گران شدن نفت در دهه 50
طرفداران شاه و همچنین رسانه های مربوط به استعمارگران، می گویند شاه نفت را چهار برابر کرد و این موجب عصبانیت آمریکا شد!
اما واقعیت آنست كه آمریكا پس از شكست درجنگ ویتنام، دچارركود اقتصادی شده وبه شدت نیاز داشت تا كشورهای تحت سلطهاش قدرت مالی لازم را برای خرید تسلیحات كسب كنند تا بار دیگر صنایع نظامی و تسلیحاتی آمریكا رونق بگیرند و مشكلات اقتصادی این كشور برطرف شوند.
در عمل هم همین طور شد و پول حاصل از مازاد تولید و افزایش قیمت نفت همگی به خرید تسلیحات از آمریكا اختصاص یافت. در این مقطع، شاه و سایر دولتهای وابسته در منطقه، میلیاردها دلار اسلحه از آمریكا خریداری كردند.
همچنین در آن زمان اروپا دلار فراوانی در اختیار داشت ودر قبال آن از آمریكا طلا مطالبه میكرد. واشنگتن كه از این جهت به شدت تحت فشار بود،بایك ضربه نفتی دلارهای اضافی را جمعآوری كرد.
شوهر شاه.pdf
2.37M
کتاب شوهر شاه
بررسی مستندات مربوط به همجنس گرا بودن محمدرضاپهلوی
از کاخ شاه تا اوین - احسان نراقی.pdf
2.58M
ازکاخ شاه تا زندان اوین
10 مصاحبه احسان نراقی باشاه در زمان انقلاب
اردشیر زاهدی، وزیر خارجه شاه، سفیر ایران در آمریکا و داماد شاه است. وی دارای نفوذ بسیاری زیادی در رژیم پهلوی بود و پس از انقلاب اسلامی در آمریکا ماند.
زاهدی اخیرا در مصاحبه با یکی از رسانههای لسآنجلسی با انتقاد از اپوزیسیون خارجنشین پرداخت و گفت: “اپوزیسیون در خارج کشور آب خنک میخورد و زحمتی نمیکشد و خوش گذرانی میکند، اما ژست نگرانی برای وضعیت مردم داخل ایران را به خود میگیرد …”
وی درباره زنان در جمهوری اسلامی گفت: برخلاف گذشته که بسیاری از مردم بیسواد بودند، در سالهای اخیر بسیاری از مردم و جوانان بخصوص دختران تحصیلات دانشگاهی دارند و سطح درکشان بالا رفته است.
وی با اعتراف به وجود دزدی و فساد در دورن پهلوی و عدمتوجه و رسیدگی به آن، گفت: “به ۸۰ میلیون نفر خدمات دادن و آب و برف و گاز رساندن کار آسانی نیست و با وجود همه مشکلات آینده ایران را خوب میبینم. همچنین با وجود آنکه موافق رژیم (جمهوریاسلامی) نیستم، اما مقامات جمهوریاسلامی را خائن به آب و خاک وطن نمیدانم …”
اردشیر زاهدی با دفاع از سیاست منطقی ایران در مقابله با تروریست در منطقه و حضور نظامی در سوریه و عراق و یمن، گفت: “غرب و آمریکا در پی ایجاد اختلاف مذهبی در منطقه هستند و در دنیای ما عدالت وجود ندارد و زنان و کودکان یمنی را میکشند و صدای کسی درنمیآید. اگر کمی شرافت داشته باشیم حداقل باید از این جنایتها ناراحت شویم …”
وی با اشاره سربسته به فعالیتهای گروهک منافقین و سلطنتطلبان و در راس آنها «ربع پهلوی» در خارج از ایران برای مبارزه با حکومت جمهوریاسلامی، از وابستگی آنها به بیگانگان گفت و افزود: “… لازم نیست بعضیها از خارجیها پول بگرند تا به حکومت مبارزه کنند و اینگونه مبارزه فایدهای ندارد … کسانی که از سعودی و آمریکا و اسرائیل پول میگیرند به درد ایران نمیخورند …”
آخرین سفیر شاه در آمریکا، با اذعان به اینکه خیال بازگشت دوباره حکومت پهلوی خیالی خام است، اظهار داشت: “… مانند این است که یک لیوان آب را به زمین بریزی، اما آب دوباره به لیوان برنمیگردد. مردم ایران به گذشته برنمیگردند …”
زاهدی با اذعان به خیانت برخی از عناصر اپوزیسیون به دشمنان ملت ایران برای تشدید تحریم و فشارها، گفت: “… برخی از اپوزیسیون در این وضعیت منطقه به غربیها خط میدهند که به ایران حمله کنید و بمب اتم بیندازید و میخواهند ایران را تجزیه و تکهپاره کنند. قطعا اینها شرف ندارند.”
