#حسادت_درکودکان
کودکان خیلی زود خودشان را با دیگران #مقایسه می کنند
🔻و به این نتیجه می رسند که توانایی خوبی در یک فعالیت خاص ندارند و ممکن است ناامید شوند.
✍در چنین شرایطی #وظیفه_پدر و #مادر
💮 ایجاد #توازن بین داشته ها و نداشته های اوست
♨️ تا مانع از حسادت ورزیدن کودک به همسالان شود.
🖇 علاقه مندی به نقاشی یا فوتبال را مثال می زنیم.
👈 اگر کوچولوی شما اندکی ضعیف است و می خواهد این قبیل کارهای خاص را کنار بگذارد
✍با او صحبت کنید تا بفهمد که قرار نیست بهترین نقاش یا بهترین فوتبالیست ایران باشد.
👌 همین که چنین هنری دارد کافی است و خیلی از همسالان او هستند که از چنین هنری بی بهره اند و به او حسادت می کنند.
👈با او #تمرین_کنید و با #تشویق مداوم فرزندتان را به نقطه مطلوب رسانید.
👌مهم این است که خودش از ترک آن فعالیت منصرف شود
#سبک_زندگی
حداقل یک وعده غذایی رو خانوادگی میل کنید
❤️ کنار هم در آرامش برای صَرف غذا نشستن، راه خوبی برای تقویت پیوندهای خانوادگیه. زمانی برای صحبت درباره خبرهای خوب، درباره روزی که داشتید یا گفتن یک جوک خندهدار. این کار همچنین به بچهها برای داشتن عادات تغذیه خوب کمک میکنه.
#تربیت_فرزند
✅انجام تکالیف دینی را نباید تا زمان بلوغ به تأخیر انداخت، بلکه باید پیشاپیش انس لازم را در آنها به وجود آورد تا در زمان بلوغ، مشکلی از این نظر پدید نیاید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
🌟این نسل، شاهد اتفاقات بسیار مبارکی خواهد بود!
#صحیفه_سجادیه_بصورت_بند_به_بند
#دعا_چهل_هفت_125
دعای سیدالساجدین(ع) در روز عرفه:
🔹و أَوْجِدْنِى بَرْدَ عَفْوِكَ، وَ حَلاوَةَ رَحْمَتِكَ وَ رَوْحِكَ وَ رَيْحَانِكَ، وَ جَنَّةِ نَعِيمِكَ، وَ أَذِقْنِى طَعْمَ الْفَرَاغِ لِمَا تُحِبُّ بِسَعَةٍ مِنْ سَعَتِكَ، وَ الاجْتِهَادِ فِيمَا يُزْلِفُ لَدَيْكَ وَ عِنْدَكَ، وَ أَتْحِفْنِى بِتُحْفَةٍ مِنْ تُحَفَاتِكَ🔹
🔸و سردى مغفرت و شيرينى رحمت خود را روزى (من) كن و از خوشى و بوى جانفزا و بهشت پرنعمت خود مرا برخوردار گردان و مزه آسودگى را به من بچشان، و از گنچ پهناور خود وسعتى ده كه به فراغ بال بدان چه دوست دارى پردازم و در عملى كه مرا به تو نزديك مى كند بكوشم، و مرا تحفه ای از تحفه های خود فرست🔸
#چهل_هفت
◀️ کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
#صحیفه_سجادیه_بصورت_بند_به_بند
#دعا_چهل_هفت_126
دعای سیدالساجدین(ع) در روز عرفه:
🔹و اجْعَلْ تِجَارَتِى رَابِحَةً، وَ كَرَّتِى غَيْرَ خَاسِرَةٍ، وَ أَخِفْنِى مَقَامَكَ، وَ شَوِّقْنِى لِقَاءَكَ، وَ تُبْ عَلَيَّ تَوْبَةً نَصُوحا لا تُبْقِ مَعَهَا ذُنُوبا صَغِيرَةً وَ لا كَبِيرَةً، وَ لا تَذَرْ مَعَهَا عَلانِيَةً وَ لا سَرِيرَةً🔹
🔸و #تجارت مرا پر سود گردان و بازگشتم را بی زيان قرار ده ، و بيم و هيبت خود را در دل من انداز و مرا آرزومند لقاى خود گردان، و به لطف سوى من نگر و توبه مرا بپذير، چنان كه هيچ صغيره و كبيره براى من نگذارى، و هيچ گناه آشكار و نهان را نابود کنی🔸
#چهل_هفت
◀️ کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
#شرح مختصر
#دعا_چهل_هفت_125
#بهشت
وَ أَوْجِدْنِي بَرْدَ عَفْوِكَ، وَ حَلَاوَةَ رَحْمَتِكَ وَ رَوْحِكَ وَ رَيْحَانِكَ، وَ جَنَّةِ نَعِيمِكَ، وَ أَذِقْنِي طَعْمَ الْفَرَاغِ لِمَا تُحِبُّ بِسَعَةٍ مِنْ سَعَتِكَ، وَ الِاجْتِهَادِ فِيما يُزْلِفُ لَدَيْكَ وَ عِنْدَكَ، وَ أَتْحِفْنِي بِتُحْفَةٍ مِنْ تُحَفَاتِكَ.
