eitaa logo
دفاع همچنان باقیست
1.1هزار دنبال‌کننده
36.9هزار عکس
8.7هزار ویدیو
825 فایل
«لا يَسْتَأْذِنُكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ» مؤمن انقلابی، از صحنه مبارزه کناره‌گیری نمی‌كند. کسانی که از میدان مبارزه عقب‌نشینی می‌کنند، گروهى بی‌ایمان هستند. @Admin_Channel_Defa لینک ادمین
مشاهده در ایتا
دانلود
۱۰ اقدامِ پیشنهادیِ فوریِ آیت الله رئیسی برای تصمیم‌گیری قاطع به نفع ملت در این اجلاس رئیس جمهور در اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی:  ✅اولین اقدام توقف کشتار و پایان حملات کور است. ✅اقدام دوم رفع کامل محاصره و بازگشایی گذرگاه رفح با کمک برادران مصری همه سران اسلامی و عربی است. ✅سوم خروج فوری نظامیان صهیونیست از غزه. ✅چهارم قطع هر گونه ارتباط سیاسی و تجارت با رژیم صهیونیستی توسط کشورهای اسلامی و حمایت و پشتیبانی از تحریم کنندگان کالای صهیونیستی. ✅پنجم دولت های اسلامی باید ارتش صهیونیستی را یک سازمان تروریستی اعلام کنند. ✅ششم تشکیل یک دادگاه عادلانه برای بررسی جنایات رژیم صهیونیستی و تعقیب مقامات اسرائیل و آمریکا برای مشارکت در این جنایت ✅هفتم تشکیل یک صندوق برای بازسازی غزه ✅هشتم ارسال کاروان های بشردوستانه برای مردم فلسطین ✅نهم نامگذاری روی بمباران بیمارستانهای غزه بعنوان روز نسل کشی و جنایت علیه بشریت ✅دهم تسلیح مردم فلسطین برای مقابله با اشغال گر جنگ افروز در صورت تداوم اشغال گری ✅اما راهکار نهایی تشکیل یک دولت فلسطینی از بحر تا نهر با رای هر فلسطینی است.
اقدامات حزب‌الله مبتنی بر حکمت و عقلانیت است رئیس‌جمهور در دیدار نخست‌وزیر لبنان: 🔸برخی تلاش دارند اینگونه القا کنند که گروه‌های تحت امر ایران هستند در حالی که بارها اعلام کرده‌ایم که گروه‌های مقاومت در تشخیص، تصمیم و اقدام مستقل هستند. 🔸اقدامات مقاومت حزب‌الله بر حکمت و عقلانیت استوار است اما رژیم صهیونیستی منطق ندارد‍‍. اگر این اجلاس نتیجه نرسد بیم آن می‌رود که ملت‌ها خودشان به میدان بیایند. 🔹نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور لبنان: حزب‌الله نشان داده که مقاومت فقط برای جنگ نیست، بلکه تلاش برای ایجاد و برقراری صلح و آرامش برای ملت‌های منطقه از دیگر شاخصه‌های مهم آن است.
💢اسرائیل به آمبولانس‌های غزه هم رحم نکرد 🔹سازمان هلال احمر اعلام کرد که از ۱۸ آمبولانسی که در شهر غزه فعالیت می‌کردند، اکنون فقط ۷ دستگاه باقی مانده است. 🔹مسئولان بیمارستان العوده اعلام کردند که به سبب تمام شدن ذخیره سوخت، ژنراتورهای برق هم از کار افتادند.
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 راهپیمایی حیرت‌انگیز ۵۰۰هزار نفری در برای محکومیت جنایات اشغالگران و آزادی از اشغال رژیم صهیونیستی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تظاهرات هزاران نفری در برای آتش‌بس در و آزادی از اشغال رژیم صهیونیستی
❓نقاط ضعف سامانه گنبد آهنین چیست ؟
دکتر یوسف الحاضری: در یک اجلاس عربی و اسلامی، هیچ کس یک آیه قرآنی را نخواند مگر رئیس جمهور ایران که سخنانش مملو از آیات قرآن به نشانه افتخار به هویت دینی‌اش بود.