هدایت شده از حاج رسول defa_baghist@
📌 مسئول دینداری مردم، روحانیت است؛
باید این فکر را در حوزه نهادینه کنید.
👈هم مدیران حوزه
👈هم شورای عالی حوزه
👈هم بزرگان حوزه
👈هم حضرات مراجع
باید این را بدانند و به این توجه کنند که ما امروز باید به فکر حوزهی قم یا اصفهان یا مشهد یا بقیهی شهرها در 20 سال آینده باشیم؛ در 30 سال آینده باشیم.
✅30 سال آینده یعنی چه؟ یعنی دنیائی که احتمالاً هیچ شباهتی با امروز ندارد
🔺از لحاظ امکان اثرگذاری
🔺امکان تسخیر دلها
🔺امکان تسخیر سرزمینها. ...
❓حوزهی علمیه میخواهد عقب بماند؟
⭕ ...آن روز ای بسا صاحبان:
#افکار_گوناگون
#مکاتب_گوناگون
#نحلههای_منحرف
#صاحبان_اغراض_فاسده
✅ بتوانند خیلی آسان کلاسهای درس
#دانشگاههای_شما_را #مدرسههای_شما_را
#فرزندان_شما_را
💢در خانههایتان:
🔻در مشت بگیرند
🔻در تصرف بگیرند؛
💭 شما هم هیچ کار نتوانید بکنید.
💬 فکر آن روز را حوزهی علمیه باید بکند
👈مسئول، #حوزهی_علمیه است.
👈مسئول دینداری مردم، #روحانیت است. روحانیت هم مولود و ساختهی دست حوزهی علمیه است.
✨با این نگاه مسئولیت را بسنجید
✨این جوری توزین بکنیم مسئولیت را تا بفهمیم بر دوش ما، بار سنگینی که هست، چیست.
این یک نکته؛ مسئلهی آیندهنگری.
🗓 بیانات در دیدار جمعی از اساتید و فضلا و مبلّغان و پژوهشگران حوزههای علمیه کشور ؛
۸۶/۲/۱۷
۱۶ سال گذشت
کارهای خوبی شکل گرفت و هنوز هم کمبودهای فراوانی هست که باید با جد و جهاد برطرف کرد.
در همین ۱۶ سال هم تحولات چشمگیری نسبت به دهه ۸۰ شکل گرفته و تحولات اجتماعی با سرعت ادامه دارد.
لازم است تحول به صورت جدی دنبال شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺نماهنگ|همخوانی دعای افطار
🤲همخوانی دعای الهم لک صمنا
🌀جدید ترین اثر:
💠گروه تواشیح نوجوانان تسنیم💠
⚜روایت شده که حضرت امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) هرگاه مى خواستند افطار کنند، این دعا را مى خواندند.
🖥مشاهده و دریافت نسخه باکیفیت:
🌐 aparat.com/v/k6UTf
📲کانال ایتا:
🌐 @tasnim_esf
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
🌼 ارزش گرهگشایی از حوائج مسلمانان
میمون بن مهران گفته است: نزد حسن بن علی(ع) نشسته بودم که مردی نزد او آمد و گفت: «ای پسر رسول خدا! کسی از من طلبکار است و میخواهد مرا به زندان بیاندازد. به خدا سوگند که هیچ پولی ندارم. از تو میخواهم که با او سخن گویی». دیدم که حسنبنعلی(ع) کفشهایش را پوشید که برود. به او گفتم: «ای پسر رسول خدا! یادت رفته که در اعتکاف هستی؟!» پاسخ داد: «نه فراموش نکردهام، اما از پدرم علی(ع) شنیدهام که از جدم رسول خدا(ص) نقل میکرد که فرموده است: هرکس در راه حاجت برادر مسلمانش تلاش کند همانند این است که ۹۰۰۰ سال خدا را با زبان روزه و شبزندهداری عبادت کرده است.»