و مرا از لذّت بخشايشت و شيرينى رحمتت و آسودگى و آسايش و بهشت پر نعمتت، كامياب گردان و به وسيله گشايشى از گشايشگرىات، طعم فراغت براى (پرداختن به) آنچه را دوست دارى و (طعم) كوشش را در آنچه (موجب) نزديكى به پيشگاه تو و درگاه توست، به من بچشان. و تحفهاى از تحفههايت را به من ارمغان ده.
«بَرْد»: به معنى سردى و سرما مىباشد و چون در هواى گرم حجاز، گواراترين و لذّت بخشترين چيزى كه براى مهمان مهيا مىكردند، اتاق سرد و آب سرد بوده، لذا به هر چيز كه گوارا و لذّتبخش باشد «برد» مىگويد.
«رَوْحِكَ وَ رَيْحَانِك»: رَوْح به معنى نسيم ملايم است و چون ايجاد آسودگى مىكند، به هر چه آسودگىآور باشد، رَوْح اطلاق مىشود.
ولى هر گاه روح و ريحان كنار يكديگر آورده شود، منظور از روح، نجات از آتش و از ريحان داخل شدن به بهشت است و بعضى روح را به قبر و ريحان را به بهشت تعبير كردهاند.
«وَ جَنَّةِ نَعِيمِك»: بهشت پر نعمت. در قرآن كريم خداوند متعال مردان و زنان مؤمن را به بهشت وعده داده، مىفرمايد: (وَعَدَ اللَّهُ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ جَنَّاتٍ تَجْرِى مِنْ تَحْتِهَا الْاَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا وَ مَسَاكِنَ طَيِّبَةً فِى جَنَّاتِ عَدْنٍ وَ رِضْوَانٌ مِّنَ اللَّهِ أَكْبَرُ): «خداوند به مردان و زنان با ايمان، باغهايى از بهشت وعده داده كه نهرها از زير درختانش جارى است. جاوادانه در آن خواهند ماند. و مسكنهاى پاكيزهاى در بهشتهاى جاودان نصيب آنها ساخته و خشنودى و رضاى خدا از همه اينها برتر است». (توبه/ 72.) از اين آيه مفسران برداشت كردهاند كه بهشت داراى سه طبقه است: بهشت، بهشت عدن و رضوان اللّه.
مراتب اين سه بهشت به حسب اختلافِ درجه اهل بهشت است. و نعمتها و لذّتهاى بهشت نيز دو نوع است: روحى و جسمى. لذّتها و نعمتهاى فراوان جسمانى همانند: ميوهها، گوشت، آب، شربت، حورالعين، باغها و... كه در آيات قرآن به آن فراوان اشاره شده. لذّتهاى سرشار و بىنهايتِ معنوى و روحى همانند اينكه هيچ سخن لغو و بيهوده شنيده نمىشود و هر چه گويند سلام و تحيّت و احترام به يكديگر است. (واقعه/ 24 و 25.) همانگونه كه خداوند بر آنان سلام مىكند. (يس/ 58 - 55.).
علاوه بر آن در بهشت مقام وحدت و يگانگى حاكم است. لذا هيچ اختلافى بين اهل بهشت به وجود نخواهد آمد. مولوى مىگويد:
آن جهان جز باقى و آباد نيست
زان كه تركيب وى از اضداد نيست
نفى ضد كرد از بهشت آن بى نظير
كه نباشد شمس و ضدش زَمهَرير
تمامى اينها از نعمتهاى سرشار بهشت بوده كه خداوند ذكر نموده، ولى بسيارى از نعمتهاى بهشتى نيز هست كه چون عقل ما از درك آن قاصر است، خداوند آنها را ذكر نكرده است.