داماد «محمدرضا پهلوی» با اذعان به اینکه حکومت ایران در برابر فشارهای خارجی ایستاده و باز هم میایستد، ابراز داشت: “برخی میخواهند ایران را مثل سوریه و عراق کنند. اما ناکام میمانند … من کسی را نمیبینم که بتواند با حکومت ایران مقابله کند …”
«اردشیر زاهدی» در پایان سخنانش با اعتراف به اینکه رژیم پهلوی پشتوانه مردمی نداشت، گفت: “خوشمان بیاید یا نیاید، جمهوریاسلامی پشتوانه مردمی دارد و در انتخابات اخیر ۷۵ درصد رای دادند … و ما در دوران پهلوی این را نداشتیم …”
http://www.empireoflies.ir/%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DB%8C%D8%B1-%D8%B2%D8%A7%D9%87%D8%AF%DB%8C/
زاهدی در گفتگوی دیگری با مجله عصر اندیشه گفت:
برای من شرافت، تاریخ و مملکتم مهم است. مملکت ما امروز 40 درصد جوانها هستند و 30 درصد از آنها زیر 30 سال هستند، دو سوم این افراد خانمها هستند که رئیس دانشگاه شدهاند، وکیل مجلس هستند. کدامیک از این ممالک اطراف ما در خاورمیانه از خانمها اینطور استفاده میکنند؟ امروز در عربستان حتی اجازه نمیدهند خانمها ماشین برانند. حقوق زنان در ایران پیشرفت کرده است. ایران یک مملکت بزرگ است، تاریخ چندین هزار ساله دارد. خارجیها غیرتی که ایران دارد را نمیتوانند قبول کنند.
وی درباره دوران پهلوی گفت: من خودم را بارها مقصر دانستم. منِ اردشیر زاهدی مقصرم. ما بدکردیم. ما مردم را نفهمیدیم. اینها را صراحتاً میگویم. اعلیحضرت میگفت تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها. اینها هست، اما اصل کار حسادت و خودخواهی کشورهای خارجی است که میخواهند ما را بِمکند.
https://donya-e-eqtesad.com منبع: 16 اریبهشت 97.
🔰اتمام بازی با ننگنامه برجام؟
برجام که تنها ابزاری برای اعمال فشار بیشتر برای ایران بود، امشب توسط ترامپ کنار گذاشته شد. قطعا بخش زیادی از مردم در شوک خواهند رفت و شاید هم ترسی در وجودشان بیافتد اما همه میدانیم که برجام هیچ خاصیتی برای کشور نداشت و اتفاقا رهبری هم پیش بینی کرده بود که به ده سال نمی انجامد!
سوال اینست که ما چرا باید بترسیم؟ از تحریم بیشتر یا از جنگ؟
تحریم بیشتر ایران آنهم در شرایطی که از منظر همگان، آمریکا مقصر شناخته می شود امکان ندارد.
جنگ هم که ارتباطی به برجام نداشت و آمریکا و اسرائیل به هیچ وجه توانایی آغاز یک جنگ دامن گیر با ایران را ندارند.
تنها مایه خرسندی آنست که دولت پس از این مشاهده شکست تلاش های پنج ساله خود، کمی به داخل کشور برگردد و در تقویت کشور بکوشد.
متاسفانه از صحبت های امشب روحانی برمیاد که میخواد به برجام بدون آمریکا ادامه بدهد. تمام حرفهای شعاری ایشون دروغ محض هست و ایشون به هیچ وجه عبرت نمی گیرند. بقول یکی از اساتید، وقتی با روحانی حرف میزنی، انگار که با یک بشقاب حرف میزنی!