📗من لایحضره الفقیه ج۲ ص۱۸۹
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 دعای فرج #الهی_عظم_البلا
👤 با صدای علی فانی
✅ باید دید حق چیست و حکم خدا کدام است، طبق آن عمل کرد
رهبر معظم انقلاب:
🔸اگر در نظرمان، قاعدهی شرعی را روشن و مسلّم فهمیدیم و به آن اتکا کردیم، هر که هر چه میخواهد بگوید، بگوید؛ هر کس بدش میآید، بیاید؛ هر کس خوشش میآید، بیاید. «انّ رضی النّاس لایملک». مگر میشود همهی دلها را دانه دانه به دست آورد؟ باید دید #حق چیست و #حکم_خدا کدام است.
🔸حدود را بشناسید و طبق آن عمل کنید. هرچه که #حد_الهی است، آن درست است. سلایق شخصی باید دخالت نکند. من به برادران کمیته مکرر توصیه میکردم که حد رعایت بشود؛ هرچه که هست. با کسی رودربایستی هم که نداریم. یک وقت ممکن است حد الهی، زید را عصبانی کند؛ بکند. یکی خوشش نیاید؛ نیاید. نباید ملاحظه کرد.
🔸یک وقت هم ممکن است حد الهی، خود من را راضی نکند. من که میخواهم عمل بکنم، باید بدانم حد الهی که باید رعایت کرد، همیشه آن نیست که دیگری را ممکن است خوش نیاید؛ یک وقت هم حد الهی آن است که من را خوش نمیآید. مرد آن است که در اینجا هم بگوید، بیخود کردهام که خوشم نیامده؛ حد الهی مقدم است. نباید زیادهروی کرد، کم هم نباید گذاشت؛ دقیق روی مرز باید حرکت کرد. این، آن توصیهی من است. ۱۳۶۹/۱۰/۱۰
بیانیه تبیینی وزارت کشور در خصوص مسئله حجاب
🔹وزارت کشور ضمن آرزوی قبولی عبادات و طاعات ملّت مؤمن ایران در ماه مبارک رمضان ضمن تأکید مجدد بر رعایت ارزشها و احکام الهی و قانون بر آمده از آن از جمله حجاب اسلامی به استحضار ملت شریف ایران میرساند که هیچگونه عقب نشینی یا تساهل در اصول و احکام دینی و ارزشهای سنتی صورت نگرفته و نخواهد گرفت و حجاب به عنوان یک ضرورت شرعی غیر قابل تردید همواره از اصول عملی جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.
🔹مسئله حجاب در سالهای گذشته یکی از محورهای جنگ شناختی دشمن علیه ملت مظلوم و مقتدر ایران بوده و طرحهای شکست خوردهای نظیر چهارشنبههای سفید، دختران خیابان انقلاب، نه به حجاب اجباری، آزادیهای یواشکی و.. هرگز نتوانست در اراده بانوان و دختران ایرانی در اعتلای شخصیت معنوی و حفظ هویت زن مسلمان خللی پدید آورد.
🔹پروژههای برنامهریزی شده توسط سرویسهای امنیتی با پیشرانی افرادی معلوم الحال و فاسد العقیده از خارج از کشور در آخرین پرده با شعار عوام فریبانه «زن زندگی آزادی» تلاش کرد اهداف شوم خود را در هاله مقدس زنانه مخفی نماید اما پایداری و بصیرت و زمان شناسی ملت بزرگ ایران و خصوصا دختران و زنان قهرمان آن به همگان اثبات نمود که دشمن همچون گذشته درگیر محاسبات غلط ناشی از عدم اشراف بر عمق دلدادگی همه آحاد مردم و خصوصا دختران این سرزمین به احکام الهی و اولیاء دین است.
🔹بر اساس اطلاعات پیدا و پنهان، دشمنان در آشوبهای سال گذشته تلاش کردند حجاب را به موضوعی برای دو قطبی سازی و ایجاد شکافهای عمیق اجتماعی و عاملی برای انفکاک ملت از حاکمیت تبدیل نمایند و در این راه از همه ظرفیت شبکههای اجتماعی خارجی به عنوان بستر تهاجم علیه ذهن و قلب نوجوان و جوان ایرانی به کار بست.
🔹در حالی که برآورد غلط تبهکاران فرهنگی داخلی و خارجی بر رویگردانی بانوان محترم ایرانی از حجاب تمرکز یافته بود، «سیلی» افراد «ضعیف الحجاب» علاوه بر مهابت بانوان محجبه سبب استیلای یأس بر اردوگاه جنگ چند بعدی معاندان ایران اسلامی گردید.