#چهل_هفت
◀️ کانال انس با #صحیفه_سجادیه
#شرح مختصر
#دعا_چهل_هفت_126
#تجارت
وَ اجْعَلْ تِجَارَتِي رَابِحَةً، وَ كَرَّتِي غَيْرَ خَاسِرَةٍ، وَ أَخِفْنِي مَقَامَكَ، وَ شَوِّقْنِي لِقَاءَكَ، وَ تُبْ عَلَيَّ تَوْبَةً نَصُوحًا لَا تُبْقِ مَعَهَا ذُنُوبًا صَغِيرَةً وَ لَا كَبِيرَةً، وَ لَا تَذَرْ مَعَهَا عَلَانِيَةً وَ لَا سَرِيرَةً.
و تجارت (اخروى) مرا سودمند و بازگشتنم (به قيامت) را بىزيان قرار ده. و مرا از مقامت بترسان و به ديدارت مشتاق گردان و توبهام ده، به توبه خالصى كه با آن گناهان كوچك و بزرگ را باقى نگذاشته و با آن (گناهان) آشكار و نهان را وانگذارى.
«وَ اجْعَلْ تِجَارَتِي رَابِحَة»: در دنيا تجارت بزرگى برپا شده. آنكه از جان، آبرو، علم، توانمندى و مالش كه مايه اصلى تجارت است، استفاده كند و از دنيا كه محل كِشت و كار است، براى آخرت سود جويد و به دنيازدگى و دلمشغولى در دنيا، پشت پا زند، در اين دنيا سود كرده و آنكه تمامى سرمايه خود را فقط به خدا بفروشد و در راه او تقديم كند، بزرگترين معامله و تجارت عالم را انجام داده است. چون فروشنده، «شهيد» است و خريدار «خداوند» و جنس، «جان و مال» و بهاء آن، «بهشت». (إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَى مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنفُسَهُمْ وَ أَمْوَالَهُمْ بَأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ): خداوند از مؤمنان جانها و اموالشان را خريدارى كرده، كه در برابرش بهشت براى آنان باشد». (توبه/ 111.).
در مقابل، عدّه فراوانى از تجارت خود سودى نمىبرند، چون گمراهى خريدارى كردهاند. (أُوْلئِكَ الَّذِينَ اشْتَرَوُاْ الضَّللَةَ بَالْهُدَى فَمَا رَبِحَت تِّجرَتُهُمْ وَ مَا كَانُواْ مُهْتَدِينَ): «آنان كسانى هستند كه هدايت را به گمراهى فروختهاند و اين تجارت آنها سودى نداده و هدايت نيافتهاند». (بقره/ 16.) آنان نه تنها سود نبردهاند بلكه ضرر كرده دچار خسران شدهاند. (فَاعْبُدُواْ مَا شِئْتُمْ مِّن دُونِهِ قُلْ إِنَّ الْخسِرِينَ الَّذِينَ خَسِرُواْ أَنْفُسَهُمْ وَ أَهْلِيهِمْ يَوْمَ الْقِيمَةِ أَلَا ذلِكَ هُوَ الْخُسْرَانُ الْمُبِينُ): «شما هر چه را جز او مىخواهيد بپرستيد، بگو: «زيانكاران واقعى آنانند كه سرمايه وجود خويش و بستگانشان را در روز قيامت از دست دادهاند. آگاه باشيد زيان آشكار همين است». (زمر/ 15.) چون جان و عمر خود را دادهاند ولى سودى به آنها نرسيده و قابل برگشت نيست.
«تَوْبَة»: به معنى بازگشت است.
«نَصُوح»: از مادّه «نصح» گرفته شده به معنى خيرخواهى خالصانه و محكم است.
«تَوْبَةً نَصُوحًا»: قرآن كريم مؤمنين را به سوى توبه نصوح فراخوانده است. (تحريم/ 8.).
