دههٔ چهل، تعداد زیادی بازیگر زن داشتیم که برچسب بازیگر سکسی رو یدک میکشیدن، حتی سر این برچسب رقابت میکردند، اما در دههٔ پنجاه، روزبهروز از تعداد این بازیگرا کم میشد و حتی علنا شرط میذاشتن که اگه فیلمی سکسی باشه، بازی نخواهند کرد!
بله، بازیگران صدای تحول مردم رو شنیده بودند.
با #درواقع همراه باشید...
👉 @darvaqe1
گوگوش زمانی که زن محمود قربانی بود، تو ایتالیا با بهروز وثوقی وارد رابطه میشه. تو همون ایام افسردگی میاد سراغش و موهاشو با ماشین میزنه. وقتی میاد ایران مردم ازش تقلید میکنن و موهاشونو به همین شکل میزنن و اسمشو میذارن مدل موی گوگوشی! جالبه تا مدتها مد روز بوده!
با #درواقع همراه باشید...
👉 @darvaqe1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴جناب آقای محمدجواد ظریف! اگر ایمان دارید که جناب دکتر پزشکیان رییس جمهور آینده خواهد شد، این رفتارها به هیچ وجه زیبنده ایشان نیست و پیام مناسبی در سطح بینالملل ندارد. مگر اینکه دنبال اهداف دیگری باشید...!
👉 @darvaqe1
درواقع
🔴 آخوندی که رضاشاه زندانش کرد و محمدرضا رئیس دانشگاه!
✍ آخوندی که بخاطر اعتراض به کشف حجاب، ۷۵ روز توسط رضاشاه زندانی شد. از طرفداران نهضت ملی شدن نفت بود. ۱۸ سال هم در رادیو ملی برنامه مذهبی داشت! مردم هم عاشقش بودند.
حسینعلی راشد
🔰یکی از دوستان راشد نقل کرده است:
در زمان شاه میخواستند ساختمان مجلس ملی را بزرگتر کنند و باید خانههای اطراف را به قیمت مشخصی میخریدند. یکی از این خانهها متعلق به راشد بود. او به قیمت دولت اعتراض میکند. همه خیال میکنند راشد طمع کرده و میخواهد پول بیشتری بگیرد.
اما وی در جلسه رسیدگی به اعتراضش، برخلاف تصور اعضای کمیسیون میگوید: به نظرم قیمتی که دولت گفته، زیاد است! من راضی نیستم از بیتالمالِ مردم، قیمت بیشتری برای مِلکم بگیرم.
یکی از اعضای کمیسیون که مسلمان نبود، تحت تأثیر قرار گرفته و میگوید: اگر مسلمانی این است، من هم میخواهم مسلمان شوم.
🔰راشد از سال ۱۳۲۰ تا ۱۳۵۷ به مدت ۳۷ سال شبهای جمعه و در مناسبتهای مختلف در رادیو سخنرانی اخلاقی و مذهبی داشت. فکر کنم رکورد همهٔ روحانیون را در رادیو زده! دعای سال تحویل سراسری را هم ایشان میخونده! خلاصه وقتی صدای راشد از رادیو پخش میشده، مردم میخکوب پای رادیو مینشستند!
🔰راشد سال ۱۳۳۰ نماینده مجلس هفدهم میشود، اما همان اول کار میفهمد که به درد این کار نمیخورد و استعفا میدهد.
🔰 همان سالها وزارت معارف به او پیشنهاد میشود ، که آن را هم قبول نمیکند!
🔰 راشد حتی پس از قبولی در آزمون قضاوت، از این کار هم انصراف میدهد.
وی در سخنرانیهایش از مَثَل و داستان زیاد استفاده میکرده و مردم صحبتهایش را راحت میفهمیدند، بخاطر همین هم خیلی دوستش داشتند.
🔰 هم در مدرسهی سپهسالار تدریس داشته و هم دانشگاه تهران.
مدتی هم رئیس دانشکده «علوم معقول و منقول» یا فلسفهی دانشگاه تهران بود. سال ۴۲ چون رئیس قبلی دانشگاه تهران به دلیل ریاست متوالی، دیگر قانونا نمیتوانست رئیس باشد، اساتید و هیئت علمی دانشگاه، به سه نفر به عنوان نامزد ریاست، رأی میدهند. اسامی این سه نفر که بیشترین رأی را کسب کرده بودند به شاه تحویل داده شد و شاه از بین این سه نفر راشد را به بقیه ترجیح داد، اما راشد انتصاب شاه را هم قبول نمیکند! خلاصه خیلی زود به سینه شاه هم دست رد میزند و عطای ریاست دانشگاه تهران را هم به لقایش میبخشد.
🔰 در بحث انقلاب سفید از حق رأی زنان دفاع میکند. بخاطر همین نظر او و سخنرانی در رادیو، در بحبوحهی انقلاب، عدهای به منزلش حمله میکنند و به او انگ آخوند درباری و ساواکی میزنند. شهید مطهری چون زمان شاه با وی در ارتباط بوده و افکارش را میدانسته، به دادش میرسد و نجاتش میدهد.
زمانی که راشد به سفر زیارت عتبات و ... میرفت، شهید مطهری را به جای خودش به رادیو معرفی میکند . در مدرسه سپهسالار و دانشگاه تهران هم رابطه خوبی با شهید مطهری داشت.
🔰 حسینعلی راشد سرانجام در سال ۱۳۵۹ در اوج اخبار جنگ ایران و عراق بر اثر سکته مغزی از دنیا میرود و در سکوت خبری بخاطر فراگیری اخبار جنگ به خاک سپرده میشود.
عدهای معتقدند راشد نقش بهسزایی در اخلاق و شریعتمداری مردم ایران داشته است و عدهای هم او را آخوند درباری میدانستند.
نظر شما چیست؟
با #درواقع همراه باشید...
👉 @darvaqe1