فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔ شهیدی که زمان برگشت پیگرش را به مادرش گفت
📚 @DasTanaK_ir | داناب
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️ به مناسبت سالروز وفات مرجع و مجتهد سرشناس، آیت الله #مرعشینجفی
📚 @DasTanaK_ir | داناب
هدایت شده از عماد
جالب است بدانیم:
🔵 پدر بزرگوار حضرت آیت الله العظمی #مرعشی_نجفی، مخترع دندان مصنوعی بودند.
🔵 اولین یونیت های دندانپزشکی ایران در زمان جنگ تحمیلی ( در بیمارستان های صحرایی)ساخته شد.(ماهنامه صنعت درمان، سال دوم، ش ۱۹،آذر، صص۲۴_۲۷ گفت و گو با دکتر اکبر فاضل و دکتر کاظم آشفته یزدی.
#ابتکار_دفاع_مقدس
#بیمارستان_صحرایی
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901
خاطره رهبر انقلاب از شهید رجایی
📝 «مدیر خوب این نیست كه زیر بار پروندهها خم بشود. مرحوم شهید رجایی میگفت كه در زمان نخستوزیری وارد اتاق وزیری شدم، دیدم كه پروندههای بسیاری مثل كوه روی میز آن #وزیر جمع شده است و آن شخص اصلًا دیده نمیشود! آن روزها زرنگهایی كه از سابق در دستگاهها مانده بودند، بلد بودند كه وزرای انقلابی را چطور زمینگیر كنند. همینطور مرتب پرونده میبردند و كارهای بیربطِ چرند را جلویشان میگذاشتند؛ او هم كه بیتجربه بود، در این پروندهها غرق میشد و اصلًا تمام نیرویش را روی اینگونه كارها میگذاشت!
🔸مدیر خوب كسی است كه در اتاق خود، باشد و نباشد. نباشد، یعنی اینكه در دستگاه، دایم در حال گردش و دَوَران باشد.» ۱۳۷۰/۱۰/۱۲
➕ به مناسبت هفته دولت و ایام شهادت شهیدان #رجایی و #باهنر
ــــــــــــــــ
#داناب (داستانکونکاتناب)
دانابی شو؛ دانا شو!👇👇
📚 @dastanak_ir
🟢 سالروز وفات فاطمه بنت اسد مادر گرامی امیرالمومنین علی علیهالسلام، تسلیت باد
🟡 فاطمه بنت اسد تنها زنی است که فرزند خود را در کعبه به دنیا آورده و بسیار مورد علاقه پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله بود.
🔹مطلب بعدی کانال داناب را در همین رابطه بخوانید 👇
📚 @DasTanaK_ir | داناب
🟢 سالروز فاطمه بنت اسد مادر گرامی امیرالمومنین علیهالسلام
🟡 پدرش «اسد فرزند هاشم فرزند عبد مناف فرزند قصی» و مادرش «فاطمه دختر هرم بن رواحه بن حجر بن عبد بن معیص بن عامر بن لؤی» بودند. همسرش «ابوطالب فرزند عبدالمطّلب فرزند هاشم فرزند عبدمناف فرزند قصی» بود. وی شش فرزند به نامهای: «طالب، عقیل، جعفر، علی، ام هانی و جمانه» داشت.
🔹فاطمه بنت اسد یازدهمین فرد و دومین زنی بود که مسلمان شد و اندکی پس از پیامبر به همراه حضرت علی و حضرت فاطمه زهرا به سوی مدینه هجرت کرد و در محلی به نام قبا به آنها پیوست. پیامبر مدّتی قبل به قبا رسیده بود و در این مکان منتظر آمدن امیرالمومنین علیهالسلام بود.
فاطمه بنت اسد، تنها زنی است که فرزند خود را در خانه کعبه به دنیا آورد، چون آثار وضع حمل در او پدیدار شد، به مسجدالحرام و نزدیک کعبه آمد و به خدای خود گفت: «پروردگارا!، من به تو و پیامبرانی که از سوی تو آمدند و به کتابهای آنان و به گفتار جدم، ابراهیم خلیل، ایمان دارم. خداوندا!، به حق کسی که این خانه را بنا کرده و به حق نوزادی که در رحم من است، این زایمان را برای من آسان گردان.»
دعای فاطمه مستجاب شد. فاطمه بنت اسد، در قسمت پشت کعبه (یعنی پشت آن سمتی که درب آن است) ایستاده بود و رو به کعبه دعا میخواند که ناگهان پیش چشمان همه حاضران، دیوار خانه خدا از همان قسمت شکاف برداشت و آنقدر از هم فاصله گرفت که فاطمه توانست از شکاف دیوار، وارد خانه خدا شود، جبرئیل امین او را به داخل کعبه برد و دوباره دیوار به هم آمد و داخل کعبه سه روز ماند و اهل مکه در کوچه و بازار این قصه را نقل میکردند.
بنا بر نقلی ایشان در ۲۳ صفر سال چهارم هجرت درگذشت. آرامگاه وی در قبرستان بقیع در مدینه قرار دارد.
خبر وفات فاطمه بنت اسد را حضرت علی به پیامبر اعظم رساند. حضرت محمد ص سخت گریه کردند و فرمودند:
«علی جان، او تنها مادر تو نبود؛ بلکه مادر من هم بود».
سپس پیامبر (ص) عمامه خود را داد تا کفن او قرار دهند تا به وسیله آن از آزار حشرات زمین حفظ گردد؛ و بر پیکر او نماز گزارد؛ و اقرار به امامت پسرش حضرت علی را به او تلقین کرد، تا پس از دفن، وقتی از او در مورد آن سؤال شد بتواند پاسخ دهد؛ و او را با پیراهن مخصوص خود کفن نمود و در قبر او قبل از دفنش خوابید تا بدین وسیله فشار قبر به او نرسد. وقتی عمار علّت این کار را پرسید پیامبر گفتند:
ابایقظان (کنیه عمار)، فاطمه استحقاق این رفتار را دارد؛ چه آن که بعد از مادرم آمنه، او مادرم بود. با این که خود فرزندان زیادی داشت و در تنگدستی به سر میبرد، همیشه مرا در لباس، غذا و رسیدگی به سایر امور، بر فرزندانش مقدم میداشت…
ــــــــــــــــ
#داناب (داستانکونکاتناب)
دانابی شو؛ دانا شو!👇👇
📚 @dastanak_ir
#اطلاعیه | #قرار_جمعه_ها
✔️ جدول نهایی مراسم دعا و توسل به امام زمان علیهالسلام در سراسر کشور (بمنظور تعجیل در امر فرج)
جمعه ها دو ساعت قبل از اذان مغرب همزمان در سراسر کشور
※ پایگاه مرکزی: تهران/ بهشت زهرا/ گلزار شهدا / قطعه ۴۰ شهدای گمنام(فانوس)
جمعه ۹ شهریور | ساعت ۱۷:۰۰
• سخنران : استاد محمد شجاعی
• و نوای : حاج حسین خلجی
🌐 esteghase.com