درباره معناى « #توبه_نصوح » تفسيرهاى متعدّدى شده، تا آنجا كه قرطبى تعداد تفسيرهاى آن را بالغ بر بيست و سه تفسير دانسته است. از جمله آنكه توبه نصوح آن است كه داراى چهار شرط باشد: پشيمانى قلبى، استغفار زبانى، ترك گناه و تصميم بر ترك آن. بعضى ديگر گفتهاند: توبه نصوح آن است كه داراى سه شرط باشد: ترس از اينكه پذيرفته نشود، اميد به اين كه پذيرفته شود و ادامه اطاعت خداوند. برخى بر آن باورند كه توبه نصوح آن است كه گناه خود را همواره در مقابل چشم خود قرار داده و از آن شرمنده باشى. عدّهايى گفتهاند توبه نصوح به سه امر تحقق مىيابد: كم سخن گفتن، كم خوردن و كم خوابيدن. و بعضى هم معتقدند معنى توبه نصوح آن است كه حق النّاس را ادا كرده، از مظلومان حلاليّت طلبيده و بر طاعت خدا اصرار ورزند. البته مطالب ديگرى نيز پيرامون توبه نصوح گفته شده كه بايد به اين نكته توجّه داشت كه تمامى اين اقوال، شاخ و برگ توبه است.
#چهل_هفت
◀️ کانال انس با #صحیفه_سجادیه
بسم الله الرحمن الرحیم
با نام و یاد خداوند و توکل بر نام اعظم او و استعانت از اهل بیت علیهم السلام، دهمین مرحله رزمایش بصیرتی ثامن را با هدف چرایی و چگونگی مشارکت گسترده و آگاهانه آغاز می کنیم.
اجر همگی با حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #موشن_گرافیک
✅موضوع: جریانات سیاسی در سپهر سیاسی کشور
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: انتخابات در کشور ما مظهر «حماسهی سیاسی» است. ۱۳۹۲/۰۱/۰۱
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
#انتخابات_۱۴۰۰
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
💠 #عکس_نوشت
✅ موضوع: انتخاب اصلح
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: یکی از ابعاد حق الناس در انتخابات، رای مردم به مجموعههای قابل اعتماد است. ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
💠 #عکس_نوشت
✅ موضوع: چگونه میتوان کشور را سامان داد؟
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: انتخابات مصونیتبخش به کشور است.۱۳۹۰/۱۱/۱۴
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #موشن_گرافیک (۲)
✅موضوع: مطالبهگری از دولت یا مردم
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: در درجهی اول، گسترش مشارکت و حضور گستردهی مردم در انتخابات اهمیت دارد.۱۳۹۲/۰۱/۰۱
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
#انتخابات_۱۴۰۰
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
1.pdf
420.4K
🇮🇷🌸
🍀
💠 #یادداشت
✅ موضوع: چرایی و چگونگی جلب مشارکت گسترده و آگاهانه
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: برای وارد شدن در عرصهی انتخابات، تنها چیزی كه حاكم است، قانون است. ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
💠 برنامههای زنده کانال روبیکای بصیرت در طی روزهای آینده
⭕️ نشست برخط «سلبریتی ها و انتخابات 1400» نقش سلبریتی ها در دو قطبی سازی انتخابات
👤 باحضور حسین حق پناه
«پژوهشگر رسانه و مطالعات جوانان»
⏱دوشنبه ۲۷ اردیبهشت - ساعت ۲۱:۳۰
⭕️ نشست برخط «رویکرد جریان های داخلی و ضد انقلاب خارج نشین در انتخابات ۱۴۰۰»
👤 باحضور: جعفر قنادباشی
«کارشناس مسائل غرب آسیا»
⏱سه شنبه ۲۸ اردیبهشت - ساعت ۲۱:۳۰
⭕️ نشست برخط «انتخابات ۱۴۰۰ و الگوی تحول در مکتب انقلاب اسلامی»
👤باحضور: حجت الاسلام علی ثقفی
«مسئول بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی»
⏱چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت - ساعت ۲۱:۳۰
🔻کانال روبیکا بصیرت:
https://rubika.ir/baseeratt
✨بسم رب الشهدا والصدیقین✨
ختم #نهج_البلاغه در ۱۹۲ روز تقدیم به روح پاک و مطهر شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس
🌹سهم روز صد و چهلم : (۱۴۰۰/۲/۲۸)
🔻 خطبه ۱۴۵ تا خطبه ۱۴۳
┄┄┅✿✦❀✨🦋✨❀✦✿┅┄┄
1⃣ دنياشناسی
♦️ای مردم! شما در اين دنيا هدف تيرهای مرگ هستيد که در هر جرعه ای اندوهی گلوگير و در هر لقمه ای استخوان شکسته ای قرار دارد؛ در دنيا به نعمتی نمی رسيد جز با از دست دادن نعمتی ديگر و روزی از عمرِ سال خورده ای نمی گذرد، مگر به ويرانی يک روز از مهلتی که دارد و بر خوردنی او چيزی افزوده نمی شود، مگر به نابود شدن روزی تعيين شده و اثری از او زنده نمی شود، مگر به نابودی اثر ديگر و چيزی برای او تازه و نو نمی شود مگر به کهنه شدن چيز ديگر و چيز جديدی از او نمی رويد، مگر به درو شدن چيزی ديگر. ريشه هايی رفتند که ما شاخه های آن می باشيم، چگونه شاخه ها بدون ريشه ها برقرار می مانند؟
2⃣ نكوهش از بدعتها
♦️هيچ بدعتی در دين ايجاد نمی شود مگر آنکه سنّتی ترک گردد؛ پس از بدعت ها بپرهيزيد و با راه راست و جادّه آشکار حق باشيد، نيکوترين کارها سُنّتی است که ساليانی بر آن گذشته و درستی آن ثابت شده باشد و بدترين کارها آنچه که تازه پيدا شده و آينده آن روشن نيست.
