eitaa logo
🇮🇷وصیت‌نامه✌️🇵🇸
1.6هزار دنبال‌کننده
983 عکس
1.2هزار ویدیو
15 فایل
یه روزی آخرین نفری ك تورو یادشه، می‌میره و تو برای همیشه فراموش می‌شی . ناشناس https://harfeto.timefriend.net/17160352308750 ** کپی آزاد و واجب ** @vasiyat_kilip
مشاهده در ایتا
دانلود
برای رزمندگان اسلام، برای سرداران جان برکف مقاومت، برای دست‌پروردگان مکتب حسینی، برای سلحشوران نترس و شجاع حاضر در غزه دعا کنید.... برایشان امن یجیب بخوانید، دعای جوشن صغیر را بخوانید... صهیونیست‌ها همه شیاطین عالم را فراخوانده‌اند تا به نور و حقیقت حمله کنند و هر چند خورشید بر هر سیاهی پیروز خواهد شد و حق سیاهی بر نمی‌دارد اما شما یک لحظه هم دست از دعا، تضرع و نذر صلوات و ذکر بر ندارید... دعا کنید که صبح امید در پیش است.
⭕️خلاصه آخرین تحولات در غزه هواپیماهای جنگی و تانک‌های ارتش رژیم صهیونیستی در حال بمباران شدید شمال غرب نوار غزه هستند. تلاش دشمن صهیونیستی برای ورود به نوار غزه در شمال نوار غزه و شرق خان یونس با شکست مواجه شده است. تا این لحظه اشغالگران نتوانسته‌اند وارد نوار غزه شوند و مبارزان مقاومت ضربات سختی به آن‌ها وارد کرده و صهیونیست‌ها را وادار به عقب‌نشینی کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هم اکنون/ دعا و تضرع ساکنان اردوگاه محاصره شده جنین در کرانه باختری در پیشگاه خداوند برای نصرت مردم غزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هم اکنون/ حمله جوانان دیاربکر به شرکت حامی "اسرائیل" جوانان کُرد خشمگین از جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم تنهای غزه امشب به کافی شاپ آمریکایی "استار باکس" در این شهر حمله کردند. شرکت کافی‌شاپ‌های زنجیره‌ای آمریکایی استار باکس از رژیم صهیونیستی حمایت کرده است.
هم اکنون/ آغاز مراسم استغاثه برای نجات مردم مظلوم غزه که تحت شدیدترین حملات و بمباران های رژیم غاصب صهیونیستی هستند صحن امام رضا(علیه السلام) در حرم حضرت معصومه سلام الله علیها دوستان قمی ملحق شن
دعای مرزداران صحیفه سجادیه را بدرقه رزمندگان جبهه کنیم.
تلفات اسرائیل به نقل از الجزیره: 🔹۲۱ تانک 🔹۲۵ نفربر 🔹۳۲ کشته
وزیر خارجۀ رژیم صهیونی: درخواست آتش‌بس سازمان ملل را رد می‌کنیم 🔹ما صراحتاً درخواست نفرت‌انگیز مجمع عمومی سازمان ملل برای آتش‌بس را رد می‌کنیم. اسرائیل قصد دارد حماس را همان‌طور که دنیا با نازی‌ها و داعش برخورد کرد نابود کند. پ ن: نازی ها رو کاری ندارم ولی اونی که داعش رو نابود کرد همونیه که امروز می‌خواد غده سرطانی اسراییل رو هم از صفحه روزگار محو کنه! داعش هزار سال دیگه هم در پستی و حیوانیت و بی‌شرفی به گرد پای شما هم نمیرسه!
اگر ورود یگان دلتای ارتش تروریستی آمریکا به ساحل غزه درست باشه، غزه فقط با یک ارتش نمیجنگه. با ترکیبی از چندین ارتش تا دندان مسلح دنیا در حال دست و پنجه نرم کردن است.
واکنش رهبر کره شمالی به بحران غزه رهبر کره شمالی: ما در آستانه جنگ جهانی سوم هستیم و همه باید آماده شوند.