🌟آموزش مهارتهای زندگی🌟
👧 برای دختران:
✔️ مهارتهای تصمیمگیری و اعتماد به خود را تقویت کنید.
✔️ به آنان بیاموزید که "نه" گفتن حق آنان است.
👦 برای پسران:
✔️ مسئولیتپذیری و احترام به دیگران را در قالب وظایف کوچک آموزش دهید.
✔️ از طریق گفتگو درباره احساسات، به آنان نشان دهید که آسیبپذیری ضعف نیست.
🌟بازی و فعالیتها🌟
🎨 دختران: بازیهای خلاقانه مثل نقاشی و قصهگویی به رشد عاطفی و اجتماعی آنان کمک میکند.
⚽ پسران: فعالیتهای بدنی و پرانرژی مانند ورزشهای تیمی یا بازیهای ساختوساز مهارتهایشان را تقویت میکند.
✔️ والدین باید تعادل ایجاد کنند و به علایق طبیعی هر کودک توجه کنند.
🌟الگو بودن برای فرزندان🌟
👩👧 دختران: از مادر خود نحوه ارتباط با دیگران و از پدر خود ارزشگذاری به خود را میآموزند.
👨👦 پسران: پدر برای آنان نمونهای از قدرت و مسئولیتپذیری است و مادر به آنان همدلی و احترام به دیگران را میآموزد.
✔️ بهترین راه آموزش، نشان دادن رفتارهای مثبت در عمل است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏓معرفی بازی🏓
مناسب سنین۴ سال به بالا
این بازی جالب ، فواید زیر را برای رشد کودکان دارد:
1⃣تقویت هماهنگی دست و چشم 👁️✋: کودک با استفاده از توپ های رنگی باید رنگها را دقیقاً به سمت مربع مربوطه هدایت کند که این کار باعث بهبود هماهنگی بین حرکات دست و نگاه او میشود.
2⃣توسعه مهارتهای حرکتی ظریف 🖐️: استفاده از توپ ها برای هدایت به سمت رنگ مربوطه نیاز به کنترل دقیق حرکات کوچک دست دارد، که به تقویت مهارتهای حرکتی ظریف کودک کمک میکند.
3⃣ افزایش دقت و تمرکز 🎯: کودک باید با دقت رنگها را دنبال کند و هر رنگ را در قسمت مربوط به خود قرار دهد که به بهبود تمرکز و توجه او منجر میشود.
4⃣ آشنایی با رنگها و تطبیق آنها 🌈: این بازی به کودک کمک میکند رنگها را بشناسد و مهارت تطبیق رنگهای درست را تمرین کند.
5⃣تقویت صبر و استقامت 🕰️: چون رنگها ممکن است به آرامی حرکت کنند، کودک یاد میگیرد که با صبر و دقت این فرآیند را انجام دهد.
⁉️آفت تاریخیِ "قدرت نرم ایران"
💢 "سَندرُمِ حاجی واشنگتن"!
✍️🏼 دکتر محسن سوهانی
🔶️حسینقلیخان صدرالسلطنه، پسر میرزا آقاخان نوری و کارمند عالی رتبه وزارت امور خارجه بود. وقتی قرار شد در دوره ناصری، برای اولین بار سفیری به ینگه دنیا(آمریکا) بفرستند قرعه به نام او افتاد. در ظاهر برازنده و به زبان های انگلیسی و فرانسه مسلط بود. اما، غافل از این که سواد لازم را نداشت: فن و هنر و مهارت چندوجهی و میان رشته ایِ ارتباط با بیگانه که "دیپلماسی" می گویند. زبان خارجی را می دانست، ولی مهم ترش، زبان ارتباط با خارجی را نه!...