📜 #نهج_البلاغه ، #خطبه145
┄┄┅✿✦❀✨🦋✨❀✦✿┅┄┄
1⃣ فلسفه بعثت پيامبران
♦️خداوند پيامبرانش را برانگيخت و وحی را به آنان اختصاص داد و پيامبران را حُجّت خود بر بندگان قرار داد تا استدلالی يا جای عذری برای کسی باقی نماند، پس پيامبران انسان ها را با زبان راستگويی به راه حق فراخواندند. آگاه باشيد که خداوند از درون بندگان پرده برمی گيرد، نه آنکه بر اسرار پوشيده آنان آگاه نيست و بر آنچه در سينه ها نهفته دارند بی خبر است، بلکه خواست آنان را آزمايش کند، تا کدام يک اعمال نيکو انجام می دهد و پاداش برابر نيکوکاری و کيفرِ مکافات در خور بدی ها باشد.
2⃣ ويژگيهای امامان دوازده گانه
♦️کجا هستند کسانی که پنداشتند دانايانِ علمِ قرآن، آنان می باشند نه ما؟ که اين ادّعا را بر اساس دروغ و ستمکاری بر ضدّ ما روا داشتند. خدا ما اهل بيت پيامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) را بالا آورد و آنان را پست و خوار کرد، به ما عطا فرمود و آنها را محروم ساخت، ما را در حريم نعمت های خويش داخل و آنان را خارج کرد که راه هدايت را با راهنمايی ما می پويند و روشنی دل های کور را از ما می جويند. همانا امامان (دوازده گانه) همه از قريش بوده که درخت آن را در خاندان بنی هاشم کاشته اند. مقام ولايت و امامت در خور ديگران نيست و ديگر مدّعيانِ زمامداری شايستگی آن را ندارند.
3⃣ شناساندن گمراهان و خبر از ستمكاری عبدالملك مروان
♦️گمراهان دنيای زودگذر را برگزيدند و آخرتِ جاويدان را رها کردند. چشمه زلال را گذاشتند و از آب تيره و ناگوار نوشيدند. گويا فاسقِ آنها (عبدالملک مروان) را می نگرم که با منکر و زشتی ها يار است و با آن اُنس گرفته و همنشين می گردد، تا آنکه موی سرش در گناهان سفيد گشته و خُلق و خوی او رنگ گناه و منکر گيرد. در چنين حالی کف بر لب به مردم يورش آورد، چونان موج خروشانی که از غرق کردن هر چيزی بی پروا باشد، يا شعله ای که تر و خشک را بسوزاند و همه چيز را خاکستر گرداند.
4⃣ اندرزهای جاودانه
♦کجايند عقل های روشنی خواه از چراغ هدايت!؟ و کجايند چشم های دوخته شده بر نشانه های پرهيزگاری!؟ کجايند دل های به خدا پيشکش شده و در اطاعت خدا پيمان بسته!؟ افسوس که دنياپرستان بر متاع پست دنيا هجوم آوردند و برای به دست آوردن حرام يورش آورده يکديگر را پس زدند. نشانه بهشت و جهنّم برای آنان برافراشته، امّا از بهشت روی گردان و با کردارِ زشتِ خود به طرف آتش روی آوردند، پروردگارشان آنان را فراخواند امّا پشت کرده، فرار کردند و شيطان آنان را دعوت کرد، پذيرفته به سوی او شتابان حرکت کردند.
