قسمت سی و یکم.m4a
9.79M
#قسمت_۳۱
فایل صوتی کتاب کهکشهان نیستی زندگینامه آیت الله قاضی
@darya88888
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شورش در نیروی هوایی رژیم صهیونیستی،۴ سرتیپ به همراه ۲۰۰ خلبان و دستیار از پایگاه های هوایی ارتش خارج شده اند
🔸آنچه در مورد فرار گروه بزرگی از نظامیان صهیونیست از میدان نبرد شایعه شده بود صحت دارد و ۴ سرباز خودکشی کرده اند، اکنون اخباری مبنی بر اختلافات شدید در داخل کابینه به گوش می رسد.
@darya88888
☑️تخلیه ۱۴ شهرک صهیونیستنشین در مرز با لبنان
🔹وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با پیشنهاد تخلیه ۱۴ شهرک صهیونیستنشین دیگر در شمال فلسطین اشغالی و در مرز با لبنان موافقت کرد.
@darya88888
33.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حاج قاسم:
اگر امروز کسی در فلسطین اظهار شیعه بودن بکند، ما با او کار نمیکنیم.
@darya88888
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 معترضان بامداد گذشته در تل آویو خطاب به حماس و علیه نتانیاهو شعار سر دادند :
🔹"فرزندان ما را آزاد کنید؛ نتانیاهو را بگیرید»
@darya88888
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۱۴۷ قرآن کریم شامل آیات ۱۴۳ تا ۱۴۶ سوره مبارکه انعام
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «اِذَا التَبَسَت عَلَیکُمُ الفِتَنُ، کَقِطَعِ الَّیلِ المُظلِمِ فَعَلَیکُم بِالقُرآنِ» هنگامی که فتنهها، همچون پارههای شب تاریک، شما را در خود پیچید، برشماست که به قرآن تمسک جویید. (اصول کافی ج۲ص۴۵۹)
🎙 استاد: پرهیزگار
🆔 @darya88888
goo.gl/6rd9yW
▪️ روایت حاج سيد احمد خمینی از شهادت برادرش حاج آقا مصطفی
♦️صبح زود حدود ساعت پنج صبح با تکان هایی که به پایم داده می شد، چشم هایم را باز کرده و امام را دیدم که می گویند: «بلند شود و برو خانه مصطفی، گفته اند بروی آنجا، فکر می کنم معصومه(معصومه حائری، همسر شهید مصطفی خمینی) خانم ناراحت است» چون ایشان مریض بوده و شب قبل هم دکتر رفته بودند. من با عجله به آنجا رفتم. دیدم یک تاکسی مقابل خانه ایشان است. وقتی به داخل منزل رفتم، آقای دعایی و یک برادر افغانی که در آنجا درس می خواند و آقای دیگری را دیدم، وقتی به قسمت بالای منزل رفتم، دیدم زیر بغل و پاهای برادرم را گرفته اند و از پله پایین می آورند. دستم را بر پیشانی ایشان گذاشتم و گرمایی احساس کردم. او را در تاکسی گذاشتیم، ولی انگار کسی در همان لحظه به من گفت که او مرده است.
♦️بعد از معاینه دکتر در بیمارستان و خبر فوت ایشان، من به خانه برگشتم و نمی دانستم که به امام چه بگویم ولی باید طوری قضیه را به امام می گفتم. به قسمت بیرونی بیت امام جایی که مراجعه کنندگان عمومی می آمدند رفتم و دو نفر را خدمت ایشان فرستادم که بگویند حال حاج آقا مصطفی بد شده است و ایشان را به بیمارستان برده اند. بعد از چند لحظه، امام گفتند: «بگویید احمد بیاید» من خدمت ایشان رفتم و گفتند: «من می خواهم به بیمارستان بروم و مصطفی را ببینم». با ناراحتی زیاد بیرون آمدم و به آقای رضوانی گفتم که ایشان چنین مطلبی گفته اند، خوب است به ایشان بگوییم، دکتر ملاقات با حاج آقا مصطفی را ممنوع کرده است که حتی المقدور امام دیر از جریان مطلع شوند. قرار شد این طور مطلب را بگویند در حالی که آنها هم از طرح این قضیه وحشت داشتند. در طبقه بالا از پنجره ای که در آنجا بود امام مرا دید و صدا زد و گفت: احمد. من خدمت ایشان رفتم. گفتند: «مصطفی فوت کرده؟».
♦️من هم بسیار ناراحت شدم و در حال گریه چیزی نگفتم. ایشان همان طور که نشسته بود و دستهایشان روی زانو قرار داشت، چند بار انگشتانشان را تکان دادند و سه بار گفتند: «انا لله و انا الیه راجعون» تنها عکس العلمشان همین بود، هیچ واکنش دیگری نشان ندادن و بلافاصله آمدن افراد برای تسلیت به امام شروع شد
🇮🇷@darya88888
🔴معروف بود آقامصطفی در منزل امام با هيچ يک از مراجعين فرقى ندارد!
♦️رهبرمعظم انقلاب: «حاجآقا مصطفى در منزل امام مانند يكى از واردين اين منزل و يكى از كسانى بود كه به طور طبيعى در اين خانه رفت و آمد مىكردند، كسى احساس نمىكرد كه او پسر امام است، مانند ديگران. حتى مراجعهى او به امام در حد ديگران بود.
♦️اخلاق خاص او در رابطهى با امام و حفظ جنبهى يكسانى با ديگر مردم در همان روز در حوزه معروف بود. همه مىگفتند كه حاج آقا مصطفى خمينى جورى رفتار مىكند در منزل، يعنى منزل امام كه با هيچ يک از مراجعين فرقى ندارد و واقعيت هم همين بود. هرگز انتساب به امام يا نام امام براى او يک وسيلهاى محسوب نمىشد.» ۱۳۵۸/۰۷/۳۰
🗓 ۱ آبان ۱۳۵۶: شهادت آیتالله سيدمصطفی خمينی
🇮🇷@darya88888
⚡️جرقهای که شاه را بر انداخت!
🔰گزارشی درباره نقش آیتالله سیدمصطفی خمینی در نهضت انقلاب اسلامی از نگاه امام خامنهای
🔍بخوانید👇🏻
http://farsi.khamenei.ir/memory-content?id=27935
🇮🇷@darya88888