خلاصه، حسینقلی خان که در بین مردم به حاجی واشنگتن معروف شده بود، قدم به خاک کشوری گذاشت که نه خودش نه دیگر ایرانی ها چیز زیادی از آن نمی دانستند. حتی فتحعلی شاه گمان می کرد آمریکا کشوری در زیر زمین است! هارفورد جونز بریج(سفیر مختار بریتانیا) در کتاب خاطراتش نقل می کند که شاه قاجار از او پرسیده: «اینکه میگویند ینگهدنیا زیر زمین است حقیقت دارد و آیا اگر ۲۰۰ ذرع زمین را بکنیم به آن جا می رسیم؟!»
🔶️ از دست گل های حاجی واشنگتن یکی این که به یُمن عید قربان در بالکن هتل معروف والدورف-آستوریا در شهر نیویورک، گوسفندی را ذبح و با حوصله در برابر چشمان متعجب مردم شقه کرد. آن چه این صحنه را عجیبتر ساخت، وقوعش در بالکن هتلی مجلل و در معرض دید همگان بود که سبب شد در نشریات آمریکایی منعکس و به سخره گرفته شود. در تاریخ مشهور است اتفاقاتی از این دست باعث شد پس از بازگشت حسینقلی خان به ایران؛ ناصرالدین شاه خطاب به او بگوید: «ما را نزد جوانترین دولت دنیا بیآبرو و ملت چندین هزار ساله مان را سخره عالمیان کردی. خدا از تو نگذرد.»
ماجرای آبرویی که حاجی واشنگتن از ایران برد و سوژه کتابی از اسکندر دلدم و فیلمی از زنده یاد علی حاتمی نیز شد، و یا توهمی که فتحعلی شاه از زیرزمین بودن آمریکا داشت، نه صرفاً اتفاق تلخ تاریخی، بلکه نمادی از یک "بیماری ارتباطی" قابل تامل است که تا امروز و هنوز نیز گرفتارمان ساخته.
🔶️این روزها بسیاری از بزرگان، حتی مراجع و عالمان دینی، بر عنصر "هویت ایرانی" تاکید ویژه ای دارند. از سوی دیگر شاهد پديده نوظهوری به نام "سفیر-بلاگر" در فضای مجازی کشورمان هستیم: سفیر انگلستان طی مستندی داخل ساختمان قدیمی اش را به مردم ایران نشان می دهد، سفیر کره جنوبی با لهجه ای شیرین و همراهی ارکستر، به زبان فارسی آواز "پُرسون پُرسون" را می خواند، سفیر آلمان ویدئویی از نوستالژی دونرکباب خوردنش در تهران منتشر می کند و...
رابطه این دو محور را باید در کلیدواژه ای درک کرد که سکه رایج عصر جدید قدرت در سطح بین الملل است: "دیپلماسی عمومی" یا زمین و قاعده بازی در: "جنگ جهانی هویت"
🔶️مفهوم "قدرت سیاسی" در معادلات جهان امروز، چه در سطح داخلی و چه بین المللی، بیش از هر چیز بر ساحت نرم، یعنی: شکلدادن به ترجیحات دیگران از طریق جذب و جذابیت استوار است. بر این اساس جوزف نای، نظریه پرداز "قدرت نرم"، عاملی به نام "دیپلماسی عمومی" را مهم ترین رکن آن بر می شمرد. دیپلماسی عمومی(Public diplomacy) یعنی کسب قدرت نرم و اثرگذاری هویتی یک دولت_ملت بر افکار و ترجیحات مردم دیگر کشورها با ابزارهای مختلف فرهنگی، رسانه ای، هنری، آموزشی و... . به عبارت ساده به وسیله این اسب تروآ می توان بدون خون و خون ریزی کشورها را فتح کرد.