📜 #نهج_البلاغه ، #خطبه144
┄┄┅✿✦❀✨🦋✨❀✦✿┅┄┄
#نوستالژی
یادتونه بچگی هامون با توپ پلاستیکی بازی میکردیم حالا توپ پلاستیکی هامون به بازارهای خارج از کشور رسیدن 😍
هدایت شده از صالحین حوزه حضرت خدیجه(س) جاجرم🇵🇸
آیا حاضریم ۴۰روز مانند حضرت زهرا(س) درب خانهها را بزنیم و #روشنگری کنیم؟
*شاخص بلوغ انسان «#اجتماعی_شدن» و «#حساس_بودن نسبت به جامعه» است
علامت بلوغ یک انسان این است که بفهمد زندگیاش به حرکت جمع وابسته است و او هم نسبت به این حرکت جمعی، مسئولیت دارد.
انسان نهتنها نسبت به جامعه، نباید #منفعل باشد و نباید جامعهترس یا جامعهگریز باشد بلکه باید نسبت به جامعه، حساس باشد و #احساس_مسئولیت کند.
ما نسبت به جامعۀ خودمان خیلی باید حساس باشیم.
متأسفانه در هیئتها و مساجد ما اصلاً این رسم نیست که بگویند: «الان نزدیک انتخابات است، بیایید چهل روز تا انتخابات، مثل حضرت زهرا(س) که روشنگری میکرد، برویم تکتک با افراد مختلف، صحبت کنیم و روشنگری کنیم.»
.
اگر شما بگویید: «یا حضرت زهرا! کاش ما آن زمان بودیم و شما را یاری میکردیم»
خواهند فرمود: الآن هم مثل همان زمان است! شما ببینید من، در آن زمان چهکار کردم؟ شما هم همان کار را انجام بدهید...
برخی از ما حتی اینقدر زحمت نمیکشیم که با موبایل خودمان با چهل نفر #تماس بگیریم و گفتگو کنیم، یا در شبکههای اجتماعی، با افراد مختلف، گفتگو کنیم و روشنگری کنیم!
آیتالله شاهآبادی(ره)-استاد حضرت امام(ره)- میفرمود: راه #چاره این است که هر کسی برود #ده_نفر را-به این راه- بیاورد (شذراتالمعارف/ ص۶۱ )
آیا شما تا بحال شده است که بهخاطر خدا بروید درِ یک خانهای را بزنید و آنها را به حق دعوت کنید و آنها نپذیرند یا مسخره کنند؟ یا بگویند «اصلاً چرا آمدی درِ خانۀ ما را زدهای؟» و شما دست خالی و بینتیجه برگردی؟
آیا تا حالا در این راه، #حرف_تلخ شنیدهاید
📧 پویش ملی نامه ایرانیان به رئیس جمهور سیزدهم
🔸 محورهای پیشنهادی:
● ارتقاء وضعیت معیشت عمومی، اقتصاد مقاومتی، افزایش ارزش پول ملی، رونق کسب و کار و اشتغال، جهش تولید و رفع موانع پیش رو
● عدالت گستری، قانون گرایی، فسادستیزی، مبارزه با ویژه خواری، رانت، نفوذ و...
● تحکیم انسجام اجتماعی و همبستگی ملی برای مشارکت ایرانیان در مدیریت عمومی کشور
● تحول و تعالی فرهنگی، دینداری، معنویت، اخلاق و سبک زندگی اسلامی ایرانی
● تاکید بر کرامت انسانی، آزادی، اقتدار علمی، استقلال ملی و توسعه روابط خارجی
🎁 اهدای جوایز نفیس به ۱۴۰۰ نامه برگزیده ی مردمی، دانشگاهیان، نخبگان، بانوان، جوانان و رای اولی ها به رئیس جمهور منتخب
⏰ مهلت ارسال نامه: پایان خرداد ۱۴۰۰
🔗 آدرس ارسال نامه ها
https://khorasanshomali.basijasatid.ir/node/66196
#حدیث_روز
💠 امام رضا (ع)
هیچ یک از دوستان من که عارف به حق و مقام من باشد زیارتم نکند، مگر اینکه در روز قیامت شفاعتش کنم.
(عیون اخبار الرضا)
🆔 @Shamimeashena