🔹مطابق آنچه گذشت ذکر سه نکته ضروری است: ۱. مجموعه دولت و وزارت کشور خود را مخاطب مطالبات عموم مردم وفادار ایران در موضوع حجاب دانسته و بر خواسته بر حق ایشان مبنی بر داشتن جامعهای عفیف و با حیا صحه میگذارد و گوشی شنوا و زبانی پاسخگو و بازویی توانمند برای تأمین حقوق مردم بویژه حق زیست عفیفانه به عنوان یکی از حقوق اساسی آحاد ملت میباشد.
🔹این امر در ماههای گذشته و رفتار اکثریت قاطع بانوان ایرانی در حفظ حجاب به وضوح نشان داده شده و بر این اساس مدعای مواجهه متناسب با مظاهر بیعفتی یا بیحجابی دارای مبانی اصیل شرعی، قانونی و انسانی بوده و از باب حقوق عامه مردم به صورت یک موضوع اولویت دار مورد نظر مسئولان امر میباشد.
🔹۲. تردیدی وجود ندارد که حجاب از پایههای تمدنی ملت ایران بوده و یکی از زیرساختهای بنای حیاتی خانواده میباشد. در حالی که خانواده گرایی و حفظ حریم آن از اصول زیست اجتماعی ایرانیان است میبایست از حریم حجاب و عفاف برای تحکیم بنیان خانواده محافظت نمود و بر تقویت و گسترش آن ملازمت نمود.
🔹۳. از همه مراجع دینی، فرهنگی و اجتماعی تقاضا دارد با حضور مسئولانه خود در میدان، تبیین این موضوع حساس را بر خود فرض دانسته و باب گفتگوی مثبت در امر حجاب را برای همه طیفهای نیازمند به بهرههای فکری و ذهنی بیش از پیش باز نمایند. تردیدی نیست که «اقناع» نسل جوان مؤثرترین راهبرد در بهبود وضعیت حجاب خواهد بود.
🔹در پایان ضمن تأکید بر غیر قابل تردید بودن حجاب از منظر نظامات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کشور خاطر نشان میشود که با توجه به پایبندی اکثریت قاطع بانوان و دختران ایرانی به این امر با تأکید مجدد بر لزوم رعایت حجاب در همه اماکن و معابر عمومی و ضمن اعلام حمایت از همه آمران به معروف و ناهیان از منکر در سراسر کشور، دستگاه محترم قضائی، ضابطان و سایر نهادهای ذیربط نسبت به مواجهه با معدود هنجارشکان اقدام خواهند نمود و اجازه تعدی به حریم و هویت مقدس زن مسلمان ایرانی را نخواهند داد.
سردار شریف: به آزادی بیتالمقدس نزدیک هستیم
سخنگوی سپاه:
🔸ما امروز از هر زمانی دیگر به آزادی بیتالمقدس و آزادی مردم فلسطین نزدیکتر هستیم و روز جهانی قدس۱۴۰۲ روز اعلام پایان پیمان ننگین آبراهام است.
🔸عقبنشینی صهیونیستها و پیشروی جبهه مقاومت شتاب بیشتری گرفت.
🔸رژیم صهیونیستی با تلخترین و پیچیدهترین بحران سیاسی و اجتماعی خود روبهروست و همه سرزمینهای اشغالی صحنه مبارزه برای آزادی بیتالمقدس است.
💫نماز بسیار با فضیلت شب دهم ماه مبارک رمضان (امشب)
🌷در روایتی از امام علی علیه السلام در مورد نماز شب دهم ماه رمضان آمده است:
هر كه در شب دهم ماه رمضان ۲۰ ركعت نماز (۱۰ تا نماز ۲رکعتی) - در هر ركعت بعد از حمد، ۳۰ مرتبه قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ را بخواند، خداوند روزىاش را توسعه دهد، و از رستگاران باشد.
📗چهل حدیث شهید اول، حدیث چهلم
هدایت شده از حاج رسول defa_baghist@
🔹️ یکی از عوامل اصلی افزایش مصرف بنزین ، عمر بالای وسایل نقلیه در ایران است؛ بر اساس آمارها حدوداً ۲۰ میلیون دستگاه خودرو و ۱۰ میلیون دستگاه موتور سيكلت در کشور وجود دارد که بیش از ۵۰ درصد آن عمر بالای ۱۵ سال و فرسوده میباشد! و فقط ۱۰ درصد از وسایل نقلیه در ایران عمر زیر ۵ سال دارند!