🔶️ طی این چهارچوب و در امتداد نظریه پردازی هایی مانند:" جنگ تمدن ها"ی ساموئل هانتیگتون و "پایان تاریخ" فرانسیس فوکویاما، امروز شاهد یک "جنگ نرم تمدنی و هویت مدار" بین کشورهای مختلف و در میدان دیپلماسی عمومی هستیم. شاهد مثال، به عنوان نمونه هایی پیرامون خودمان: کره جنوبی در جنوب شرق آسیا و در قالب موج کره ای(Hallyu) و سبک هایی مانند k-pop(موسیقی کره ای) یا k-drama(فیلم و سریال کره ای)، قطر در غرب آسیا با تبلیغ ویژه نمادهای بومی خود در رویدادهایی چون جام جهانی، همسایه دیوار به دیوارمان ترکیه ضمن مصادره به مطلوب مولفه های فرهنگ ایرانی در صنایع خلاقی مانند سریال سازی و بسیاری دیگر از رقبای منطقه ای و جهانی، به شدت در هویت سازی تمدنی از خود موفق عمل کرده می کنند. در این بین باید پرسید: جایگاه ایران کجاست؟!
📎ادامه در بخش دوم...
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#آگاهسازی
برای شماست که هستیم
چشم بیدار و سنگر حساس
📎ادامه ی بخش اول:
🔶️این جنگ در شرایطیست که ما از یک گنج مغفول و میراث مجانیِ قدرت نرم برخورداریم: "هویت و فرهنگ ایرانی" که با قوامی فوق العاده هزاران سال، مردمانی با نژاد و قومیت، دین و مذهب و عقاید و سلیقه های گوناگون را در قالب یک ملت و کشور[=ایرانِ عزیز]، به هم پیوند و جلوه های درخشانی چون دفاع مقدس را در همین روزگار معاصر رقم زده. این هویت جذاب و قدرت نرم عجیب، همواره اقوام مهاجم مانند مغول را درون خود هضم و نفحاتی از خویش را در سراسر جهان گسترش داده.
در توصیفش همین بس که: شیر ایرانِ فرهنگی اگر در آوردگاه قدرت نرم سر برآورد، بسیاری از مرزهای سیاسی را خواهد گسست. چرا که مردمان خیلی از کشورها اگر به مولفه های هویتی، عناصر فرهنگی و گذشته خویش نیک بنگرند، خود را ایرانی خواهند یافت.
🔶️با این وصف، دلیل ناکامی و پابندی که "قدرتِ نرمِ شیرِ ایرانِ فرهنگی" را به زنجیر کشیده، باید در مواردی چون "سندرم حاجی واشنگتن" جست و علاج کرد.
حوزه های ارتباطی مانند دیپلماسی، بر مدار مثلث طلایی ارتباطات شکل می گیرد. این منظومه به انسان های خلاق و چند وجهی نیاز دارد که بر هر سه ضلع: پیام(محتوای هویت و فرهنگ اصیل ایرانی-اسلامی)، رسانه(ویژگی های خاص ابزار ارتباطی مثلا شبکه های اجتماعی و...) و مخاطب(ویژگی ها ی خاص فرهنگی کشورهای مقصد) اشراف کامل داشته باشند. به قول دیالوگ طلایی زنده یاد علی حاتمی: ملتی کهن باشیم نه مردمانی کهنه...
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#هویت_ملی
#آگاهسازی
برای شماست که هستیم
چشم بیدار و سنگر حساس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 تحلیل فیلم : مستند خط خزنده
🔸جهت دهی افکار عمومی توسط سایتها و شبکه های اجتماعی چگونه صورت می گیرد؟
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#آگاهسازی
برای شماست که هستیم
چشم بیدار و سنگر حساس
هدایت شده از انس با صحیفه سجادیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیر سایه چادر #فاطمه_زهرا (سلام الله علیها) آرامش و امنیت برقراره
هدایت شده از انس با صحیفه سجادیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️« ماجرای سعید #چندانی، نوجوان سنّی مذهب که بیماری لاعلاجی داشت. او در شب شهادت حضرت #فاطمه_زهرا (سلام الله علیها) در مسجد مقدس #جمکران بدستان مبارک #امام_زمان أرواحنا فداه، شفا یافت؛ سپس شیعه شد؛ و در نهایت، بدست وهابیت ملعون، مسموم و مضروب شد و در شب ۲۱ رمضان، شب شهادت امیرالمؤمنین (ع)، سال ۱۳۷۵ به شهادت رسید.»
👈مستند کامل در کانال
https://eitaa.com/sahife2/28133