مرحوم میرزا اسماعیل دولابی:
آقای انصاری همدانی اهتمامشان در کارهای خیر بود. بارها می گفتند: بهترین اعمال برای رسیدن به قرب خداوند، خدمت به خلق است، آن هم خلقی که مورد توجه خدا هستند، آن افراد برجسته ای که مورد قبول او هستند.
اگر هم آنها نبودند، دیگران نهالهایی هستند که خداوند با دست خود کاشته است.
-----------*✨🌹✨*----------
@darrahbandgi
-----------*✨🌹✨*-----------
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍[ درس الاغ به شیخ جعفر ]
🎙#آیتاللهمجتهدیتهرانی(ره)
-----------*✨🌹✨*----------
@darrahbandgi
-----------*✨🌹✨*-----------
🌷 علامه حسنزاده آملی :
☘ با خلق خدا مهربان باش. از سخنان ناهنجار گرچه به مزاح باشد برحذرباش. خلاف مگو ، گرچه به مطایبت باشد.
👌 چه ایستادهاى دست افتادهگیر و تا مىتوانى نماز را در اول وقت بهجاى آر...
-----------*✨🌹✨*----------
@darrahbandgi
-----------*✨🌹✨*-----------
🌸 پیامبر اکرم (ص) :
پیامبر خدا به مردی که یکی از پسرانش را بوسید و دیگری را نبوسید، فرمودند: چرا میان آن دو، مواسات را رعایت نکردی؟
{ من لا یحضر، ج۳، ص۴۸۳ }
-----------*✨🌹✨*----------
@darrahbandgi
-----------*✨🌹✨*-----------
21.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بدون تعارف با راننده حاجقاسم سلیمانی
#امام_زمان #حاج_قاسم
#جان_فدا #لبیک_یا_خامنه_ای
#جانفدا
-----------*✨🌹✨*----------
@darrahbandgi
-----------*✨🌹✨*-----------
حضرت امام خامنه ای
🔺مساله حجاب به معنای منزوی کردن زن نیست اگر کسی چنین برداشتی از حجاب داشته باشد برداشتی کاملا غلط و انحرافی است .....
#لبیک_یا_خامنه_ای #حجاب
-----------*✨🌹✨*----------
@darrahbandgi
-----------*✨🌹✨*-----------
🌼بزرگترین مصیبت
✍آیت الله مظاهری: بزرگترین مصیبت برای انسان این است که از مناجات با خدای خویش #لذت نبرد. حضرت موسی علیه السلام برای مناجات با خدا میرفت، یک بیادبی به او گفت: از طرف من به خدا بگو: چقدر گناه کنم و تو کیفر نکنی؟! حضرت موسی علیه السلام رفت، مناجات کرد و قصد بازگشت داشت که از سوی خدای متعال خطاب آمد: چرا پیام بندهام را نمیرسانی؟ گفت: خدایا تو میدانی او چه گفت. خداوند فرمود: به او بگو بالاترین بلا را بر تو نازل کردهام و تو نمیفهمی! بلا و کیفر تو این است که از مناجات با من لذت نمیبری و توجه به این مصیبت نداری.
📚 از کتاب « ارتباط عاطفی با خداوند»
-----------*✨🌹✨*----------
@darrahbandgi
-----------*✨🌹✨*-----------
🌹امام علی علیه السلام:
هر کس در مقابل ثروتمند به خاطر ثروتش تواضع کند، دو سوم دینش از بین برود.
📙نهج البلاغه، حکمت۲۲۸
-----------*✨🌹✨*----------
@darrahbandgi
-----------*✨🌹✨*-----------
درراه بندگی
سلام ۱۴ روز تا ولادت حضرت فاطمه الزهراسلام الله علیها قرائت#حدیث_کساء فراموش نشه ومارو از دعای خ
سلام
۱۳ روز تا ولادت حضرت فاطمه الزهراسلام الله علیها
قرائت#حدیث_کساء فراموش نشه
ومارو از دعای خیرتون بعد از دعابرای فرج
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_فراموش نکنید🌸
🌹صوت دعا وپی دی اف دعا درکانال سنجاق شده
#فاطمیه
#امام_زمان
هدایت شده از همسران بهشتی
#والدین_بدانند👇👇
برخي از والدين، هنگام ازدواج جوانان به همه مشكلات «اقتصادي، شغل، مسكن، سربازي و...» فرزندشان فكر ميكنند مگر به خود مشكل مجرد بودن!!!
👈 يعني نميدانند كه نياز عاطفي و جنسی دو نياز بسيار اساسي است كه اگر ارضا نشود پشت سد خودشان، سِيلی از مشكلات مانند: روابط و دوستيهاي نامشروع، پرخاشگری، وابستگی عشقی مرضي، اعتياد و...به همراه دارد.
👈 مردي كه براي فرزندش تصميم ميگيرد كه الان نبايد ازدواج كني؛ دقيقاً مثل اين است كه به او بگويد تو گرسنه هستي نبايد تا وقتي من نگفتهام غذا بخوري چون تو هنوز متوجه نيستي من وقت خوردن را ميگويم. اين يعني «ميل خود» را «حق» دانستن.
✅ برخي از اين والدين ميگويند: زوجهاي زيادي را ديدهايم كه به دليل نداشتن شغل مناسب كارشان به طلاق كشيدهشده است و ما ميگوييم: ما هم مجردان زيادي را ديدهايم كه با داشتن شغل و وضع مالي خوب آلوده به مواد، و...شده اند و آرامش رواني ندارند. بنابراین نباید منتظر ماند تا همه چیز در حد کمال شود و ازدواج کرد چون نقصهای دیگری سبز می شود.
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
-----------*✨🌹✨*----------
@Hamsaran_Beheshtii
-----------*✨🌹✨*-----------