بنابراین، بازی با برجام هنوز تمام نشده است و دولت به دنبال خواسته قلبی ترامپ(اجرای برجام بدون آمریکا) می باشد.
رهبر انقلاب درباره برجام می گفتند:
خوشبین نیستم
ساده لوحی است
👈سم مهلک
👈 نقطه خیالی
👈 یک تجربه برای ملت
👈خسارت محض و...❗️
ایشان صریحا بیان می کردند که اعتماد به آمریکا ساده لوحانه و احمقانه است. جالب تر اینکه پیش بینی می کردند که برجام به ده سال نمی کشد.
🔰اتمام روحانی با اتمام برجام
امشب برجام تمام شد چون کدخدای برجام رفت اما سوال اینست 👈با دولتی که پنج سال از عمر یک ملت هشتاد میلیونی را برای تقریبا هیچ ضایع کرد چه باید کرد؟ با اعلام خروج آمریکا از برجام امیدوار بودیم که دولت تصمیم به بازگشت به توان داخلی بگیرد اما...
می توان گفت که خروج آمریکا از برجام، بهانه ای برای کشاندن ایران به میز مذاکره جدید است. از صحبت های امشب روحانی هم چنین برداشت می شد که حاضر است با اروپایی ها مذاکراتی داشته باشد!
🔰با چنین دولتی که هرگز عبرت نمیگیرد چه باید کرد؟
تنها راه برای مردم، پیگیری👈 عدم کفایت سیاسی روحانی👉 است.
✅بر اساس بند دهمِ اصل 110 قانون اساسی، 2 راه برای عزل رئیس جمهور، وجود دارد:
1-مجلس
2-دیوان عالی کشور
متن قانون اینه:
عزل رییس جمهور با در نظر گرفتن مصالح کشور پس از حکم دیوان عالی کشور به تخلف وی از وظایف قانونی، یا رای مجلس شورای اسلامی به عدم کفایت وی
کاری که مردم می توانند انجام بدهند آنست که از نمایندگان مجلس درخواست تصویب عدم کفایت رئیس جمهور رو کنند. همچنین می تونن به دیوان عالی کشور هم اعتراض کنند که چرا به وظیفه قانونیش عمل نمیکند؟
👈به وظیفه خود، عمل کنیم.
🚩عدم کفایت یک رئیس جمهور
⛔️دلایل بیکفایتی بنی صدر از نظر مقام معظم رهبری👇👇
۱ – عدم احترام به نهادهای قانونی
آقای بنیصدر بارها به نهادهای قانونی بیحرمتی روا داشته و به این طریق پایه مشروعیت خود را سست کرده است.
۲- رعایت نکردن حرمت جمهوری و رئیس جمهور
رئیس جمهور بالاترین مقامی است که حفظ حرمت نظام جمهوری از او انتظار میرود تحقیر جمهوری تحقیر رئیس جمهوری است.
۳- استفاده از هر ابزاری در مقابله با مخالفان
آقای بنی صدر در مقابله با کسانی که وی آنها را دشمن خود فرض میکرد از هیچ اقدامی اباء نکرد و حتی از اینکه رویههای تخریبش اساس جمهوری اسلامی واستقلال کشور را خدشهدار کند پروائی نورزید. رفتار شخص آقای بنی صدر و دوستانش در مقابله با دولت آقای رجایی قدم به قدم نشاندهنده همین طرح است تقوای سیاسی و تعهد اسلامی که شرط اصلی ریاست جمهوری است چنین روشی را تقبیح میکند وهرگز با آن نمیسازد.
۴- سیاست گرایی به جای حقیقت گرایی
آقای بنی صدر سیاست بازی را جانشین حقیقت گرائی کرد.
۵- صادق و راستگو نبودن
یکی از اصول اخلاقی اسلام ومصداق بارز تقوی وامانت که جزو صلاحیتها وشرائط رئیس جمهور در قانون اساسی به شمار آمده صداقت و راستگویی است. آقای بنی صدر این شرایط را نقض کرده واساس کار خود را بر عدم صداقت در اظهار و در عمل نهاده است.