🔹️ این در حالی است که میزان متوسط عمر خودرو در اروپا بین ۸ تا ۱۰ سال است و متوسط عمر خودروهای در حال تردد ما بیش از ۲۰ سال است. چون عمر خودروهای درحال تردد ما حداقل ۲ تا ۳ برابر عمر خودروهای آنها است طبیعتا میزان مصرفشان نیز بالاتر است؛ بنابراین بخش عظیمی ازمصرف سوخت به جهت عمر بالای خودروها میباشد!
🔹️ مورد دیگر اینکه خودروهای کشورهای اروپایی از انواع مختلف سوخت استفاده میکنند در حالیکه در ایران نزدیک به ۱۰۰ درصد مصرف خودروها بنزین است.
🔹️ یعنی خودروها در ایران برخلاف اروپا که دارای سبد مصرفی مختلفی هستند فقط بنزین مصرف می کنند و این موضوع در آمارها محاسبه نمیشود! لذا نباید بی جهت مقایسه کرد!
🔹️ همچنین بنزین معمولی در ایران دارای اکتان ۸۷ و بنزین سوپر دارای اکتان ۹۵ است. این در حالی است که در اروپا بنزینهایی با اکتان۹۷، ۹۸، ۹۹ و ۱۰۰ عرضه میشوند؛ بنابراین کیفیت پایین بنزین در ایران عامل دیگر افزایش سوخت است. این موضوع را عموم مردم به صورت شهودی همواره بیان میکنند.
🔹️ همچنین کیفیت راه ها و جاده های ایران از استانداردهای لازم مهندسی راه و ترابری برخوردار نیستند که این امر هم موجب افزایش مصرف است.
🔹️ نکته دیگر اینکه کمیسیون اروپا بر پایه طرحی زیستی اعلام کرده، فروش خودروهای بنزینی و دیزلی در تمامی کشورهای عضو این اتحادیه از سال ۲۰۳۵ ممنوع میشود. هدف از این طرح کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت های فسیلی و افزایش ۵۰ درصدی تعداد خودروهای برقی و هیبریدی است و این از دیگر دلایل کم بودن مصرف آنان نسبت به ماست.
🔹️ ضمن اینکه در اروپا بنا به آمار مستند، ناوگان حمل و نقل عمومیاعم از قطارهای ریلی رو زمینی یا زیرزمینی (مترو) یا شبکههای گسترده اتوبوسرانی بیش از ۷۰ درصد سفرهای شهری را پوشش میدهند به نحوی که شهروندان نیازی به استفاده از وسیله نقلیه شخصی خود ندارند. لذا مصرف بنزین کمتری هم دارند!
🔹️ به طور کلی حدود ۵۴ درصد جابجایی درکشورهای دنیا بر بستر ریل صورت میپذیرد که در مقایسه سهم جابهجایی ریلی در ایران فقط ۱۸ درصد میباشد!
🔹️ در ادامه بحث مقایسه علمی وضعیت و شرایط ایران و اروپا در مصرف سوخت به یکی از شاخص های حمل و نقل در مطالعات مصرف سوخت میپردازیم و آن هم چگالی جاده نسبت طول راهها به مساحت خشکی کشور است.
🔹️ چگالی جاده در ایران برابر با ۱۱ کيلومتر در هر صد کيلومتر مربع است که از بقیه کشورها به جز روسیه بسیار پایین تر است. در مسافرت ها این باعث رفتن مسیرهای طولانی تر و مصرف بیشتر بنزین است.
🔹️ در آخر برای برآورد درست از مصرف و دلایل و تنوع مصرف بنزین در ایران باید تمامی شاخص ها و آمارها را مدنظر قرار داد. نباید تک بعدی با مقایسه ساده انگارانه و سطحی مصرف بنزین مردم ایران را با اروپا مقایسه کرد. یکی از مشکلات کارشناسی در ایران همین نگاه چرتکه وار و تک بعدی به مسائل کلان است!