر را با دست بلند می کرده و به پیشانی می گذاشته است؛ آیا نمازهایی که به این نحو خوانده را باید قضا کند؟
✅ پاسخ: این کار صدق سجده نمی کند؛ لذا باید نمازها را قضا کند.
https://eitaa.com/abasaleh313EAr
🍀✨🍀✨🍀
14.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📻 #زمزم_احکام
❓ آیا رضایت همسر اول برای ازدواج دوم واجب است؟
✔️ حجتالاسلام طباطبایی نماینده #امام_خامنه_ای پاسخ میدهند.
#ازدواج
#احکام_شرعی
https://eitaa.com/abasaleh313EAr
🍀✨🍀✨🍀
🔶امام موسی صدر رحمة الله علیه :
✍ من حسینیه را حسینه نمی دانم مگر آنکه دلاورانی را برای نبرد با #دشمناسرائیلی فارغ التحصیل کند
https://eitaa.com/abasaleh313EAr
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
داستان کوتاه💐💐💐
نصف
دو برادر، با هم در مزرعهی خانوادگی کار میکردند. یکی از آنها، ازدواج کرده بود و خانوادهی بزرگی داشت و دیگری، مجرد بود. شب که میشد، دو برادر، همه چیز از جمله محصول و سود را با هم نصف میکردند.
یک روز، برادر مجرد، با خودش فکر کرد و گفت: درست نیست که ما همه چیز را نصف کنیم. من مجرد هستم و خرجی ندارم؛ ولی او، خانوادهی بزرگی را اداره میکند. بنابراین، شب که شد، یک کیسه پر از گندم را برداشت و مخفیانه، به انبار برادر برد و روی محصول او ریخت.
در همین حال، برادری که ازدواج کرده بود، با خودش فکر کرد و گفت: درست نیست که ما همه چیز را نصف کنیم. من سر و سامان گرفتهام؛ ولی او، هنوز ازدواج نکرده و باید آیندهاش تامین شود. بنابراین، شب که شد، یک کیسه پر از گندم برداشت و مخفیانه، به انبار برادر برد و روی محصول او ریخت.
سالها گذشت و هر دو برادر، متحیر بودند که چرا ذخیرهی گندمشان، همیشه با یکدیگر مساوی است؟ تا آن که در یک شب تاریک، دو برادر، در راه انبارها، به یکدیگر برخوردند. آنها مدتی به هم خیره شدند و سپس بی آن که سخنی بر لب بیاورند، کیسههایشان را زمین گذاشتند و یکدیگر را در آغوش گرفتند.
هزار داستان، ج ۲، ص ۱۷۰.
#داستان_کوتاه
#دوبرادر
https://eitaa.com/abasaleh313EAr
🍀✨🍀✨🍀
12.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با بخارشو پاک نمیشه!
#احکام_به_زبان_ساده
#علی_زکریایی
#بیناشو
https://eitaa.com/abasaleh313EAr
🍀✨🍀✨🍀