۶- بیقدر و منزلت کردن امام و امت
بی شک چهره منور و شخصیت والای معنوی و روحانی و هوشمندی و قاطعیت امام خمینی سنگینترین وزنه انقلاب و جمهوری ما است. حضور مردم در صحنه وزنه عظیم دیگری است که دشمن را مایوس میکند و نظام جمهوری اسلامی صحنه اقدام و مجاهدت امام وامت است هم اکنون آیا کوشش عمدی یا سهوی در بیقدر و منزلت کردن این عظمتها به چه تعبیر میشود؟ خیانت یا عدم کفایت؟
۷- رعایت نکردن حیثیت جمهوری در خارج از کشور
رئیس جمهور باید حیثیت جمهوری را در خارج از کشور حفظ کند. تخلف از این کار اگر خیانت نباشد قطعا بیکفایتی سیاسی واخلاقی و خیلی بیکفایتیهای دیگر است
۸- مشاوران بدنام و مشکوک
کمترین حد کفایت سیاسی آن است که محدوده مشاوران نزدیک و همکاران و یاران رئیس جمهور از عناصر بدسابقه و بدنام ولااقل مشکوک ومورد سوء ظن پاک باشد.
۹- افشای اسرار اقتصادی کشور
افشای اسرار اقتصادی کشور نیز یکی دیگر از دلائل عدم کفایت آقای بنی صدر است. اظهار میزان نیاز ایران به صدور نفت و میزان موجودی ارزی کشور و اظهار فلج اقتصادی از آن جمله است.
۱۰- ایجاد تشنج در کشور پیش از جنگ
در ۳۰ شهریور ۵۹ حمله بزرگ متجاوزان عراقی به ما آغاز شد. ۱۳ روز قبل از آن آقای بنیصدر در یک سخنرانی با مشتعل کردن آتش اختلافات داخلی و با طرح مسائلی… منشاء یک سلسله خصومتهای داخلی میان مردم و پیدایش جو اختلاف و کدورت شد آیا بنیصدر در آن هنگام از حدوث قریبالوقوع جنگ مطلع بود یا خیر؟ به هر تقدیر یکی از دو شق، بیهوشی و بیتقوائی یعنی به هر حال بیکفایتی بر آن منطبق است.
۱۱- بیتوجهی به خط رهبری انقلاب
کفایت سیاسی رئیس جمهور در درک صحیح پایههای رهبری و حرکت در جهت رهنمودهای آن تجلی میکند وآقای بنیصدر نه تنها در این جهت حرکت نکرد بلکه عملا در مقابل رهبری ایستاد و رهنمودهای امام امت مبنی بر خط آرامش و جلوگیری از تشنجآفرینی را آشکارا زیر پا نهاد.
۱2- حرکت به سمت قدرت مطلقه و استبداد
وی تلاشگر قدرت مطلقه بود. طبیعی بود که در برابر او مقاومت شود و او این مقاومت را کارشکنی مینمود و جای تاسف است که کسانی هنوز هم همان سخن را تکرار میکنند و قولا و عملا به قدرتطلبی و قدرتگرائی جنبه مشروعیت میبخشند.
۱۳– اخلالگری و شورش
عجیبترین پدیدهای که در رابطه با عدم کفایت ایشان قابل بررسی است اخلال و شورشگری ایشان است. این از هر کس در یک نظام اجتماعی قابل تصور باشد از رئیس یک دولت غیرمعقول است بارها ایشان مردم را کارگران را نظامیان را به مقاومت در برابر نظم موجود دعوت کرده است.
۱۴– خصلتهای ناپسند فردی از جمله غرور
❌خصلتهای شخص ایشان نیز هر کدام در سلب صلاحیتهای لازم برای یک رئیس جمهوری دولت اسلامی دارای نقش است غرور وی که خود را اندیشه بزرگ قرن و کتاب خود را بزرگترین اثر تاریخ اسلام میشناسد که نوار گفته ایشان که اتفاقا در همین جا در عمارت دبیرخانه کنونی مجلس گفتهاند موجود است.✅
❎ منبع:مشروح مذاکرات مجلس، 30 خرداد 1360
❌مدرسه انقلاب 👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3679322117C664392fd9f